'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

bebişim daha perde yok ortada c.tesi gelcek
bu yolladığım sadece şekil olarak accuk benziyo
teşekkür ederim

Günaydın kızlarrr

Herkese hayırlı cumalar
Günaydın sanada hayırlı cumalar

Dilam hoş geldin fıstık

Kızlar kiralık ev için stor yaptırmayın diyorlar sonraki evde uyum sorunu oluyor diye

BEN DE kanatlarımı biraz dar yaptırıyorum standarttan biraz daha dar olacak çünkü perdecinin elinde kalan bir perde var sadece 3,30 mt kalmış normalde 110 lira metresi ama bana son kaldı dye hepsini 50 tl den veriyor açık ve koyu kahveli damask desenli çok ta beğendim valla ama normal kalınlıkta perde çıkmıyor o nedenle nrmalde biraz daha inde olacak kanatlar açıkçası işimede geldi özgem çünkü hem evi fazla karartmamış olurum perde ile hemde bir renk katmış olur 50 liraya hem kumaş hem dikim beğenmezsem eğer salonda yatak odama takarım yatakodamda antik meşe zaten cuk diye yakışır orayada ..
yani belki bende salonda kanatsız kullanabilirim .
ama tüllerimi damask desenli istiyorum bakalım hayırlısı inş..

haticecim vallahi hiç kolay değil ..
benim kayınvalidem bu işe başlarken kenarındaki parayı tamamen bize verdi toplam 12.000 tl idi onunlada zaten takılar ancak alındı..
geri kalan herşeyi nişanlım ve ben birlikte yaptık. o nedenle kız erkek tarafı yok bizde .. ama yinede sağolsun vermese vermezdi yani ... bizde açıkçası herşeyin kalitelisine kaçtığımız için biraz borçlandık bizde 12 milyar kadar ...ama neticede evimizde yok yok.. sadece 12 milyar borçla bu işi bitircez inşallah o yüzde çok ta sıkmıyorum çünkü 2 yıldır ödediğimiz para ortalama 25 milyar çeyiz beyaz eşya vs.. yani kalan 12 milyar bizi zorlamıcak inşallah.
ailelerden fazla birşey bekleyemiyoruz.
var da yapmıyorlar değiller .. fazladan olmadığından yapamıyorlar .. napalım en azından bizde dicezki kendi yuvamızı kendimiz kurduk çok şükür ...en azından bunu diyebilecek güzümüz olduğundan mutluyuz sizde mutlu olun canım

Son düzenleme:
bebişim daha perde yok ortada c.tesi gelcek
bu yolladığım sadece şekil olarak accuk benziyo
teşekkür ederim

ayy kafam nerde bilmiyorum bugün yine gayet durgunumm
afedersinn özgemm :26::26:
ama şimdiden diim hayırlı olsun die gelsin bida sölerimm

Günaydın sanada hayırlı cumalar

Dilam hoş geldin fıstık

hoşbuldum haticemm

Kızlar kiralık ev için stor yaptırmayın diyorlar sonraki evde uyum sorunu oluyor diye
Bende salon kruvaze olduğundan stor yapmıştım.
Sorlar içinde temizliği zor deniliyor.
Sene de iki defa söküp silmek gerekiyormuş.
Özlem bende çok takmıyorum artık
Benim ailemde de onların ailesinde de yoktu. İkimizde çalışıyoruz çok şükür yapabiliyoruz.
Birde zaten iki tarafta yeterince altın aldı bize bu sebeple rahatız. Biraz ve 15+5 kredilerimiz var birde 80 de evin kredisi kalıyor.
12 onun kredi kartı 10da benim kredi kartımın borçları var.Hepside vadeli olduğu için nefes alıyoruz Allahtan.
İlk bir sene çok sıkılacağız ama sonra Allah'ın izniyle atlatacağız. Genç yaşta ev sahibi oluyoruz diye mutluyuz. Allaha şükür ama sevdiceğim balayına gidemiyoruz diye çok üzülüyor.Gerçi ben en baştan beri pek istemiyordum o yüzden de sıkıntı değildi. Fakat onu öyle görmek üzüyor benide

