kestirmek banyoda rahat oluyorciddi anlamda.
ama kuruturken 10 dk sürem kısalıyordur belki.dipler yine yoğun
evet canım alabiliyorsun
nikah dairesinde ben söyledim de nolduyine nüfus müdürlüğüne kaldım işte.
kızzzzzzzzzzz enişte seni parçalamasın.
İnanılmaz yoğunum, öper kaçarım hepiniziiiii
Kızlar enişteler niye kızlık soyadını kullanmanızı istemiyor :44::44:
bence bunun karar mercii bayanlar olmalı.hoş resmi yazışmalarda iki soyisim de uzun ise zor olur ..
ben hem kendi soyadımdan ayrılmamak için istedim hem de sektörde o adla tanınca yanına eşimin soyadı gelmesi daha kolay olur diye tercih ettim. eşim de bu konuda hiçbirşey demedi en başından beri nişanlıyken daha senin kararın ben karışamam demişti.
ben de çift soyadı yapçam ama bize sormadılar nikah başvurunda
dilekçe de imzalatmadılar
parayı da almadılardüğüne yakın getirin 110 tl dediler
o zaman gittiğimde diyim bari
Aslıcım biraz özel bi soru olucak amaGünde birden fazla banyo yaptığın oluyomu bide mesela o işten sonra abdest almak gerekiyoya direk yatıp sabah alsak bi sakıncası varmıdır dinimizce :26: Bu konuda bilgim yokda :44:
bence bunun karar mercii bayanlar olmalı.hoş resmi yazışmalarda iki soyisim de uzun ise zor olur ..
ben hem kendi soyadımdan ayrılmamak için istedim hem de sektörde o adla tanınca yanına eşimin soyadı gelmesi daha kolay olur diye tercih ettim. eşim de bu konuda hiçbirşey demedi en başından beri nişanlıyken daha senin kararın ben karışamam demişti.
9 haziranda evleniyorum ve hiçbişey yapmadık daha
Nişanlım sağolsun hep ertelemeye çalışıyor
Moralim çok bozuk
Gelinlik bakıyorum hep straplez
Hem nişanlımın tarafı hem babam istemiyor öyle giymemi açıkcası bi kaç tane denedim normalde hiç giymediğimden bende çok rahatsız oldum
Kafam allak bullak
Daha eşyalar alıncak of off
Patlıcak balon gibi de gerginim
Bu arada herkese merhaba belki anlayan olur diye yazdım
GELDİMMMMM
taze taze medeni durumu : evli yazan kimliğimi aldım
ikametgahımı taşıdım
bu arada Pınar nerdeterbiyesiz ütü gece geç bittiyse :92: gelememiştir falan aaaaa aaaaaaaaaa gerçekten ütü yaptım ben bi keremm
bu arada Özge yasmin eğer öyle ise :18::18: doktorlara da güvenim kalmadı. hepsi farklı farklı ya ben hamileysem
ama adet sancım var
**
Özlemcimherşeyin hayırlısı bence istediğin zaman olacak.Allah nelere kadir.
**
Elifmu ben 2. ciceği begendim. sen pabucunu onlara gönder ona göre yapsınlar ki
**
ve tüm diğer fıstıklarımözledim sizi yahu.. bağımlı ettiniz beni
3 gündür avare avare oturuyodum ne güzel bugün bi dünya iş yığdılar taksit taksit getirseler ya madem
bu arada dün o kadar hevesli hevesli annatmıştım ya izmire gitcez gelinlik alcaz yengeme nişanlımda gelecek bizde kendimize bakarız hem görüşcez fırsattan istifade hem de loya hayallerimi
işte ben zaten ne zaman heveslensem böyle kursağımda kalır
cumartesi denizliye toplantıya çağırmışlar yawrucanımı
çok üzüldübende tabii ama vardır bi hayır dedim artık ben çünkü baya heves etmişti o gelinlik bakıcaz elbise bakıcaz bana diye
sağlık olsun dimi kızlar Allah başka dert vermesin napalım ben yalnız giderim artık
dert anlatıp dermanını da anlatan ilk benim heralde
sevdim kendimi baya pozitifim
Kızlar bu ortamı çok sevdim ya hepiniz cevap vermişsiniz sayenizde moralim düzeldi biraz
Beni anlayan bir sürü insanla karşılarştığıma çok sevindim
Bugün görümcemle gelinlik denicem ve görümcem en fazla haftaya gelinlik alınsın artık diyor.
