'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

bende düşünmedim hiç ama bi arlkadaşım liste yapmıştı ona sorayım yazarım ama yarabantını unutma ayakkabı şayet ayakcıklarını acıtırsa diye benim ilk aklıma gelen o oldu nedense

Mesela kimlik olması gerekiyodur nikah kıyılırken Bunu unutabilirim ben

Buarada şuan evlilik izin talebi girdim onaylanmasını bekliyorum :18:

Son düzenleme:

yanii unutmasan iyi olurrr :86::86::86::86:

onaylanmaması gibi bi durum var mıı :44::44:

selamün hellooo

naberler gençlik

ben çok yorgunum bide işim gücüm çok gelemedim sabah beri merak ettiniz mi bakam özlediniz mi beni

neler yaptım merak ediyonuz muuuuuu

cuma günü buralarda ağlarken ben gidemiceemmm ühüüü diyee saat sularında haber geldi bende harıl harıl başladım çalışmaya satt 8 e kadar mesaiye kaldım bitirdim izni kopardımmmm uçaraktan eve gittim didim abime baaak sizin içün nelere katlandım geldim

cumartesi sabahı bindik trenkoviçe izmire doğru yola çıktık ama ayakta yani tren dolmuş millet akın etmiş izmire bizim burdan böz böyleee bakarken meğer miting varmış ondan olduğunu öğrendik benim şansızlığım hiç bi yerde bırakmadı yani peşimizi

başlıyorum izmir çıkartmamızı anlatmayaaaa

1.siii aslımoskoviç loyayı bulamadık kimseler göstermedi bize buyrun aynı şeyler bizdede var dediler sinir ettiler beni

neyse gelinlik damatlık kınalık bindallı her bişiylerini aldık abimlerin çok yakışıklı oldu benim canım damatlıklar içinde üstü beyaz altı siyah takım seçtiler çok duygulandım

tabi yenge içinde aynı duyguları yaşadım kaç yıldır bu anları bekliyorlardı ona da en prensesinden bi gelinlik seçtim seçtim diyorum resmen dünya kadar gelinliğin içinden bunu denesin bayılacak didim öyle oldu

Allah'ım sonlarını hayırlı etsin çok güzel çok tatlı oldular

kendimde elbise denedim ama bulamadım hiç bişi yaaa accuk iriyim ya ben aslıııııı o bacaklar geldi bak aklıma şimdiiiii

beğenemedim bulamadım yaniiii

ama gelinliğimi buldum sanırım istediğim gibi dantel bi gelinlik gördüm askıda bunu denetirmisiniz bana da didim utana sıkıla tabi tabi didiler giydirdiler bana arkası kapanmadı ama olsun görmüş oldummm kendimi beyazlar içinde ama yüzüm kıpkırmızı çok utandım neden bilmem

sanırım ben o gelinlikten diktireceğimmm

sonna aldık bu gelinlik damatlıkları tamiratları vardı tabi yapılacak bıraktık oraya bindallı almaya gittik hürrem kıyafeti aldık yengoşa hiç istemiyodu ama aklına gidrim orda giyince de çok beğendi aldıkk gittiii kınada dağitılacakları falan tepsi sepet ne varsa aldık testi bilem aldık yengecik abimin ayağının dibinde kıracak onu :123:

sonnnaa ayakkabıcıya gittik çok cicik ayakkabılar aldık ama paraları yetmedi orda almadan gidiyolardı hooppp didim beğenildiyse alınacak bunlar gelin buraya alıverdim gitti

sonnaaaa loyayı bulamadık ya adamlar bizi zorla başka yerlere gönderdiler ya gelinlikçiye geri gittik biz dedik çamaşır alcaz :92::92::92: nerden alalım onlar gönderdi bi yere koşa koşa oraya biz yengeyle önde abimde önce bankaya sonra peşimize hani para bittiydi ya banka da vermesin mi para bunlara bir günde çekilebilecek limit varımış meğersem kaldık mı çamaşırcıda parasız

iyiki kalmışız kadın acıdı halimize indirim üstüne indirim aldık yani neyse işte bende vardı az biraz daha abimdede varmış az buçuk tamamladık verdik 6 lı set tüylü terlik merlik her bişiyinide ordan hallettik

sonna baktık eve dönüş için tren saati geliyor elimizde bir dünya eşya tren garına 3 müz ayrı kapıda durduk aynı kapıdan bu kadar eşya ile almazlar bizi diye

sonra içerde biz yengeyle birbirimizi bulduk abim kaybetmiş bizi

telefon üstüne telefon :102: derken bulduk onuda oturduk ama ölmüşüz yani direk uyku mod :120::120:

çok mu uzattım yaa :44:

kusura bakmayınnn

hiçbir görümce senin bu yaptığın kadarını yapmazdı canım seni tebrik ediyorum tatlım

aldığınız herşey hayırlı uğurlu olsun abinler de sende çok mutlu olursunuz inşallah ne zaman düğünleri????

pınartoşş neler halletmişsinizz siz ölee bi gündeeee
ohh ne güsel bak gittin üzgün pepe olmadınn :86::86::86::86:
inşallah bi sonraki ziyaretinizde kendin için gezip deniceksin o güsel gelinlikleri, bindallılarııı :26::26::26:
ve ayrıcaa ben merak ettim hatta msj bilem attım ama cevap yazmadın banaaaaa

Yok tabikide md.bey onaylayacağı için çekiniyorum biraz sadece

.....Veeee onayladı

süppeerrrrrr

nikah kıyılırken kimliğe gerek yok önceden başvuru yaptığın için.

kuşağa gelince evde de bağlanyor. düğün salonunda gelin odasında çıkartırsın ,takıdan önce kuşak merasimi yapılıyor.

