'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

gördüüümm kimse bana özel albüm yapmamıştı kuzum mesut ettiniz beni maşallah size ya bu arada sen ne diyeti ne sporu yapıyon listecibaşım ya bırak bırak gerek yok

rica ederim kuzum kırar mıyım seni hiç
ben zaten 4 kilo falan verdim bi ara ipin ucunu kaçırıp baya almıştım
yoksa hep zayıftım ben kendimi bildim bileli o nedenle eski formuma kavuşmaya çalışıyorum sadece kuzum
son 1.4 kilo vereyim başka gerek yok

amaneeyn pek çokmuş kilon da :)) ben'm 5 k'loya yakin fazlam var takiyomuyum bak
gerçi üniveriste resimlerime bakınca canım sıkılıyo incecikmiş belim şimdi ne yesem göbeğe gidiyo
bi yandan spor yapmaya karar verip bi yandan kunefe yıyorum:) aklima bi sarki geldi paylasmasam olmaz

güneş deniz hava sıcak ruhum bedenime sığmayacak bu mayo bana nasıl olacaaaak :))
denedim denedim sığmadıı boğazımı tutamadımmm dayanamadım vaallaa
Bizim Murat - XXL Fil Diyeti - YouTube

ayyy ne guzel ya perde asamasina ben de gecseydim hayirlisiyla bugun bi misafir terligini 15 dakikada sectim perdede kendimi dusunemiyrm
her sey gonlune gore olsun tatlimm kolay gelsin simdiden mutfaginin resmini cekmeyi unutmaa

tamam canım çekerim inşallah çok ahım şahım bişey değil ama olsun kendi evimiz olunca daha güzeli olur inşallah

bende bende bendeee sanırım kız doğurmak için evleniyorumm

Oğlunuz olunca görürsünüz
Onlar bir tatlı oluyorlar bir tatlı oluyorlar...
Mmmmmh! Öp öp doyamazsın
O zaman anlarsınız işte kayın validenizin oğlunu neden kıskandığını....

Günaydın canlar günaydın size günaydın hayırlı sabahlar hayırlı işler hayırlı bol kazançlı sağlıklı mutlu huzurlu stressiz kimseye bulaşmadan kimse size sataşmadan canlı heyecanlı musmutlu pozitif enerji dolu bir gün geçirmeniz dileğiyle günaydın günaydın size

Günaydın canlarımmm
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımiz kutlu olsun
benim için hala bayram çünkü icimdeki çocuk gitmiyor

Bu sene yabancı çocukları izleyemeyecgim zaten ev yerlestirme de.olduğum için... her sene izlerim kaçırmam

zamanında okulumuza.yabancı çocuk.geldiğinde çok istemiştim bizim de olmasını... babam dedi.onu gezdirmek lazım benim vaktim.yok alamadik :---( kendi çocuğum olursa. ve okuluna gelirse ilk isim almak olacak

Günaydınnnnnnnn

Geçmişi okuyamadım kaç gündür,işlerim çok yoğun

Neyse ki yarın son günü rahatlıcam bi süre :26:

Sizleri kocaman öpüyorum şimdilikkkk

Günaydın kızlar
Bayram mayram dinlemeyip ben gibi iş aşkıyla tutuşup işine koşa koşa giden güzeller hepinize günaydın seviyorum sizlerii
Evinde döne döne uyuyan şahıslarrr size kocamann bir bööööööö demek istiyorum Hiç kıskanmadım

günaydınoviçç

bugün 23 nisan neşe doluyor insan devamı neydi ki bu şiirin :44:

neyse tatil olaydı iyiydi ya bugün bize de demi çalışan kardişler

size ne anlatcam bakın şimci dün akşam iş çıkışı çarşıya gittim ben vitrinde bi abiye gördüm önce uzaktan baktım sonra yanına gittim baktım sanrıım aşık oldum elbiseye

daldım hmencik içeri oioim bunun bedeni var mı var ablacım didi kadın uçtum resmen hemen denedim alıp gidecektim tam annemi arayayım dedim gelsin bi görsün hemen geldi o arada yengoşu aradım fikir verir diye o da yakınlardaymış hemen geldi

ama benim aşık olduğum elbiseme nayn didilerr başka elbiseler denedim onlar beğendi ben beğenmedim derken almadan geldik eve

aslında benm fikrim o elbiseyi nişanlıcanıma gösterip ondan onay alıp gidip almaktı ama o arada abim gördü o da nayn dedi

sonra nişanlıcanım gördü çok beğendiysem alalım aşkım dedii ama kimse beğenmediği için soğudum ben elbiseden

ama bence çok güzeldi ama kimse de beğenmedi ama alsam rahat giyemem dimi ama ama ama istiyodum ben o elbiseyi

Kuzum günaydın nasıl bi elbiseydi neyini beğenmediler ki kuzucum:26::26::26:

Pişt yavyum baksana bana bugün takılayım sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…