'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Bana da yapın ne olurrrrrrrrrrrrrr

Herkese yapıyorummmm.... " Allah ım herpimizin adetleri düzenli gitsin, Stresten sıkıntıdan kimseninki geç e kalmasın...." aminnnnnn

hümm hümmm benimkinin erken gelmesi lazım ama sen duanı benim için değiştir
normal günüm 30u ama 26 sına kadar gelsin

bu arada bu hafta regl olsam nasıl güzel olcek yaaa
hapı 21 günden daha uzatmama gerek kalmıcak
hadi bana regl duası yapın bu hafta olayımmmm
bana regl demeyin

dün korkudan ağladım. şimdi dünkü halime gülüyorum ya. normalde hap bitince 2. yada 3. günde regl olunuyor ya. ben olmadım.. ama nasıl bir bekleyiştir o

kafayı yiyecektim. içimden neler neler geçiyor diyorum binde bir olursa ilk geceden olmuş olması gerek ama hapın 2. kutusunu içtim yo yo :18::18:

dün ağlarken eşim gördü. sen deli misin dedi_( gelmedi ve dün 4. gündü )

hamile olman imkansız gibi bişi dedi. olursa da o da Allahtan rızkıyla gelir dedi. ben de dedim ki "ben psikolojikman hazır değilim ki yoksa sen istiyorsun da ben istemiyorum diye mi 2 yıl sonra diyorsun" diye adamı haşladım.

"artık evliyiz çocuk fikri olacak birşey sürekli ha ne olur yüzde 100 hazır olmazsın da yüzde 80 hazırsındır şuan" dedi ..

döndüm popomu.. bi yandan da kendimi hamile ve sonra bebekli hayal ettim. lüle lüle saçlı kızımla ayy bi tuhaf oldum..

neyse ki dün hastalandım dünyalar benim oldu. hayırlı zamanda hayırlısını versin Rabbim..

dua ederim bu arada ne konustum ya

Son düzenleme:
Teşekkürler
Alsam mı acaba kızlar

(5 üye ve 5 ziyaretçi)

Merhaba millet
Hoş geldin zehram

memnun oldumm duyguu

tamam haticem senin için ışıll ışıl olcammm
böle parlicammm

teşekkürler aydınlattığın için bizz gelincanlarıı

hoşgeldinn zehroşşş
Tabiki olcan
olmayıpta napcan?Elin mahkum çok güzelsin çünkü

Canım inşallah kadrin kıymetin bilinir.
Birde çok uzun yazmayın yahu okuyamıyorum

Özgem banada bir çare 1 ay kaldı ve can simidi oluştu bende
Aç kalıyorum olmadık zamanlarda yiyorum ama yinede kilo alıyorum
Hayatım her şey güzel olacak biz sana bol bol dua edeceğiz inşallah
Geç olsun da güç olmasın derler
az yiyorum da o göbek ayva kadar da olsa hep varr
O bende de var bel kısmına kaydı birazcıkta

o zaman benim her ay acaba hamile miyim diye düşünmem lazım çünkü benim hep değişiyor bazen 30 da olurum bazen 28 bazen 35 düzensiz adeti düzenli olanlara çok özenmişimdir

canımm yaaa
hayırlısı olsun inşallahh:26::26:
belki istediğin daire olur belli diil dahaa,
hem belki çok daha güzelii olurrr hayırlısı olsun her şeyinn canımm :26::26:

pınaaaaaar
albümüe bak da sileyim artık herkes gördü sanırsam

pınar bankaya kadar gittiii

adrenaline gellll :86::86::86::86::86::86:

Sinlevcimmmmmmm bu ev olmazsa da başka bir yerde daha iyisi daha içine sineni olacak demektir.

bu süreçte herşey yıpranmalık zaten.

biraz gönlünü ferah tut.

