- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
Aslıııı beni sevmiyo galba artıkkkkk
özgenin davetiyesini bende cok begendim
pabucları ve gelin demetiyle de süper olcak ki
hadi evlenin artık
yemek temizlik dertlerine gelelim
Dilaaaa h.sonu annenle ev gezmesine gtmişsin nasıldı canım sohbetleri
Canım o kadarda değildir.
Bende aşkla eve gittim birkaç dakikalığına yalnız kaldık.
Seni zorlamıyor emin ol.
Valla biz çok şanslıyız o konuda bizi incitecekler korkusundan inanılmaz anlayışlı davranıyorlar.tabiki de canım
aşklarımız ballarımız canlarımız herşeyimiz onlar bizimBizi üzecek bişey yapmazlar
Günaydın hoş geldinGünayddddddın hande hatice aslıı mavişş okuyucuyum çokda geçmiş olsunnn ve :26: ismini hatırlayamadığım tüm gelin ve gelin adaylarına günaaaydddddddddın ki
caniiiiim geçmiş olsun ihmal etmeden doktoro git istersen 1 ay sonrada düğününe denk geliyor iyi habarlerini getireceksin zaten bize dualarımız seninle
evi için düğünü için yeni şeyler alan tüm arkidişler aşkla kullansın ve giyinler ama 50tl ye ne kadar ucuz olmuş o öylebenim kiralık 200 satılık olursa 350 kazık yemişim resmen aboovvvv
Canım biz hafto sonu kocaman sarıldık kitabi ki dee hümcüğüme katılıyorum ben öyle şakaya vuruyorum biraz da
bizim de yalnız kaldığımız zamanlar oluyo tabi ondan önce ben kocaman sarılıyorum ki ona
Geçmiş olsun sinirsel bir durum mu?Günaydın kızlarrr
Özgee evin, perdelerin, davetiyen çok güzel huzur içinde oturun işallah
dün gece nişanlımın midesi çok ağrıdı acile gitti. ondan uyuyamadım 4 e kadar. bide insan uzakta olunca ne yapıyo ne ediyo diye düşünmekten çıldırıyo. bi an önce kavuşalım artık yaa. böyle uzakta bıktık gerçekten
Günaydın kızlarrr
dün gece nişanlımın midesi çok ağrıdı acile gitti. ondan uyuyamadım 4 e kadar. bide insan uzakta olunca ne yapıyo ne ediyo diye düşünmekten çıldırıyo. bi an önce kavuşalım artık yaa. böyle uzakta bıktık gerçekten
ben seni var ya
bunun açıklamasını anladın
yirimmmmm seni yiriiiiiiiiimmmmmmmmmm
candy crusha sardım daevrak gelene kadar oynayayım demiştim
seni sevmem mi yaaaaaaaafındık fıstıkkkkkkkk oooooooooo sensin fıstık ooooooooooo
Günaydın kızlarrr
ayy az kaldı aslimuuuu 54 gün sonraaaa
ay 54 çok geldi gözüme bi an
bu arada benim ilk geceyi evimde geçirme fantaaazim yalan olabilir vallaaaa
22 haziranda 3. kutuya başlıcam çünkü.. adet bitmemiş olabiler
32.bölümdeyim adım adım ilerliyorum
biz konuştuk bu konuyu ilk otelde olacak büyük ihtimal
tabi ki dee hümcüğüme katılıyorum ben öyle şakaya vuruyorum biraz da
bizim de yalnız kaldığımız zamanlar oluyo tabi ondan önce ben kocaman sarılıyorum ki ona
30 da takılı kaldım
Valla biz çok şanslıyız o konuda bizi incitecekler korkusundan inanılmaz anlayışlı davranıyorlar.
Günaydın hoş geldin
Canım biz hafto sonu kocaman sarıldık ki
Anneleri eve bıraktıktan sonra eve bırakmamız gereken birkaç parça bişi vardı.
Araba kaza yapınca çok korktuğum için aşk bana evde yalnızken kocaman sarıldı.
Başımı göğsüne koyunca bir huzur buldumki anlatamam. sonrası servis geldi vs. birlikte çıktık.
Ama içimden öyle saatlerce kalmak geldi. Gözümden bir kaç damla yaş gelince elleriyle sildi ve ben yine yeniden aşık oldumki
Geçmiş olsun sinirsel bir durum mu?
geçmiş olsun canım insan uzak da olsa hissediyo sevdiğinin halini..
dün benim nişanlımın da midesi bulanıyodu onu öyle bırakıp eve dönmek zorunda kaldım bi de suçlandım ben dışarı çıkalım demiştim benim yüzümden mi oldu diye aklım onda kaldı gece boyu ama iyiymiş şimdi şükür senin nişanlın nasıl olmuş şimdi?
son 2 ayımız hayırlısıyla hep sevdiceklerimizin yanında olcaz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?