'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

haziran en güzeli kuzucuuum ev tutulduktan sonra her şey kolaylaşıyo zaten haziranda dugune 1.5 ayın falan kalmış oluyo temizlik yerleştirme derken ancak hazırlanırsınız gönlüne göre olsun

eliiiff son 9 gün haa heyecan yok heyecan yok ama gidicen sen :2: mutlu mutlu gel de bize evliliği anlat beklemedeyiiizz

haziran en güzeli kuzucuuum ev tutulduktan sonra her şey kolaylaşıyo zaten haziranda dugune 1.5 ayın falan kalmış oluyo temizlik yerleştirme derken ancak hazırlanırsınız gönlüne göre olsun

bencede haziran en iyisi olacak zaten 8 inde abimin düğünü var ondan sonra ay sonuna doğru tutulsun işte temmuzda ramazan zaten nası ev aranacak gidilip bakılacak o sıcaklarda oruçla bide

hazirana ikna ediyim ben onu

gündaşım perdelerinin fotosunu atınca daha net yorum yaparım ama model olarak çok hoş

bende bu tarz düşünmüştüm salonum için fakat kirada olursanız yaptırmayın dedi perdeci amca ne yapsam ki bennn bu hafta sonu bakacaz perde salonum da iki cam var ve yere kadar mutfak ve yatak odası balkon kapılı ona göre bana perde önerin kızlarr ben şu zebralardan istiyorum da balkon kapılı olunca nasıl olu kii

pınar sakin ol canım bence de ev için haziran en güzel ay sizin için rahat rahat dizersin evini hem ağustosta bulamayabilirsiniz istediğiniz gibi bunları söylersen nişanlın ikna olur erkekler bize göre daha rahatlar kaynanişin seni destekleyecek gibi zaten o yüzde nişanlın fikrini çürütmüş olur sakin ol kuzum seennn

eliiffiimm ve duygumm bana düğününüzün nerede olduğunu söyleyin bakalımmmm söylemezseniz nasıl gelecem ben o gün bütün düğün salonlarını mı gezeyim bizim kızlar nerde diyee

duygu bu arada berdelerini kime yaptırdın kiii:26::26::26:

dilammm biran önce geçsin şafağınız yaklaştıkça daha çok özlüyorsun değil miii kıyamam kuzummm

hümm bende yıkayayım bari çamaşırlarımı ya evim de yıkarım diyordum ama yıkayıp götürmek daha iyi olacak sankii

ayy kafam nerde bilmiyorum bugün yine gayet durgunumm
afedersinn özgemm :26::26:
ama şimdiden diim hayırlı olsun die gelsin bida sölerimm

hoşbuldum haticemm

sen hep cıvıl cıvıl ol benim enerji küpümmm

kuzum balayı alışverişine geçemedik biz dahaaa
bi ara onu da yapsak iyi olcak

çamaşır olarak kırmızı sadece 1 takım var başka da almadımm
ben sevmiyorum kırmızıyıı
genelde beyaz, krem, vizon, pembe, mor o şekilde
ve tabi kiii siyahhhh

ben de çamaşırda kırmızı sevmiyom ama benimki pek bi bayılıyo
o nedenle babydoll var bi tane.. başka kırmızı alır mıyım bilmiyom
ben siyah çok seviyom ya
he bi de bordo süper geliyo gözüme

