'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

hoşgeldin kiii
bilmiyomm vallahii neyin kafasıı amaaa
dağıttık bugünn

farkettim kaçırdım bugünü

nur hoşgeldin bu arada ben kimim

pınar ben pınar

nur ismine bayılırım ünideki en yakın arkadaşımın adı yeri çok özeldir bende

isminden ötürü sempati duydum sana

ben gidiyorum artıkın mesainin sonuna geldikkk

herkeslere iyi akşamlar

günün olumlu meleği pınariskoskoviççççççç

namı diğer günün pollyannası

iyi akşamlar beni özle

Bende enerciktimm, bende sizle sohbet etmek, +18 konuşmak istiyoduuummmmmm:84::84::84::84:

Ama enerccciiiimiii işe verdim bugüüünnnn

Mesai bittiii, iyi akşamlaaarrr hepinizeeee

Biliyorm ki sen pınarsııınn :)) çok teşekkür ederim canım bende sizlere sempati duydum

istemek başarmanın yarısıdır

seyit onbaşı çanakkalede nasıl 275 kg.luk mermiyi sırtına almış

ay bana noldu ya :26: hep hüm ve dila yüzünden

*

kızlar mesaim bitti benimm, gidiyoreeeee
günümüzü bu kadar eğlenceli geçirebildiğimi için öncelikle kk ya daha sonraa sevgili topikcanımızaaaa sevgiler saygılarrrr
sizleri kocaman öperr saygılarımı sunarımmmm

heyy :86: :86:

günün çenesi düşük ve libidosu yüksek insanı

iyi akşamlar beni özle

masalsı düğün fotografları cektirmek isteyen gelinlerimiz parmak kaldırsınlar bakalım:))

- detaylı bilgi icin merve özyılmaz photography

ay bende servise geldim.şimdi 19 katı yürüyerek indim.desem.

bugünkü eğlenceli sohbet için hepinize teşekkürler kızlar en çok da Dilama iki kopuk bacı olduk haaa

amma konuştunuz bugün haaaa
giremedim bi araya
evlenince o libidolar tavan mı olcak taban mı görcez bakalım benimki de yüksektir genelde

ben geldimm..

doktorum bana epey açıklama yaptı ama ultrason için regl döneminde ve sıkışık gel dedi o yüzden şaşırdım biraz..deniz ve havuz için sordum balayından sonra yapın dedi
bana yazz ilacını önerdi yan etkisi en az haptır dedi..
başka doktora mı gitsem acaba yaa bilemedim açıkcası konuşmaları açıklamaları çok iyiydi ama sorduklarıma böyle cevaplar verince tuhaf geldi..yazz nasıl bi ilaç kullananız var mı kızlar

Hoşgeldin canım...
Bende jinekologa gitmiştim çok fazla regl sancım oluyor benim o zaman vermişti o hapı dedi hem seni hamilelikten korur hemde ağrılarını hafifletir dedi. Birde sana dediği gibi yanetkisi en az olan doğum kontrol hapı yazz+24 dedi onu tavsiye ederim dedi ama sağlık ocağındaki doktor ise yasmini önerdi bilmiyorum bende hangisini basliyacagim ya bu reglimde başlamam lazım...KIZLAR SIZ hangisini tercih ederdiniz...

kuzum kızlardan biri kullanıyodu çağla olabilir çok kötü yapmıştı onu ve o bırakmıştı
ama emin değilim diğer bi arkadaş da başka bişey kullanıyodu onda etki olmamıştı.. yazz mı yasmin mi bilemedim şimdi
balayından sonra yapın derken
ilişkiye mi balayından sonra gireymişsiniz :26: eğer öyleyse yuh yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…