Teşekkür ederim kızlar
Valla bazen bu kadar aksilik görünce nazar mı var diye merak ediyorum.
Allaha şükür atlattık olan arabaya oldu.Birde aşkla arabaya her bindiğimizde annem dikkat edin diyor. Telefonla arıyor.
İstanbulda araba kullanırken iki defa dikkat etmek gerekiyor. Her an manyak çıkabilir karşınıza eğer biraz daha süratli olsaydı karşı şeride geçerdik kesin.Allah cezasını versin o şoförün
Kızlar ilk gece korkum benim maalesef normalden daha fazla oluyor.
Aşkımı sevmesem asla evlenemezdim. Sadece erkeklerin iğrenç yüzünü bir kez görünce insan haliyle tedirgin oluyor.
ben direkt gidip tanımadığım ama bayan olan bi eczaneden alacağım bi de ertesi gün hapı alacağım Allah korusun pre. yırtılmasına önlem olarak...
aslımmmmmm yırtılmaz demi :44::44::44: Ok ya da durex alırız
ertesi gün hapı al mutlaka yine .. yırtılmaz sanmıyorum o markalar iyi.bizde olmadı hiç bir de kontrol edersiniz ilişki sonrası.
şeyy bi deben artık 3.kutuya geçtiğim için artık prez. kullanmıyor eşim. öyle de hissetmek ayrı bişiymiş.
Özendirmesene bizii
Kızlar ilk gece korkum benim maalesef normalden daha fazla oluyor.
Aşkımı sevmesem asla evlenemezdimki.
Özendirmesene bizii
ertesi gün hapı al mutlaka yine .. yırtılmaz sanmıyorum o markalar iyi.bizde olmadı hiç bir de kontrol edersiniz ilişki sonrası.
şeyy bi deben artık 3.kutuya geçtiğim için artık prez. kullanmıyor eşim. öyle de hissetmek ayrı bişiymiş.
yaaaa çok mu fark var Aslım :44::44::44:
ya şimdi burda açıkça yazamayacağım ama biliyosun biz ilk günden sonra o da hep korundu ben korktum bişi olur diye
ben prez. yokken daha iyi hissettim
bir de prez. bir sürü çeşidi var artık denemek gerekiyor hangisi sana daha iyi hitap ederse
gülinnnnn
bunlar nie bize böle yapıyolarrrrr
bizde yapacaz iştee ama kimi özendircezzzzz
size özene özene en sona biz kalcaz, siz artık çoluk çocğa karışırsınızzzz
Aslııııı aile ve sosyal pol. bak. çalışman lazımmış seninnŞimdi evlenmeden önce eğitim verilcekmiş ya sen aydınlattın bizi
o zaman karışık olan kutudan almak lazım ki hangisi daha güzelse onun kutusundan alırız. bi de baktım inceliğe göre değişiyor falan
ben sana bişi dedim tekrar diyorummyarin askerden gelsin sen tez elden evlencen
Hoş geldin.Selam kızlarrr
çok özledim sizi
ama düğün mevsimi yaklaştığı için bizimde işlerimiz yoğun
arada bakıyorum ama yazmaya fırsatım olmuyor :2:
bizde hazırlıklar tam gaz devam
ben yokken evlenen oldu mu sıra kimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?