bide öyle bi rahat sölüyo ki bunu
o zaman boşuna bakmaya gitme eve dedim bende boşuna yorulcan madem daha 4 ay var zaten düğüne sıkma kendini hiç sıcakta dolanma dedim
olsun fikir edineyim dedi ya adam bu fikrini anneme dedin mi dedin benim kayınanniş oluyor kendisiyok demedim dedi iyi önce bi ona sor didim bende
abimin ev tutulacağı zaman kayınanniş nisanı geçirmesinler sıkışırsınız sonra demişti biliyorum yani benden yana olacağını
bizim evimizi ağustosa bıraktırmaz kiiii
nişanlıma buuu
haziranda tutcam işte
haziran en güzeli kuzucuuum ev tutulduktan sonra her şey kolaylaşıyo zaten haziranda dugune 1.5 ayın falan kalmış oluyo temizlik yerleştirme derken ancak hazırlanırsınız gönlüne göre olsun
ayy kafam nerde bilmiyorum bugün yine gayet durgunumm
afedersinn özgemm :26::26:
ama şimdiden diim hayırlı olsun die gelsin bida sölerimm
hoşbuldum haticemm
kızlar güneş kremlerinizi almayı unutmayın?????????? şimdiden tatil ihtiyaçlarınızı karşılayınnnn..
ben dün aldım bunları cildim hassas olduğu için avene tercih ettim.
site güvenilir 1 günde ulaşıyor birdiğiniz eczane zaten arayıpta uzmandan bilgide alabilirisiniz
aldıklarım bunlar
Avene Gnee Kar Komple Bakm SPF 30 ( hediyeli ) | 71,25 TL fiyat | DermoEczanem - Online Dermokozmetik
Avene Eau Thermale Reflexe Spf+50 30ml |indirimli | 26,25 TL fiyat | DermoEczanem - Online Dermokozmetik
birde güneşten sonra cildimin rahatlaması için avene termal su aldım
çamaşır olarak kırmızı sadece 1 takım var başka da almadımm
ben sevmiyorum kırmızıyıı
genelde beyaz, krem, vizon, pembe, mor o şekilde
ve tabi kiii siyahhhh
Oy ben yandım vallahahorlamaya, saat sesine tahammülüm yok benim. inş horlamaz sevdiceğimmm
2013 gelinleri atağa kaltı maşallah maşallah
ne güzel gelişmeler okudum öyle
bende regl olucam sanırımkarnım ağrıyor,agresifim,kompleksliyim
bide nişanlıcanla konuştuk bugün ev bakmaya gidecekmiş fotosunu çekmeyi unutma benim için dedim tamam dedi
ama sonradan ağustos başında tutsak iyi olur di mi dedi o an bende film koptu
zaten ağsustos başı bayram değilmi bayramdan 15 gün sonra düğün değilmi dedim e ev taşımak değil mi bi günlük iş dedi ya bana
kızdım ona:113::113::113::113::113::113::113::113::113::113::113:
gündaşım perdelerinin fotosunu atınca daha net yorum yaparım ama model olarak çok hoş
bende bu tarz düşünmüştüm salonum için fakat kirada olursanız yaptırmayın dedi perdeci amca ne yapsam ki bennn bu hafta sonu bakacaz perde salonum da iki cam var ve yere kadar mutfak ve yatak odası balkon kapılı ona göre bana perde önerin kızlarr ben şu zebralardan istiyorum da balkon kapılı olunca nasıl olu kii
pınar sakin ol canım bence de ev için haziran en güzel ay sizin için rahat rahat dizersin evini hem ağustosta bulamayabilirsiniz istediğiniz gibi bunları söylersen nişanlın ikna olur erkekler bize göre daha rahatlar kaynanişin seni destekleyecek gibi zaten o yüzde nişanlın fikrini çürütmüş olur sakin ol kuzum seennn
