'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Balayında en uygun fırsat Cuma namazı vakti bence en az yarım saat olmayacak kocişler odada hoppp telefonla sizin yanınıza

Kuzum sende mi mutfağa aldın:26::26::26:

Canımmm geç gördüm kusura bakma günaydın sanadaaaaa Sende heyecan durumları nasıl bakiiim kelebekler uçuşuyomu seninde karnında

Tuğçem alemsin görev tamamlandı dersin artıkın
Ay senide gelin ediyoruz sonunda birde bakcaz listede kimse kalmamış
Duygulandım ben yahu sanırım sıra bana geldiğinde herkes gülüp oynarken ben hüzünlü olucam

Balayında en uygun fırsat Cuma namazı vakti bence en az yarım saat olmayacak kocişler odada hoppp telefonla sizin yanınıza
Cumaya giden eşler akabinde durum bildiriminde hatunlar

Kuzum sende mi mutfağa aldın:26::26::26:
Evet canım mutfağa aldım.

kızlar sizee bi sorum olcakk
çok yakın arkadaşımın düğünü var yaa hanii 2 elbise arasında kaldımm :44::44:
sizce bu mu

yoksa bu mu ?
ama bu elbisenin içini tamamen pul payet işlemeli düşününn

Canım sen bilirsin ama düğünde gelin dışında beyaz giymek pek hoş olmaz gibi geliyor.
Ama ben ikincisinin sana daha çok yakışacağını düşünüyorum.
Manken gibi hatunsun

heheheheh

Canım sen bilirsin ama düğünde gelin dışında beyaz giymek pek hoş olmaz gibi geliyor.
Ama ben ikincisinin sana daha çok yakışacağını düşünüyorum.
Manken gibi hatunsun

ayy kuzumm bende öle düşünyorumm giymem beyaz krem flnn
bak renk şöle olabilir, ya da pembee

onu sadece model olarak baz all

canımm arkadaşlarımmm ne güzel sohbet etmişsiniz sabah sabah ama kime yazacağımı unuttum yaaa

yalnız elifkoviç (doğru mu yazdım ki:26:) çiçeğine ve havluna bayıldım bende hala çocuk ruhluyum da güle güle aşkla kullan balım..

benim bugün biraz işim var gelince anlatırım uzun uzun sadece dua edin ki

dila ikincinin modeli harika mint rengiylede süper olabilir hem bu senenin modası beyaz giyme kuzum bencede o günün beyazı gelin olmalı

yok canımm ben de renk olarakk beyaz düşünmüyorum sadece model olarak baz alınn onu

maviş renk pembe, mavi renklerinde olcak büyük ihtimall

kızlaaaaar tünayddddın cumadan beri okumaktan anca yazabildim herkesciklere merhabaaaaa haftasonu evler arasında koşturmaktan giremedim
aklımda kalanlara hemen yazayım aslıı önce çok geçmiş olsun
hüm
cam masa benimde çok hoşuma gidiyordu ama nişanlım kendi evimize geçince alırız diyince normal masa aldık kırılmasın diye hatta sandalyelerimiz de rengarenk yaptırdık cumartesi geldi hepsi çok güzel olmuş bayıldımm

vee şimdi aldığım bi haber yarında işte olucam halbuki ne planlar yapmıştım nasıl üzüldüm hepsini akşamları koşturucam artık

imam nikahını bende düğünden hemen önce istiyordum fakat bi yerde okumuştum perşembe gecesi kıydırmak daha iyi oluıyormuş

ayy benim eşyalarım beyaz eşyalarım hepsi birden geldi şimdi birtek koltuklarımı bekliyoruz bugün nişanlım bekleyecek işten geldikten sonra inş gelecekler bi tanesi vee sona kalan halılarımız artık alınacak en çok düşündüren beni halı nasıl alacağım hiç bilmiyorum :18: ve koltuk takımlarıma uyan hiç bulamadık

Her evde bulnması gerekli zaten tam anlatımlı bayanlar ilmihali. teşekkür ederim canım kitabı alıp okuyacağım inş en kısa zamanda

Canımmm geç gördüm kusura bakma günaydın sanadaaaaa Sende heyecan durumları nasıl bakiiim kelebekler uçuşuyomu seninde karnında

Merhaba Canım :) hemde nasılll, çoğaldı kelebekler. Hala birinin düğününe davetliymişim gibi geliyo kendim gelin olucağıma inanamıyorum. sende de öle bişey var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…