'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Sen cekinti yapmışsindır :) sen katılmaya çalış sohbete bak ben kırk yıldır burdayim gibi bir dalış yaptım resmen :))))
Kaç ay,yıl dır nişanlısin düğünün ne zaman canım....
eeeeeeeee bir yıldır dışardan seyredince dalmanda 40 yıllık gibi oldu

Sen cekinti yapmışsindır :) sen katılmaya çalış sohbete bak ben kırk yıldır burdayim gibi bir dalış yaptım resmen :))))
Kaç ay,yıl dır nişanlısin düğünün ne zaman canım....

aynen dediğin gibi cekindim arkadasım :)
temmuzdan beri nişanlıyım agustostan beri de resmi olarak evliyim cnaım.
ama düğünüm eylülde olcak :)

hüümm,,sordum tatlım tek erteleme ilacı primolut n başka çeşidi yokmuş,adet gününden 3 gün önce başlıyormuşsun günde 3 kez kullanıyormuşsun 30 tablet varmış içinde ilaç 10 günde bitiyor bittiğinde de kanama geliyormuş...ayrıca çok konuşmuyorsun sakın susmaaaa

caniiiim,benimde tüm eşyalarım bosh kullananlar memnun ama denildiği gibi şans içi bizim etrafımzdakiler arçelikten memnun değil annem yıllardır arçelik kullanıyor memnun vestel çamaşır mak.aldı çok memnun buzdolabı beko çok memnun..bu markalardan hatta aynı ürünlerden kullanan akrabalarımız kaçıncıya değiştirdi..

bu arada benim nişanlımda kilo alayım diye uğraşıyor kaç kilosun canım sen sana canım demek de ne hoş oluyor etrafın baskısından bende bunalmış durumdayım şunu ye bunu ye ondan da ye az kilo al gelinlik yakışmayacak ohhooo daha neler neler

E artık dayanamadim napayim :))) demekki ben gibi gizli takipte olanlarda varmış baksanizaaa :)))))))))

nasıl bir duygu bu

anlatsana

bir slm yazmaktan niye cekindin..

selam bile değil bak

sabah efkarlı elinde fincanın actın bilgisayarı bizlerin konuşmalarını takip ettin. belki beğendiklerini bilgisayarına ctrl+c ,sonra v yaptın

bugün olmaz yarın slm nbr yazayım dedin belki

ama günler geçti.. biz senin eğlencen vazgecemediğin dizin gibi olduk fincanlar yerini çekirdek çitletmelere bıraktı ama sen bakıp bakıp yazmamayı bırakamadın

ilginç bu konuyu derinlemesine incelemek öğrenmek istiyorum

Teşekkürler caniiiiimmmm arkadaşimm :))) hiç deme ya bende o kadar sıkıldım ki anlatamam yok kupkurusun gelinlik yakışmayacak kuş gibi yemek yiyorsun kilo al ha al ha al birde nişanlın seni napsin bu zayıflıkta diyenler bile var :))) ben 49 ile 50 arasında gidip geliyorum canım sen peki ???
Evet beyazesya şans işi umarım pişman olmayız :)

Alemsin sen ya hayal gücün çok kuvvetli

Hahahay ay hiç gülesim yoktu yaa ama tahminlerin doğru ya aslında su vardı cekinmek değil net ortaminda birisi beni tanirsa korkusu vardı benim ailem pek geniş değiller neyse velhasılı kelam ben her gece hiç usenmez okurdum sanki okuyunca çok kafam dağılıyordu çok çok sıkıntılı zamanlar geçirdim hep yazmak istedim ama nasip işte düneymiş dün bile yazarken tedirgindim ama suanda iyiyim rahatladim oh beee :)))))

evet nişanlın seni napsın kemiklerin batacak çocuğa fln daha da var aklıma gelmiyor şimdi genelde dinlemiyorum çünkü
ben 41 kiloyumm
umarım pişman olmayız tatlım..sen fırın aldın mı ankastre set yapmadım ben kendi evim olmadığı için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…