Dün akşam nişanlımın ailesi geldi kendi şehir dışında olduğu için gelemedi ailesi beyaz eşyalara mobilyalara bakalım diyorlar bu hafta sonu bende şehir dışında olacağım için haftaya alalım dediler, ama nişanlımla konuştuk ben de bi kaç gün izin al buraya gel birlikte bakalım dedim beni karıştırmayın siz bakın hem daha erken değilmi hemen yapılır herşey falan diyor.
Şehir dışında olduğu için şimdilik ailesi ev almayalım diyor. Burda otursaydık ayrı evleri vardı bizim için bi kaç sene sonra belki alınır ordan da diyorlar işte kiraya geçecek nişanlım şimdi bekar evinde kalıyor pek iyi değil yani, o da iyi bi eve kiraya çıkalım diyor
ama mayısta çıkayım bunun parasını nisan sonundada verip de çıkayım diyor yani
eşyalar alınacak ama mayısta ancak yerleştirilecek ev tutulunca
kına gecesini evde yapmayı düşünüyorum ben aslında kına büyük olsun sonraki gün sadece nikah olsun demiştik ama tam tersi olacak artık
kınayı evde yapıcam hürrem kıyafeti beğendim dün bir yerden çok güzeldi onu almayı düşünüyorum kızkıza salonda oynıcaz
ben pek düğün dernek sevmediğim için iki gün üstüste aynı şey olsun istemedim
balo olcak diğer günde nikahla birlikte
daha kuaför ayarlıcam ya saçlarım kısa olduğu için postiş düşünüyorum toplatmıcam yüzüm vücuduma göre daha kilolu görünüyor topuz olunca kötü şekilde görünsün istemiyorum
kuaförü düğünden ne kadar zaman önce ayarladınız peki:26:
fiyat konusunda da hiçbi fikrim yok bi kaç yere sormam gerek ama genelde hep gittiğim kuaföre gitmeyi çok istiyorum saç konusunda süperler ama malesef makyaj berbat ve bence gelin makyajı çok önemli gözlerim ön planda olsun dudaklara daha doğal açık bir pembe olsun istiyorum hem kalıcı hem porselen olsun ayrıca kirpiklerim az yani kirpik de taksınlar istiyorum
of ben ne çok şey istiyorum daha biri bile ayarlanmadı
soyadı konusunda yazdıklarınızı okudum kızlar ben de kendi soyadımı kullanmak istiyordum ama hiçbir kurumda soyadım doğru yazılmıyor otobüs biletinde bile 3 kere tekrarlattı yine yanlış yazmışlar laf etmedim artık yani hiçbi yerde soyadımı doğru yazamıyorlar ama nişanlımın soyadı daha kısa ve hemen anlaşılır olduğu için kendi soyadımı kullanmak istemiyorum soyadım zaten iki kelime birde onunkiyle çok fena uzun olacak :)
o dilekçeyi evrakların arasına koysunlar damühim olan o ya da nüfus dairesinde yaptırırsın.
sor canım artık özel mi kaldı cidden aramızda
günde birden fazla balayında yaptım
biz şuana kadar hep o olaydan sonra aldıküşenmemek gerek.uyku bazen ağır bastırsa da. hem daha rahat hissediyorum kendimi hem de dua edip rahatla uyuyorum.
:
hayırlısı olsun pınarımm
daha sora yalnız gider seçersiniz istediklerinizii
aynen kuzum ben gideyim onlara yardımcı olayım şimdi hem de fikir edineyim kendim için bizimkine sıra geldiğinde gidip hemen seçmek kalır artık
bardağın dolu tarafı burası oluyor işte
o dilekçeyi evrakların arasına koysunlar damühim olan o ya da nüfus dairesinde yaptırırsın.
sor canım artık özel mi kaldı cidden aramızda
günde birden fazla balayında yaptım
biz şuana kadar hep o olaydan sonra aldıküşenmemek gerek.uyku bazen ağır bastırsa da. hem daha rahat hissediyorum kendimi hem de dua edip rahatla uyuyorum.
aynen kuzum ben gideyim onlara yardımcı olayım şimdi hem de fikir edineyim kendim için bizimkine sıra geldiğinde gidip hemen seçmek kalır artık
bardağın dolu tarafı burası oluyor işte
Bide cnm geçen arkadaşımla konuştukda o dediki ben ilk bir hafta 10 gün hiç zevk almadım hep canım acıdı ağladım 10 gün sonra alıştım dedi
Bende utanmaktan değilde canımın acımasından korkuyorum açıkçasıÖrnek vericek olursan nasıl bi acı hani çağlanın bir tatlı kaşığı örneği gibi 60:
http://www.kadinlarkulubu.com/gelinlik-ayakkabisi/614345-gelinlik-ayakkabim-nasil.html
Yardımcı olurmusunuz.Fikirlerinizi öğrenmek istiyorum.
