abdest olayı sıkıntı işte.
ama yüzük parmagında cok gğzel duruyor ya
kusura bakmayın canlarım yazıp kaçmak zorunda kaldım gerçi dilayla haber gönderdim sağolsun söylemiş o da bankada işim vardı halledip geldim
bide ben sana ne zaman cevap yazmadım :44: bugünkünü mü diyon :44:[/B]
Kuzucum vazcay tabiki boşver ne dövdürtecen kendini
enişte ne düşünüyor canım bu konuda????????????????
Sevdiceğin bana bırakıyor benim düşünceme saygılı oda bebekleri çok seviyor ve çok iyi anlaşıyor maşallah kuzum duruma göre bakacaz
ama hümmm:44: yengemin gelinliğine istediler çamaşır kendisi 36-38 bedenbana da hiç bişi giymiceksin didiler bedenimi söylemim
tamam siz ortak paydadasınız
Evet ortak paydadayız hem kuzeniyle arasında çok yaş farkı olmasın birlikte büyüyüp gitsinler kardeş gibi
sana kendiliğinden korseli bişey yapabilirler canım yoksa kesin isterlerdi
kardeş gibi büyüme durumu kesin değil farklı cins olurlarsa
son dk işlere sinir oluyorum yaaaa
görüşürüzzzzz
mantıklıçünkünüm korse falan da alma dediler
özge melinda'nın anlamı nee:26:
Ana kuzum oda var değil mi kız olsun yaaa sarışın mavi gözlü babadan tam sarışınlığını alsın bende mavi gözleri alsın olmas mı acep:44::44::44:
sen sipariş verdin mi????? benim de kilosu fazla olan bi arkadaşıma kendiliğinden korseli gelinlik dikmişlerdi
vermedim verir gibi yaptımyani nişanlımla gidelim istedim bida.herşeyi konuştum anlaştım nişanlımla gidip okeylicez dikilmeye başlanıcak yani
inşallah bi terslik çıkmazsa
nasip kısmet canım çok isteme hayırlısı olsun da inşallahbende kızı severim ama ilk çocuğum erkek olsun diye içimden geçiyor hep nedense
O zaman ne diyorum kuzum Allah hayırlısı neyse onu versin sağlıklı olsun kız erkek farketmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?