Hoşgeldinizbiz 5 yıldır birlikteyiz 3 aydır nişanlıyız siz nasıl bekledinz 3 yıl nişanlı Allah sabır versin
size de maşallah cicimAllah daim etsin mutluluklarımızı
yeni gelen arkadaşlara nası davranmak gerektiği ile ilgili korkularım var artıkhayal kırıklığına uğramak istemiyorum
diloyloyy çok sağol kuzum. antepte yaşıyorum. adanda jeoloji mühendisliği okudum. şimdi burda bi inşaat firmasında çalışıyorum canım. 26 yaşındayım
Vay anam vay ne sapıl ruhlu insanlar var yaf hiç çakmadım ben. burda çamaşır muhabbeti bile yapıyoz
Hande oda bir şey mi?
Aşkla böyle geleceğe dair konuşup acaba erkencimi davrandık diyorum. (Söz + nişan + nikah 6 ay gibi bir süre oluyor. bizim tanışmamız ise ailelerden gizli ilk görüşmeler önümüzdeki ayın 19 da 1 yıl, annem bileli 10 ay olacak)
Aşkımsa " sus hep senin yüzünden 2008'de benim sana aşık olduğumu anlasaydın şimdi çocuğumuz bile vardı. Hem senin yüzünden saf aşkım birde bana 5 yıl çocuk yok deme sakın. Sana kalsa biz 70 yaşında ancak bankta yanyana otura bilen sevgili olurduk." diyor.
Bunları duyunca ne derdi acep
Nişanlın da haklı canım eğer bir engeliniz yoksa evlenin garii çocukta yaparsın kariyerdeebiz tayin durumlarını bekledik eğer tayin olmasaydı benm baba vermezdi aynı şehirdeyken bile hık mık yaptı ama sonunda kabul etti
Yok ya sanırım 5 yıldan 3 yıla ineceğim gibi görünüyor.
Korkum o ki bu adam bu aşkla beni daha erken ikna edebilir diye.
Bende istiyorum ama sonra o çocuğa iyi anne olamam gibi geliyor.Çok büyük bir sorumluluk ve evlilik ise inşallah 29 gün sonra
Sabah hepiniz adına söylemiştim.mutlu sonumuza son günler
tuğçeyle görüşen olursa selamımı söyleyin ömür boyu mutluluklar diliyorum onayarından itibaren evlilik TOP 3 ne giriyorum
26. levela geldimmmm
Hangi elektronik aletsiniz testi yaptım Ütü çıktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?