Günaydın kızlarrrr.
Hepinize selamlar.
Haftalar çok yoğun geçiyor ve nasıl geçiyor anlamıyorum
geçtiğimiz pazar teyzemlere gebzeye gittim sağolsunlar çeyizime halı aldılar .. Aman yarebbim ne kadan pahalıymış o halılar öyle valla yükümü hafiflettiler ama yine bendende bayağı çıkacak yani nakit olarak..
Dünde perdelere falan baktım valla düşüp bayılcam artık 1300 e anca çıkıyor bütün evin tülleri ki küçük oda ve mutfağa zebra stor yaptırıcam tül+kanat yaptırmak çok daha pahalı zebra stor olacak oralar
yaptıracaklara örnek olsun ortalama fiyatlar bu şekilde...
Yani salonum kruvaze tül +stor+kanatlar 750 tl (tül perfiore pier cardin marka)
küçük oda : Cam ve balkon kapısı istanbul desenli zebra stor : 250
mutfak sadece camı var zebra stor : 120
yatak odası sık pileli yere kadar tül arkasında da yine stor olacak : 250 tl (tül taç marka)
anlayacağınız battık biz çok çok zor işlermiş
Günaydın kızlarrrr.
Hepinize selamlar.
geçtiğimiz pazar teyzemlere gebzeye gittim sağolsunlar çeyizime halı aldılar .. Aman yarebbim ne kadan pahalıymış o halılar öyle valla yükümü hafiflettiler ama yine bendende bayağı çıkacak yani nakit olarak..
Dünde perdelere falan baktım valla düşüp bayılcam artık 1300 e anca çıkıyor bütün evin tülleri ki küçük oda ve mutfağa zebra stor yaptırıcam tül+kanat yaptırmak çok daha pahalı zebra stor olacak oralar
yatak odası sık pileli yere kadar tül arkasında da yine stor olacak : 250 tl (tül taç marka)
hayırlı uğurlu olsun kuzum
özlemmm benim de sadece mutfak yatak odası ve küçük oda 1000 tl tuttu salon ve oturma odasına ne kadar verdiler bilmiyorum
sağol hümm cümmmmm..
Anladımki siz kız ve erkek tarafı olarak ayırmışsınız fiyatları bilmiyorum dedin ya o yüzden diyorum..
Biz öyle ayırmadık niaşnlımla ben halledeceğiz hepsini oyüzden de biraz yoracak bizi napalım ama mecbur alınacak
Günaydın kızlarrrr.
Hepinize selamlar.
kuzum benim de c.tesi perdelerim takılcak inşallah
ben de zaten 3 cam var toplamdaTül şekilleri de şöyle
yatak odası stor+tül+kumaş perde
oturma odası stor+kruvaze tül
mutfak da böyle bişey olcak tam olarak böyle değil tabi balkon olduğu için ve yere kadar cam olduğu için yere kadar olacak
ortası da boncuk olacak.. Tülü de böyle değil tabii
hee bi de stor da olcak mutfağa
[ımg]http://www.maurerperde.com/images/dıger-perde-modellerı/mutfak-perdeleri/mp-24.jpg[/ımg]
c.tesi fotolarım sizeee
özgem peki seninkiler ne kadar tuttu ?
Ve salonuna yani kruvzen e kenarlarına kanat yaptırmayacakmısın ben ya japon yaptırıcam yada normal kanat yani kumaştan olacak tabiki şimdi birde tülden kanat yapıolar aynı model tülde sadece renk farkıyla kanat yapıolar mesela beyaz üzerine kahve tül gibi...
Benimde mutfağıma böyle büzgülü yaptırma ihtimalim var ama kararsızım dün perdeci en güzel stor dedi ama bilmiyorum vaalla böyleside güzel olur arkadaşlarımda büzmeli yaptr dedi kararsızım
Allah yardımcın olsun kuzumGünaydın kızlarrrr.
Hepinize selamlar.
Hüm sizin ayrı ayrı mı ödüyorsunuz ki?Özlemmm benim de sadece mutfak yatak odası ve küçük oda 1000 Tl tuttu salon ve oturma odasına ne kadar verdiler bilmiyorum
Özgem çok şeker bayıldım resmen.kuzum benim de c.tesi perdelerim takılcak inşallah
ben de zaten 3 cam var toplamdatül şekilleri de şöyle
mutfak da böyle bişey olcak tam olarak böyle değil tabi balkon olduğu için ve yere kadar cam olduğu için yere kadar olacak
ortası da boncuk olacak.. tülü de böyle değil tabii
c.tesi fotolarım sizeee
sağol hümm cümmmmm..
Anladımki siz kız ve erkek tarafı olarak ayırmışsınız fiyatları bilmiyorum dedin ya o yüzden diyorum..
Biz öyle ayırmadık niaşnlımla ben halledeceğiz hepsini oyüzden de biraz yoracak bizi napalım ama mecbur alınacak
kuzum benim de c.tesi perdelerim takılcak inşallah
ben de zaten 3 cam var toplamdatül şekilleri de şöyle
ortası da boncuk olacak.. tülü de böyle değil tabii
c.tesi fotolarım sizeee
Hayırlı olsun baldegünaydddddın kızlarrrbugün yorgun uykusuz olmama rağmen çok mutluyum çünküüüüüm yarın tatiiiil :124: vee çeyizim gidecek hem buruk hem heyecanlıyım :26:
hayırlı cumalarr olsun hepimiz için dua edelim
Pınar göbeği vermek istiyorum ama spor yapacak halim kalmıyor akşamlarıgünaydıncumanız mübarek olsun
ben dün call yaptımomuzlarım ağrıyor bitirdiğimde sağ kolum ve iki bacağım 1 saat boyunca titredi :18: :18: bayılcam sandım
annem de ne biçim hareket bunlar diidipelvis pelvis didim anlamadı
ama evlencen diye mi yapıyon nereni çalıştırıyo bunlar diye dalga geçti benle
3 hafta sonra 1 beden incelem de gör sen didim bende :82::82:
Elifim hadi gözün aydın.Günaydınlaaaarrr!!!
Bugün 9, haftaya yokuz!:123:
Kızlaaaaarrrrr haftaya bugün ilk düğünüüümmm vaaaaaaarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?