'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

canım kına ve düğün için (manikür, pedikür, ağda dahil) 450 lira olarak konuştum kuaförle. bunun dışında saç ve makyaj provası için 50 lira var. bide nişanlınla başka problemleriniz mi var acaba :26: baştan beri mi böyleydi? ailesi sana yardımcı oluyosa biraz sabret derim.

haydar dümen nereeeeeeee ben nereeeeeeeeee :89::89::89::89::89:

yardım edebiliyorsam gerçek anlamda ne mutlu

dedim ya birbirimizden çok şey öğrendik. ben annemle bu kadar şey konuşmadım be

şu an bizim için bir bilgi küpüsün sen,bir duayensin olayın özünü kavramış bir zat-ı muhteremsin

kimseyle konuşamadığımzdan bu korkular sorunlar zaten

bu arada kızlar ilk gece yapmam olmucak gibi duşünmeyin nolur özellikle hatice sen şu işi bi akışına bırakın

bakalım zaman daha neler gösterecek o gün rabbim kadından utanma duygusunu kaldırırmış zaten böyle düşünme nikahlı kocadan ayrı odada uyumak da ne Allah aşkına yapma bunu kendine küs olsanız bile yatak ayırmamak lazım arkanı dönmemek lazım sen ilk geceden oda ayırabilirim diyosun

zamansızlıktan yapamaycağız deme sende hüm illa olacak yada olmayacak diye bişey yok zaten o an isterseniz olur saatlerce süren bişey değil ya bu değil mi aslı :26:

amann ne diyodum nereye geldim ben ya ama aslıyla başlayıp onla bitirdim yine

heeeeeeee 2 haftada olayın özünü kavradım

şeyy ilk gün evet saatleri alan birşey değil. o kadar sürmüyor o heyecanla falan

Merhaba arkadaşlar,ben bayağı önce üye oldum ama net ortamindan korktuğum için yazmaya cesaret edemiyordum.yaklaşık 1 senedır sizi takip ediyorum :)) asliyi,elifi,özgeyi,oyayı,zehrayı,mavisi,haticeyi,dilayı ve birsuru ismi aklıma gelmeyen arkadaşları tanıyorum neyse velhasılı kelam baktım muhabebetleriniz çok hoşuma gitti ve yazmaya karar verdim:) ben caniiiiimm 1,5 yıldır nişanlıyım insaallah 26 mayısta düğünüm var nişanlım yurt dışındaydı çok zor geçirdik suanda türkiyedeaa yine aramızda 22 saatlik mesafe var ve 7 aydır göremedim coooookkk özledim ama kendimi az kaldı diye avutuyorum...başınızi agritmak istemem öyle işte arkadaşlar :)

Bende de utanma ve korku var ama sorun olarak bakmadım hiç büyütmemek lazım beyinden çözeceğiz arkadşlar. o kadar çamaşırlar, gecelikler babydollar alıyoruz nerde kullanacağız onları değil mi

bence sürer canım bi alışma olayı var demi cırt diye o işe giremeyiz.. şahsen ilk gece birlikte uyuyup sonra ki gece yapmak daha mantıklı geliyor bana

heeeeeeee 2 haftada olayın özünü kavradım

şeyy ilk gün evet saatleri alan birşey değil. o kadar sürmüyor o heyecanla falan

ama diger evli hatunlar bu kadar bilgi vermemişlerdi bize sen bilge kişisin şu anda

nasılsa herşeyi sorduk bunu da soralım bari toplam kaç dk alıyor

beni tanımıyorsun küstü sana

ama diger evli hatunlar bu kadar bilgi vermemişlerdi bize sen bilge kişisin şu anda

çok alındım

bi yerde okumuştum 6 ay tadını çıkarın , 6 aydan sonra ikinizde bişey istemiceksiniz yazıyordu..
Ben şuan o günlerin gelmesini sabırsızlıkla bekliyorum..sıkıntı geliyor bazen

demek o ziyaretçilerden biri sensin ve daimi

1 sene arkadaş hiç mi çatlamadın sessiz sessiz dururken

benimle senin aynı mı olcak enişteyle sana bağlı o ister uzat ister

demek o ziyaretçilerden biri sensin ve daimi

1 sene arkadaş hiç mi çatlamadın sessiz sessiz dururken

benimle senin aynı mı olcak enişteyle sana bağlı o ister uzat ister

Ya sormayin çok catladim ama hep net ortamindan çekindiim ama baktım olmuyor yazdım sonunda :) evet aynıyız seninle canım ve senin yaşadığın korkulari birçoğunu yaşıyorum ama huzurum beni rahatlatiyor illa o gün şart değil sen ne zaman hazır olursan o zaman diyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…