gevezek yaptım canım
gördüüümmkimse bana özel albüm yapmamıştı kuzum mesut ettiniz beni maşallah size ya bu arada sen ne diyeti ne sporu yapıyon listecibaşım ya bırak bırak gerek yok
rica ederim kuzum kırar mıyım seni hiç
ben zaten 4 kilo falan verdim bi ara ipin ucunu kaçırıp baya almıştım
yoksa hep zayıftım ben kendimi bildim bileli o nedenle eski formuma kavuşmaya çalışıyorum sadece kuzum
son 1.4 kilo vereyim başka gerek yok
hüüümmteşekkür ederiiiim senin de beyaz daha doğrusu gri eşyalarını gördüüm :))) güle güle kullanın sevdiğinle inşallah
haftasonu yorgunluğunu atmaya çalışıyorum tatlım, sözde okuldan gelip uyicaktım yine bu saat oldu ooy oy hiç bakmıyorum kendime hiiç
onun yerine işten gelip çeyiz mağazalarını dolaştım :))
yeni evimizde giymek için terlik aldım her şey ihtiyaç ya :44: 15 liraya karaca indırımden baharatlık aldım 4 tane haftasonu alışverişini 2 saate sığdırdım
yarın yine burlarda olamam galiba ben çocuklarım beni bekler 23 nisan kutlıcazartık akşama bakmaya çalışıırım :)
sen nasılsın hüm hazırlıklar nasıl gıdıyor[/QUOTE
iyiyim tatlım uğraşıyorum iş çıkışı annemle perde almaya gittikyarın da mutfağı yerleştirmeye gideceğiz kardeşim kuzenlerimle birlikte
hüüümmteşekkür ederiiiim senin de beyaz daha doğrusu gri eşyalarını gördüüm :))) güle güle kullanın sevdiğinle inşallah
haftasonu yorgunluğunu atmaya çalışıyorum tatlım, sözde okuldan gelip uyicaktım yine bu saat oldu ooy oy hiç bakmıyorum kendime hiiç
onun yerine işten gelip çeyiz mağazalarını dolaştım :))
yeni evimizde giymek için terlik aldım her şey ihtiyaç ya :44: 15 liraya karaca indırımden baharatlık aldım 4 tane haftasonu alışverişini 2 saate sığdırdım
yarın yine burlarda olamam galiba ben çocuklarım beni bekler 23 nisan kutlıcazartık akşama bakmaya çalışıırım :)
sen nasılsın hüm hazırlıklar nasıl gıdıyor[/QUOTE
iyiyim tatlım uğraşıyorum iş çıkışı annemle perde almaya gittikyarın da mutfağı yerleştirmeye gideceğiz kardeşim kuzenlerimle birlikte
ayyy ne guzel ya perde asamasina ben de gecseydim hayirlisiyla bugun bi misafir terligini 15 dakikada sectim perdede kendimi dusunemiyrm
her sey gonlune gore olsun tatlimm kolay gelsin simdiden mutfaginin resmini cekmeyi unutmaa
ayyy ne guzel ya perde asamasina ben de gecseydim hayirlisiyla bugun bi misafir terligini 15 dakikada sectim perdede kendimi dusunemiyrm
her sey gonlune gore olsun tatlimm kolay gelsin simdiden mutfaginin resmini cekmeyi unutmaa
bende bende bendeee sanırım kız doğurmak için evleniyorumm
GünaydınKızlarrrrrrrrrr
Günaydın KızlarGünaydınKızlarrrrrrrrrr
Tatlım nasıl bi elbiseydi merak ettim
günaydınoviçç
bugün 23 nisan neşe doluyor insandevamı neydi ki bu şiirin :44:
neyse tatil olaydı iyiydi ya bugün bize de demi çalışan kardişler
size ne anlatcam bakın şimci dün akşam iş çıkışı çarşıya gittim ben vitrinde bi abiye gördüm önce uzaktan baktım sonra yanına gittim baktım sanrıım aşık oldum elbiseye
daldım hmencik içeri oioim bunun bedeni var mı var ablacım didi kadın uçtum resmen hemen denedimalıp gidecektim tam annemi arayayım dedim gelsin bi görsün hemen geldi o arada yengoşu aradım fikir verir diye o da yakınlardaymış hemen geldi
ama benim aşık olduğum elbiseme nayndidilerr başka elbiseler denedim onlar beğendi ben beğenmedim derken almadan geldik eve
aslında benm fikrim o elbiseyi nişanlıcanıma gösterip ondan onay alıp gidip almaktı ama o arada abim gördü o da nayndedi
sonra nişanlıcanım gördü çok beğendiysem alalım aşkım dediiama kimse beğenmediği için soğudum ben elbiseden
ama bence çok güzeldiama kimse de beğenmedi ama alsam rahat giyemem dimi ama ama ama istiyodum ben o elbiseyi
Günaydın kızlar
Bayram mayram dinlemeyip ben gibi iş aşkıyla tutuşup işine koşa koşa giden güzeller hepinize günaydın seviyorum sizlerii
Evinde döne döne uyuyan şahıslarrr size kocamann bir bööööööö demek istiyorumHiç kıskanmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?