'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

kestirmek banyoda rahat oluyor ciddi anlamda.

ama kuruturken 10 dk sürem kısalıyordur belki. dipler yine yoğun

Aslıcım biraz özel bi soru olucak ama Günde birden fazla banyo yaptığın oluyomu bide mesela o işten sonra abdest almak gerekiyoya direk yatıp sabah alsak bi sakıncası varmıdır dinimizce :26: Bu konuda bilgim yokda :44:

evet canım alabiliyorsun

nikah dairesinde ben söyledim de noldu yine nüfus müdürlüğüne kaldım işte.

kızzzzzzzzzzz enişte seni parçalamasın.

işte bu süper böyle yapalım o zaman nikah dairesinde onun gönlü olur hem nüfus dairesinde ben hallederim işi ona da yanlış anlaşılma olmuştan girer başka yerden çıkarım

parçalamaz heralde :44: kaydıraktan inmicem dediğimde bilem parçalamadı o beni

İnanılmaz yoğunum, öper kaçarım hepiniziiiii

bende öyleyim son 8 dk öğle tatilimin bitmesine sonra çalış babam çalış

bende öperim kiiii

Kuzum biraz geri düşüncelilik var sanırım bide aile ne der düşüncesi ama nikahtan sonra yaptıracam ikna edecem bunu sölemen çok iyi oldu kuzum

Kızlar bu ortamı çok sevdim ya hepiniz cevap vermişsiniz sayenizde moralim düzeldi biraz
Beni anlayan bir sürü insanla karşılarştığıma çok sevindim
Bugün görümcemle gelinlik denicem ve görümcem en fazla haftaya gelinlik alınsın artık diyor.
Dün akşam nişanlımın ailesi geldi kendi şehir dışında olduğu için gelemedi ailesi beyaz eşyalara mobilyalara bakalım diyorlar bu hafta sonu bende şehir dışında olacağım için haftaya alalım dediler, ama nişanlımla konuştuk ben de bi kaç gün izin al buraya gel birlikte bakalım dedim beni karıştırmayın siz bakın hem daha erken değilmi hemen yapılır herşey falan diyor.
Şehir dışında olduğu için şimdilik ailesi ev almayalım diyor. Burda otursaydık ayrı evleri vardı bizim için bi kaç sene sonra belki alınır ordan da diyorlar işte kiraya geçecek nişanlım şimdi bekar evinde kalıyor pek iyi değil yani, o da iyi bi eve kiraya çıkalım diyor
ama mayısta çıkayım bunun parasını nisan sonundada verip de çıkayım diyor yani
eşyalar alınacak ama mayısta ancak yerleştirilecek ev tutulunca
kına gecesini evde yapmayı düşünüyorum ben aslında kına büyük olsun sonraki gün sadece nikah olsun demiştik ama tam tersi olacak artık
kınayı evde yapıcam hürrem kıyafeti beğendim dün bir yerden çok güzeldi onu almayı düşünüyorum kızkıza salonda oynıcaz
ben pek düğün dernek sevmediğim için iki gün üstüste aynı şey olsun istemedim
balo olcak diğer günde nikahla birlikte
daha kuaför ayarlıcam ya saçlarım kısa olduğu için postiş düşünüyorum toplatmıcam yüzüm vücuduma göre daha kilolu görünüyor topuz olunca kötü şekilde görünsün istemiyorum
kuaförü düğünden ne kadar zaman önce ayarladınız peki:26:
fiyat konusunda da hiçbi fikrim yok bi kaç yere sormam gerek ama genelde hep gittiğim kuaföre gitmeyi çok istiyorum saç konusunda süperler ama malesef makyaj berbat ve bence gelin makyajı çok önemli gözlerim ön planda olsun dudaklara daha doğal açık bir pembe olsun istiyorum hem kalıcı hem porselen olsun ayrıca kirpiklerim az yani kirpik de taksınlar istiyorum
of ben ne çok şey istiyorum daha biri bile ayarlanmadı

soyadı konusunda yazdıklarınızı okudum kızlar ben de kendi soyadımı kullanmak istiyordum ama hiçbir kurumda soyadım doğru yazılmıyor otobüs biletinde bile 3 kere tekrarlattı yine yanlış yazmışlar laf etmedim artık yani hiçbi yerde soyadımı doğru yazamıyorlar ama nişanlımın soyadı daha kısa ve hemen anlaşılır olduğu için kendi soyadımı kullanmak istemiyorum soyadım zaten iki kelime birde onunkiyle çok fena uzun olacak :)

Son düzenleme:
ben de çift soyadı yapçam ama bize sormadılar nikah başvurunda
dilekçe de imzalatmadılar
parayı da almadılar düğüne yakın getirin 110 tl dediler
o zaman gittiğimde diyim bari

o dilekçeyi evrakların arasına koysunlar da mühim olan o ya da nüfus dairesinde yaptırırsın.