eliiffiimm ve duygumm bana düğününüzün nerede olduğunu söyleyin bakalımmmm söylemezseniz nasıl gelecem ben o gün bütün düğün salonlarını mı gezeyim bizim kızlar nerde diyee
duygu bu arada berdelerini kime yaptırdın kiii:26::26::26:
dilammm biran önce geçsin şafağınız yaklaştıkça daha çok özlüyorsun değil miii kıyamam kuzummm
hümm bende yıkayayım bari çamaşırlarımı ya evim de yıkarım diyordum ama yıkayıp götürmek daha iyi olacak sankii
kuzum erkekler cidden biraz alıklar bu konuda
biz de benimkiyle ikea sorunu yaşıyoz alcaklarımız 150 tl yi geçmesinmiş
totomla güldüm onaşaka yapıyo muhtemelen ama bilmiyom
puf alıncak avize alıncak banyo dolabı bakılcak biblolar alıncak saat tablo vs bakılcak
hepsi 150 tl ye alsın sıkıyosa paşam
ne burda çamaşır muhabbeti mi döndü
sinemcim benimki regl gerginliği zaten karnım ağrıyor tam üzerine aradı o da ev bakmaya gidcem arkadaşlar görmüş çok güzelmiş gideyim bakayımdedi bi mutlu oldum önce ne kadar hevesli falan diye
sonradan ağustos başında tutarız dimi diyincecanavara döndüm birden
sakinim zaten ama kızdım tabi bi an sonrada annemle konuş bi istersen fikrini al onunda dedim evet canım haklısın bi konuşayım onla da hem hoşuna gider sormamız dedi eh iyi madem dedim artık
haberi yok o da olmaz ağustos diyecekk
bide bende perde konusuna çok fransız kaldımkeşke anlasam da yardımcı olsam sana
kruvaze ne :44:stor ne :44:kanat ne :44: zebra ne :44:hiç bilmiyorum desem
bizim evde bi tül var bide güneşlikanca bunları biliyorum ben
sinemmmmmdüğünüm 12 mayısda twentysixde olacak gel gel ne güzel olurrrrr oynarız karşılıklııı seninki nerede olacak pekimmm:26:
ben yatak odamı yılmazlardan yaptırdım 225 tl ama farba ve kanatı da var diğerlerini de :26: hani asarcıklıdan giriyorsun da camiden karşı tarafa geçiyorsun ya neydi o camiinin adı ya :26: tam ordan çıkınca bi özer perde var ordan yaptırdım biraz uygun oldu sanki metreleri de ucuz diğer yerlere göre bi deee tanıdıkmıştı da
ben çamaşır falan yıkamadım ya hepsi kutularında poetlerinde hepsini evime geçince yıkarım kociş işe gidince
gündaşım perdelerinin fotosunu atınca daha net yorum yaparım ama model olarak çok hoş
bende bu tarz düşünmüştüm salonum için fakat kirada olursanız yaptırmayın dedi perdeci amca ne yapsam ki bennn bu hafta sonu bakacaz perde salonum da iki cam var ve yere kadar mutfak ve yatak odası balkon kapılı ona göre bana perde önerin kızlarr ben şu zebralardan istiyorum da balkon kapılı olunca nasıl olu kii
pınar sakin ol canım bence de ev için haziran en güzel ay sizin için rahat rahat dizersin evini hem ağustosta bulamayabilirsiniz istediğiniz gibi bunları söylersen nişanlın ikna olur erkekler bize göre daha rahatlar kaynanişin seni destekleyecek gibi zaten o yüzde nişanlın fikrini çürütmüş olur sakin ol kuzum seennn
eliiffiimm ve duygumm bana düğününüzün nerede olduğunu söyleyin bakalımmmm söylemezseniz nasıl gelecem ben o gün bütün düğün salonlarını mı gezeyim bizim kızlar nerde diyee
dilammm biran önce geçsin şafağınız yaklaştıkça daha çok özlüyorsun değil miii kıyamam kuzummm
