- 6 Eylül 2012
- 442
- 15
- 68
Hoş geldin hayırlı olsun
Senenin trendi zaten bu söylediğim canlı renkler hem ten renginede uyumlu olacak bir renk seç
Lakin koyu renk alma böyle ışıl ışıl ol istiyorum.
Benimde nişan elbisemde izin vermemişlerdi gıcık bir durum
Sana güveniyorum hüm
Her zaman eksik olacaktır o yüzden boşuna kendini kasma ben söz günümde yüzükleri istememiştim ne oldu gidilip eve geri getirtildi.
Bizim içinde komik tatlı bir anı oldu kasma kendini boş yere derim ben nacizane fikrim tabi
Ben sanırım sizden önce üyeydim.benim çenem çok düşük valla
benden önce üye olanları falan geçtim maşallah
gel canım gel :13::13::13::13::13::13:
Doğru söylüyosun canım, mutlaka ki. Şimdiye kadar da herkeste olmuştur. ama titizlik işte, kusursuz olsun istiyosun ama mutlaka bişey oluyo dediğin gibi. Çeyiz günü bile leyla gibiydim kalabalıkta, o düğün günü kına günü nasıl olucam allah bilir :)
Ben sanırım sizden önce üyeydim.
Geçtiğin kişilerden biride benim
Ben kına günü nikah günü düşünmek istemiyorum.
24 mayıs kına 25 mayıs nikah düşün halimi
Oh maşallah senin hafta sonu darısı başımıza
ooooo :124::124::124::124::124::124: pro üyelik kaç para canım bu arada? bi kere ödeniyor bitiyor mu??? yoksa her ay mı ödeniyor
ooooo :124::124::124::124::124::124: pro üyelik kaç para canım bu arada? bi kere ödeniyor bitiyor mu??? yoksa her ay mı ödeniyor
kuzum 1 kere ödüyon bitiyo
30 liraydı sanırsam :26:
Ben sanırım sizden önce üyeydim.
Geçtiğin kişilerden biride benim
Ben kına günü nikah günü düşünmek istemiyorum.
24 mayıs kına 25 mayıs nikah düşün halimi
Oh maşallah senin hafta sonu darısı başımıza
Benimde peş peşe :) cuma kına cumartesi nikah :) Nişanlımın şehir dışında çok akrabası olduğu için kalma problemi olmasın diye peşpeşe yaptık ama ben hep peşpeşe istiyodum zaten.Kına yakılıp ertesi gün gelin olmak daha güzel :)
Hayırlısı ile herkese nasip olsun inşallaaaaahhhh
benimde şehirdışı misafirleri sebebiyle dipdibe olacak azıcık fazla yorulacağız ama yapacak bişey yok
ne kadar az kalmış ayy ne güzelyerinde durabiliyor musun ya :122: bizde o günlere bir gelebilsek :97: o gün yanında olması gerekenler için falan şimdiden liste yapsaydın bişey unutma diye kolaylık olur
olsun, insan hayatında 1 kere oluyo. Koşuşturmaca olsun o kadarcık :) daha güzel olur
ne kadar az kalmış ayy ne güzelyerinde durabiliyor musun ya :122: bizde o günlere bir gelebilsek :97: o gün yanında olması gerekenler için falan şimdiden liste yapsaydın bişey unutma diye kolaylık olur
ben işyerinde her sayfayı açamıyorum mobilyalarımın fotolarına doya doya bakamıyorum :98: eve gidince bakıp eklerim fotosunu artık :97:
Duygu , biraz duygu bütün istegim buydu biraz deniz, biraz uyku bütün istegim buydu :103:
yemek yedim geldimmmmmmmmmmmmmmdoymadım yawww
kızlar merhabalar benim de düğünüm inşallah 31 ağustosta olacak bu başlığı birkaç gündür takip ediyorum çok sevdim sizleri:))) biz evimizi tuttuk hafta sonu ben oraya taşınacağım beyaz eşyalarımızı aldık başka da bir şeyimiz yok temmuzda memleketlerimize gidip yaşadığımız şehre düğünden sonra döneceğimiz için temmuza kadar eşyaları halletmemiz gerekiyor ama ben bilemedim hızlı mıyız yavaş mıyız??????
Mesaj sayım 6000 i geçmiştir Dilam gibi kutlama yapıyorum hemen bende
Hoş geldin hayırlı olsun
Senenin trendi zaten bu söylediğim canlı renkler hem ten renginede uyumlu olacak bir renk seç
Lakin koyu renk alma böyle ışıl ışıl ol istiyorum.
Benimde nişan elbisemde izin vermemişlerdi gıcık bir durum
kuzum 1 kere ödüyon bitiyo
30 liraydı sanırsam :26:
Gelinlik diktirecek olanlara uyarım var;
Mutlaka boy ölçünüzü de aldırın.
Benim mağazam boy ölçüsünün gerekli olmadığını söylemişti
Ben de bir bildikleri vardır demiştim
Gelinlik geldiğinde ayaklarım görünüyordu, 1 karış kısaydı.
Parça falan getirtip diktik te biraz kurtardık.
Son anda olumsuzluklar çıkabiliyor ama gelinlik çok önemli
Yeniden diktirsen bu sefer de süre çok az, yetişmez.
Şimdiki aklım olsa çıngar çıkartırdım,
Mağazayı başlarına yıkardım ama 18 yaşında bi cahilmişim
Çok ta olumlu bir insanımdır, ses etmemiştim.
Bazı salaklar yüzünden hayatınızın en güzel günü sıkıntılı geçmesin.
Olumlu bakın güzel olsun...
Ben hiç oynamayı bilmezdim, ama düğünümde hiç oturmadım.
Çok portakallı gazoz içtim ama hiç çişim gelmedi.
Yine de yeniden düğünüm olsun isterim yani, çok güzel...
Gelinlik periliği tamamlayacak, dikkat edin yeniden...
Hepinize mutluluklar....
(5 üye ve 5 ziyaretçi)
Merhaba millet
Evet canım... bi de diyorum acaba bi gün arada gün olsaydı o gün zaman geçer miydi en iyisi hepsi bi aradan çıksın
o gün yanımızda olması gerekenler neler kızlar :44: Ben bilmiyorum :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?