Oy ben yandım vallaha horlamaya, saat sesine tahammülüm yok benim. inş horlamaz sevdiceğimmm

ben de ne sese ne ışığa gelemem valla

kuzum erkekler cidden biraz alıklar bu konuda
biz de benimkiyle ikea sorunu yaşıyoz alcaklarımız 150 tl yi geçmesinmiş
totomla güldüm ona şaka yapıyo muhtemelen ama bilmiyom
puf alıncak avize alıncak banyo dolabı bakılcak biblolar alıncak saat tablo vs bakılcak
hepsi 150 tl ye alsın sıkıyosa paşam

sinemcim benimki regl gerginliği zaten karnım ağrıyor tam üzerine aradı o da ev bakmaya gidcem arkadaşlar görmüş çok güzelmiş gideyim bakayımdedi bi mutlu oldum önce ne kadar hevesli falan diye

sonradan ağustos başında tutarız dimi diyince canavara döndüm birden

sakinim zaten ama kızdım tabi bi an sonrada annemle konuş bi istersen fikrini al onunda dedim evet canım haklısın bi konuşayım onla da hem hoşuna gider sormamız dedi eh iyi madem dedim artık

haberi yok o da olmaz ağustos diyecekk

bide bende perde konusuna çok fransız kaldım keşke anlasam da yardımcı olsam sana

kruvaze ne :44:stor ne :44:kanat ne :44: zebra ne :44:hiç bilmiyorum desem

bizim evde bi tül var bide güneşlik anca bunları biliyorum ben

sinemmmmm düğünüm 12 mayısda twentysixde olacak gel gel ne güzel olurrrrr oynarız karşılıklııı seninki nerede olacak pekimmm:26:

ben yatak odamı yılmazlardan yaptırdım 225 tl ama farba ve kanatı da var diğerlerini de :26: hani asarcıklıdan giriyorsun da camiden karşı tarafa geçiyorsun ya neydi o camiinin adı ya :26: tam ordan çıkınca bi özer perde var ordan yaptırdım biraz uygun oldu sanki metreleri de ucuz diğer yerlere göre bi deee tanıdıkmıştı da

ben çamaşır falan yıkamadım ya hepsi kutularında poetlerinde hepsini evime geçince yıkarım kociş işe gidince

aynen bence de tam manasıyla alıklar

ya cidden anlamıyorlar bi işlerden ya da salağa yatıyorlar :44:

benimki zaten yalnız yaşıyor ev kirası veriyor yeni bi eve geçicez onunki küçük diye alt tarafı biraz daha fazla vercek kira geçip oturcak da içine e bu ağustos merakı ne anlamadım yani

seninki de bi alemmiş geçsin bi kasaya da bak bi yüz ifadesine al sana 150 de

ne burda çamaşır muhabbeti mi döndü

çamaşır renk muhabbeti oldu canımcım

hüm sarışın olduğu için hep kırmızı tercih etmiş

dila ben kırmızı sevmem mor vizon siyah falan hoşuma gidiyor didi

dila kırmızı sevmem diyince kırmızı nickli arkadışımız beni sevmiyormusun beni beni bihterini didi

dila da kırmızıyı seviyorum sadece çamaşırda hoşuma gitmiyor yani seni seviyorum didi

sonna ordan özge çıktı bende kırmızı çamaşır sevmem ama sevdicek seviyor didi bi tane babydoll varmış onda o sebepten

sanırım böyle gelişti olaylar

neden bu erkekler hepp aynıııı yaaaaaaaa yoksa bize böyle mi denk geldiii:26::26::26::26: sen iyi yapmışsın anneme sor diye kaynanişin halleder bence onu 15 gün kala ev bakılacak tutulacak temizlenecek dizilecekkk
düşünemiyorlar bence yaaaa bizim gibi diilleerr yaa neden ama yaaaaa

perde bende bilemiyorum öğrenecez artık her şeyi öğreniyoruz ben öğreneyim iyice de sana da anlatırım kuzum hafta sonu bakacaz artık orda karar veririm

camiyi bildim de adını bilemedimm bak dilimin ucundaa her neysee bakarım orayada uygunsa yaptırırım bende ayy ben nasıl yaptırsam yine düşünce aldı beniiiiiiii

kuzum benim de mutfak balkon kapılı ondan yukarda bi tane yolladığım gibi yaptırıyoz
ortadan büzgülü
yatak odası için ne desem bilemedim :18: ben yatak odam çiçekli çiçekli perdeli olsun istedim ondan kumaş perde ve altına tül yaptırdım
balkon kapısı olsaydı çok etkilemezdi sanki ya :26: yani sen de öyle yaptırabilirsin sanki :26:

anladım pınarım ya geçmişi de okuyamıyorum iyi mi :26::26:

çamaşır ben her rengi severim

ama siyah cok asil ve sexy

erkekler de kırmızı takıntısı oluyor bazen

**

perdeyi perdeciye gidip gözünle gör ve incele derim..

