'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

ankara ist u geçti... amcam ist da hergün anadoludan avrupaya gidiyor iş için arabayla ankara ya gelince hep şey der ankara bizi geçmiş

Kızlar ilk gece korkum benim maalesef normalden daha fazla oluyor.
Aşkımı sevmesem asla evlenemezdim. Sadece erkeklerin iğrenç yüzünü bir kez görünce insan haliyle tedirgin oluyor.

olmayacak bişey içini ferah tut balayından döndüğünde yüzünde güller açacak şekilde geleceksin geleceğiz inşallah

ertesi gün hapı al mutlaka yine .. yırtılmaz sanmıyorum o markalar iyi. bizde olmadı hiç bir de kontrol edersiniz ilişki sonrası.

şeyy bi de ben artık 3.kutuya geçtiğim için artık prez. kullanmıyor eşim. öyle de hissetmek ayrı bişiymiş.

Özendirmesene bizii

Kızlar ilk gece korkum benim maalesef normalden daha fazla oluyor.
Aşkımı sevmesem asla evlenemezdimki.

herşey güzel olcak düşünme.. düşündükçe gereğinden fazla strese girer kasarsın kendini bak nişanlın ne güzel senin kıymetini bilen sana değer veren biri..

neler duyuyoruz adamlar öküz gibi davranıyormuş

bilinçli olması çok güzel. kademe kademe aşarsınız.. ilk öpücükler sarılmalar vs. sen onu düşün gerisini salla

:123::123:

gülinnnnn
bunlar nie bize böle yapıyolarrrrr
bizde yapacaz iştee ama kimi özendircezzzzz
size özene özene en sona biz kalcaz, siz artık çoluk çocğa karışırsınızzzz

Aslııııı aile ve sosyal pol. bak. çalışman lazımmış seninn Şimdi evlenmeden önce eğitim verilcekmiş ya sen aydınlattın bizi

yaaaa çok mu fark var Aslım :44::44::44:

ya şimdi burda açıkça yazamayacağım ama biliyosun biz ilk günden sonra o da hep korundu ben korktum bişi olur diye

ben prez. yokken daha iyi hissettim

bir de prez. bir sürü çeşidi var artık denemek gerekiyor hangisi sana daha iyi hitap ederse

o zaman karışık olan kutudan almak lazım ki hangisi daha güzelse onun kutusundan alırız. bi de baktım inceliğe göre değişiyor falan

Kuzular bilmiyorum ama ben çok rahatım sevdiğime de güveniyorum beni incitmeyeceğini düşünüyorum. bir de ben koşuşturmaya odaklamışım kendini onu düşünmeye fırsatım olmuyor.

gülinnnnn
bunlar nie bize böle yapıyolarrrrr
bizde yapacaz iştee ama kimi özendircezzzzz
size özene özene en sona biz kalcaz, siz artık çoluk çocğa karışırsınızzzz

ben sana bişi dedim tekrar diyorumm yarin askerden gelsin sen tez elden evlencen

Aslııııı aile ve sosyal pol. bak. çalışman lazımmış seninn Şimdi evlenmeden önce eğitim verilcekmiş ya sen aydınlattın bizi

:44::44: hadi ya ben bişi anlatmadım ki. sadece yaşadıklarımdan

o zaman karışık olan kutudan almak lazım ki hangisi daha güzelse onun kutusundan alırız. bi de baktım inceliğe göre değişiyor falan

evet öyle.. artık gizlimiz yok bunu da diyeceğim kimisi kremli kaygan oluyor ya eger senden de cok sıvı gelmiş ise eger bişi anlaşılmıyor. yani ben hissetmedim öyle.

onu iyi ayarlamak gerek

Selam kızlarrr

çok özledim sizi
ama düğün mevsimi yaklaştığı için bizimde işlerimiz yoğun
arada bakıyorum ama yazmaya fırsatım olmuyor :2:

bizde hazırlıklar tam gaz devam

ben yokken evlenen oldu mu sıra kimde

günaydınn

ay ben nerden başlasam ne anlatsam bilemiyorum :89::89::89:

kp in yaptıklarını saymazsak çok güzel harika müthiş birgündü :97::97:

evimizi şekillenderdik biz ilk defa mobilya baktık beyaz eşya baktık

Allah'ım nası bir mutluluk koltuklara oturduk uzandık sen şöyle yatarsın ben buraya diye yataklara baktık

ahh aşka bulandım resmen :78:

beyaz eşya alacaktık orda bu bahsettiğim kp devreye girdi karıştırdı biraz ortalığı anlatmayacağım onu gölge düşürmek istemiyorum mutluluğumuza

almadık şimdilik ama karar verdik gibi siemesten beğendik

sonnna ben ne aldım biliyonuz muuuu

elbiseeeeee hani geçen hafta ben ne alcam ne giycem diye ağlıyodum ya buralarda

benim nişanlıcanım uğurlu geldi bana alıverdik kapıverdik en mürdümünden bir elbise foto atmaya çalışacağım birazdan

seçtiğimiz mobilyaları da bulup atacağım birazdan

benim bitanem ya :127::132:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…