Bana da yapın ne olurrrrrrrrrrrrrr
Herkese yapıyorummmm.... " Allah ım herpimizin adetleri düzenli gitsin, Stresten sıkıntıdan kimseninki geç e kalmasın...." aminnnnnn
bu arada bu hafta regl olsam nasıl güzel olcek yaaa
hapı 21 günden daha uzatmama gerek kalmıcak
hadi bana regl duası yapınbu hafta olayımmmm
hümm hümmm benimkinin erken gelmesi lazım amasen duanı benim için değiştir
normal günüm 30u ama 26 sına kadar gelsin
TeşekkürlerGelinlik diktirecek olanlara uyarım var;
Mutlaka boy ölçünüzü de aldırın.
Benim mağazam boy ölçüsünün gerekli olmadığını söylemişti
Ben de bir bildikleri vardır demiştim
Gelinlik geldiğinde ayaklarım görünüyordu, 1 karış kısaydı.
Parça falan getirtip diktik te biraz kurtardık.
Son anda olumsuzluklar çıkabiliyor ama gelinlik çok önemli
Yeniden diktirsen bu sefer de süre çok az, yetişmez.
Şimdiki aklım olsa çıngar çıkartırdım,
Mağazayı başlarına yıkardım ama 18 yaşında bi cahilmişim
Çok ta olumlu bir insanımdır, ses etmemiştim.
Bazı salaklar yüzünden hayatınızın en güzel günü sıkıntılı geçmesin.
Olumlu bakın güzel olsun...
Ben hiç oynamayı bilmezdim, ama düğünümde hiç oturmadım.
Çok portakallı gazoz içtim ama hiç çişim gelmedi.
Yine de yeniden düğünüm olsun isterim yani, çok güzel...
Gelinlik periliği tamamlayacak, dikkat edin yeniden...
Hepinize mutluluklar....
Alsam mı acaba kızlar
Benimde peş peşe :) cuma kına cumartesi nikah :) Nişanlımın şehir dışında çok akrabası olduğu için kalma problemi olmasın diye peşpeşe yaptık ama ben hep peşpeşe istiyodum zaten.Kına yakılıp ertesi gün gelin olmak daha güzel :)
Hayırlısı ile herkese nasip olsun inşallaaaaahhhh
Hoş geldin zehram(5 üye ve 5 ziyaretçi)
Merhaba millet
Tabiki olcanmemnun oldumm duyguu
tamam haticem senin için ışıll ışıl olcammm
böle parlicammm
teşekkürler aydınlattığın için bizz gelincanlarıı
hoşgeldinn zehroşşş
Canım inşallah kadrin kıymetin bilinir.selamün hellooo
naberler gençlik
ben çok yorgunum bide işim gücüm çok gelemedim sabah berimerak ettiniz mi bakam özlediniz mi beni
neler yaptım merak ediyonuz muuuuuu
cuma günü buralarda ağlarken bengidemiceemmm ühüüü diyee saat sularında haber geldi bende harıl harıl başladım çalışmaya satt 8 e kadar mesaiye kaldım bitirdim izni kopardımmmm uçaraktan eve gittim didim abime baaak sizin içün nelere katlandım geldim
cumartesi sabahı bindik trenkoviçe izmire doğru yola çıktık ama ayaktayani tren dolmuş millet akın etmiş izmire bizim burdan böz böyleee bakarken meğer miting varmış ondan olduğunu öğrendik benim şansızlığım hiç bi yerde bırakmadı yani peşimizi
tabi yenge içinde aynı duyguları yaşadım kaç yıldır bu anları bekliyorlardı ona da en prensesinden bi gelinlik seçtimseçtim diyorum resmen dünya kadar gelinliğin içinden bunu denesin bayılacak didim öyle oldu
sonra içerde biz yengeyle birbirimizi bulduk abim kaybetmiş bizi
telefon üstüne telefon :102: derken bulduk onudaoturduk ama ölmüşüz yani direk uyku mod :120::120:
çok mu uzattım yaa :44:
kusura bakmayınnn
Özgem banada bir çare 1 ay kaldı ve can simidi oluştu bendeaz yispor yap
ben de haftasonu saldım ama buügn stop dedim kendimeakşam da spor yapıcimmm
pınarrr ne güzel geçmiş gününüz çok sevindim
çok mutlu olur inşallah abin de yengen de.. maşallah size aranız hep böyle iyi olsun inşallah canım
Hayatım her şey güzel olacak biz sana bol bol dua edeceğiz inşallahyine olumsuzluk yine yine yine
