- 10 Eylül 2012
- 5.904
- 3.930
- 448
okuyucuyum yok estağfurullah ne haddime idollük felan
Bu arada hoşgeldin aramızaaa
hb valla bence idolsün ben topiğe ilk yazdığımda telaşlıydım yetişmicek bişey diye seni örnek gösterdiler bilmem artık
ayy kolayy gelsinn krizzz
çok yorma kendini yavaş yavaş yapar bitirirsinizzz
hayırlı işlere de yaparsın bişeler senn
hb valla bence idolsün ben topiğe ilk yazdığımda telaşlıydım yetişmicek bişey diye seni örnek gösterdiler bilmem artık
Canım ya aşkın görme ihtimalini yada milletin görme ihtimalini göze alacağım.kendi evimizde nişanlım görürü diye yıkamak istemedim ben canım benimki de kurulu şu an
Atim mi acep?ya ben sadece çağlayla, pınartoşun sesini duydummmm :84::84::84::84:
yani çağlamı direk gördümm
çağlaaaa nerdesinn gel artıkkkkk
ben de bazılarınızın telefonu yokkk
mail atın bana ben de duycam sesiniziiiiii
Slm kızlar ne çok yazıyorsunuz bugün yetişemedim hızınıza sadece okumakla yetindimEnerjiniz hiç bitmesin inşallah..
Çağladan sonra elifden böyle bir atraksiyon bekliyoruz ama sonu hamişlihihihihiielif ve temel reis jetgil ailesidir...... Jet hızıyla çocuk da gelirse şaşmamak lazım
Ben de başlasam iyi olur bahar temizliğine
Haticeee benim abim de eşime yeni yeni alışıyo mecburenEniştemle 1 sene konuşmamıştı ablamı elimden aldı diye
Canım ya aşkın görme ihtimalini yada milletin görme ihtimalini göze alacağım.
Aşkı bir şekilde sustururumda milletin imalı bakışlarından kurtulamam diye
Gerçi ebndeki herşey beyaz ama yinede insan utanıyor be
Atim mi acep?
Hiç sorma benim gibi sabahın köründe toplantıya girmiş biri için çokkkk çok fazla ama aminnnnnn
vav Elif 10 gün sonra evleniyor mu
hayırlı olsun bakalım, Rabbim mutlu mesut etsin her daim sevginiz baki kalsın artarak
5 aylık krizsavardan evlilik notları:
* eşine kırgın olduğunda yatakta sırtını dönme, burda "her şeye rağmen" mantığı güdüyoruz efendim
* dargınlığını taş çatlasa bir gün uzat
* genelde ilk adım atan kimdir bilmiyorum ama kriz anında krizin bitmesi beklenip, biraz sakinleşince konuşma yolu seçilmeli.
* ımmm, sabah evden çıkarken ve eve gelirken kocana sıkı sıkı sarıl
* her gün sevdiğini en az bir kere söylemeyi unutma
* evde iş dağılımı yapmayı unutmayın
* sonracığıma tabi ki annesini bol bol ara ki adamcağız mutluluktan havalara uçsun
naçizane
Sinirim tepemdeeeeebiz günde 50 evrak bakalım bazıları otursun 10 tane bile bakmasın
Ben de başlasam iyi olur bahar temizliğine
vav Elif 10 gün sonra evleniyor mu
hayırlı olsun bakalım, Rabbim mutlu mesut etsin her daim sevginiz baki kalsın artarak
* eşine kırgın olduğunda yatakta sırtını dönme, burda "her şeye rağmen" mantığı güdüyoruz efendim
* genelde ilk adım atan kimdir bilmiyorum ama kriz anında krizin bitmesi beklenip, biraz sakinleşince konuşma yolu seçilmeli.
* sonracığıma tabi ki annesini bol bol ara ki adamcağız mutluluktan havalara uçsun
naçizane
Çağladan sonra elifden böyle bir atraksiyon bekliyoruz ama sonu hamişli
Bizde de durum aynı 19 Mayısda 1 senemiz olacak ve 25 Mayıs düğünümüz ama hala abimler pek sıcak bakmıyor:26:
sakin oll hümümm
çalışma hayatı bölee, hoşgeldinn
bahar yorgunluğu bi gitseydi temizliği kolayy
bu arada abim de nişanlı bi kere üzdü beni o da duydu.
yok sana bu yıl düğün fln sakın düşünme dedii :18::18::18:
krizzz harika notlar bunlar
aslında bu notları evinin kapısına asacaksın, gidip gelip görüp beyne işlicekk
bunları not alıyorumm he yazıyorumm kenara lazım olcak eylül sonrasıvav Elif 10 gün sonra evleniyor mu
naçizane
kırmızı candırr hümmmne utanıyorsun kız???? Sizin evdeki çamaşır yıkanır gibi yıkayacaksın işte..... abinler fark etmez bile yanibenim valla kırmızı bolluğu varmış yeni fark ettim
Kriz işimize çok çok yarayacak bunlar hemen not aliyimvav Elif 10 gün sonra evleniyor mu
naçizane
Abimlerden yana sıkıntım yok canımne utanıyorsun kız???? Sizin evdeki çamaşır yıkanır gibi yıkayacaksın işte..... abinler fark etmez bile yanibenim valla kırmızı bolluğu varmış yeni fark ettim
Harika tavsiye bunlar krizsavar gerçektenvav Elif 10 gün sonra evleniyor mu
naçizane
çağla hamile mi kızzzzz :44::44::44::44::44:
Kuzum dur senin için özel albüm yapım buradaysan
çok teşekkür ederimm duyguuu
hepimiz kocaman mutlu olalımm, mutluluktan patlayalımm ama nazara gelmeyelimm
Es Es Es, ki ki ki, Eski Eski Es!!!
Ne kadar çoğuz biz böööllleeeee
Sanada çok az kalmış canım yaaaa
Haklısın canım ama inşallah bizde senin gibi koşturmacadan aşkımız dahada çoğalır.
Senin bu kadar enerjik, mutlu olduğunu gördükçe seviniyorum.
Desene tüm kız kardeşlerimiz evli ve mutlu olcak diye içimden geçiriyorum.
Bende de 2 abi var.
Nişanlıcanı hiç sevmiyorlar beni ellerinden almış güyakıskançlık almış başını gidiyor anlayacağın
Aramazlar anneme veya kız kardeşime aratırlar. Genelliklede kız kardeşimi ararlar o yanımızdaysa (ki hepte yanımızda olur zaten)
Sinirim tepemdeeeeebiz günde 50 evrak bakalım bazıları otursun 10 tane bile bakmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?