- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
beni de oynatın, bana ne bana ne
kocişimin askerde olması sebebiyle, gündüz iyi, gece kötüyüm :44:
benimkine de gelin amabende yakınım size
yaaa ben hep kaçırıyorum yetişemiyorum hızınıza
Merhaba Kızlar;
hüm öncelikle çiçğine bayıldım çok güzel :)eskişehirli kızlar slm sizlere bende eskliyim.Elifçim kalbin ne kadar temizmiş tv için tebrik ederim.Beni sorarsınız işteyim her zmanki gibi,davetiyelrim basıldı,nikah şekerini seçtim,kuaförümü ve kınalığımı hallettim bazen hüzün bazen stres,bazen mutluluk son 23 günümü geçiriyorum,evim tamamlandı eksiğim yok gibi
Öptüm sizi
Kanepe takımlarımız falan 6 mayısta gelecekmiş yatak odası daha erken gelecek inşallah yetişir evi yerleştirmek
gündaşım yaa reglden yana umudum yok malesef en geç yarın olmam lazımdı
yani erken gelmesi lazımdı ama gelmediii
artık zamanında gelcek muhtemelen ve ben ilk kutumu 21 gün değil de 30 gün falan içmem gerekecek
erken gelmicek madem o zaman geciksin inşallahmayısın 12sinde falan gelsin
çok bi pötürcük olamadım çünkü başbaşa değildik hiç, ona göre hiiiç bi problem yok ama ben nedense ilgisizmiş gibi hissediyom
bende diyorum bugüne kadar gelmedin mayıs a sark geç gel diye umarım dinlerler bizi
özlediğin için başbaşa kalmak istemişsindir canım eminim nişanlında istemiştir ama ortamdaki sohbetten de geri kalmak istememiş olabilir bu ilgisizlik değil kuzum öyle düşünme amaaaa
annelerindeydik kuzum zaten onların yanında çok samimi olamıyoz haliyle
ama ben kendim kuruyom kafamda sanırım.. o ise çok neşeli hiç bi sıkıntı yokmuş gibi davranıyo
ama ben nedense eskisi kadar ilgilenmiyo önemsemiyo gibi düşünüyom
ona diyince de kızıyo hiç bi problemimiz yok niye böyle yapıyon die
umarım geçer.. c.tesi perde gelcek, davetiye bakılcak falan.. onlar beni kendime getirir belki
2013 ünn ennn nazlıı , en neşeliiii gelinlerinee selam olsunn günaydınnlar
biizim niyall ve gnz var onlarda gelseya buaraya :44:
Dün neler olmus ne kacırmısım o arkadaş bende de ekli sorun olur mu kiii :18::18:
maviiişş ben göremedim kınalığını canımm
dün giremedik çok şey kaçırmışız bugün sık girmeye çalışacağımmm
öpüldünüzzz kiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?