'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

30 da takılı kaldım

ben de aslı yaaaa
1325145231 gün oldu resmen ben de bıraktım bayadır oynamıyom

hatice neden böyle yapıyon ki sen, ya ayrı yatmak ne demek Allah aşkına
sen bu adamı sevmiyo musun? seviyorum çok aşığım diyosun?
insan aşık olduğu adamla beraber uyumak istemez mi?
ilk geceden korkmanı anlayabilirim ama ayrı yatmak istemeni anlayamam
birlikte yattınız diye adam saldıracak değil ya kuzum

Anladımmm anlamam mıııı

Ahh o candyyy canımı yeediiii yediii

Ben de senii çok seviyorummm Aslımuuğğğğğ

ya benim gelinliğimi diktirdiğimiz yerde beğenmiştim o dendi o oldu pek bakma fırsatım olmadı yani ama üzüldüm şimdi benimki çok pahalı olmuş

Geçmiş olsun tekrar inşallah bir şey çıkmaz

ceren geçmiş olsun umarımm daha iyidir nişanlın,

hatice kaza mı ne kazası aaaa birşey yoktur inş

ya benim adet günüm de düğüne denk gelecek ama hayırlısı bakalım :26:
Gelinlik provasından dönerken sahil yolunda adam bizi sıkıştırdı. O şekilde bizde kaldırıma çıktık az kaldı karşı şeride geçiyorduk.
Biz neysede kvdeyle annem çok korktular biz eve geçincede aradılar bir kaç defa sıkıntı yok değil mi diye bugünde arabayı servise götüreceklerdi. Yan tarafı baya çizildi, yamuldu.

Rabbim herkese nasip etsinnnnnnn... tarif bile edilemeyecek kadar güzel bir duygu
gece yorgan battaniye savaşı olsa da yorganı çekiştirip uyku sersemi seni öpmesi. elini tutması bazen horlasa bile sana seranad gibi gelmesi

**

Haticem ayrı yatarsanız iyice uzaklaşırsın ki bana kalırsa sen yanında yatmasını isteyeceksin. o senin helalin diğer yarın

o gün eşin mutlaka ki anlayışlı olacaktır. sen yan yana yat onu izle bak gör senin içinden akacak kaynar sular. yavaş yavaş herşey olur Allahın izni ile. ben de ilk gece yorgunuz diye istememiştim ama o an Rabbim öyle birşey hissettiriyor ki insana sen de istiyorsun eşine kavuşmak. ona sarılmak nefesini hissetmek. bunları şimdiden düşünme o gün herşey akışında olacak zaten.

Allah korumuş ya :18::18: verilmiş sadakanız varmış. çok geçmiş olsun canım

Günaydın kızlar

30. bölümdekilere hava atmaya geldim 184. bölümdeyim geçemiom bi türlüü

Hatice canım bence senin bir uzmandan yardım alman gerekiyor. Bu ileride daha büyük sorunlara neden olabilir.

Özgişim tekrar tekrar hayırlı olsun herbişeyin özgiş davetiyeyi ilk biz görmedik mi yalanmı söyledin bize

Callanda 4. günümü geride bıraktım yememe dur demediğim sürece bu lanet göbekten kurtulamicim

Haticecim yazdığını görmedim ama sanırım yine ayrı yatmakta yatmaktan bahsetmişsim?

Tatlım sen bu adamı sevdiğine eminmisin ya da evlenmek istediğine?

Bilemiyorum düşünüyorum herkes gibi ben de ilk geceden korkuyorum burda ki tüm gelinciklerin de tedirginlikleri var ya olmazsa ya acırsa diye..

Ama hiç bi korku onun sıcaklığını hissederek uyumama engel olamaz,ben onun kokusunu duymadan yaşayamam ki...

Sen nasıl bunu nasıl düşünebiliyosun anlayamıyorum inan ki kusuruma bakma

Son düzenleme:
ceren geçmiş olsun umarımm daha iyidir nişanlın,

hatice kaza mı ne kazası aaaa birşey yoktur inş

ya benim adet günüm de düğüne denk gelecek ama hayırlısı bakalım :26:

Geciktirici hap kullanmayı düşünmez misin canım? Benim normalde gelmiyor ama sıkıntıdan gecikirse geliyor öyle olursa hap alacağım 1 hafta balayı sonu bırakacağım

aa çok geçmiş olsun size birşey olmamış iyiki manavdan ehliyet alıyorlar sanki

Hüm, özge, aslı haklısınız sanırım.
Çok düşündükçe daha kötü oluyorum.
En iyisi akışına bırakmalı ve Aslım inşallah dediğin gibi olur.
Gerçi o bu durumu kabul etmiş olması bile benim inanılmaz bir güven oldu.
En iyisi ilk gece akışına bırakayım hem evde sarılıp ağladığımda beni sıkıca sarıp başımı göğsüne koyması inanılmaz güzeldi.
Ona bir şey olacak diye çok korkmuştum.

Fotoğraf meselesi gibi ikinci bir olayı kaldıramayız diye çok korkuyorum.

ilk size gösterdim sonra diloşa yolladımmmm

çabuk geçsin şu 20 gün aşka geldim

Teşekkür ederim kızlar
Valla bazen bu kadar aksilik görünce nazar mı var diye merak ediyorum.
Allaha şükür atlattık olan arabaya oldu.Birde aşkla arabaya her bindiğimizde annem dikkat edin diyor. Telefonla arıyor.
İstanbulda araba kullanırken iki defa dikkat etmek gerekiyor. Her an manyak çıkabilir karşınıza eğer biraz daha süratli olsaydı karşı şeride geçerdik kesin.Allah cezasını versin o şoförün

Son düzenleme:

çok geçmiş olsunn canımm
Allah korumuşşş sizii:26::26:

sen ne güzel anlatmışsınn öleeeee
yavru ceylan yaa :86::86::86::86:

ilk size gösterdim sonra diloşa yolladımmmm

bakk yaaa
cool zehraa hemen kızdı sanaa
saoll özgemm teşekkürlerrr

bugün işyerindeki hemşireyle konuşacağım inş cesaret edip konuşabilirsem utanıyorum da:26:

ben direkt gidip tanımadığım ama bayan olan bi eczaneden alacağım bi de ertesi gün hapı alacağım Allah korusun pre. yırtılmasına önlem olarak...

aslımmmmmm yırtılmaz demi :44::44::44: Ok ya da durex alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…