'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Günaydın kızlarrrr.
Hepinize selamlar.
Haftalar çok yoğun geçiyor ve nasıl geçiyor anlamıyorum
geçtiğimiz pazar teyzemlere gebzeye gittim sağolsunlar çeyizime halı aldılar .. Aman yarebbim ne kadan pahalıymış o halılar öyle valla yükümü hafiflettiler ama yine bendende bayağı çıkacak yani nakit olarak..
Dünde perdelere falan baktım valla düşüp bayılcam artık 1300 e anca çıkıyor bütün evin tülleri ki küçük oda ve mutfağa zebra stor yaptırıcam tül+kanat yaptırmak çok daha pahalı zebra stor olacak oralar

yaptıracaklara örnek olsun ortalama fiyatlar bu şekilde...

Yani salonum kruvaze tül +stor+kanatlar 750 tl (tül perfiore pier cardin marka)
küçük oda : Cam ve balkon kapısı istanbul desenli zebra stor : 250
mutfak sadece camı var zebra stor : 120
yatak odası sık pileli yere kadar tül arkasında da yine stor olacak : 250 tl (tül taç marka)

anlayacağınız battık biz çok çok zor işlermiş

hayırlı uğurlu olsun kuzum

kuzum benim de c.tesi perdelerim takılcak inşallah
ben de zaten 3 cam var toplamda tül şekilleri de şöyle
yatak odası stor+tül+kumaş perde
oturma odası stor+kruvaze tül
mutfak da böyle bişey olcak tam olarak böyle değil tabi balkon olduğu için ve yere kadar cam olduğu için yere kadar olacak
ortası da boncuk olacak.. tülü de böyle değil tabii
hee bi de stor da olcak mutfağa

c.tesi fotolarım sizeee

Son düzenleme:
hayırlı uğurlu olsun kuzum

özlemmm benim de sadece mutfak yatak odası ve küçük oda 1000 tl tuttu salon ve oturma odasına ne kadar verdiler bilmiyorum

sağol hümm cümmmmm..
Anladımki siz kız ve erkek tarafı olarak ayırmışsınız fiyatları bilmiyorum dedin ya o yüzden diyorum..
Biz öyle ayırmadık niaşnlımla ben halledeceğiz hepsini oyüzden de biraz yoracak bizi napalım ama mecbur alınacak

hımmm evet canım biz tv ve balayımız hariç diğer şeyleri ailelerimiz ödeyecek ben yeni başladım işe o da askerden geldi daha 2. ayı olunca ancak kendimizi geçindiririrz biz sağolsun ailelerimiz yapıyor

günaydın kızlar hayırlı cumalar dün çok yoğunmuşsunuz sanırım benim yazdıklarım araya kaynamış:2: neyse artık zaten olayı da çok anlayamadım ya ben de sıkıntıları atlattım zaten hatta sıkıntı bile denmez ya neyse yeniden günaydınlar günaydınlaaaarrrr

Hayırlı olsun canım iyi günlerde kullanın:13:biz daha başlamadık o işlere

özgem peki seninkiler ne kadar tuttu ?
Ve salonuna yani kruvzen e kenarlarına kanat yaptırmayacakmısın ben ya japon yaptırıcam yada normal kanat yani kumaştan olacak tabiki şimdi birde tülden kanat yapıolar aynı model tülde sadece renk farkıyla kanat yapıolar mesela beyaz üzerine kahve tül gibi...

Benimde mutfağıma böyle büzgülü yaptırma ihtimalim var ama kararsızım dün perdeci en güzel stor dedi ama bilmiyorum vaalla böyleside güzel olur arkadaşlarımda büzmeli yaptr dedi kararsızım

yok canım kanat yaptırmıyorum ben sadece kruvaze yeterli diye düşündüm bi de altına stor işte
fiyatını bilmiyorum çünkü kayınpeder yüklendi sağolsun valla hiiç de sormadım
herşeyi biz ikimiz yaptık zaten bunu bari onlar yapsın

günaydddddın kızlarrr bugün yorgun uykusuz olmama rağmen çok mutluyum çünküüüüüm yarın tatiiiil :124: vee çeyizim gidecek hem buruk hem heyecanlıyım :26:

hayırlı cumalarr olsun hepimiz için dua edelim

Allah yardımcın olsun kuzum
Benimde 3000 gibi bir şey tutmuştu.
Birde perdelerim pek içime sinmedi brilant diye aldım ama geldiğinde başka marka gibiydi.
Kayınpederle kavga eder gibi olunca sustum bende ama ilerde değişeceğim o perdelerin tüllerini kesin

Özlemmm benim de sadece mutfak yatak odası ve küçük oda 1000 Tl tuttu salon ve oturma odasına ne kadar verdiler bilmiyorum
Hüm sizin ayrı ayrı mı ödüyorsunuz ki?

Özgem çok şeker bayıldım resmen.

Özlem bende aşkımda kredi çektik.
Her şeyimizi biz yapıyoruz. O yüzden de baya zorlanıyoruz.
Allah yardımcımız olsun. Biz balayına bile gidemeyeceğiz. Aşkım ekim gibi olmadı çıkarız diyor bakalım.

günaydın cumanız mübarek olsun

ben dün call yaptım omuzlarım ağrıyor bitirdiğimde sağ kolum ve iki bacağım 1 saat boyunca titredi :18: :18: bayılcam sandım

annem de ne biçim hareket bunlar diidi pelvis pelvis didim anlamadı

ama evlencen diye mi yapıyon nereni çalıştırıyo bunlar diye dalga geçti benle

3 hafta sonra 1 beden incelem de gör sen didim bende :82::82:

Bizimde ailelerimiz alıyor canım. tv ve balayımızı biz ayarladık sanırım fotoğrafçı da bize bakıyor bilmiyorum onlar bize bizler onlara destek oluyoruz

Bende mutfağıma bunun gb düşünüyorum canım balkon camı için küçük bişey

Hayırlı olsun balde
Darısı başımıza

Pınar göbeği vermek istiyorum ama spor yapacak halim kalmıyor akşamları
Resmen pestilim çıkmış gibi yatağa yapışıyorum.

Günaydınlaaaarrr!!!

Bugün 9, haftaya yokuz!:123:

Kızlaaaaarrrrr haftaya bugün ilk düğünüüümmm vaaaaaaarrrr
Elifim hadi gözün aydın.
İnşallah senden 20 gün sonrada benim ay ne sevindirik oldum.:89:
Aşağı baksana

özgeem perdelerin çok hoş güle güle kullan canım
*
elifcann az kaldıı gönderiyoruz seni dee
*
pınartoş ben dün sadece yürüyüş yaptımm,ama baya yürüdümm
*
özlemm perdelerin hayırlı olsunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…