'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Hoşgeldiniz biz 5 yıldır birlikteyiz 3 aydır nişanlıyız siz nasıl bekledinz 3 yıl nişanlı Allah sabır versin

Hande oda bir şey mi?
Aşkla böyle geleceğe dair konuşup acaba erkenmi davrandık diyorum. (Söz + nişan + nikah 6 ay gibi bir süre oluyor. bizim tanışmamız ise ailelerden gizli ilk görüşmeler önümüzdeki ayın 19 da 1 yıl, annem bileli 10 ay olacak)

Aşkımsa " sus hep senin yüzünden 2008'de benim sana aşık olduğumu anlasaydın şimdi çocuğumuz bile vardı. Hep senin yüzünden saf aşkım birde bana 5 yıl çocuk yok deme sakın. Sana kalsa biz 70 yaşında ancak bankta yanyana otura bilen sevgili olurduk." diyor.
Bunları duyunca ne derdi acep

Son düzenleme:
size de maşallah cicim Allah daim etsin mutluluklarımızı

yeni gelen arkadaşlara nası davranmak gerektiği ile ilgili korkularım var artık hayal kırıklığına uğramak istemiyorum

ME TOO... özellikle bugünlerde üyelik alanlara... üyeliği eski olup evlnecek olanlar da olabilir

Vay anam vay ne sapıl ruhlu insanlar var yaf hiç çakmadım ben. burda çamaşır muhabbeti bile yapıyoz

Nişanlın da haklı canım eğer bir engeliniz yoksa evlenin garii çocukta yaparsın kariyerdee biz tayin durumlarını bekledik eğer tayin olmasaydı benm baba vermezdi aynı şehirdeyken bile hık mık yaptı ama sonunda kabul etti

Yok ya sanırım 5 yıldan 3 yıla ineceğim gibi görünüyor.
Korkum o ki bu adam bu aşkla beni daha erken ikna edebilir diye.
Bende istiyorum ama sonra o çocuğa iyi anne olamam gibi geliyor.Çok büyük bir sorumluluk ve evlilik ise inşallah 29 gün sonra

mutlu sonumuza son günler

tuğçeyle görüşen olursa selamımı söyleyin ömür boyu mutluluklar diliyorum ona yarından itibaren evlilik TOP 3 ne giriyorum

[h=1]Hangi Tarkan şarkısısınız? yaptım [/h]
[h=2]Unutmamalı[/h]
Romantik bir prens ya da prensessiniz. Kırılganlığınız en önemli sebeplerinden biri vefa duygunuz. Siz unutmadığınız için, unutulmaya da gelemiyorsunuz. Kötü değil, iyi zamanları hatırlamaktan yanasınız. Her şey bütün güzelliğiyle saklanmalı yerli yerinde. Yoksa ne işe yararki hafıza denilen kirli çıkı. Hem dostluklar, arkadaşlıklar, hem aşklar, sevgililer saklanmalı orada. Her şey kıymeti bilinsin diye var öyle değil mi ama?... Tarkan'la söz birliği edip, bütün sevgililerinize sanki hiç hayatınızdan çıkmamış gibi davranmaktan yanasınız. Hep böyle incecik, dal gibi, her dakika kırılabilecek. Her türden özeni hak ettiğinin farkında. Keşke onlar da sizin gibi olsa...

Siz testlere sardınız kızlar bende face deki şu candy oyununa başladım 22 mi 23 e geldim kapattım ya
bitmiyor oyna oyna alışkanlık yapacak bıraktım

İyi akşamlar iyi tatiller arkadaşlarımmm ben evde giremiyorum nete malumm h.içi görüşmek üzere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…