bende öyle diyordum ama gerek yok bence... önsevişme uzun olunca
ya da normal krem olur ya
Kızlar bu ortamı çok sevdim ya hepiniz cevap vermişsiniz sayenizde moralim düzeldi biraz
Beni anlayan bir sürü insanla karşılarştığıma çok sevindim
Bugün görümcemle gelinlik denicem ve görümcem en fazla haftaya gelinlik alınsın artık diyor.
Dün akşam nişanlımın ailesi geldi kendi şehir dışında olduğu için gelemedi ailesi beyaz eşyalara mobilyalara bakalım diyorlar bu hafta sonu bende şehir dışında olacağım için haftaya alalım dediler, ama nişanlımla konuştuk ben de bi kaç gün izin al buraya gel birlikte bakalım dedim beni karıştırmayın siz bakın hem daha erken değilmi hemen yapılır herşey falan diyor.
Şehir dışında olduğu için şimdilik ailesi ev almayalım diyor. Burda otursaydık ayrı evleri vardı bizim için bi kaç sene sonra belki alınır ordan da diyorlar işte kiraya geçecek nişanlım şimdi bekar evinde kalıyor pek iyi değil yani, o da iyi bi eve kiraya çıkalım diyor
ama mayısta çıkayım bunun parasını nisan sonundada verip de çıkayım diyor yani
eşyalar alınacak ama mayısta ancak yerleştirilecek ev tutulunca
kına gecesini evde yapmayı düşünüyorum ben aslında kına büyük olsun sonraki gün sadece nikah olsun demiştik ama tam tersi olacak artık
kınayı evde yapıcam hürrem kıyafeti beğendim dün bir yerden çok güzeldi onu almayı düşünüyorum kızkıza salonda oynıcaz
ben pek düğün dernek sevmediğim için iki gün üstüste aynı şey olsun istemedim
balo olcak diğer günde nikahla birlikte
daha kuaför ayarlıcam ya saçlarım kısa olduğu için postiş düşünüyorum toplatmıcam yüzüm vücuduma göre daha kilolu görünüyor topuz olunca kötü şekilde görünsün istemiyorum
kuaförü düğünden ne kadar zaman önce ayarladınız peki:26:
fiyat konusunda da hiçbi fikrim yok bi kaç yere sormam gerek ama genelde hep gittiğim kuaföre gitmeyi çok istiyorum saç konusunda süperler ama malesef makyaj berbat ve bence gelin makyajı çok önemli gözlerim ön planda olsun dudaklara daha doğal açık bir pembe olsun istiyorum hem kalıcı hem porselen olsun ayrıca kirpiklerim az yani kirpik de taksınlar istiyorum
of ben ne çok şey istiyorum daha biri bile ayarlanmadı
soyadı konusunda yazdıklarınızı okudum kızlar ben de kendi soyadımı kullanmak istiyordum ama hiçbir kurumda soyadım doğru yazılmıyor otobüs biletinde bile 3 kere tekrarlattı yine yanlış yazmışlar laf etmedim artık yani hiçbi yerde soyadımı doğru yazamıyorlar ama nişanlımın soyadı daha kısa ve hemen anlaşılır olduğu için kendi soyadımı kullanmak istemiyorum soyadım zaten iki kelime birde onunkiyle çok fena uzun olacak :)
yazılanları okudum hem güldüm hem bilgilendim :)
bize takıl yaşlanmazsınkız biz komik insanlarızzzzhoşgeldin bu arada
haydar dümen nereeeeeeee ben nereeeeeeeeee :89::89::89::89::89:
yardım edebiliyorsam gerçek anlamda ne mutlu
dedim ya birbirimizden çok şey öğrendik.ben annemle bu kadar şey konuşmadım be
şu an bizim için bir bilgi küpüsün sen,bir duayensinolayın özünü kavramış bir zat-ı muhteremsin
kimseyle konuşamadığımzdan bu korkular sorunlar zaten
bu arada kızlar ilk gece yapmam olmucak gibi duşünmeyin nolur özellikle hatice sen şu işi bi akışına bırakın
bakalım zaman daha neler gösterecek o gün rabbim kadından utanma duygusunu kaldırırmış zaten böyle düşünmenikahlı kocadan ayrı odada uyumak da ne Allah aşkına yapma bunu kendine küs olsanız bile yatak ayırmamak lazım arkanı dönmemek lazım sen ilk geceden oda ayırabilirim diyosun