Deliyüüüüümmmm
Kuzum böyle bişi olmaz sanmıyorum büyük bi site burası
Ama şunu yaptım, aynen resimdeki mi gelir dediiiimm:26::26:
Bakalım ne olacak:26:
Benimde nişan çiçeğim toz pembe beyazdı
Yalnız Hüm bu dediğin hangisiii?
Handeee hangi kırmızııııı
Haticem oda güzel ama papuma 2. daha iyi olmuyo mu sankiiii:44:
Cereniiim hangisi üstten 2. mi yaniiiiii:44::44:
Heeyyyyttt uleeyyynn dağıtırım orayııı diceeemmm!
Facebookta resmimiz, kk da ismimiz var diyeyiimmmm
Sen kimsin be, bas git desinler onlar daaa
bu konuda yorum yazamamıştım.
bende diyodum ki seni loyada basayım
canım sen pozitifsin çokbiz demeden pollyanna olabiliyorsun
şaka bir yana. olsun vardır bir hayır
Kızlar bu ortamı çok sevdim ya hepiniz cevap vermişsiniz sayenizde moralim düzeldi biraz
Beni anlayan bir sürü insanla karşılarştığıma çok sevindim
Bugün görümcemle gelinlik denicem ve görümcem en fazla haftaya gelinlik alınsın artık diyor.
Dün akşam nişanlımın ailesi geldi kendi şehir dışında olduğu için gelemedi ailesi beyaz eşyalara mobilyalara bakalım diyorlar bu hafta sonu bende şehir dışında olacağım için haftaya alalım dediler, ama nişanlımla konuştuk ben de bi kaç gün izin al buraya gel birlikte bakalım dedim beni karıştırmayın siz bakın hem daha erken değilmi hemen yapılır herşey falan diyor.
Şehir dışında olduğu için şimdilik ailesi ev almayalım diyor. Burda otursaydık ayrı evleri vardı bizim için bi kaç sene sonra belki alınır ordan da diyorlar işte kiraya geçecek nişanlım şimdi bekar evinde kalıyor pek iyi değil yani, o da iyi bi eve kiraya çıkalım diyor
ama mayısta çıkayım bunun parasını nisan sonundada verip de çıkayım diyor yani
eşyalar alınacak ama mayısta ancak yerleştirilecek ev tutulunca
kına gecesini evde yapmayı düşünüyorum ben aslında kına büyük olsun sonraki gün sadece nikah olsun demiştik ama tam tersi olacak artık
kınayı evde yapıcam hürrem kıyafeti beğendim dün bir yerden çok güzeldi onu almayı düşünüyorum kızkıza salonda oynıcaz
ben pek düğün dernek sevmediğim için iki gün üstüste aynı şey olsun istemedim
balo olcak diğer günde nikahla birlikte
daha kuaför ayarlıcam ya saçlarım kısa olduğu için postiş düşünüyorum toplatmıcam yüzüm vücuduma göre daha kilolu görünüyor topuz olunca kötü şekilde görünsün istemiyorum
kuaförü düğünden ne kadar zaman önce ayarladınız peki:26:
fiyat konusunda da hiçbi fikrim yok bi kaç yere sormam gerek ama genelde hep gittiğim kuaföre gitmeyi çok istiyorum saç konusunda süperler ama malesef makyaj berbat ve bence gelin makyajı çok önemli gözlerim ön planda olsun dudaklara daha doğal açık bir pembe olsun istiyorum hem kalıcı hem porselen olsun ayrıca kirpiklerim az yani kirpik de taksınlar istiyorum
of ben ne çok şey istiyorum daha biri bile ayarlanmadı
soyadı konusunda yazdıklarınızı okudum kızlar ben de kendi soyadımı kullanmak istiyordum ama hiçbir kurumda soyadım doğru yazılmıyor otobüs biletinde bile 3 kere tekrarlattı yine yanlış yazmışlar laf etmedim artık yani hiçbi yerde soyadımı doğru yazamıyorlar ama nişanlımın soyadı daha kısa ve hemen anlaşılır olduğu için kendi soyadımı kullanmak istemiyorum soyadım zaten iki kelime birde onunkiyle çok fena uzun olacak :)
beğendimm ben gayet güselmişş
düşünebilirsinn almayıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?