bunları not alıyorumm he yazıyorumm kenara lazım olcak eylül sonrası
kırmızı candırr hümmm
Kriz işimize çok çok yarayacak bunlar hemen not aliyim
Abimlerden yana sıkıntım yok canım
İş yaptıracağım diye göz ucuyla bile bakmazlar.(genelde annem kızıp yapmamışsa ütüyü abime yaptırırım)
Annemin arkadaşları, akraba kızları vs biraz neyse anladınız siz onu beni utandırmayı çok severler.
Hemen kızarır ve kızarım buda onların hoşuna gidiyor.
Yok hüm bir ara öyle olduğunu sanıyorduk.
Aldığı dk hapının yan etkisiymiş herhalde
:103::103:
evet çok az kaldı bana da yarın çeyizimde gidiyor inş hayırlısıyla bakalım neler olacak
benimde kardeşim hafiften kıskanıyor bazen üzdüğünde falan döverim diyorgerçi bende abime ve kardeşimi çok kıskanıyorum onları paylaşamam ki :26:
sen ne iş yapıyordun ki hüm :26:
kızlar bence tabela olayı işe yaramıyor, bizim evde mevlananın yedi öğüdü var, güya okuyacaktım ama ooo beyin alışıp onu görmüyor. onunçün, bence bir okuma kartına yazılıp her gün okunabilir motivasyon metni gibi
yatak ayırmak imkansız, beynimize böyle işlemeliyiz. yahu ben adamın horlamasına bile dayandım, kırgınlık mı yaptıracakmış bana bunu
kızlar çamaşır olayını pek anlamadım, pat diye de daldım zaten, kusura bakmayın. çamaşırlarının kullanacağın kısmını yıkayıp odanda kurutabilirsin gibime geldi. ya da kırmızı giymezsin olur biter :44:
çamaşır olarak kırmızı sadece 1 takım var başka da almadımm
ben sevmiyorum kırmızıyıı
genelde beyaz, krem, vizon, pembe, mor o şekilde
ve tabi kiii siyahhhh
eveet gerekirse 10 kurus fazla olsunnn5 kuruş fazla olsun kırmızı olsun mantığı gütmüşüm herhaldesarışın olduğum için kırmızı bordo falan güzel olur diye düşündüm herhalde galiba sanursam
ve tabi kiii siyahhhh
Ah şu erkekler yokmu:103::103:
evet çok az kaldı bana da yarın çeyizimde gidiyor inş hayırlısıyla bakalım neler olacak
benimde kardeşim hafiften kıskanıyor bazen üzdüğünde falan döverim diyorgerçi bende abime ve kardeşimi çok kıskanıyorum onları paylaşamam ki :26:
sen ne iş yapıyordun ki hüm :26:
Benim önce renkli çamaşır almam lazım evim gibi dolabımda beyaz oldukızlar bence tabela olayı işe yaramıyor, bizim evde mevlananın yedi öğüdü var, güya okuyacaktım ama ooo beyin alışıp onu görmüyor. onunçün, bence bir okuma kartına yazılıp her gün okunabilir motivasyon metni gibi
yatak ayırmak imkansız, beynimize böyle işlemeliyiz. yahu ben adamın horlamasına bile dayandım, kırgınlık mı yaptıracakmış bana bunu
kızlar çamaşır olayını pek anlamadım, pat diye de daldım zaten, kusura bakmayın. çamaşırlarının kullanacağın kısmını yıkayıp odanda kurutabilirsin gibime geldi. ya da kırmızı giymezsin olur biter :44:
Yok kuzu balkona geçtiklerinde veya birşey lazım olduğunda benim gardolabımdan, odamdan alınıyor.kız senin annenin arkadaşı akrabası senin evde yaşadığın çamaşırı nerden görecekler.... bu kadar da çekinme yaa çamaşırlığımı karıştırıyorlar
Yok kız dalgası olmuştu hatta ne kadar çabuk diyerektenhımmmm zaten herkesin haberi olup da benim haberim olmamamsı söz konusu olamazdı haa cıks cıks cıks
