'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Slm kızlar ne çok yazıyorsunuz bugün yetişemedim hızınıza sadece okumakla yetindim Enerjiniz hiç bitmesin inşallah..

ayy kolayy gelsinn krizzz
çok yorma kendini yavaş yavaş yapar bitirirsinizzz
hayırlı işlere de yaparsın bişeler senn

Ben de başlasam iyi olur bahar temizliğine

Haticeee benim abim de eşime yeni yeni alışıyo mecburen Eniştemle 1 sene konuşmamıştı ablamı elimden aldı diye

kendi evimizde nişanlım görürü diye yıkamak istemedim ben canım benimki de kurulu şu an
Canım ya aşkın görme ihtimalini yada milletin görme ihtimalini göze alacağım.
Aşkı bir şekilde sustururumda milletin imalı bakışlarından kurtulamam diye
Gerçi ebndeki herşey beyaz ama yinede insan utanıyor be
Atim mi acep?
Slm kızlar ne çok yazıyorsunuz bugün yetişemedim hızınıza sadece okumakla yetindim Enerjiniz hiç bitmesin inşallah..

Hiç sorma benim gibi sabahın köründe toplantıya girmiş biri için çokkkk çok fazla ama aminnnnnn

vav Elif 10 gün sonra evleniyor mu
hayırlı olsun bakalım, Rabbim mutlu mesut etsin her daim sevginiz baki kalsın artarak

5 aylık krizsavardan evlilik notları:

* eşine kırgın olduğunda yatakta sırtını dönme, burda "her şeye rağmen" mantığı güdüyoruz efendim
* dargınlığını taş çatlasa bir gün uzat
* genelde ilk adım atan kimdir bilmiyorum ama kriz anında krizin bitmesi beklenip, biraz sakinleşince konuşma yolu seçilmeli.
* ımmm, sabah evden çıkarken ve eve gelirken kocana sıkı sıkı sarıl
* her gün sevdiğini en az bir kere söylemeyi unutma
* evde iş dağılımı yapmayı unutmayın
* sonracığıma tabi ki annesini bol bol ara ki adamcağız mutluluktan havalara uçsun

naçizane

hihihihii elif ve temel reis jetgil ailesidir...... Jet hızıyla çocuk da gelirse şaşmamak lazım
Çağladan sonra elifden böyle bir atraksiyon bekliyoruz ama sonu hamişli

Haticeee benim abim de eşime yeni yeni alışıyo mecburen Eniştemle 1 sene konuşmamıştı ablamı elimden aldı diye

Bizde de durum aynı 19 Mayısda 1 senemiz olacak ve 25 Mayıs düğünümüz ama hala abimler pek sıcak bakmıyor:26:

ne utanıyorsun kız???? Sizin evdeki çamaşır yıkanır gibi yıkayacaksın işte..... abinler fark etmez bile yani benim valla kırmızı bolluğu varmış yeni fark ettim

yatak konusunu herkes diyor sırtını dönme hele ki yatak ayırmak 1 günde olsa çok kızsan da kesinlikle yapma diyorlar.... genelde hep ben adım atarım benimki benden nazlı

Sinirim tepemdeeeee biz günde 50 evrak bakalım bazıları otursun 10 tane bile bakmasın

sakin oll hümümm
çalışma hayatı bölee, hoşgeldinn

bahar yorgunluğu bi gitseydi temizliği kolayy
bu arada abim de nişanlı bi kere üzdü beni o da duydu.
yok sana bu yıl düğün fln sakın düşünme dedii :18::18::18:

krizzz harika notlar bunlar
aslında bu notları evinin kapısına asacaksın, gidip gelip görüp beyne işlicekk

bende oturacağım valla elimde 5 tane var şu an öğlen boyunca hep onları yapacağım oh sefam olsun

bunları not alıyorumm he yazıyorumm kenara lazım olcak eylül sonrası
ne utanıyorsun kız???? Sizin evdeki çamaşır yıkanır gibi yıkayacaksın işte..... abinler fark etmez bile yani benim valla kırmızı bolluğu varmış yeni fark ettim
kırmızı candırr hümmm

Kriz işimize çok çok yarayacak bunlar hemen not aliyim

Abimlerden yana sıkıntım yok canım
İş yaptıracağım diye göz ucuyla bile bakmazlar.(genelde annem kızıp yapmamışsa ütüyü abime yaptırırım)
Annemin arkadaşları, akraba kızları vs biraz neyse anladınız siz onu beni utandırmayı çok severler.
Hemen kızarır ve kızarım buda onların hoşuna gidiyor.

Harika tavsiye bunlar krizsavar gerçekten

çok teşekkür ederimm duyguuu
hepimiz kocaman mutlu olalımm, mutluluktan patlayalımm ama nazara gelmeyelimm
:103::103:

Es Es Es, ki ki ki, Eski Eski Es!!!

Ne kadar çoğuz biz böööllleeeee

Sanada çok az kalmış canım yaaaa

evet çok az kaldı bana da yarın çeyizimde gidiyor inş hayırlısıyla bakalım neler olacak

benimde kardeşim hafiften kıskanıyor bazen üzdüğünde falan döverim diyor gerçi bende abime ve kardeşimi çok kıskanıyorum onları paylaşamam ki :26:
Sinirim tepemdeeeee biz günde 50 evrak bakalım bazıları otursun 10 tane bile bakmasın

sen ne iş yapıyordun ki hüm :26:

kızlar bence tabela olayı işe yaramıyor, bizim evde mevlananın yedi öğüdü var, güya okuyacaktım ama ooo beyin alışıp onu görmüyor. onunçün, bence bir okuma kartına yazılıp her gün okunabilir motivasyon metni gibi

yatak ayırmak imkansız, beynimize böyle işlemeliyiz. yahu ben adamın horlamasına bile dayandım, kırgınlık mı yaptıracakmış bana bunu

kızlar çamaşır olayını pek anlamadım, pat diye de daldım zaten, kusura bakmayın. çamaşırlarının kullanacağın kısmını yıkayıp odanda kurutabilirsin gibime geldi. ya da kırmızı giymezsin olur biter :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…