sor canım artık özel mi kaldı cidden aramızda

günde birden fazla balayında yaptım

biz şuana kadar hep o olaydan sonra aldık üşenmemek gerek.uyku bazen ağır bastırsa da. hem daha rahat hissediyorum kendimi hem de dua edip rahatla uyuyorum.

haklısın bencede bayana ait olmalı

benimkinin tek derdi egosu işte erkek ya o :113::113:

orta yolu bulmaya çalışın canımmm
düğün arefesi sıkıntı olmasınn

hoşgeldinn aslımm
hayırlı olsun kimliğinnn

bizimde senden pek farkımız yokk
işim olsa bile kk hep açıkk

hayırlısı olsun pınarımm
daha sora yalnız gider seçersiniz istediklerinizii

hangi şehirdesinn senn:44::44:
topikte her yöreden insan olduğu için illaki birimiz denk geliriz kuaför konusundaa yardım içinn
ayrıca nişanlın neden bu kadar rahat 1 ay kalmış artıkk hazırlıkların hızlanması gerekiyoo :44::44:

bende gusülü şöyle düşünüyorum Allah korusun ölüm var doğal afet var o halde pis pis kalmayalım. Allah korusun hayatta neler neler oluyor

:
hayırlısı olsun pınarımm
daha sora yalnız gider seçersiniz istediklerinizii

aynen kuzum ben gideyim onlara yardımcı olayım şimdi hem de fikir edineyim kendim için bizimkine sıra geldiğinde gidip hemen seçmek kalır artık

bardağın dolu tarafı burası oluyor işte

aynen kuzum ben gideyim onlara yardımcı olayım şimdi hem de fikir edineyim kendim için bizimkine sıra geldiğinde gidip hemen seçmek kalır artık

ayakta alkışlıyorumm senii pınartoşşş
aynen ölee canımm

Bide cnm geçen arkadaşımla konuştukda o dediki ben ilk bir hafta 10 gün hiç zevk almadım hep canım acıdı ağladım 10 gün sonra alıştım dedi
Bende utanmaktan değilde canımın acımasından korkuyorum açıkçası Örnek vericek olursan nasıl bi acı hani çağlanın bir tatlı kaşığı örneği gibi

Son düzenleme:

bu konuda yorum yazamamıştım.

bende diyodum ki seni loyada basayım

canım sen pozitifsin çok biz demeden pollyanna olabiliyorsun

şaka bir yana. olsun vardır bir hayır

Tuğçem bu konuda yazmıştım ben gerçi ama yine diyeyim o tamamen bünye ile alakalı ve bayanların rahatlığı ,erkeklerin de yaklaşımı önemli.

bende ilk gün beklediğim gibi çok acı olmadı. bu tabiri yazmıştım hani uçağa binersin de kulaklarda basınç olur sadece o tür bir his oldu anlık (sanırım zar yırtılırkendi) sonrasında tatlı kaşığından az sulu kan gelmiş. yanma ve sızı oldu o da normal.

sızı var diye ertesi gün yapmak istemedim ilk ama sonra dedim ki kendi kendime o kadar kötü bir şey değil acı boyutu yapmamaya alışırsam eşime alışamam.
balayında da devam ettik. günde birden fazla olduğu da oldu yani bu bünye ile ilgili.
ve önsevişme -erkeğin bayanı hazırlaması ,vajinal sıvı çok çok önemli. sıvı olmazsa o acı olur tabi.

üstten 2. diyorum elifimmm dağıtırım o siteyi diyemezler öyle bişe

bu konuda yorum yazamamıştım.

bende diyodum ki seni loyada basayım

canım sen pozitifsin çok biz demeden pollyanna olabiliyorsun

şaka bir yana. olsun vardır bir hayır

ama ben loyaya her şekilde gideceğim kii tabi bulabilirsem hala anlamadım yerini sora sora bağdat bulunmuş loya mı bulunmucak

ebeeett pozitifim olmalıyım evren olumlu enerji bekler

mutlaka vardır bi hayır belki de başamıza bir iş gelecekti birlikte olsak

ben de meslek açısından 2 soyismi istiyom kuzum
sevdicek başta şımardı sadece tek soyisim olsun falan diye ama anlatınca nasıl istersen dedi

yaşadığın yerin yoğunluğuna göre değişir kuaför işi canım çünkü gün kalmayabiliyo
ben baya önceden hallettim onu ama daha yapmayan arkadaşlar da var tabi
saç makyaj çok önemli ben de açık bi model düşünüyom postiş de taktırcam
prova da yaptırcam.. hayal kırıklığı olmasın diye
o nedenle sen bikaç kuaför gez fiyat al.. olumlu yorum duyduğun kuaförleri düşünebilirsin
ev konusu önemli ama o konuda da panikleme burda kızlardan düğüne az zaman kala halleden de oldu.. ama yine de mayıs ortasını geçirmemeniz sizin için iyi olur
nişanlını biraz dürtmen gerekecek malesef çünkü cidden az kalmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…