Renklere bakınca aklıma ebnimde mor almak geldiçamaşır olarak kırmızı sadece 1 takım var başka da almadımm
ve tabi kiii siyahhhh
kızlar bence tabela olayı işe yaramıyor, bizim evde mevlananın yedi öğüdü var, güya okuyacaktım ama ooo beyin alışıp onu görmüyor. onunçün, bence bir okuma kartına yazılıp her gün okunabilir motivasyon metni gibi
2013 gelinleri atağa kaltı maşallah maşallah
ne güzel gelişmeler okudum öyle
bende regl olucam sanırımkarnım ağrıyor,agresifim,kompleksliyim
bide nişanlıcanla konuştuk bugün ev bakmaya gidecekmiş fotosunu çekmeyi unutma benim için dedim tamam dedi
ama sonradan ağustos başında tutsak iyi olur di mi dedi o an bende film koptu
zaten ağsustos başı bayram değilmi bayramdan 15 gün sonra düğün değilmi dedim e ev taşımak değil mi bi günlük iş dedi ya bana
kızdım ona:113::113::113::113::113::113::113::113::113::113::113:
eveet gerekirse 10 kurus fazla olsunnn
güle güle aşkla giy yakısır arkadasımaaa
dila beni sevmiyor musunn
beni beni bihteriniii
bide nişanlıcanla konuştuk bugün ev bakmaya gidecekmiş fotosunu çekmeyi unutma benim için dedim tamam dedi
zaten ağsustos başı bayram değilmi bayramdan 15 gün sonra düğün değilmi dedim e ev taşımak değil mi bi günlük iş dedi ya bana
Yok kız dalgası olmuştu hatta ne kadar çabuk diyerekten
Hakikaten çağla nerelerde bilen varsa selam söylesin
Renklere bakınca aklıma ebnimde mor almak geldi
Maalesef öylelerAh bu erkekler yok mu yaaaa herşey çok basit onlara göree
Tamam canım geldiğinde yaparız.renk olarak kırmızıyı çok severim canımm, çok kullanırımda
ruj, oje, ayakkabı, giyim ama çamaşırda sevemiyorumm
seni seviyorum yani anlicağınn
hoşgeldin pınartoşş
sakin ol belki çocukk kestiremedi sen gibii aydınlat nişanlıcanıı
çağla çalışıyoo haticemm, sölerim bi selamm
al all bol boll alll
bu arada aslıyla konuştum, çamaşır muhabbeti ediyoruz dedimmm
ben yokken etmeyin dediii
gelince bida etcez çamaşır muhabbeti tmm mıı
accık işleri varmış kopup gelcek soraaaa
vav Elif 10 gün sonra evleniyor mu
hayırlı olsun bakalım, Rabbim mutlu mesut etsin her daim sevginiz baki kalsın artarak
5 aylık krizsavardan evlilik notları:
* eşine kırgın olduğunda yatakta sırtını dönme, burda "her şeye rağmen" mantığı güdüyoruz efendim
* dargınlığını taş çatlasa bir gün uzat
* genelde ilk adım atan kimdir bilmiyorum ama kriz anında krizin bitmesi beklenip, biraz sakinleşince konuşma yolu seçilmeli.
* ımmm, sabah evden çıkarken ve eve gelirken kocana sıkı sıkı sarıl
* her gün sevdiğini en az bir kere söylemeyi unutma
* evde iş dağılımı yapmayı unutmayın
* sonracığıma tabi ki annesini bol bol ara ki adamcağız mutluluktan havalara uçsun
naçizane
ve tabi kiii siyahhhh
benimki horlar mı acaba :44::44::44::44::44:
Ah bu erkekler yok mu yaaaa herşey çok basit onlara göree
hoşgeldin pınartoşş
sakin ol belki çocukk kestiremedi sen gibii aydınlat nişanlıcanıı
aman sıkma canını erkeklere göre herşey çok kolay malesef onlar bizim kadar ayrıntılı düşünemiyorben haftasonu taşıncam telaştan ölüyorum benimki haftasonu gezelim pazartesi taşınırsın diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?