cumartesi günü ev bakmak için nişanlıcanımla çıktık ikimizde çok azimliydik bugün bulacaz dedik..istediğimiz muhitte en başta bir ev vardı eski bina pek istemediğim için buna en son bakalım dedik..neyse başladık ya evlerin iskanı yoktu ya ev sahipleri olmadığı için göremedik ya da çoğu ev satılıktı(ki onlara bile baktık).ilk bulduğumuz evin önüne geldik son çare artık arayalım dedik aradım,evi göstermek için bayan ofisi kapatıp geleceğini söyledi,,bizde orda beklerken karşı da bir bina var ama müthiş hayallerimin binası resmen hayran hayran baktık nişanlımla sonra otoparka bi çocuk arabasıyla geldi o apatrmana doğru gitti nişanlımla imrenmeye devam ettik her neyse sonradan bi amca geldi yanımıza ev mi bakıyorsunuz çocuklar dedi bizde evet dedik satılık mı kiralık mı dedi,kiralık dedik şu evde var göstereyim size dedi (şu ev dediği bizim hayranlıkla baktığımız)kirası nekadar diye sorduk pahalıdır diye düşünüyoruz..bizim ayırdığımız bütçe kadar aman Allahım ddim süper tam o sırada eski evi gösterecek emlakçı kız geldi,amca sen bizi beklermisin şu eve bakıp gelelim dedik amaca camiye gidecem bekleyemem dedi bizde biz seni bekleriz sen camiden gelince bakarız dedik pek istekli değildi bende nişanlıma sen amcayla git bende bayanla gideyim dedim(eski evi beğenmeyecem çünkü biliyorum) sonra kızdan ayrıldım ama inanamazsınız koşarak gittim oraya evi çok beğendim inanılmaz güzeldi ev sahibnin burda olmadığını pazar günü geleceğini söyledi,bize pazar günü 5e randevu verdiler,dün 5 te aradık adam köye gitmiş,evi benim aileme gösterelim dedim (çünkü 2 daire boştu hangi tarafı seçelim onlar daha iyi anlarlar diye) gittik bize evi gösteren adam yeniden geldi satılık evde var dedi bizde bütçemize uyarsa onu da alabiliriz ama şuan öncelik kiralık dedik bakmadım demeyin göstereyim dedi gittik baktık aynı firmanın evi ama çok beğenmedim satılık için değmez eksikleri vardı mesela 2 wc yoktu wc sadece banyoda sonra balkon yoktu ev genişti ama bu eksikleri vardı bende satılık bu eksiklerin olmasını istemem diye düşünmedik zaten bütçemizde yok dedik kiralığı ayarlayalım dedik ev sahibinin bugün geleceğini söylediler bugün tekrar aradık meğer adamın 4.kat oğlunun 2.kat kendisininmiş hollanda da yaşıyormuş oğlu 4.katta o oturacakmış (benim beğendiğim daire orasıydı)2.katı da satadabilirmiş kirayada verebilirmiş belli değil yani..şimdi eve bakıp karar vereceklermiş nişanlımında işi yakın oraya gitti adamlarla konuşacak..çok umutlanmıştım cumartesi gününden beri evi çiziyorum kafamda benim olasa da kiralıkta olsa bi umut işte ne bileyim içime sinmişti,şuan ne olacak bilmiyorum,muzice olduğunu düşündüğüm için paylaşmamıştım ama paylaşmayıncada istediğim daire olmadı 2.katta kesin değil zaten,sanırım hayal kırıklığına uğradım..sizinle paylaşmak istedim işte böyle...olumsuz çok şeyler yaşıyorum yıpranıyorum ben..[/B]
O bende de var bel kısmına kaydı birazcıktaaz yiyorum da o göbek ayva kadar da olsa hep varr
bana regl demeyin
dün korkudan ağladım.şimdi dünkü halime gülüyorum ya. normalde hap bitince 2. yada 3. günde regl olunuyor ya. ben olmadım.. ama nasıl bir bekleyiştir o
kafayı yiyecektim. içimden neler neler geçiyor diyorum binde bir olursa ilk geceden olmuş olması gerek ama hapın 2. kutusunu içtim yo yo :18::18:
dün ağlarken eşim gördü.sen deli misin dedi_( gelmedi ve dün 4. gündü )
hamile olman imkansız gibi bişi dedi. olursa da o da Allahtan rızkıyla gelir dedi. ben de dedim ki "ben psikolojikman hazır değilim kiyoksa sen istiyorsun da ben istemiyorum diye mi 2 yıl sonra diyorsun" diye adamı haşladım.