**

dilomikomm elbise çok sexy giyemezsin

şaka bi yana afet olcan

Canım hakkınızda hayırlısı olsun.Gönlünüzden geçen ev olur inş.

ne güzel anlatmışsın kız daha yazsaydın okurdum walla her aldığınız hayırlı olsun güle güle giyin kuzum kendi gelinliğinide beğenmişsin o arada helal olsun wallahhh

Tabiki olcan
olmayıpta napcan?Elin mahkum çok güzelsin çünkü

O bende de var bel kısmına kaydı birazcıkta

ayyy haticemm yaa teşekkür ederimm

bende de vardı onlardann ama dans zamanı çoğu gittii
şimdi de yüksek bel giyiyorumm artıkın kalmadııı
orayı sıkcak şeyler giyme haticem o da etkiliyoo

o zaman benim her ay acaba hamile miyim diye düşünmem lazım çünkü benim hep değişiyor bazen 30 da olurum bazen 28 bazen 35 düzensiz adeti düzenli olanlara çok özenmişimdir
hümm bende hep süzensiz olurum biliyor musunn hani düğünde mi olcam balayında mı bilmiyorum suan cook kötü bi duygu
bu arada bu hafta regl olsam nasıl güzel olcek yaaa
hapı 21 günden daha uzatmama gerek kalmıcak
hadi bana regl duası yapın bu hafta olayımmmm

kuzuuuu o fotolar ne güzel öyle yahu bayıldımmm bayıldımmm :)
Davetiye de onlardan olsa keske cok sevimlii

benimki de açık deilmi, başka bişe giysen olmaz mı,
işe giderken giydiğin gibi giysenee
bi dünya laf sıraladıı
bende öpücük attım onaaaaa

çok sıkıntılı bir süreçmiş. kendimi yedim resmen.

adrenalin mi

bence yusuf yusuf

:86::86::86::86::86::86:

kızlarr teşekkür ederim desteğiniz için..nişanlım adamlarla konuşmuş ev sahibi evi daha yeni görüyormuş çok beğenmiş kendim oturabilirim demiş sanada şuan oturduğum evi kiraya vereyimd emiş nişanlımda benim evimde kulllanacağım bardak bile yeni her şey yeni yeni bina olsun istiyoruz ve burası bemim işimi çok yakın o yüzden burayı istiyoruz demiş yarına kadar bana süre ver ben düşüneyim sana haber veririm demiş ...4.kat kesinlikle olmuyor şuan yan dairenin ikinci katı için uğraşıyoruz..

ya böyle tüm olumsuzluklar üst üste gelince çok kötü oluyorum..ben memuriyete takmıştım kafayı olmadı özelde de her gittiğim kapı bildiğiniz suratıma çarpar gibi kapatılıyor..ev desen satılık o kadar baktık bulamadık kiralık keza öyle olmaya başladı..vardır Rabbimin hayırlı kıldığı ama yine de çok üzülüyorum..

canım benim özlemi hatırlıyosun diimi ev için ne kadar çabalamıştı, üzülmüştüü ve biz hep düzelcek demiştikk
eminim seninde öle olcak sinoşumm
gelceksinn bi günn neşeyle yazcaksınn evi bulduk hem de tam istediğim gibi diee..
sıkma canınııı canımm yaaaa

evet canım burda neredeyse her arkadaş ev problemi yaşadı vardır benim içinde hayırlı olan hem daha haber yarın gelecek karalar bağlamaya gerek yok ki dimi

sen d.kontol hapı almayacak mısın? ben almayacağım için belirsiz herşeyim düğünden 10 gün önce olmam lazım ama gecikirse diye korkuyorum

Ceren gittik tabiii

ohooo

günler geçti . nerdeyse onlar bana gelecek

aaa hiç bahsetmedin bende merak ettim

sinemcim üzülme. ev bulmak hepimiz için büyük sıkıntı. geçip gidecektir gönlüne göre bi ev bulacaksın ben eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…