'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

kuzum bi özel soru da benden o zaman
bikaç kez zar yırtıldıktan sonra devam edilmesin sadece o bozulma gerçekleştirilip diğer gün devam edilsin tarzı bişey okumuştum
siz normal ilişkiye devam ettiniz mi :26:

bu arada nüfus için foto verdim ya

fotoda saçlar uzun ..

görevli dedi: bu fotoğraf yeni mi ?

ben de : evet ,yeni dedim.. bana baktı bi saçlar kısacık kalmış.. birşey demedi

Zamanla herşey alışılır canım

Allah herkese kolaylık versin çeyiz telaşındayım bende eylül ekim gibi dügün ama tarih kesin deil ..evlenecek arkadaşlarıma kolaylık diliyorum çok çok mutlu oluruz inşallahh <3

kuzum bi özel soru da benden o zaman
bikaç kez zar yırtıldıktan sonra devam edilmesin sadece o bozulma gerçekleştirilip diğer gün devam edilsin tarzı bişey okumuştum
siz normal ilişkiye devam ettiniz mi :26:

o gün sadece zar yırtıldı

sonra yapmadık. ertesi gün yaptık.

bence de yapılmamalı birden fazla.

kestirmek banyoda rahat oluyor ciddi anlamda.

ama kuruturken 10 dk sürem kısalıyordur belki. dipler yine yoğun
Benim kuaförde fön için beklediğim 45-50 dk kuruttuğum saçlara rağmen
diğer türlü evde olunca ben yandım
aşkıma saçları kestirmek istediğimi söylüyorum olmaz ben kuruturum diyor.

Ben paynak kaday masum minnacık bi çocukum
Bende ikna edecem ki benimkide istemiyo düğünden sonra ağzından girecem burnundan çıkacam yok diyemicek
İnşallah beni asıl düşündüren ikimizin soyadı da (ikiside 8 harf) çok uzun ben nasıl kullanıcam diyorum
Acı konusundansa ebnde utangaçlığı nasıl aşacağım diyorum.
İnşallah bende senin gibi hemen banyo yapabilirim.

Allah herkese kolaylık versin çeyiz telaşındayım bende eylül ekim gibi dügün ama tarih kesin deil ..evlenecek arkadaşlarıma kolaylık diliyorum çok çok mutlu oluruz inşallahh <3

İnşallah valla tatlı telaşlar ama zorluğuda var.İnşallah Güzel günler bizi bekliyor.

ben bunu konuyu araştırdım canım uyumak o işten sonra olmuyormuş gece 3 te olsa alacağız mecbur abdest

Haticemm belli zaman sonra enişte sıkılabilir benimki de öyle dedi. arada kurutuyor ama yarım yamalak

utanmaya gelince benimde tedirginliğim oydu. karanlık ortam ilk zamanlar iyi oluyor.

kayganlaştırıcı jel almak lazımmm

amaneeyyynn çok geç kalmışım ben bugün yetişemedim olaylara 23 nisan hazırlıkları sürüyor

shezofren hoşgeldin ayrıntılı okuyamadım ama bir ayda her şeyi halledersin inşallah sen bi yerinden başla hemencik kuaförünle konuş ne bileyim bindallına bak,
mecbur nişanlın da uyar sana başlayın artıkın yuvanıızın hazırlıklarını yapmaya

aslııı yeni kimliğin hayırlı olsuuun bizi bilgilendirmişsin ayrıntılı okumalıyım hemen sana sorulacak pek çok konu var

eliiif uzun uzun güzel güzel yazmışsın okuyamadım ama selam sana kuzucum

abdest konusunu hafız bir arkadaşıma danışmıştım ben dinen olması gereken iki namaz vaktini geçirmeden almakmış..

dün nişancanla harmandalı çalıştık başarabilirsek düğünde oynıcaz çocukları görünce ben de yapabilirim dedi,

biraz oynuyo sonra kaşık havasına dönüyoruz ama hadi hayırlsıı bakalım

Son düzenleme:
aslı bacım haydar dümen gibi oldun tüm özel sorular sana geliyor

topiğin akıl hocasıı ilan ettim seni

haydar dümen nereeeeeeee ben nereeeeeeeeee :89::89::89::89::89:

yardım edebiliyorsam gerçek anlamda ne mutlu

dedim ya birbirimizden çok şey öğrendik. ben annemle bu kadar şey konuşmadım be

haydar dümen nereeeeeeee ben nereeeeeeeeee :89::89::89::89::89:

yardım edebiliyorsam gerçek anlamda ne mutlu

dedim ya birbirimizden çok şey öğrendik. ben annemle bu kadar şey konuşmadım be

ben annemle bu konuda hiçbişey konuşmadım... sadece bi kere kardeşimle konuşuyorduk doktoa gidip kontrol olayım diye bi de dedim ki doktora gidince hap verip gönderiyor.... annem de o arada mutfağa geldi "hap falan neymiş kullanmayacaksın" dedi konu kapandı bi daha açılamamak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…