"artık evliyiz çocuk fikri olacak birşey sürekli ha ne olur yüzde 100 hazır olmazsın da yüzde 80 hazırsındır şuan" dedi ..
döndüm popomu.. bi yandan da kendimi hamile ve sonra bebekli hayal ettim. lüle lüle saçlı kızımlaayy bi tuhaf oldum..
neyse ki dün hastalandımdünyalar benim oldu. hayırlı zamanda hayırlısını versin Rabbim..
dua ederim bu aradane konustum ya
yine olumsuzluk yine yine yine
cumartesi günü ev bakmak için nişanlıcanımla çıktık ikimizde çok azimliydik bugün bulacaz dedik..istediğimiz muhitte en başta bir ev vardı eski bina pek istemediğim için buna en son bakalım dedik..neyse başladık ya evlerin iskanı yoktu ya ev sahipleri olmadığı için göremedik ya da çoğu ev satılıktı(ki onlara bile baktık).ilk bulduğumuz evin önüne geldik son çare artık arayalım dedik aradım,evi göstermek için bayan ofisi kapatıp geleceğini söyledi,,bizde orda beklerken karşı da bir bina var ama müthiş hayallerimin binası resmen hayran hayran baktık nişanlımla sonra otoparka bi çocuk arabasıyla geldi o apatrmana doğru gitti nişanlımla imrenmeye devam ettik her neyse sonradan bi amca geldi yanımıza ev mi bakıyorsunuz çocuklar dedi bizde evet dedik satılık mı kiralık mı dedi,kiralık dedik şu evde var göstereyim size dedi (şu ev dediği bizim hayranlıkla baktığımız)kirası nekadar diye sorduk pahalıdır diye düşünüyoruz..bizim ayırdığımız bütçe kadar aman Allahım ddim süper tam o sırada eski evi gösterecek emlakçı kız geldi,amca sen bizi beklermisin şu eve bakıp gelelim dedik amaca camiye gidecem bekleyemem dedi bizde biz seni bekleriz sen camiden gelince bakarız dedik pek istekli değildi bende nişanlıma sen amcayla git bende bayanla gideyim dedim(eski evi beğenmeyecem çünkü biliyorum) sonra kızdan ayrıldım ama inanamazsınız koşarak gittim oraya evi çok beğendim inanılmaz güzeldi ev sahibnin burda olmadığını pazar günü geleceğini söyledi,bize pazar günü 5e randevu verdiler,dün 5 te aradık adam köye gitmiş,evi benim aileme gösterelim dedim (çünkü 2 daire boştu hangi tarafı seçelim onlar daha iyi anlarlar diye) gittik bize evi gösteren adam yeniden geldi satılık evde var dedi bizde bütçemize uyarsa onu da alabiliriz ama şuan öncelik kiralık dedik bakmadım demeyin göstereyim dedi gittik baktık aynı firmanın evi ama çok beğenmedim satılık için değmez eksikleri vardı mesela 2 wc yoktu wc sadece banyoda sonra balkon yoktu ev genişti ama bu eksikleri vardı bende satılık bu eksiklerin olmasını istemem diye düşünmedik zaten bütçemizde yok dedik kiralığı ayarlayalım dedik ev sahibinin bugün geleceğini söylediler bugün tekrar aradık meğer adamın 4.kat oğlunun 2.kat kendisininmiş hollanda da yaşıyormuş oğlu 4.katta o oturacakmış (benim beğendiğim daire orasıydı)2.katı da satadabilirmiş kirayada verebilirmiş belli değil yani..şimdi eve bakıp karar vereceklermiş nişanlımında işi yakın oraya gitti adamlarla konuşacak..çok umutlanmıştım cumartesi gününden beri evi çiziyorum kafamda benim olasa da kiralıkta olsa bi umut işte ne bileyim içime sinmişti,şuan ne olacak bilmiyorum,muzice olduğunu düşündüğüm için paylaşmamıştım ama paylaşmayıncada istediğim daire olmadı 2.katta kesin değil zaten,sanırım hayal kırıklığına uğradım..sizinle paylaşmak istedim işte böyle...olumsuz çok şeyler yaşıyorum yıpranıyorum ben..[/B]
pınaaaaaar
albümüe bak da sileyim artıkherkes gördü sanırsam
bana regl demeyin
dün korkudan ağladım.şimdi dünkü halime gülüyorum ya. normalde hap bitince 2. yada 3. günde regl olunuyor ya. ben olmadım.. ama nasıl bir bekleyiştir o
kafayı yiyecektim. içimden neler neler geçiyor diyorum binde bir olursa ilk geceden olmuş olması gerek ama hapın 2. kutusunu içtim yo yo :18::18:
dün ağlarken eşim gördü.sen deli misin dedi_( gelmedi ve dün 4. gündü )
hamile olman imkansız gibi bişi dedi. olursa da o da Allahtan rızkıyla gelir dedi. ben de dedim ki "ben psikolojikman hazır değilim kiyoksa sen istiyorsun da ben istemiyorum diye mi 2 yıl sonra diyorsun" diye adamı haşladım.
