'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Onların hamişleri olacak bizde seveceğiz.
İnanmak en güzeli gülüm benim
Allah eğer bize duamızı n kabulünü vermek istemese dilemeyide vermezdi derler.
Biz bekleyeceğiz sabırla hem senin durumun daha iyice bu yüzden örnek alasın diye söyledim.

Benide unuttunnnnnnn
Lakin bende seni öpüyorum

özledimm demee yaaa
ben kuzumuuu 2 aydır görmüyorumm burnumda tütüyo resmenn
ve daha beklemem gereken 1 ay varr
Kız napim yanyanayken koşturmaktan b,irbirimizin gözlerine zor bakıyoruz.
Kız kardeşim olmazsa fotografımız hiç olmayacak düşün artık
Allah sabırlar versin diloşum inşallah tez zamanda kavuşun artık

ÖZGEM doktorum hapı hiç kötülemedi yinede.. o korunma konusunun her ne şeki,lde olursa olsun eğer sadece tek yumurtalığım yumurtluyorsa riskli olduğunu söyledi..

yani 3 yıl hap kullanırsan iyi olmaz demedi korunursan dedi ve yine ısrarla doğum kontrol hapını önerdi canım benim o konuda içim rahat ama tabi fizyolojimiz buna ne cevap verir bilinmez..
bizde en erken 3. yıl hamile kalmayı planlıyorduk ama evdeki hesap çarşıya uymayabilir..
dün nişanlıma söyledim şaşırdı üzüldü tabi beim üzüldüğümü görünce...ama tabi doktor derseki 1,5 yıl sonra artık bırak korunmayı bırakıcaz dedi yapacak birşey yok..
biz çocuğu hem evliliğimizi oturtmak hemde en azından bir ev kredisine girdikten sonra istiyorduk hani maddi açıdan daha iyi olur kredi öderken düzenimizi kurar öyle hamile kalırım dioduk ama şöyle düşündük..

şimdi maddiyatı düşünüpte 3 yıl korunursam ya 3 yılın sonunda doktorlara kucakla para dökmem gerektiğinde nasıl pişman olurum.hem maddi hem manevi yıkıntı olur ..
o nedenle bu takibin sonucu 3 yıl korunmayı riskli bulacaksa eğer bende 1,5 yıl sonra bırakırım napim dimi ama

günaydın kızlar...

sabah sabah ne konussmussunuz böyle yaa oku oku bitiremedim.....artık pes ettim....yazim dedim....inş iyisinizdir hepiniz...

Özlemim hayırlısı olsun hakkında kuzum...inş bi sıkıntı yaşamazsın

Özgemmmm doktor randevunun güzel geçmesine sevindim bi sıkıntı yok ohhh perfecto(elife özendim)

benim her yanım agrıyo işim basım aşkın...öle iştee...

Maşallah Allah bozmasın kuzum

GEce sporu diyeyim o zaman pınarım
Özgem pudram pembem bence sen hayırlı zamanda harika bir anne olcan en güzel günlerini heba etme lütfen
Benim aşkımda 6 ay sonra yapalım diyorda ben istemiyorum illa 5 sene diyorum.
Oda avucunu yalarsın diyor

hepimizde telaş var merak etme

Eliiiiifffff Bence en çok en sondaki çiçek uyar ayakkabına cnm Evet çok az günümüz kaldıki :122::124:

ÖZlemcim geçmiş olsun cnm kötü düşünme herşeyin bi çaresi var Hepimizin bebişleri olucak inşallah Benim arkadaşım doğum yaptı geçen sene bebeği 3,5 kilo doğdu 2,5 kiloda kist almışlar Hiç farketmemişler doğumda farketmiş doktor O yüzden karamsar olma cnm

Son düzenleme:
Ne güzel bakıyorum çoğunuzun düğününe az kalmış bana en az beş ay var askerlik var ooof off sizlere bakıp moral bulayım bari

Merhaba topiğin neşeli,enerjik güleryüzlü gelini :) ben çok aktif değilim ama ara ara katılıyorum size. Tuğçe ile beraber aynı gün evlenicez inşallah :)))) 9 günümüz kaldıııııı, o gülen yüzün gibi evliliğinde neşe dolu mutluluk dolu olsun inşallah.

Üstten 2.ci resim benim seçtiğim buket herkese sordum onu en çok beğendiler.Hem ayakkabınla uyumlu olur hemde diğer bukete göre daha parlar, soft renkler sönük kalıyo.Senin gibi canlı birine bence rengarenk yakışır.

Deliyüüüüümmmm
Kuzum böyle bişi olmaz sanmıyorum büyük bi site burası
Ama şunu yaptım, aynen resimdeki mi gelir dediiiimm:26::26:
Bakalım ne olacak:26:

çocukum onu yazmışkenn keşke deseydin ayakkbımı yollasam ona uygun yaparmısınız diee :111::111::111:

bence sen çaktırmadan ilacı bırakk
sora daaa aaaaaaaa kocacımm baba oluyosun deee

günaydınn pınarımm
yahu hakkaten ben utanmasam yemeğimi pc başında yicemm nası içemiyosun şu çayıı

silammmm bende hem asker yolu bekliyorum hem düğün yolu

Ay canım hayırlı zmanda kavuşursun inş. biz daha zor şartlarda bekledik anlıyorum durumunu..

oyy yaaa
bide biz hiç böle ayrı kalmamıştıkk, her gün görüştük 1 dk bile olsaa
o zaman burun kıvıryodum aman bi gün de görüşmeyelim özleyelim dieee
çarpcam şimdi kendime bi taneeee
dilek kapım mı açıkmış neymiş anlamadım ki o sıra şmdi böle oldummm :86::86::86::86::86::86:

günaydınn, hoşgeldikk bebekimm
spor bittikten sonra kendini ger bu kadar ağrın olmass canımm

5 sene mii
napcan kızım o kadarr

Ne güzel bakıyorum çoğunuzun düğününe az kalmış bana en az beş ay var askerlik var ooof off sizlere bakıp moral bulayım bari

şuan bulunabilceğin en güsel yerdesinn
5 ayı burda bitirdim benn yani aslında hala bitirmeye çalışıyorummm

Çağlam hoş geldin canım
Geçmiş olsun bende de herhalde uykusuzluğa bağlı baş ağrısı var geçer inşallah

İnşallah senide gelin etcez dur azıcık
Diloşum korkulur senden ilacımı unuttum ahanda hamileyim.

Yaaa evet yeni öğrendim ben kk yı iyiki öğrenmişim biraz olsun vakit geçirebiliyorumm
Sen 349 yarenimisin canım ay öyleyse çok güzel

Borçlar ancak bitiyor be güzelim
Yoksa bende erken yaşta anne olmak isterim.

Hoşbulllduk canım evettt gelince dehemen düğün olacak inşallah ama geç-mi-yooo

Geçer geçer... Bende 347 yareniyim Ağustos ta gitti ocakta geldi özlem çok oluyor 4.5 ay görmedim burnumda tüttü ama bitti gitti 19 mayısta düğünümüz var inşallah... Darısı başına olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…