aslında bugün çok mutsuzum
ama ters etki yaptı bünyemde
nasıl bir duygu bu
anlatsana
bir slm yazmaktan niye cekindin..
selam bile değil bak
sabah efkarlı elinde fincanın actın bilgisayarı bizlerin konuşmalarını takip ettin.belki beğendiklerini bilgisayarına ctrl+c ,sonra v yaptın
bugün olmaz yarın slm nbr yazayım dedin belki
ama günler geçti.. biz senin eğlencen vazgecemediğin dizin gibi oldukfincanlar yerini çekirdek çitletmelere bıraktı ama sen bakıp bakıp yazmamayı bırakamadın
ilginçbu konuyu derinlemesine incelemek öğrenmek istiyorum
Haha benimki valla kilo alsam yine almaya başladın diyor.yok göbüşün çıkıyor yok popuşun büyümüşş.
Ben de canım 49 ile 50 arasında gidip geliyorum...ama sen çok kilolu değilsin balık etlisin bence :))
eveet bizde ev döşicez fikir için bakayım demiştim ama göremedim ne yazık kii
o zaman üzülmüştüm yahu suan anlatırken komik geliyor :)
o arada bende de olur inadına gülümse kafamıza işlemiş heralneyin var kuzucuk anlatmak istersen biz dinleriz kiiii
Teşekkürler caniiiiimmmm arkadaşimm :))) hiç deme ya bende o kadar sıkıldım ki anlatamam yok kupkurusun gelinlik yakışmayacak kuş gibi yemek yiyorsun kilo al ha al ha al birde nişanlın seni napsin bu zayıflıkta diyenler bile var :))) ben 49 ile 50 arasında gidip geliyorum canım sen peki ???
Evet beyazesya şans işi umarım pişman olmayız :)
senin düğün ne zaman canım ?
hüümm,,sordum tatlım tek erteleme ilacı primolut n başka çeşidi yokmuş,adet gününden 3 gün önce başlıyormuşsun günde 3 kez kullanıyormuşsun 30 tablet varmış içinde ilaç 10 günde bitiyor bittiğinde de kanama geliyormuş...ayrıca çok konuşmuyorsun sakın susmaaaa
caniiiim,benimde tüm eşyalarım bosh kullananlar memnun ama denildiği gibi şans içi bizim etrafımzdakiler arçelikten memnun değil annem yıllardır arçelik kullanıyor memnun vestel çamaşır mak.aldı çok memnun buzdolabı beko çok memnun..bu markalardan hatta aynı ürünlerden kullanan akrabalarımız kaçıncıya değiştirdi..
bu arada benim nişanlımda kilo alayım diye uğraşıyor kaç kilosun canım sensana canım demek de ne hoş oluyor etrafın baskısından bende bunalmış durumdayım şunu ye bunu ye ondan da ye az kilo al gelinlik yakışmayacak ohhooo daha neler neler
Sana bayılması için ses tonun yeter yeaaa
ne çabuk geldim ama
sana göre yok ona göre var demek ki
hmm bu arada zehra sen vip olmaktan sıkılmışsındır
181 ler de..
ilk bölümler nasıldı ? unutmuşsundurbak 25. bölüm çok güzel istersen benim yerime oynayabilirsin
nişanı 7 nisanda yaptık, şimdi sıra düğünde
9 haziran büyük gün :123:
nişan düğün 2 ay arayla olsun dedik, bence gayet iyi ettik
pınar yok dmi :44: umarım gelince okur
sen ronaldo gibi bacak görmemişsin
şükret biraz
Kızlar hadi afiyet olsun yemek saatiçok acıktım az yemem lazım az az
Benim düğün 26 mayıs insaallah :)
Alemsin sen ya hayal gücün çok kuvvetli
Hahahay ay hiç gülesim yoktu yaa ama tahminlerin doğru ya aslında su vardı cekinmek değil net ortaminda birisi beni tanirsa korkusu vardı benim ailem pek geniş değiller neyse velhasılı kelam ben her gece hiç usenmez okurdum sanki okuyunca çok kafam dağılıyordu çok çok sıkıntılı zamanlar geçirdim hep yazmak istedim ama nasip işte düneymiş dün bile yazarken tedirgindim ama suanda iyiyim rahatladim oh beee :)))))
caniiimm bu arada smile ı sen mi sormuştun ben cavap verecektim unuttum da:26:
kullanıcı kontrol panelinde seçenekleri düzenle diyorsun çeşitli seçenekler de mesaj editörünü standart editör yapınca oluyor[/....QUOTE]
Teşekkür ederim canım ama ben telefondan giriyorum olur mü ki
Bu arada sen bendende zayifsin boyun kaç canım senin
ooo ben 49 olsam yerim de yerim
Ay olmuyor işte ya ben yemek secerim malesef
oyy cok az kalmış seninnn Allah tamamına erdirsinn
kitaplar
bizde de o çekince varbelki görümcem takipte
napalım koyver gitsin
yaa şaka bir yana cidden tuhaf ya 1 ay olsa neyse de 1 yıl yaaaaaaaa365 gün ... saat yani
Ne zor geldik buralara ama hâla ne yalan soyliyeyim bir şey olacakta gene kalacak korkusu yaşıyorum hayırlısı artık rabbim tüm isteyenleri muradına erdirsin en kısa zamanda insaallah :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?