'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

abdest olayı sıkıntı işte.
ama yüzük parmagında cok gğzel duruyor ya

ivettt

evet bugünü demiştim amaa buraya yazıyomuşsun o aradaaa

vallahi çocuk olayını hem ben hem nişanlı hemen istiyoruzzz
yani hemen dediğim 7 8 ay soraaaa
anaaa ne güsell olurr yaa minnoş minnoşşşş

ama hümmm:44: yengemin gelinliğine istediler çamaşır kendisi 36-38 beden bana da hiç bişi giymiceksin didiler bedenimi söylemim

Benim nişanlım sarışın bende sarışın olyom sanırım saçlar kumral olsa da beyaz tenliiym bidem renkli gözlüyüm benim genlerim baskın gelirse maviş maviş sarışın sarışın bi kızım olsun çok istiyom sevdiceğime kızımla birlikte kafayı yedirtecez

Ana kuzum oda var değil mi kız olsun yaaa sarışın mavi gözlü babadan tam sarışınlığını alsın bende mavi gözleri alsın olmas mı acep:44::44::44:

nasip kısmet canım çok isteme hayırlısı olsun da inşallah bende kızı severim ama ilk çocuğum erkek olsun diye içimden geçiyor hep nedense

sen sipariş verdin mi????? benim de kilosu fazla olan bi arkadaşıma kendiliğinden korseli gelinlik dikmişlerdi

vermedim verir gibi yaptım yani nişanlımla gidelim istedim bida.herşeyi konuştum anlaştım nişanlımla gidip okeylicez dikilmeye başlanıcak yani

inşallah bi terslik çıkmazsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…