30 da takılı kaldım
ben seni var ya
bunun açıklamasını anladın
yirimmmmm seni yiriiiiiiiiimmmmmmmmmm
candy crusha sardım daevrak gelene kadar oynayayım demiştim
seni sevmem mi yaaaaaaaafındık fıstıkkkkkkkk oooooooooo sensin fıstık ooooooooooo
balDe bende sordum genelde senin söylediğin gibi fiyatlar mağazalar pahalı geldi ben de kuaförden kiraladım
kuru temizlemeye verilcek kına günü alcaz daha önce daraltılmış dikişleri biraz kaba falan ama fiyat uygun olunca takılmadım açıkcası nasıl olsa bir saat üzerimde kalcak dedim .. bir de taşına göre falan da fiyat artıyo
Geçmiş olsun tekrar inşallah bir şey çıkmazsağol canım. sinirsel olduğunu düşünmüyoruz yediklerinden olmuş olabilir. ailesinden uzakta olduğu için sürekli dışarıda et vs. yiyo. bide çok düzensiz yemek yeme şekli. mesela gündüz bişey yemiyo. akşamlarıda etli falan ağır şeyler yiyince midesine oturuyo. bugün gastrolojiye gidicekti önemli bişey çıkmaz işallah
sizede geçmiş olsun canım. şimdi iyi bir haftadır falan midesi ağrıyodu. dün gece biz telefonla konuşuyoduk dayanamadı ağrısından doktora gitti iğne yaptı acildeki doktor. iyi gelmiş o iğne. evlenelim çok güzel yemekler yapıcam ona iskenderi kebabı falan yasaklıycam
Gelinlik provasından dönerken sahil yolunda adam bizi sıkıştırdı. O şekilde bizde kaldırıma çıktık az kaldı karşı şeride geçiyorduk.ceren geçmiş olsun umarımm daha iyidir nişanlın,
hatice kaza mı ne kazası aaaa birşey yoktur inş
ya benim adet günüm de düğüne denk gelecek ama hayırlısı bakalım :26:
Hatçem canım sakın salonda falan yatmasını isteme. o zaman hiç alışamazsın yanında yatsın zaten o senin helalin olacak Allah ım senin için verecek belki o an nerden biliyorsun :44::44::44: o yüzden aynı yatakta yatın sarılmak istemezsen sarılma ama yanyana yatın bribirinizi izleyin bence sonra sen kendin sarılacaksınben zaten en çok yanyana yatmak nasıl bişey yatakta sarılarak uyumak nasıl bi duygu onu merak ediyorum
Gelinlik provasından dönerken sahil yolunda adam bizi sıkıştırdı. O şekilde bizde kaldırıma çıktık az kaldı karşı şeride geçiyorduk.
Biz neysede kvdeyle annem çok korktular biz eve geçincede aradılar bir kaç defa sıkıntı yok değil mi diye bugünde arabayı servise götüreceklerdi. Yan tarafı baya çizildi, yamuldu.
ceren geçmiş olsun umarımm daha iyidir nişanlın,
hatice kaza mı ne kazası aaaa birşey yoktur inş
ya benim adet günüm de düğüne denk gelecek ama hayırlısı bakalım :26:
Geçmiş olsun tekrar inşallah bir şey çıkmaz
Gelinlik provasından dönerken sahil yolunda adam bizi sıkıştırdı. O şekilde bizde kaldırıma çıktık az kaldı karşı şeride geçiyorduk.
Biz neysede kvdeyle annem çok korktular biz eve geçincede aradılar bir kaç defa sıkıntı yok değil mi diye bugünde arabayı servise götüreceklerdi. Yan tarafı baya çizildi, yamuldu.
Günaydın kızlar
30. bölümdekilere hava atmaya geldim 184. bölümdeyim geçemiom bi türlüü
Hatice canım bence senin bir uzmandan yardım alman gerekiyor.Bu ileride daha büyük sorunlara neden olabilir.
Özgişim tekrar tekrar hayırlı olsun herbişeyinözgiş davetiyeyi ilk biz görmedik mi yalanmı söyledin bize
Callanda 4. günümü geride bıraktım yememe dur demediğim sürece bu lanet göbekten kurtulamicim
Rabbim herkese nasip etsinnnnnnn... tarif bile edilemeyecek kadar güzel bir duygu
gece yorgan battaniye savaşı olsa dayorganı çekiştirip uyku sersemi seni öpmesi. elini tutması bazen horlasa bile sana seranad gibi gelmesi
**
Haticem ayrı yatarsanız iyice uzaklaşırsın ki bana kalırsa sen yanında yatmasını isteyeceksin.o senin helalin diğer yarın
o gün eşin mutlaka ki anlayışlı olacaktır. sen yan yana yat onu izle bak gör senin içinden akacak kaynar sular. yavaş yavaş herşey olur Allahın izni ile. ben de ilk gece yorgunuz diye istememiştim ama o an Rabbim öyle birşey hissettiriyor ki insana sen de istiyorsun eşine kavuşmak. ona sarılmak nefesini hissetmek.bunları şimdiden düşünme o gün herşey akışında olacak zaten.
Geciktirici hap kullanmayı düşünmez misin canım? Benim normalde gelmiyor ama sıkıntıdan gecikirse geliyor öyle olursa hap alacağım 1 hafta balayı sonu bırakacağım
Rabbim herkese nasip etsinnnnnnn... tarif bile edilemeyecek kadar güzel bir duygu
gece yorgan battaniye savaşı olsa dayorganı çekiştirip uyku sersemi seni öpmesi. elini tutması bazen horlasa bile sana seranad gibi gelmesi
**
Haticem ayrı yatarsanız iyice uzaklaşırsın ki bana kalırsa sen yanında yatmasını isteyeceksin.o senin helalin diğer yarın
o gün eşin mutlaka ki anlayışlı olacaktır. sen yan yana yat onu izle bak gör senin içinden akacak kaynar sular. yavaş yavaş herşey olur Allahın izni ile. ben de ilk gece yorgunuz diye istememiştim ama o an Rabbim öyle birşey hissettiriyor ki insana sen de istiyorsun eşine kavuşmak. ona sarılmak nefesini hissetmek.bunları şimdiden düşünme o gün herşey akışında olacak zaten.
ilk size gösterdim sonra diloşa yolladımmmm
bugün işyerindeki hemşireyle konuşacağım inş cesaret edip konuşabilirsem utanıyorum da:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?