"artık evliyiz çocuk fikri olacak birşey sürekli ha ne olur yüzde 100 hazır olmazsın da yüzde 80 hazırsındır şuan" dedi ..
döndüm popomu.. bi yandan da kendimi hamile ve sonra bebekli hayal ettim. lüle lüle saçlı kızımlaayy bi tuhaf oldum..
neyse ki dün hastalandımdünyalar benim oldu. hayırlı zamanda hayırlısını versin Rabbim..
dua ederim bu aradane konustum ya
o zaman benim her ay acaba hamile miyim diye düşünmem lazım çünkü benim hep değişiyor bazen 30 da olurum bazen 28 bazen 35 düzensizadeti düzenli olanlara çok özenmişimdir
adrenaline gellll :86::86::86::86::86::86:
selamün hellooo
naberler gençlik
ben çok yorgunum bide işim gücüm çok gelemedim sabah berimerak ettiniz mi bakam özlediniz mi beni
neler yaptım merak ediyonuz muuuuuu
cuma günü buralarda ağlarken bengidemiceemmm ühüüü diyee saat sularında haber geldi bende harıl harıl başladım çalışmaya satt 8 e kadar mesaiye kaldım bitirdim izni kopardımmmm uçaraktan eve gittim didim abime baaak sizin içün nelere katlandım geldim
cumartesi sabahı bindik trenkoviçe izmire doğru yola çıktık ama ayaktayani tren dolmuş millet akın etmiş izmire bizim burdan böz böyleee bakarken meğer miting varmış ondan olduğunu öğrendik benim şansızlığım hiç bi yerde bırakmadı yani peşimizi
başlıyorum izmir çıkartmamızı anlatmayaaaa
1.siii aslımoskoviçloyayı bulamadık kimseler göstermedi bize buyrun aynı şeyler bizdede var dediler sinir ettiler beni
neyse gelinlik damatlık kınalık bindallı her bişiylerini aldık abimlerinçok yakışıklı oldu benim canım damatlıklar içinde üstü beyaz altı siyah takım seçtiler çok duygulandım
tabi yenge içinde aynı duyguları yaşadım kaç yıldır bu anları bekliyorlardı ona da en prensesinden bi gelinlik seçtimseçtim diyorum resmen dünya kadar gelinliğin içinden bunu denesin bayılacak didim öyle oldu
Allah'ım sonlarını hayırlı etsin çok güzel çok tatlı oldular
kendimde elbise denedim ama bulamadım hiç bişi yaaaaccuk iriyim ya ben aslıııııı o bacaklar geldi bak aklıma şimdiiiii
beğenemedim bulamadım yaniiii
ama gelinliğimi buldum sanırımistediğim gibi dantel bi gelinlik gördüm askıda bunu denetirmisiniz bana da didim utana sıkıla tabi tabi didiler giydirdiler bana arkası kapanmadı ama olsun görmüş oldummm kendimi beyazlar içinde ama yüzüm kıpkırmızı çok utandım neden bilmem
sanırım ben o gelinlikten diktireceğimmm
sonna aldık bu gelinlik damatlıkları tamiratları vardı tabi yapılacak bıraktık oraya bindallı almaya gittikhürrem kıyafeti aldık yengoşa hiç istemiyodu ama aklına gidrim orda giyince de çok beğendi aldıkk gittiii kınada dağitılacakları falan tepsi sepet ne varsa aldık testi bilem aldık yengecik abimin ayağının dibinde kıracak onu :123:
sonnnaa ayakkabıcıya gittik çok cicik ayakkabılar aldık ama paraları yetmedi orda almadan gidiyolardı hooppp didimbeğenildiyse alınacak bunlar gelin buraya alıverdim gitti
sonnaaaa loyayı bulamadık ya adamlar bizi zorla başka yerlere gönderdiler yagelinlikçiye geri gittik biz dedik çamaşır alcaz :92::92::92: nerden alalım onlar gönderdi bi yere koşa koşa oraya biz yengeyle önde abimde önce bankaya sonra peşimize hani para bittiydi ya banka da vermesin mi para bunlara bir günde çekilebilecek limit varımış meğersem kaldık mı çamaşırcıda parasız
