'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

maviiiiş bayıldımm ya kırmızı olsunnn herseyy ne kadar güzell cok beğendimm kiii maşallah sanaa
ama tek askılı mı olcak iki tane mi ona takıldım ben :44::44:

bircancım özge ben de
avukatım ben, nöbetimiz olunca ifadelere giriyoz para kazanıyoz
evet o da farkında değil soğuk olup olamdığının.. ona göre hiç problem yok da işte ben biraz takıntılıyım

maviiiiş bayıldımm ya kırmızı olsunnn herseyy ne kadar güzell cok beğendimm kiii maşallah sanaa
ama tek askılı mı olcak iki tane mi ona takıldım ben :44::44:

Kuzum çift askı olacak bi kolumda var ya kalın askı onun gibi diğer kolumda da olacak ve dahada kırmızı olacak kuzum yaa tşk ederim darısı seninkileri görmeye kuzum

Kuzum çift askı olacak bi kolumda var ya kalın askı onun gibi diğer kolumda da olacak ve dahada kırmızı olacak kuzum yaa tşk ederim darısı seninkileri görmeye kuzum

ya bende çift askılı olsun dicektim çekindiiim
kıpkırmızııı olsun yakısmıs da maşallah ya
amin kuzummm inşallahh
benim normalde kırmızıı birsürü elbisem oldugu için kına elbisemi yeşil almayı düşünüyorum cok mu sırıtır sence

özgee nasılsınn ?
senin nişanlında mı yurtdışında dün okudum almanyadan geldi falan demişsin

canım toplantıya gittiydi 3 günlüğüne salı gecesi döndü
yoksa değil çok şükür

iyiyim bu aradaaaa
sen nasılsın

Son düzenleme:
günaydın dostlaaarr günaydın gelinleeerr hiç gelemez oldum okuyamadım da geçmişi
ama bugün öğrencilerden fırsat buldukça buralardayım hayırlı cumalar herkesee

Günaydın kızlar
Hepinize hayırlı cumalar
Her şey aşkla, sevgiyle ve gülücükle olsun.
Gönlümüzce düğünlerimiz, nikahlarımız, evliliklerimiz olsun inşallah

Evet kuzum kıpkırmızı olacak ki çift askılı olacak kalın askı bi kolumda örnek var zaten tekrardan dikiliyo benim istediğim kırmızıdan etek kısmı biraz daha yukarıdan olacak ve üstündeki taşlar eteğin başladığı yere kadar devam edecem inşallah güzel olacak
Hım kırmızı elbisen var mı kınan nerede olacak kuzum yeşilde güzel ama ben kına için kesinlikle kırmızıdan vazgeçmem

listecibaşım sen avukat mıydııınn bak heleee benim bı arkadaşım da avukat aynı meslekten başkasıyla evlenemem diyo sizin de mi oyle

mavişim ben gormedım resim mi eklemiştinn görmeliyiimm amaa

Son düzenleme:
listecibaşım sen avukat mıydııınn bak heleee benim bı arkadaşım da avukat aynı meslekten başkasıyla evlenemem diyo sizin de mi oyle

mavişim ben gormedım resim mi eklemiştinn görmeliyiimm amaa

hehehe ben illa evlenmem demedim ama mühendis buldum bi tane
ama zor olur cidden.. güzel yanları d aolur destek olmak yardım almak gibi ama inatlaşma çok olur ya
benim bildiğim doğru gibilerinden

hımm cok güzel birşey olcak deseseeee cok merak ettim suan
canım renk renk abiyem var kırmızın birçok tonu var yani ve giydim yani kınamda giyemem malsef.
birde zümrüt yeşili bir abiye istiyorum cok kabarık olmıcak şekilde üstüne kaftanı kırmızı alıcam.
ama güzel bir hürrem kıyafeti bulursam vazgecebilirim bilmiyorumm

güle güle canım dikkatli git gel.

günaydın canımm
amiiiiiinnn

hehehe ben illa evlenmem demedim ama mühendis buldum bi tane
ama zor olur cidden.. güzel yanları d aolur destek olmak yardım almak gibi ama inatlaşma çok olur ya
benim bildiğim doğru gibilerinden

Canım evlenmezsin çünkü aşkı buldun.
birde çekilmez be evde davayı evde konuşursunuz yok buydu yok şuydu birbirinizi yerdiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…