hümm bende yıkayayım bari çamaşırlarımı ya evim de yıkarım diyordum ama yıkayıp götürmek daha iyi olacak sankii
sinemcim benimki regl gerginliği zaten karnım ağrıyor tam üzerine aradı o da ev bakmaya gidcem arkadaşlar görmüş çok güzelmiş gideyim bakayımdedi bi mutlu oldum önce ne kadar hevesli falan diye
sonradan ağustos başında tutarız dimi diyincecanavara döndüm birden
sakinim zaten ama kızdım tabi bi an sonrada annemle konuş bi istersen fikrini al onunda dedim evet canım haklısın bi konuşayım onla da hem hoşuna gider sormamız dedi eh iyi madem dedim artık
haberi yok o da olmaz ağustos diyecekk
bide bende perde konusuna çok fransız kaldımkeşke anlasam da yardımcı olsam sana
kruvaze ne :44:stor ne :44:kanat ne :44: zebra ne :44:hiç bilmiyorum desem
bizim evde bi tül var bide güneşlikanca bunları biliyorum ben
neden bu erkekler hepp aynıııı yaaaaaaaa yoksa bize böyle mi denk geldiii:26::26::26::26:sen iyi yapmışsın anneme sor diye kaynanişin halleder bence onu 15 gün kala ev bakılacak tutulacak temizlenecek dizilecekkk
düşünemiyorlar bence yaaaa bizim gibi diilleerr yaa neden ama yaaaaa
perde bende bilemiyorum öğrenecez artık her şeyi öğreniyoruz ben öğreneyim iyice de sana da anlatırım kuzum hafta sonu bakacaz artık orda karar veririm
camiyi bildim de adını bilemedimm bak dilimin ucundaa her neyseebakarım orayada uygunsa yaptırırım bende ayy ben nasıl yaptırsam yine düşünce aldı beniiiiiiii
kuzum benim de mutfak balkon kapılı ondan yukarda bi tane yolladığım gibi yaptırıyoz
ortadan büzgülü
yatak odası için ne desem bilemedim :18: ben yatak odam çiçekli çiçekli perdeli olsun istedim ondan kumaş perde ve altına tül yaptırdım
balkon kapısı olsaydı çok etkilemezdi sanki ya :26: yani sen de öyle yaptırabilirsin sanki :26:
çamaşır renk muhabbeti oldu canımcım
hüm sarışın olduğu için hep kırmızı tercih etmiş
dila ben kırmızı sevmem mor vizon siyah falan hoşuma gidiyor didi
dila kırmızı sevmem diyince kırmızı nickli arkadışımız beni sevmiyormusunbeni beni bihterini didi
dila da kırmızıyı seviyorum sadece çamaşırda hoşuma gitmiyor yani seni seviyorum didi
sonna ordan özge çıktı bende kırmızı çamaşır sevmem ama sevdicek seviyor didibi tane babydoll varmış onda o sebepten
sanırım böyle gelişti olaylar
sen hep cıvıl cıvıl ol benim enerji küpümmm
ne burda çamaşır muhabbeti mi döndü
çamaşır renk muhabbeti oldu canımcım
hüm sarışın olduğu için hep kırmızı tercih etmiş
dila ben kırmızı sevmem mor vizon siyah falan hoşuma gidiyor didi
dila kırmızı sevmem diyince kırmızı nickli arkadışımız beni sevmiyormusunbeni beni bihterini didi
dila da kırmızıyı seviyorum sadece çamaşırda hoşuma gitmiyor yani seni seviyorum didi
sonna ordan özge çıktı bende kırmızı çamaşır sevmem ama sevdicek seviyor didibi tane babydoll varmış onda o sebepten
sanırım böyle gelişti olaylar
anladım pınarımya geçmişi de okuyamıyorum iyi mi :26::26:
çamaşır ben her rengi severim
ama siyah cok asil ve sexy
erkekler de kırmızı takıntısı oluyor bazen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?