Tuğçem bu konuda yazmıştım ben gerçi ama yine diyeyim o tamamen bünye ile alakalı ve bayanların rahatlığı ,erkeklerin de yaklaşımı önemli.
bende ilk gün beklediğim gibi çok acı olmadı. bu tabiri yazmıştım hani uçağa binersin de kulaklarda basınç olur sadece o tür bir his oldu anlık (sanırım zar yırtılırkendi) sonrasında tatlı kaşığından az sulu kan gelmiş. yanma ve sızı oldu o da normal.
sızı var diye ertesi gün yapmak istemedim ilk ama sonra dedim ki kendi kendime o kadar kötü bir şey değil acı boyutu yapmamaya alışırsam eşime alışamam.
balayında da devam ettik. günde birden fazla olduğu da olduyani bu bünye ile ilgili.
ve önsevişme -erkeğin bayanı hazırlaması ,vajinal sıvı çok çok önemli. sıvı olmazsa o acı olur tabi.
Bizde bir şey yapmayacağız.
Hatta ben o gece ayrı odalarda kalsak diye konuştum.
Çok korktuğumu bildiğimden alışacaksın aşkım eğer gerçekten gerekirse giderim.
Ama birlikte sarılıp uyusak daha iyi olmaz mı daha rahat alışırsın dedi. İşte öyle canım
Sanırım diloşum zifafdan önce yapılması gerekiyor:44:
GELDİMMMMM
taze taze medeni durumu : evli yazan kimliğimi aldım
ikametgahımı taşıdım
bu arada Pınar nerdeterbiyesiz ütü gece geç bittiyse :92: gelememiştir falan aaaaa aaaaaaaaaa gerçekten ütü yaptım ben bi keremm
kuzum bi özel soru da benden o zaman
bikaç kez zar yırtıldıktan sonra devam edilmesin sadece o bozulma gerçekleştirilip diğer gün devam edilsin tarzı bişey okumuştum
siz normal ilişkiye devam ettiniz mi :26:
Benim kuaförde fön için beklediğim 45-50 dk kuruttuğum saçlara rağmenkestirmek banyoda rahat oluyorciddi anlamda.
ama kuruturken 10 dk sürem kısalıyordur belki.dipler yine yoğun
İnşallah beni asıl düşündüren ikimizin soyadı da (ikiside 8 harf) çok uzun ben nasıl kullanıcam diyorumBen paynak kaday masum minnacık bi çocukum
Bende ikna edecem ki benimkide istemiyo düğünden sonra ağzından girecem burnundan çıkacam yok diyemicek
Acı konusundansa ebnde utangaçlığı nasıl aşacağım diyorum.Aslıcım biraz özel bi soru olucak amaGünde birden fazla banyo yaptığın oluyomu bide mesela o işten sonra abdest almak gerekiyoya direk yatıp sabah alsak bi sakıncası varmıdır dinimizce :26: Bu konuda bilgim yokda :44:
İnşallah bende senin gibi hemen banyo yapabilirim.o dilekçeyi evrakların arasına koysunlar damühim olan o ya da nüfus dairesinde yaptırırsın.
sor canım artık özel mi kaldı cidden aramızda
günde birden fazla balayında yaptım
biz şuana kadar hep o olaydan sonra aldıküşenmemek gerek.uyku bazen ağır bastırsa da. hem daha rahat hissediyorum kendimi hem de dua edip rahatla uyuyorum.
Bide cnm geçen arkadaşımla konuştukda o dediki ben ilk bir hafta 10 gün hiç zevk almadım hep canım acıdı ağladım 10 gün sonra alıştım dedi
Bende utanmaktan değilde canımın acımasından korkuyorum açıkçasıÖrnek vericek olursan nasıl bi acı hani çağlanın bir tatlı kaşığı örneği gibi
Allah herkese kolaylık versin çeyiz telaşındayım bende eylül ekim gibi dügün ama tarih kesin deil ..evlenecek arkadaşlarıma kolaylık diliyorum çok çok mutlu oluruz inşallahh <3
Aslıcım biraz özel bi soru olucak amaGünde birden fazla banyo yaptığın oluyomu bide mesela o işten sonra abdest almak gerekiyoya direk yatıp sabah alsak bi sakıncası varmıdır dinimizce :26: Bu konuda bilgim yokda :44:
Tuğçem bu konuda yazmıştım ben gerçi ama yine diyeyim o tamamen bünye ile alakalı ve bayanların rahatlığı ,erkeklerin de yaklaşımı önemli.
bende ilk gün beklediğim gibi çok acı olmadı. bu tabiri yazmıştım hani uçağa binersin de kulaklarda basınç olur sadece o tür bir his oldu anlık (sanırım zar yırtılırkendi) sonrasında tatlı kaşığından az sulu kan gelmiş. yanma ve sızı oldu o da normal.
sızı var diye ertesi gün yapmak istemedim ilk ama sonra dedim ki kendi kendime o kadar kötü bir şey değil acı boyutu yapmamaya alışırsam eşime alışamam.
balayında da devam ettik. günde birden fazla olduğu da olduyani bu bünye ile ilgili.
ve önsevişme -erkeğin bayanı hazırlaması ,vajinal sıvı çok çok önemli. sıvı olmazsa o acı olur tabi.
hümeyram sağoldarısı sizlere
:119::119::119::119:
aslı bacım haydar dümen gibi oldun tüm özel sorular sana geliyor
topiğin akıl hocasıı ilan ettim seni
Öyle umuyorumZamanla herşey alışılır canım
Haticemm belli zaman sonra enişte sıkılabilir benimki de öyle dedi. arada kurutuyor ama yarım yamalak
utanmaya gelince benimde tedirginliğim oydu. karanlık ortam ilk zamanlar iyi oluyor.
haydar dümen nereeeeeeee ben nereeeeeeeeee :89::89::89::89::89:
yardım edebiliyorsam gerçek anlamda ne mutlu
dedim ya birbirimizden çok şey öğrendik.ben annemle bu kadar şey konuşmadım be
Öyle umuyorum
Kesin bizde de öyle olacak.
Hiç gerçekten oturup kurutacağını sanmıyorum.
kayganlaştırıcı jel almak lazımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?