artık mandallar içten
eeeeeeeee bir yıldır dışardan seyredince dalmanda 40 yıllık gibi olduSen cekinti yapmışsindır :) sen katılmaya çalış sohbete bak ben kırk yıldır burdayim gibi bir dalış yaptım resmen :))))
Kaç ay,yıl dır nişanlısin düğünün ne zaman canım....
insan böyle hoş muhabbetten pişman olur mu yaa :)
Sen cekinti yapmışsindır :) sen katılmaya çalış sohbete bak ben kırk yıldır burdayim gibi bir dalış yaptım resmen :))))
Kaç ay,yıl dır nişanlısin düğünün ne zaman canım....
güle gülee kullann canımmm
aslı sen ev fotolarını falan koymuştunda bakamamıştımm nasıl üzüldüm bi bilsenn :)
eeeeeeeee bir yıldır dışardan seyredince dalmanda 40 yıllık gibi oldu
Aslı kuzumm bugün mutluluk hormonu mu aldın naptın kuzumm sen
ciddi misinnasıl şaşırdım bir bilsen
üzülünce gülmen çok hoş
Yani yani değil kii :)))
aslında bugün çok mutsuzum
ama ters etki yaptı bünyemde
E artık dayanamadim napayim :))) demekki ben gibi gizli takipte olanlarda varmış baksanizaaa :)))))))))
hiras hoşgeldin
Hayırlı olsunSiz bu sene nişan yapmıcakmıydınız.. Günlükten öyle hatırlıorum sanki
hüümm,,sordum tatlım tek erteleme ilacı primolut n başka çeşidi yokmuş,adet gününden 3 gün önce başlıyormuşsun günde 3 kez kullanıyormuşsun 30 tablet varmış içinde ilaç 10 günde bitiyor bittiğinde de kanama geliyormuş...ayrıca çok konuşmuyorsun sakın susmaaaa
caniiiim,benimde tüm eşyalarım bosh kullananlar memnun ama denildiği gibi şans içi bizim etrafımzdakiler arçelikten memnun değil annem yıllardır arçelik kullanıyor memnun vestel çamaşır mak.aldı çok memnun buzdolabı beko çok memnun..bu markalardan hatta aynı ürünlerden kullanan akrabalarımız kaçıncıya değiştirdi..
bu arada benim nişanlımda kilo alayım diye uğraşıyor kaç kilosun canım sensana canım demek de ne hoş oluyor etrafın baskısından bende bunalmış durumdayım şunu ye bunu ye ondan da ye az kilo al gelinlik yakışmayacak ohhooo daha neler neler
nasıl bir duygu bu
anlatsana
bir slm yazmaktan niye cekindin..
selam bile değil bak
sabah efkarlı elinde fincanın actın bilgisayarı bizlerin konuşmalarını takip ettin.belki beğendiklerini bilgisayarına ctrl+c ,sonra v yaptın
bugün olmaz yarın slm nbr yazayım dedin belki
ama günler geçti.. biz senin eğlencen vazgecemediğin dizin gibi oldukfincanlar yerini çekirdek çitletmelere bıraktı ama sen bakıp bakıp yazmamayı bırakamadın
ilginçbu konuyu derinlemesine incelemek öğrenmek istiyorum
nasıl bir duygu bu
anlatsana
bir slm yazmaktan niye cekindin..
selam bile değil bak
sabah efkarlı elinde fincanın actın bilgisayarı bizlerin konuşmalarını takip ettin.belki beğendiklerini bilgisayarına ctrl+c ,sonra v yaptın
bugün olmaz yarın slm nbr yazayım dedin belki
ama günler geçti.. biz senin eğlencen vazgecemediğin dizin gibi oldukfincanlar yerini çekirdek çitletmelere bıraktı ama sen bakıp bakıp yazmamayı bırakamadın
ilginçbu konuyu derinlemesine incelemek öğrenmek istiyorum
Teşekkürler caniiiiimmmm arkadaşimm :))) hiç deme ya bende o kadar sıkıldım ki anlatamam yok kupkurusun gelinlik yakışmayacak kuş gibi yemek yiyorsun kilo al ha al ha al birde nişanlın seni napsin bu zayıflıkta diyenler bile var :))) ben 49 ile 50 arasında gidip geliyorum canım sen peki ???
Evet beyazesya şans işi umarım pişman olmayız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?