zamansızlıktan yapamaycağız deme sende hümilla olacak yada olmayacak diye bişey yok zaten o an isterseniz olur saatlerce süren bişey değil ya bu değil mi aslı :26:
amann ne diyodum nereye geldim ben ya ama aslıyla başlayıp onla bitirdim yine
şu an bizim için bir bilgi küpüsün sen,bir duayensinolayın özünü kavramış bir zat-ı muhteremsin
kimseyle konuşamadığımzdan bu korkular sorunlar zaten
bu arada kızlar ilk gece yapmam olmucak gibi duşünmeyin nolur özellikle hatice sen şu işi bi akışına bırakın
bakalım zaman daha neler gösterecek o gün rabbim kadından utanma duygusunu kaldırırmış zaten böyle düşünmenikahlı kocadan ayrı odada uyumak da ne Allah aşkına yapma bunu kendine küs olsanız bile yatak ayırmamak lazım arkanı dönmemek lazım sen ilk geceden oda ayırabilirim diyosun
zamansızlıktan yapamaycağız deme sende hümilla olacak yada olmayacak diye bişey yok zaten o an isterseniz olur saatlerce süren bişey değil ya bu değil mi aslı :26:
amann ne diyodum nereye geldim ben ya ama aslıyla başlayıp onla bitirdim yine
heeeeeeee 2 haftada olayın özünü kavradım
şeyy ilk günevet saatleri alan birşey değil. o kadar sürmüyor o heyecanla falan
Merhaba arkadaşlar,ben bayağı önce üye oldum ama net ortamindan korktuğum için yazmaya cesaret edemiyordum.yaklaşık 1 senedır sizi takip ediyorum :)) asliyi,elifi,özgeyi,oyayı,zehrayı,mavisi,haticeyi,dilayı ve birsuru ismi aklıma gelmeyen arkadaşları tanıyorum neyse velhasılı kelam baktım muhabebetleriniz çok hoşuma gitti ve yazmaya karar verdim:) ben caniiiiimm 1,5 yıldır nişanlıyım insaallah 26 mayısta düğünüm var nişanlım yurt dışındaydı çok zor geçirdik suanda türkiyedeaa yine aramızda 22 saatlik mesafe var ve 7 aydır göremedim coooookkk özledim ama kendimi az kaldı diye avutuyorum...başınızi agritmak istemem öyle işte arkadaşlar :)
Bende de utanma ve korku var ama sorun olarak bakmadım hiç büyütmemek lazım beyinden çözeceğiz arkadşlar. o kadar çamaşırlar, gecelikler babydollar alıyoruznerde kullanacağız onları değil mi
ama diger evli hatunlar bu kadar bilgi vermemişlerdi bizesen bilge kişisin şu anda
nasılsa herşeyi sorduk bunu da soralım bari toplam kaç dk alıyor
Merhaba arkadaşlar,ben bayağı önce üye oldum ama net ortamindan korktuğum için yazmaya cesaret edemiyordum.yaklaşık 1 senedır sizi takip ediyorum :)) asliyi,elifi,özgeyi,oyayı,zehrayı,mavisi,haticeyi,dilayı ve birsuru ismi aklıma gelmeyen arkadaşları tanıyorum neyse velhasılı kelam baktım muhabebetleriniz çok hoşuma gitti ve yazmaya karar verdim:) ben caniiiiimm 1,5 yıldır nişanlıyım insaallah 26 mayısta düğünüm var nişanlım yurt dışındaydı çok zor geçirdik suanda türkiyedeaa yine aramızda 22 saatlik mesafe var ve 7 aydır göremedim coooookkk özledim ama kendimi az kaldı diye avutuyorum...başınızi agritmak istemem öyle işte arkadaşlar :)
ama diger evli hatunlar bu kadar bilgi vermemişlerdi bizesen bilge kişisin şu anda
nasılsa herşeyi sorduk bunu da soralım bari toplam kaç dk alıyor
beni tanımıyorsun küstü sana
şimdiden mi sıkıldın abuuuuuu :18::18::18::18::18::18:çok alındım
bi yerde okumuştum 6 ay tadını çıkarın , 6 aydan sonra ikinizde bişey istemiceksiniz yazıyordu..
Ben şuan o günlerin gelmesini sabırsızlıkla bekliyorum..sıkıntı geliyor bazen
Yo olur mu hiç canım sende hüm sün :) değil mii
demek o ziyaretçilerden biri sensinve daimi
1 sene arkadaş hiç mi çatlamadın sessiz sessiz dururken
benimle senin aynı mı olcakenişteyle sana bağlı o ister uzat ister
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?