Son düzenleme:
Ben kaçar canlarim hastahaneye gidiyorum benim için dua edin :)))

caniiiim iyi haberlerle gel hadi bekliyoruzzzz

Günaydın kızlar
Hepinize hayırlı cumalar
Her şey aşkla, sevgiyle ve gülücükle olsun.
Gönlümüzce düğünlerimiz, nikahlarımız, evliliklerimiz olsun inşallah

amiiiiiiiiin amiiiiiiiiiiiiiiiiin inşşşşş

tatlımm benimde elbisem zümrüt yeşili tamamen pul etek kısmı biraz balık gfibi geliyor fotosunu hfata sonu eklerim çok hoşuma gitti hürrem kıyafetiymiş benimki de o da mor olacak ama yeşili de çok güzel oluyor ben ikisi de aynı olmasın diye mor istedim

teşekkür ederim haticee darısı kısa zamanda stressiz şekilde tüm gelinlerimizin başına inşşş

Elifim hadi gözün aydın.
İnşallah senden 20 gün sonrada benim ay ne sevindirik oldum.:89:
Aşağı baksana

Haticem şaka gibi di mi yaaaaa

Dilaaaaaa
Ben ayrılamam sizdeeeeeeennnnn

Bu arada konu perdeden açılmış, bizim perdelerimiz de bugün geliyo inşAlllaaaaaahhhhh

Dün gece halıları aldııkkkkk
Sıkı duruuuuunnn!!!!

Dün saat 00.00 da halılar için mağazada pazarlık yapıyorduuukkkk

00.30 da aldııııkkkkk

01.00 da evdeydiiikkkkkk

Düşünün artık gerçekten gece gündüz çalışıyoruuuuzzz

Aminnnnnnnnnnn canım

Haticem şaka gibi di mi yaaaaa

Dilaaaaaa
Ben ayrılamam sizdeeeeeeennnnn

Hiç sorma elifim ya
Geçen davetiyenin müsfettesini görünce inanamadım.
Bu benim mi acaba gerçekten evleniyor muyum ben şimdi diye
Ana 2. li günler sonra 10dan geriye sayım Allah'ım ya ne kadar güzel ve mucizevi geliyor

şaka yapıyorsun herhalde bizimkiler halı kalıyorsa kalsın direkt eve gel derlerdi herhalde

Nasılsın bakalım.
Eniştemiz saç ve makyajdan sonra kıyafetini görünce ni diyecek merak içerisindeyim.
Nefesi kesileceği kesin ama

kuzum yanımda olmicakki enişte düğün günüü
sadece foto yollayabilcemm
çok isterdim elele girelim bizde salona, birlikte dans edelimm
bugün bunalımdayımm bennnnnnn

maşallahhhh elifkoviççç

ben perdelerimi çok ucuza almışım yahu hepsi 1125 tuttu sadece yatak odasıyla salonda kanatlar var (salonun kanat rengini beğenemedim daha koltuklarımı bekliyorum kara kara )

benimkiler çoktan geldi ama asmadım bugün aşkitoşkom asacak inş azcık çalış dedim de ayy acaba kırışmışlarmıdır ya:18: ama perdeci bişe olmaz demişti:26:

Elifim maşallah bizimkilerde hüm'ün dediği gibi asla izin vermezlerdi.
Çık gel derlerdi gündüzler çuvala mı girdi diye.
Nöbetçi mağazaların listesini alırız artık senden

ayrılma zatenn elifimm
sadece gitt evlenn aşklann öle gelll
kısa süreli yollicaz seniii

Geliciiiimmm musmuutluuuu

Ah ah!
Mucizeyi gel bana sor sen

şaka yapıyorsun herhalde bizimkiler halı kalıyorsa kalsın direkt eve gel derlerdi herhalde

Kuzum annem-babam-ben-mucizekoviçtik
Gbt de verecem birazdan sanaaaa

kızlar güneş kremlerinizi almayı unutmayın?????????? şimdiden tatil ihtiyaçlarınızı karşılayınnnn..

ben dün aldım bunları cildim hassas olduğu için avene tercih ettim.
site güvenilir 1 günde ulaşıyor birdiğiniz eczane zaten arayıpta uzmandan bilgide alabilirisiniz

aldıklarım bunlar

Avene Gnee Kar Komple Bakm SPF 30 ( hediyeli ) | 71,25 TL fiyat | DermoEczanem - Online Dermokozmetik

Avene Eau Thermale Reflexe Spf+50 30ml |indirimli | 26,25 TL fiyat | DermoEczanem - Online Dermokozmetik

birde güneşten sonra cildimin rahatlaması için avene termal su aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…