'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

ama çocuk diyosunuz bak şuan bende istedim ne olacak bende kız istiyorum dilaaaaaa koklasaydın kuzummmm mis misss

bende istiyoruuummmm benimde depreştiiii

kızımın adı melinda olcak zaten benimkini ikna ettim sayılır mandalina derler çocuğa dedi ama olsun

benimkinden veto yerim hümüm
biliyonuz pek arası yok 3 sene de istemiyo ikna ederim onu 2 olur en azından
Allahım istediğimiz zaman hepimize sağlıklı, güzel çocuklar nasip etsin

bazılarında da erkek yok olacak diyor ama daha tehlikeli kandırma olayı yapan var tanıdığım geri çkeilme ile korunuyorlarmış anam adam çeklimemiş bebeleri oldu

Kuzum istedğinde çaktırmadan korunmayı bırak aaaa kaza olmuş al size bebiş

yok kuzum kandırmam ben sevdiceğimi sonuçta ikimize ait bi varlık olcak o
onun da benim de tamamen istememiz lazım duyduğunda üzülmesini değil havalar uçmasını isterim

bilmem denerkende bana cıkarttırdı kadın bende giyinemem normale ama bilemedim şimdi.
karışık duygular içindeyimm
abdest olayından dolayıı :44::44::44:
bide şimdi herkeste var ele ayağa düştüü dövme

abdest olayı sıkıntı işte.
ama yüzük parmagında cok gğzel duruyor ya

bazılarında da erkek yok olacak diyor ama daha tehlikeli kandırma olayı yapan var tanıdığım geri çkeilme ile korunuyorlarmış anam adam çeklimemiş bebeleri oldu

Ben ilk samanlarda 1 yıl en azından diyodum sonram yiğen doğdu ben kız çocuk hastasıyım Alara fikrimi değiştirdi şimdi 6 ay diyorum düğünden sonra da hemen isticem kademe kademe düşüyorum

kusura bakmayın canlarım yazıp kaçmak zorunda kaldım gerçi dilayla haber gönderdim sağolsun söylemiş o da bankada işim vardı halledip geldim

sağol canım benim ordaki herkes aynı şeyi söyledi hep gelinin kardeşi sandılar beni sonradan ben görümce diyince maşallah didiler bemde diyeyim de

hepimiz çok mutlu olalım inşallah düğünümüz 8 haziranda kısmetse :123::123:

özgeee
listeye abimleri de eklesek yaa benim yenge de 203 gelini nihayetindeee

evet canım bizde jetgil olduk elifikoviç gibi herbişeylerini hallettik koşa koşa da olsa

gittik gezdik onlara aldık bana fikir edindik

bide ben sana ne zaman cevap yazmadım :44: bugünkünü mü diyon :44:

PıNARRRRRRRRRRRRRRRRR

anlatımını yerim ben senin

loyayı nasıl bulamadınız ya

ama sevindimmmm işlerinizi bitirmenize.

o miting var ya onun yüzünden eve 2 saatte gittim iş çıkışı .

ASLIIIIIIII

loyayı göstermediler bence bilerek zaten bilmiyoruz ya e bizdede var buyrun didiler alakasız kişiler bile şurdan bulabilirsiniz dediler

olsun nasip değilmiş didik artık

miting yüzünden bizde 2 saat ayakta yolculuk yaptık hemi de trende sıkış sıkış

pınarrr ne güzel geçmiş gününüz çok sevindim
çok mutlu olur inşallah abin de yengen de.. maşallah size aranız hep böyle iyi olsun inşallah canım

inşallah canım herkesler mutlu olsun çokcaaaa

pınaaaaaar
albümüe bak da sileyim artık herkes gördü sanırsam

hemen baktım kiiii çok güzelsin sen yaaaa bide yaz gelmiş sana kolsuzlar falan maşallah canımcım size

silebilirsin artıkın

T

Canım inşallah kadrin kıymetin bilinir.
Birde çok uzun yazmayın yahu okuyamıyorum

olsun canım ben içimden gelerek yaptım herşeyi kendi canım için kardeşim için onun sevdiği inşallah benim yeğenlerimin annesi olacak insan için kadir kıymet bilmeselerde herkes yerinde sağolsun der geçerim.mutlu olsunlar tek dileğim bu

bide uzun yazmim mi

pınar bankaya kadar gittiii

evet gittim geldim bide sözde mesai saatinde çamaşırcıya gittim :92: bunun için

ama alamadım bedeni yoktu ayakkabıcıya gittim bende ayakkabı aldım illa alcam bişi

ne güzel anlatmışsın kız daha yazsaydın okurdum walla her aldığınız hayırlı olsun güle güle giyin kuzum kendi gelinliğinide beğenmişsin o arada helal olsun wallahhh

enee teşekkür ederimmm dimek sende beğendin anlatımımı

yazzsam daha ççokk şey var ama baya yoğun bigündü çünkü bide ekşın hiç bitmedi yani

enişte ne diyor bu işe???????

sen bilirsin dio bişe demiyoo

ama çocuk diyosunuz bak şuan bende istedim ne olacak bende kız istiyorum dilaaaaaa koklasaydın kuzummmm mis misss

bende istiyoruuummmm benimde depreştiiii

koklatmıyoki sıpalarr kaçıyolarr memme benim diee
harikalardı maşallahh

Kuzum boşver dövdürtme kendini evet abdest olayından dolayı problem yaşama sonram:44::44::44:

dimi haklısın bak hemen caydımm
cayasım varmış sanırımm

kızımın adı melinda olcak zaten benimkini ikna ettim sayılır mandalina derler çocuğa dedi ama olsun

vayyyyy güzelllllllll
özgemm ilaç içiyorum de içme kandır enişteyii
sora aaaaa kaza kurşunu hamileyim dersinn

ı ıh yapmam böyle şey
zaten hemen istemiyom bizim çok hayallerimiz var dahaaaa
ağustosta yurt dışı gibi mesela

Kuzucum vazcay tabiki boşver ne dövdürtecen kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…