**
sinem ptt kitaptan alma ben iki kez aldım..

son aldıklarımdan 3 ü geldi 1 kitap gelmedi(yayınevi farklı olunca ayrı ayrı geliyor)

11 martta sipariş verdim.. ne ilgili telefon bulabildim..(Bu arada kredi kart ile ödeme yapılıyor) ne online destek hatları açıktı. en son faceden sayfalarına şikayet yazdım herkes görünce!! geri döndüler.
yayınevinde kitap kalmamışmışşşşşş.. eeeee niye kargoya verildi yazıyor para iadesi yapılmış dendi yok yok yok iade..tüketici haklarına şikayet ettim. oohhhhhhhhh pttkitap önermiyorum asla

bizim evde aynıydı bende gittim tülcüye hiç bilmediğimi çaktırmıyorum ama o konuşuyor ben bilmiş gibi dinliyorum önce onların önerdiklerini öğredim sonra zaten karar verip bu bu dedim o zamancık öğrendim kanat eskiden evlerimizde komacan koyu renk güneşlik olurdu evin içinde olurdu yanin desenli desenli onun süs haliymiş tabisi kapatabiliyormuşsun daha da komacan yaptırıp :26: farba da onun üstünün süsüymüş yanim nasıl anlattım bilemedim sen gözlerinde canlandırıver kruvaze de ortadan ayrılan tül ortalarda toplanmış gibisi onu anlatamıcaaım sanki zebra daa cam kadar olan iple açılıp kapanan perdeler varya onlarmış işte ama kiracı olunca onlara hiç bakmadım bakma didiler zaten bana perdeciler ( saolsun işe yaramıcak perde vermedi bana ) abi bile kendi evim olunca düşünü hep kullanış açısından

birz karışık oldu sankim ama

bide gelin kaynana el ele veip nişanlıcıını ikna edersiniz haziran en iisi

hiç fikrim olmadan gittim bi iki yer gezdim tül en kolayı oldu benim için benim perdem papatya desenli hemen girişte karşıda asılıydı

sen cumartesi bi fotoları at bakalım kuzum bende cumartesi gezerim zaten karar hemen ver derlerse ne yaprım bilmeeemmm

aslııı ptt kitabın böyle yapmasına çok şaşırdım iyi yapmışsın şikayet etmekle madem haber versinler yok diye paranı yollasınlar yada başka kitap alın bu kitabın yerine desinler ptt diye güvenecektimm iyiki almamışım saol kuzummm

perde halı yine alışveriş zamanıııı yine kararsızlık zamanııı

evet canım yıkadım ütüledim bi güzel ohh misss

çok süper bi özetttt

sen hep cıvıl cıvıl ol benim enerji küpümmm

düzeldimm özgemm topladım azıcık kendimii

ne burda çamaşır muhabbeti mi döndü

bida döndürmek için seni bekliyoruzzzz

canavarr yaaaa
gayet güzel özet geçmişsin pınartoşş

anladım pınarım ya geçmişi de okuyamıyorum iyi mi :26::26:

çamaşır ben her rengi severim

ama siyah cok asil ve sexy

erkekler de kırmızı takıntısı oluyor bazen

bence de siyahh
mustakbel eşkitomdan da aldığım mesajlara bakılırsa o da siyah seviyo
çünkü aldığı çamaşırlar hep siyahhh

*
sinemmm kınalıkk hanii, bide kuaförde provan vardıı hani fotolarrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…