'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Aslıııı beni sevmiyo galba artıkkkkk

ben seni var ya

bunun açıklamasını anladın

yirimmmmm seni yiriiiiiiiiimmmmmmmmmm

candy crusha sardım da evrak gelene kadar oynayayım demiştim

seni sevmem mi yaaaaaaaa fındık fıstıkkkkkkkk oooooooooo sensin fıstık ooooooooooo

özgenin davetiyesini bende cok begendim

pabucları ve gelin demetiyle de süper olcak ki

hadi evlenin artık

yemek temizlik dertlerine gelelim

ayy az kaldı aslimuuuu 54 gün sonraaaa
ay 54 çok geldi gözüme bi an

bu arada benim ilk geceyi evimde geçirme fantaaazim yalan olabilir vallaaaa
22 haziranda 3. kutuya başlıcam çünkü.. adet bitmemiş olabiler

Günayddddddın hande hatice aslıı mavişş okuyucuyum çokda geçmiş olsunnn ve :26: ismini hatırlayamadığım tüm gelin ve gelin adaylarına günaaaydddddddddın ki

caniiiiim geçmiş olsun ihmal etmeden doktoro git istersen 1 ay sonrada düğününe denk geliyor iyi habarlerini getireceksin zaten bize dualarımız seninle

evi için düğünü için yeni şeyler alan tüm arkidişler aşkla kullansın ve giyinler ama 50tl ye ne kadar ucuz olmuş o öyle benim kiralık 200 satılık olursa 350 kazık yemişim resmen aboovvvv

Canım o kadarda değildir.
Bende aşkla eve gittim birkaç dakikalığına yalnız kaldık.
Seni zorlamıyor emin ol.

tabi ki dee hümcüğüme katılıyorum ben öyle şakaya vuruyorum biraz da
bizim de yalnız kaldığımız zamanlar oluyo tabi ondan önce ben kocaman sarılıyorum ki ona

Günaydın kızlarrr

Özgee evin, perdelerin, davetiyen çok güzel huzur içinde oturun işallah

dün gece nişanlımın midesi çok ağrıdı acile gitti. ondan uyuyamadım 4 e kadar. bide insan uzakta olunca ne yapıyo ne ediyo diye düşünmekten çıldırıyo. bi an önce kavuşalım artık yaa. böyle uzakta bıktık gerçekten

özgem inş. gelmez ya inş. istediğin gibi evinde olur gönlündeki gibi

ceren geçmiş olsun cidden zor mesafe olunca

tabiki de canım

aşklarımız ballarımız canlarımız herşeyimiz onlar bizim Bizi üzecek bişey yapmazlar
Valla biz çok şanslıyız o konuda bizi incitecekler korkusundan inanılmaz anlayışlı davranıyorlar.

Günaydın hoş geldin
tabi ki dee hümcüğüme katılıyorum ben öyle şakaya vuruyorum biraz da
bizim de yalnız kaldığımız zamanlar oluyo tabi ondan önce ben kocaman sarılıyorum ki ona
Canım biz hafto sonu kocaman sarıldık ki
Anneleri eve bıraktıktan sonra eve bırakmamız gereken birkaç parça bişi vardı.
Araba kaza yapınca çok korktuğum için aşk bana evde yalnızken kocaman sarıldı.
Başımı göğsüne koyunca bir huzur buldumki anlatamam. sonrası servis geldi vs. birlikte çıktık.
Ama içimden öyle saatlerce kalmak geldi. Gözümden bir kaç damla yaş gelince elleriyle sildi ve ben yine yeniden aşık oldumki
Geçmiş olsun sinirsel bir durum mu?

geçmiş olsun canım insan uzak da olsa hissediyo sevdiğinin halini..
dün benim nişanlımın da midesi bulanıyodu onu öyle bırakıp eve dönmek zorunda kaldım bi de suçlandım ben dışarı çıkalım demiştim benim yüzümden mi oldu diye aklım onda kaldı gece boyu ama iyiymiş şimdi şükür senin nişanlın nasıl olmuş şimdi?
son 2 ayımız hayırlısıyla hep sevdiceklerimizin yanında olcaz inşallah

geçmişş olsunn ceren
şimdi nasıl pekii ??

balDe bende sordum genelde senin söylediğin gibi fiyatlar mağazalar pahalı geldi ben de kuaförden kiraladım
kuru temizlemeye verilcek kına günü alcaz daha önce daraltılmış dikişleri biraz kaba falan ama fiyat uygun olunca takılmadım açıkcası nasıl olsa bir saat üzerimde kalcak dedim .. bir de taşına göre falan da fiyat artıyo

sağol canım. sinirsel olduğunu düşünmüyoruz yediklerinden olmuş olabilir. ailesinden uzakta olduğu için sürekli dışarıda et vs. yiyo. bide çok düzensiz yemek yeme şekli. mesela gündüz bişey yemiyo. akşamlarıda etli falan ağır şeyler yiyince midesine oturuyo. bugün gastrolojiye gidicekti önemli bişey çıkmaz işallah

sizede geçmiş olsun canım. şimdi iyi bir haftadır falan midesi ağrıyodu. dün gece biz telefonla konuşuyoduk dayanamadı ağrısından doktora gitti iğne yaptı acildeki doktor. iyi gelmiş o iğne. evlenelim çok güzel yemekler yapıcam ona iskenderi kebabı falan yasaklıycam

ceren geçmiş olsun umarımm daha iyidir nişanlın,

hatice kaza mı ne kazası aaaa birşey yoktur inş

ya benim adet günüm de düğüne denk gelecek ama hayırlısı bakalım :26:

Hatçem canım sakın salonda falan yatmasını isteme. o zaman hiç alışamazsın yanında yatsın zaten o senin helalin olacak Allah ım senin için verecek belki o an nerden biliyorsun :44::44::44: o yüzden aynı yatakta yatın sarılmak istemezsen sarılma ama yanyana yatın bribirinizi izleyin bence sonra sen kendin sarılacaksın ben zaten en çok yanyana yatmak nasıl bişey yatakta sarılarak uyumak nasıl bi duygu onu merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…