'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

hımm yengen neden hazır aldı o da üstüne dikseydi kız

onun hayali de danteldi aslında ve A kesim ama zaten çok zayıf genelde 36 beden giyiyor A kesim dantel gelinlik denedi bi kaç tane ama olmadı hoş durmadı vücudunda zaten gelinlikçi de söylüyor bu sana olmaz olur falan gibi bana da mesela hiç prenses falan bakma dediler A kesim olmalıymış

dantelden vazgeçti yani böylece A kesimde üstünde hoş olmadığı için prenses denedi gerçekten kendisi de bizde işte bu dedik

eteklerinde parıltı istedi o yapıldı yani alta bi kat parıltılı tül atıldı sonra straplezdi kol istedi aynı tülden istediği gibi kol yapıldı yani kendi istediği gibi oldu yine

beden sorunu da olmayınca aldı geçti valla :119::119:

evet maşallah ne güzel olmuş...

İyi akşamlar canlar iyi akşamlar size mesai biter maviş kaçar hemen bi koşu gidem de eve uğrayım ordan da hemen provaya
Hadiyin baş baş görüşürüz sonram

Kızlar bir şey danışıcam size ne zormuş bu evlilik işleri yaa ilk önce şunu söyliyim düğünüm şehir dışında olacak. geçen gün kayınvalidem kendi oturacağın evden çıkmak uğursuzluk getirirmiş öyle diyorlar olmadı bizim evden çıkarsın olur mu dedi bende olabilir düşünürüz dedim bugünde anneme söyledim böyle diyor kayınvalidem diye. annemde bu devirde evden çıkma diye birşey mi kaldı fotograf çekiminiz bitince gidersiniz otele falan dedi. ama erkek arkadaşımda böyle konvoy falan istiyor otele giderken :44: annemde bizim evimiz olsa tamam ama sahipsiz gibi neden onların evinden çıkacaksın falan diyor işiniz bitince gidin otele diyor

erkek evinden çıkmak diye birşey yoktur ki neden öyle birşey dedi acaba kayinvaliden... Aman ya herkesin adeti uygulaması başka oluyor nasıl iş anlamadim orta yolu bulmak zor oluyor

Kuzularim 20 dk erken ciktim şimdi eve geldim kapıda annemi bekliyorum perde bakmaya gideceğiz.sonra da ağda falan işlerim var hepinizi öpüyorum ii aksamlar diliyorum akşam geç saatte uğrarım yine

erkek evinden çıkmak diye birşey yoktur ki neden öyle birşey dedi acaba kayinvaliden... Aman ya herkesin adeti uygulaması başka oluyor nasıl iş anlamadim orta yolu bulmak zor oluyor

çünkü benim baba evim izmirde ben istanbulda evlenicem orda bir kendi oturucağım ev olacak birde nişanlımın ailesinin evi.

çünkü benim baba evim izmirde ben istanbulda evlenicem orda bir kendi oturucağım ev olacak birde nişanlımın ailesinin evi.
Himm.onlar da onların evinden gelin çıkarma gibi merasim istiyor tabi sizin oraya çok kişi gelmeyecegi için orda olacak asıl konvoy falan... Nişanlında çok istiyorsa olabilir yani normalde.olmayana birşey ama o istiyorsa tamam diyebilirsin. bende düğünden sonra onu ailesinin evine gitmek istemiyorum direkt kendi evime gitmek istiyorum ama yokkk tutturdu adet mis önce babaevine gidilirmis falan filan bende tamam dedim ne yapayim... başkası olsa bi an önce eve gitmek için can atar benimki de adet diye tutturmuş el öpmeye gidecek illa

bu akşam jillian michaels ile 30 günlük programa başladım, zayıfladım zayıflamasına ama benim daha da sıkılaşmam lazım
bu toparlıcak beni inşallah
çok yorucu yalnız yaa.. leslie çerezmiş resmen.. valla çok zorlandım
amaaa balayında fıstık gibi olucam o bikininin içinde ruslar muslar hal etçek yanımda

geri döndüüüüm
haftasonu merak ettim konuşulanları aslının dediği gibi ben de bağımlı olmuşum galiba
ama ama kimse fark etmemiş bile yokluğumu
herkes çeyiz telaşında olacak o kadar dedim küsmedim size
ama düğün yaklaştıkça içim sıkılmaya başladı ondan biraz melankolik oldum galiba annemi de özledim sanki
haftasonu arkadaşın düğününe gittim uzak yollardan geldim:) sabah iş .. sevdiğimi de gördüm ama yorgunluk işe gitme stresi koştur koştur pek anlamadım bişey
yarın bayramı atlatalım tamamen eve ve çeyiz hazırlıklarını yönelcem inşallah işte haberler böyle kk dostlarım
buarada melinda resmini göremedim yeniden eklersen sevınırım merak ettim sizii :)))

ben farkettim canım nerde ki.bu kız dedim.. herhalde işi yoğundu haftasonu da alışveriş falan gelememistir dedim 1 hosgeldin nasılsın

ben farkettim canım nerde ki.bu kız dedim.. herhalde işi yoğundu haftasonu da alışveriş falan gelememistir dedim 1 hosgeldin nasılsın

hüüümm teşekkür ederiiiim senin de beyaz daha doğrusu gri eşyalarını gördüüm :))) güle güle kullanın sevdiğinle inşallah
haftasonu yorgunluğunu atmaya çalışıyorum tatlım, sözde okuldan gelip uyicaktım yine bu saat oldu ooy oy hiç bakmıyorum kendime hiiç
onun yerine işten gelip çeyiz mağazalarını dolaştım :))
yeni evimizde giymek için terlik aldım her şey ihtiyaç ya :44: 15 liraya karaca indırımden baharatlık aldım 4 tane haftasonu alışverişini 2 saate sığdırdım
yarın yine burlarda olamam galiba ben çocuklarım beni bekler 23 nisan kutlıcaz artık akşama bakmaya çalışıırım :)
sen nasılsın hüm hazırlıklar nasıl gıdıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…