'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

sen d.kontol hapı almayacak mısın? ben almayacağım için belirsiz herşeyim düğünden 10 gün önce olmam lazım ama gecikirse diye korkuyorum

bende almayacagım sanırım cunkğ yan etkilerinden cok korkuyorum ve benim 2 düğn olcak sonrasında uzun bi balayı dönemi var yani birinden kacsam birine yakalanıcam sanırım

tatlım üzülme gönlünüze göre bulursunuz inşallah bizim de buralarda sıfır dairelerin kiraları çok yüksek hatta bizim iş yerlerimize yakın olanlar daha da yüksek neyse biz yinede yakın bir yer bulduk tuttuk ama şuan her kafadan bir ses çıkıyor biz de birbirimize lafları duymamak için söz verdik hem o evin içinde ikimiz olduktan sonra kim ne derse desin boşver dedi nişanlım sende çok takılma bence sonuçta kira olacak allah kendi evlerimizi en güzellerinden versin ayrıca buna olumsuzluk gözüyle de bakma hayırlısı geridedir

Mesela kimlik olması gerekiyodur nikah kıyılırken Bunu unutabilirim ben

Buarada şuan evlilik izin talebi girdim onaylanmasını bekliyorum :18:

kimliğe gerek yok sormuyorlar bile hooop konuşup konuşup gidiyor memurlar diğer nikaha

keşke şöyle neşeli bi nikah memuru olsa da eğlenceli şeyler söylese nikahta da :112:

ev için üzülme sinem bende bir ev için 1buçuk ay bekledim tam başka bi ev beğendim ilk beğendiğim evden haber geldi orası tutuldu sen gönlünü ferah tutu her şey istediğin gibi olur inş ama sıkıntı yaparsan tam düğün öncesi hiç olmaaaaz

ayyy haticemm yaa teşekkür ederimm

bende de vardı onlardann ama dans zamanı çoğu gittii
şimdi de yüksek bel giyiyorumm artıkın kalmadııı
orayı sıkcak şeyler giyme haticem o da etkiliyoo

Bende ömrüm boyunca zayıf gezip nişandan sonra nasıl olur da kilo alırım diye deliriyorum.
Bazen diyet yapayım diyorum ama onuda beceremem ki sadece göbek erise rahat edeceğim.

Bende ömrüm boyunca zayıf gezip nişandan sonra nasıl olur da kilo alırım diye deliriyorum.
Bazen diyet yapayım diyorum ama onuda beceremem ki sadece göbek erise rahat edeceğim.

aşklarımızla gezip tozup yeyince öyle oluyor

Bu arada kız hatçe siz haftasonu düğüne gidecektiniz ya nasıl geçti o uyuz kızlar yine kötü davrandı mı sana? enişteye çok ilgi gösterdin demi?????

Gelinlik diktiren canlar ben acucuk cahil kalmışem astar provası nedir benim bugün ilk provam var ondan olacakmış ne olyo ki o acep biri beni aydınlatabilir mi acaba:44::44::44:

Son düzenleme:

onların bize bir bakışı yarıyor sanırsam

evet bende merak ediyorum düğün nasıl geçti acaba

Gelinlik diktiren canlar ben acucuk cahil kalmışem astar provası nedir benim bugün ilk provam var ondan olacakmış ne olyo ki o acep biri beni aydınlatabilir mi acaba:44::44::44:

astar provası gelinliğin iç kısmı yani iskeleti canım dantellerin falan onun üzerine dikilecek şimdi hani kadın senin ölçülerini aldı ya genelde 5-6 cm bol alıyorlar... onu giydiriyor sana tüm potlukları alıyor onu senin üstüne oturtuyor eğer kollu bi gelinlikse kol ölçünü alıyor kısalığını uzunluğunu ayarlıyor boyuna bakıyor

ölçünü net almak için yapılıyor canım çamaşırın ve ayakkabın olsun ki net ölçün alınabilsin gelinliğin başlangıcı oluyor

ceren inşallah canım
okuyucum hayırlısı olsun inşallah hepimiz için
balde inşallah bizi de yarın ev sahibi mutlu eder

Hım anladım kuzum çok tşk ederim gelinlikçim bugün kesin provaya gelmemi sölemişte tek gidecem sadece astar provası dedi bende soramadım ne oluyo bu diye evet ölçülerimi aldı bakalım nasıl bişi olcek akşam olsada gitsem

Son düzenleme:

Ama bana çamaşırın ve ayakkabınla gel demedi ki kuzum:44::44::44:

Çamaşırsız prova olmazzzzz düğün günü giyeceğin çamaşır mutlaka üstünde olmalı çok zayıfsan büstiyere yani korseye gerek duymadıysan mı öyle dedi acaba... bi ara da sor yoksa boşuna gidersin.. istiyorsa çamaşırı al git ayakkabıyı diğer prova da götürürsün

Kuzum bi eve uğrucam saten arayıp sorim üst taraf zayıf büstiyer felan istemedi saten fiziğin güzel ne giysen yakışır dedi bilmiyom:44::44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…