'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

ben de çıkıyom kızlarrr
aslımı dinliyeyim pıtıcık olayım, hatta aşk pötürcüğü bile olabiliriim
öptüm siziiiii

Malesef bu "atis" ta gol olmadı tugcecim daha oncede demistim baskasi olma kendin ol boyle cok daha guzelsin diye..

Okuyum geleyim öyle cevap vereyim dedim dayanamadım,Allahtan revamı bu

Ben hiçbir zaman ne sizlere ne de başkasına yanlış bilgİ vermedim kızlar

Ben sadece sıkılmıştım sizin ortamınızdaki arkadaşlığı sevdim geldim ve geldiğimde hiçkimseye zararım olmadı ve zarar vermedim.
sadece daha önce Bir arkadaşa öyle takılmıştım gülmek içindi başka bir şey değil ama gel gör ki bugün o arkadaşa güvendim özelimi açtım,inşallah özelim başıma sıkıntı vermez ve ben hala ona güveniyorum
Arkamda hak etmediğim halde yapılan iftiralar için beddua edecektim fakat daha yeni evli olacak ve yeni ev kuracaksınız size ve eşinize kıyamam ben
Bu cuma akşamı hakkınızda eğer yanlış ve kötü birşey düşündümse Allah beni görüyor ya

Sizlerde Hakkınızı helal edin Kızlar bugününüz yanlış bir yönlendirmeden dolayı harap oldu ve zihniniz bulandı

İnan size her zaman iyi oldum ve olacaktım,hatta işyerime evimi gelip misafir edebilecek kadar geniş bir yüreğim var

Benden Taraf helal olsun,sizde helal edin

Kizlar merhabaa tekrar :)
Yogunluktan dolayi giremiyorum fazla.. ozelden gulinle ozgus taciz edio bol bol arada sitemlerini ekleyerek :)
Mavisim tatlim kinaligin hayirli olsun.
Sinlev evini tutmussun, aska bogun tum kosrsini. Duvarlari aşsin mutlulugunuz..
Hum canim gelinliginin resmini eklemissin sanirim :)
Aslii sana takilmadan gecemicem :) gevezee
Ozgisim yesinler senin pitircikliginii :)
Canlar sıkılmış yine sanirim. Konuya mudahil olmadigim icin umarim sadece yanlis bir anlasilmadir diyorum.
Yeni gelenler hosgeldiniz..
Ben bugunlerde yogun bir tempoda calisiyorum. Caycimiz ayagini kirdi ve onun yerine birini alana kadar onun bazi islerine ben kosturuyorum.. personel olarak iki kisiyiz zaten zor bir durumdayiz suanda..
Gectigimiz haftasonu aska doyduk askosumla. Ayy yerim ben onu
Onumuzdeki ay nisanligimi alicaz.. Gelsin biran once o gunler...

benimkine de gelin ama bende yakınım size

yaaa ben hep kaçırıyorum yetişemiyorum hızınıza

düğün yerin nerde canım

merhaba canım hoşgeldin bende eskişehirden

Kanepe takımlarımız falan 6 mayısta gelecekmiş yatak odası daha erken gelecek inşallah yetişir evi yerleştirmek

hümüümmm canım benim yetişir tabi takma sen hiiçç

gündaşımmmm ewett sizi dinleyip üzüntüden çıkarttım kendimi veee oldu burada sizin dualarınızın katkısını hiiiçç unutmayacammm Allah hepinizden razı olsun,,bu arada sen hemen pıtırcık olursun kiiiii ben biliyorum kiii hemm reglll olmamızzz lazımmmmm

aslııı göremedim ben albümüü amaaaaa hem de geçmiş olsun ki sana da bi de ben senin önerdiğin kitapları alacam evlenmeden okuyacammm kiii ptt kitaptan almayı düşünüyorum hatta ve hattaaaa bilgili olayım acııkkk

jetelifimmm geçmiş olsunn sana yaaaaa umarım iyisindirrrrr

pınarr dilaaa sizi deeee

pamuğuumprensesimmm teşekkür ederim güzel dualrın için de Allah razı olsunnn hepimiz aşklı olalım hepp aşk pıtırcığı olalımmmm

bugün kına da ilk giyeceğim kıyafeti gördümm acayippp içime sindi tamamen bitince sizinle paylaşıcammmm düğün saçı için de prova yaptı kuaförüm o da sıkı topuz olacak çok şükür kulakları takıyordum çıkınca sewmiorum da beklediğim gibi olmadı nişanlım ben böyle takıntılıyım diye dalga geçiyor sıpaaa yaa kepçe diyorrr

gündaşım yaa reglden yana umudum yok malesef en geç yarın olmam lazımdı
yani erken gelmesi lazımdı ama gelmediii
artık zamanında gelcek muhtemelen ve ben ilk kutumu 21 gün değil de 30 gün falan içmem gerekecek
erken gelmicek madem o zaman geciksin inşallah mayısın 12sinde falan gelsin

çok bi pötürcük olamadım çünkü başbaşa değildik hiç, ona göre hiiiç bi problem yok ama ben nedense ilgisizmiş gibi hissediyom

bende diyorum bugüne kadar gelmedin mayıs a sark geç gel diye umarım dinlerler bizi