PıNARRRRRRRRRRRRRRRRR

anlatımını yerim ben senin

loyayı nasıl bulamadınız ya

ama sevindimmmm işlerinizi bitirmenize.

o miting var ya onun yüzünden eve 2 saatte gittim iş çıkışı .

Son düzenleme:

az yi spor yap
ben de haftasonu saldım ama buügn stop dedim kendime akşam da spor yapıcimmm

pınarrr ne güzel geçmiş gününüz çok sevindim
çok mutlu olur inşallah abin de yengen de.. maşallah size aranız hep böyle iyi olsun inşallah canım

bu arada bu hafta regl olsam nasıl güzel olcek yaaa
hapı 21 günden daha uzatmama gerek kalmıcak
hadi bana regl duası yapın bu hafta olayımmmm

az yiyorum da o göbek ayva kadar da olsa hep varr

yine olumsuzluk yine yine yine

cumartesi günü ev bakmak için nişanlıcanımla çıktık ikimizde çok azimliydik bugün bulacaz dedik..istediğimiz muhitte en başta bir ev vardı eski bina pek istemediğim için buna en son bakalım dedik..neyse başladık ya evlerin iskanı yoktu ya ev sahipleri olmadığı için göremedik ya da çoğu ev satılıktı(ki onlara bile baktık).ilk bulduğumuz evin önüne geldik son çare artık arayalım dedik aradım,evi göstermek için bayan ofisi kapatıp geleceğini söyledi,,bizde orda beklerken karşı da bir bina var ama müthiş hayallerimin binası resmen hayran hayran baktık nişanlımla sonra otoparka bi çocuk arabasıyla geldi o apatrmana doğru gitti nişanlımla imrenmeye devam ettik her neyse sonradan bi amca geldi yanımıza ev mi bakıyorsunuz çocuklar dedi bizde evet dedik satılık mı kiralık mı dedi,kiralık dedik şu evde var göstereyim size dedi (şu ev dediği bizim hayranlıkla baktığımız)kirası nekadar diye sorduk pahalıdır diye düşünüyoruz..bizim ayırdığımız bütçe kadar aman Allahım ddim süper tam o sırada eski evi gösterecek emlakçı kız geldi,amca sen bizi beklermisin şu eve bakıp gelelim dedik amaca camiye gidecem bekleyemem dedi bizde biz seni bekleriz sen camiden gelince bakarız dedik pek istekli değildi bende nişanlıma sen amcayla git bende bayanla gideyim dedim(eski evi beğenmeyecem çünkü biliyorum) sonra kızdan ayrıldım ama inanamazsınız koşarak gittim oraya evi çok beğendim inanılmaz güzeldi ev sahibnin burda olmadığını pazar günü geleceğini söyledi,bize pazar günü 5e randevu verdiler,dün 5 te aradık adam köye gitmiş,evi benim aileme gösterelim dedim (çünkü 2 daire boştu hangi tarafı seçelim onlar daha iyi anlarlar diye) gittik bize evi gösteren adam yeniden geldi satılık evde var dedi bizde bütçemize uyarsa onu da alabiliriz ama şuan öncelik kiralık dedik bakmadım demeyin göstereyim dedi gittik baktık aynı firmanın evi ama çok beğenmedim satılık için değmez eksikleri vardı mesela 2 wc yoktu wc sadece banyoda sonra balkon yoktu ev genişti ama bu eksikleri vardı bende satılık bu eksiklerin olmasını istemem diye düşünmedik zaten bütçemizde yok dedik kiralığı ayarlayalım dedik ev sahibinin bugün geleceğini söylediler bugün tekrar aradık meğer adamın 4.kat oğlunun 2.kat kendisininmiş hollanda da yaşıyormuş oğlu 4.katta o oturacakmış (benim beğendiğim daire orasıydı)2.katı da satadabilirmiş kirayada verebilirmiş belli değil yani..şimdi eve bakıp karar vereceklermiş nişanlımında işi yakın oraya gitti adamlarla konuşacak..çok umutlanmıştım cumartesi gününden beri evi çiziyorum kafamda benim olasa da kiralıkta olsa bi umut işte ne bileyim içime sinmişti,şuan ne olacak bilmiyorum,muzice olduğunu düşündüğüm için paylaşmamıştım ama paylaşmayıncada istediğim daire olmadı 2.katta kesin değil zaten,sanırım hayal kırıklığına uğradım..sizinle paylaşmak istedim işte böyle...olumsuz çok şeyler yaşıyorum yıpranıyorum ben..
[/B]

bu arada bu hafta regl olsam nasıl güzel olcek yaaa
hapı 21 günden daha uzatmama gerek kalmıcak
hadi bana regl duası yapın bu hafta olayımmmm

Bana da yapın ne olurrrrrrrrrrrrrr

Herkese yapıyorummmm.... " Allah ım herpimizin adetleri düzenli gitsin, Stresten sıkıntıdan kimseninki geç e kalmasın...." aminnnnnn

canım gündaşım ya kıyamam sana ben çok üzüldüm kuzum o 4. katın olmadığına ama 2. olur belki yaa daha kesin değilmiş bak
hem olmasa da inşallah çok daha güzelleri çıkar karşına.. üzme kendini nolur Allahım yardım etsin size inşallah

ay canım benim yaaa inşallah kabul eder de içine siner

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…