iyiki kalmışız kadın acıdı halimizeindirim üstüne indirim aldık yani neyse işte bende vardı az biraz daha abimdede varmış az buçuk tamamladık verdik 6 lı set tüylü terlik merlik her bişiyinide ordan hallettik
sonna baktık eve dönüş için tren saati geliyor elimizde bir dünya eşya tren garına3 müz ayrı kapıda durduk aynı kapıdan bu kadar eşya ile almazlar bizi diye
sonra içerde biz yengeyle birbirimizi bulduk abim kaybetmiş bizi
telefon üstüne telefon :102: derken bulduk onudaoturduk ama ölmüşüz yani direk uyku mod :120::120:
çok mu uzattım yaa :44:
kusura bakmayınnn
Tabiki olcan
olmayıpta napcan?Elin mahkum çok güzelsin çünkü
O bende de var bel kısmına kaydı birazcıkta
çok sıkıntılı bir süreçmiş. kendimi yedim resmen.
adrenalin mi
bence yusuf yusuf
hümm bende hep süzensiz olurum biliyor musunn hani düğünde mi olcam balayında mı bilmiyorum suan cook kötü bi duyguo zaman benim her ay acaba hamile miyim diye düşünmem lazım çünkü benim hep değişiyor bazen 30 da olurum bazen 28 bazen 35 düzensizadeti düzenli olanlara çok özenmişimdir
bu arada bu hafta regl olsam nasıl güzel olcek yaaa
hapı 21 günden daha uzatmama gerek kalmıcak
hadi bana regl duası yapınbu hafta olayımmmm
Sinlevcimmmmmmm bu ev olmazsa da başka bir yerde daha iyisi daha içine sineni olacak demektir.
bu süreçte herşey yıpranmalık zaten.
biraz gönlünü ferah tut.
**
dilomikommelbise çok sexy giyemezsin
şaka bi yana afet olcan
çok sıkıntılı bir süreçmiş. kendimi yedim resmen.
adrenalin mi
bence yusuf yusuf
kızlarr teşekkür ederim desteğiniz için..nişanlım adamlarla konuşmuş ev sahibi evi daha yeni görüyormuş çok beğenmiş kendim oturabilirim demiş sanada şuan oturduğum evi kiraya vereyimd emiş nişanlımda benim evimde kulllanacağım bardak bile yeni her şey yeni yeni bina olsun istiyoruz ve burası bemim işimi çok yakın o yüzden burayı istiyoruz demiş yarına kadar bana süre ver ben düşüneyim sana haber veririm demiş ...4.kat kesinlikle olmuyor şuan yan dairenin ikinci katı için uğraşıyoruz..
ya böyle tüm olumsuzluklar üst üste gelince çok kötü oluyorum..ben memuriyete takmıştım kafayı olmadı özelde de her gittiğim kapı bildiğiniz suratıma çarpar gibi kapatılıyor..ev desen satılık o kadar baktık bulamadık kiralık keza öyle olmaya başladı..vardır Rabbimin hayırlı kıldığı ama yine de çok üzülüyorum..
canım benim özlemi hatırlıyosun diimi ev için ne kadar çabalamıştı, üzülmüştüü ve biz hep düzelcek demiştikk
eminim seninde öle olcak sinoşumm
gelceksinn bi günn neşeyle yazcaksınn evi bulduk hem de tam istediğim gibi diee..
sıkma canınııı canımm yaaaa
hümm bende hep süzensiz olurum biliyor musunn hani düğünde mi olcam balayında mı bilmiyorum suan cook kötü bi duygu
kuzuuuu o fotolar ne güzel öyle yahu bayıldımmm bayıldımmm :)
Davetiye de onlardan olsa keske cok sevimlii
evet canım burda neredeyse her arkadaş ev problemi yaşadı vardır benim içinde hayırlı olan hem daha haber yarın gelecek karalar bağlamaya gerek yok ki dimi
Ceren gittik tabiii
ohooo
günler geçti . nerdeyse onlar bana gelecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?