özlediğin için başbaşa kalmak istemişsindir canım eminim nişanlında istemiştir ama ortamdaki sohbetten de geri kalmak istememiş olabilir bu ilgisizlik değil kuzum öyle düşünme amaaaa

annelerindeydik kuzum zaten onların yanında çok samimi olamıyoz haliyle
ama ben kendim kuruyom kafamda sanırım.. o ise çok neşeli hiç bi sıkıntı yokmuş gibi davranıyo
ama ben nedense eskisi kadar ilgilenmiyo önemsemiyo gibi düşünüyom
ona diyince de kızıyo hiç bi problemimiz yok niye böyle yapıyon die
umarım geçer.. c.tesi perde gelcek, davetiye bakılcak falan.. onlar beni kendime getirir belki

regl dönemine hafiften girilmiş gibi gündaşım yaaa, bence hiç öyle düşünme yanlış düşünce bu fotolardaki bakışlarınızdan bile anlaşılıyor nasıl aşkla bakıyorsunuz birbirinize bende diyorum nişanlandık böyle olduk evlensem nasıl olacan diye aynısını ben duyuyorum sonrada demek bizimde yaptığımız oluyor farkında bile değildir

İyi geceler kızlar.... gule güle demeden pat çıkmak zorunda kaldım ama.kusuruma bakmayın... iş yerinde internette sorun oldu telefonda da net paketim bitti tarife değiştireceğim için yapmamiştım öyle olunca eve bi geldim ki.curcuna herkes bizde teyZemler Dayimlar dinlenemiyorun ya eve gel iş yap.millete hizmet et anneannem.bizde diye sürekli geliyorlar. tamam misafir değiller ama basım agiriyor artık eve gelip sessiz sakin bi ortamda dinlenmek istiyorum

2013 YILI GELİNLERİ TAHMİNİ VE KESİN DÜĞÜN TARİHİ LİSTESİ

plum88 :25 Nisan 2013 Kına
:123:27 Nisan 2013 Düğün .....................1... :123:

gaydirigubbak : 3 Mayıs 2013 Kına
:123: 5 Mayıs 2013 Düğün .....................9 ... :123:

karenimmo :?? Mayıs 2013 Kına
:123:18 Mayıs 2013 Düğün.....................22... :123:

pernicketygirl : 18 Mayıs 2013 Kına
:123:19 Mayıs 2013 Düğün .....................23 ... :123:

beynelminel : 24 Mayıs 2013 Kına
:123:25 Mayıs 2013 Düğün .....................29 ... :123:

kardeIen : 5 Haziran 2013 Kına
:123:07 Haziran 2013 Düğün .....................42 ... :123:

_meLinDa_ : 20 Haziran 2013 Kına
:123:22 Haziran 2013 Düğün .....................57... :123:

sinlev : 21 Haziran 2013 Kına

susu_ : 20 Haziran 2013 Kına

oslemys_ :22 Haziran 2013 Kına
:123:23 Haziran 2013 Düğün .....................58... :123:

ce_ce :26 Haziran 2013 Kına
:123:29 Haziran 2013 Düğün .....................64... :123:

gevezek :29 Haziran 2013 Kına
:123:30 Haziran 2013 Düğün .....................65... :123:

Sadece_Askiim :30 Haziran 2013 KIna
:123:6 Temmuz 2013 Düğün .....................71... :123:

boylesine : ?? Temmuz 2013 Kına
:123: 23 Temmuz 2013 Düğün .....................88 ... :123:

hande_buse88 : 16 Ağustos 2013 Kına
:123:17 Ağustos 2013 Düğün .....................113 ... :123:

xcvbnm : 23 Ağustos 2013 Kına
:123:24 Ağustos 2013 Düğün .....................120 ... :123:

röfleli kedi: 31 Ağustos 2013 Kına
:123:01 Eylül 2013 Düğün .......................128... :123:

kirmiizi: 31 Ağustos 2013 Kına
:123:01 Eylül 2013 Düğün .......................128... :123:

engineerelif: ?? Eylül 2013 Kına
:123:22 Eylül 2013 Düğün .......................149...:123:

Günaydın canlar Günaydın size Günaydın hayırlı sabahlar hayırlı cumalar hayırlı işler hayırlı bol kazançlı sağlıklı mutlu huzurlu stressiz kimseye bulaşmadan kimse size sataşmadan canlı heyecanlı musmutlu pozitif enerji dolu bir gün geçirmeniz dileğiyle Günaydın Günaydın size

günaydın herkese
bugün cuma ve ayrıca benim nöbet günüm bol vukuatlı geçsin inşallah

2013 ünn ennn nazlıı , en neşeliiii gelinlerinee selam olsunn günaydınnlar
biizim niyall ve gnz var onlarda gelseya buaraya :44:
Dün neler olmus ne kacırmısım o arkadaş bende de ekli sorun olur mu kiii :18::18:
maviiişş ben göremedim kınalığını canımm
dün giremedik çok şey kaçırmışız bugün sık girmeye çalışacağımmm

öpüldünüzzz kiii

Arkadaşlık yolladım canım sana bakabilirsin sonrada kaldırım artık fotoları

günaydın canlarımmmmmmmmmmmmmmmmm

öğle arasında arkadaşımla buluşacağım yemek yiyeceğiz birlikte çok özledim ne zamandır görmedim

Günaydın Arkadaşlar Hayırlı cumalar hepinize...

Dün akşam pat diye çıktım iyi akşamlar bile diyemedim size çok yoğundu işler servislede eve gittiğim için en acilinden çıkmak durumunda kaldım kusura bakmayın

Sinem kınalığının içine sinmesine çok sevindim
Melinda ismini bilmiyorum seninlede tanışmadık Bircan ben yazdıklarına baktım da benim eşimde düğünden önce bana söylüyordu çok soğuksun neden böyle istemediğini düşüneceğim hiç ilgilenmiyorsun falan derdi aslında ben ilgilendiimi sanırdım şimdi konuşuyoruz da gerçekten soğukmuşum o zaman insan farkında olamıyor nişanlını yanlış anlama ve içindeki kıpırtı hiç bitmesin

Bu arada sen ne iş yapıyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…