Günaydın ArkadaşlarHayırlı cumalar hepinize...
Dün akşam pat diye çıktım iyi akşamlar bile diyemedim size çok yoğundu işler servislede eve gittiğim için en acilinden çıkmak durumunda kaldım kusura bakmayın
Sinem kınalığının içine sinmesine çok sevindim
Melinda ismini bilmiyorum seninlede tanışmadık Bircan benyazdıklarına baktım da benim eşimde düğünden önce bana söylüyordu çok soğuksun neden böyle istemediğini düşüneceğim hiç ilgilenmiyorsun falan derdi aslında ben ilgilendiimi sanırdım şimdi konuşuyoruz da gerçekten soğukmuşum o zaman insan farkında olamıyor nişanlını yanlış anlama ve içindeki kıpırtı hiç bitmesin
Bu arada sen ne iş yapıyorsun?
maviiiiş bayıldımm ya kırmızı olsunnn herseyy ne kadar güzell cok beğendimm kiiimaşallah sanaa
ama tek askılı mı olcak iki tane mi ona takıldım ben :44::44:
Kuzum çift askı olacak bi kolumda var ya kalın askı onun gibi diğer kolumda da olacak ve dahada kırmızı olacak kuzum yaa tşk ederim darısı seninkileri görmeye kuzum
bircancım özge ben de
avukatım ben, nöbetimiz olunca ifadelere giriyoz para kazanıyoz
evet o da farkında değil soğuk olup olamdığının.. ona göre hiç problem yok da işte ben biraz takıntılıyım
özgee nasılsınn ?
senin nişanlında mı yurtdışında dün okudum almanyadan geldi falan demişsin
canım toplantıya gittiydi 3 günlüğüne salı gecesi döndü
yoksa değil çok şükür
iyiyim bu aradaaaa
sen nasılsın
şanlısınnız uzaklık cok zor vallahi.
iyiyim canım bir yandan kahvaltı biryandan sizzz birazdan çalışayım azıcık iş yapayım diyorum ama bakalımm kısmeet
güle güle canım dikkatli git gel.Ben kaçar canlarim hastahaneye gidiyorum benim için dua edin :)))
Günaydın kızlar
Hepinize hayırlı cumalar
Her şey aşkla, sevgiyle ve gülücükle olsun.
Gönlümüzce düğünlerimiz, nikahlarımız, evliliklerimiz olsun inşallah
ya bende çift askılı olsun dicektim çekindiiim
kıpkırmızııı olsun yakısmıs da maşallah ya
amin kuzummm inşallahh
benim normalde kırmızıı birsürü elbisem oldugu için kına elbisemi yeşil almayı düşünüyorum cok mu sırıtır sence
bircancım özge ben de
avukatım ben, nöbetimiz olunca ifadelere giriyoz para kazanıyoz
evet o da farkında değil soğuk olup olamdığının.. ona göre hiç problem yok da işte ben biraz takıntılıyım
listecibaşım sen avukat mıydııınn bak heleeebenim bı arkadaşım da avukat aynı meslekten başkasıyla evlenemem diyo sizin de mi oyle
mavişim ben gormedım resim mi eklemiştinn görmeliyiimm amaa
Evet kuzum kıpkırmızı olacak ki çift askılı olacak kalın askı bi kolumda örnek var zaten tekrardan dikiliyo benim istediğim kırmızıdan etek kısmı biraz daha yukarıdan olacak ve üstündeki taşlar eteğin başladığı yere kadar devam edecem inşallah güzel olacak
Hım kırmızı elbisen var mı kınan nerede olacak kuzum yeşilde güzel ama ben kına için kesinlikle kırmızıdan vazgeçmem
güle güle canım dikkatli git gel.
günaydın canımm
amiiiiiinnn
hehehe ben illa evlenmem demedim ama mühendis buldum bi tane
ama zor olur cidden.. güzel yanları d aolur destek olmak yardım almak gibi ama inatlaşma çok olur ya
benim bildiğim doğru gibilerinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?