'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

kremsiz mi almak lazım yani anlamadım :44::44::44::44:

aslımm hislerin kuvvetli midirrr
inşallah evleniriz vallahii, dün aşkitomla konuştuk inşallah hemencik evlenmeyi planlıyoruzz:26::26::26::26:

genelde kuvvetlidir

hayırlısı ile inş.

**

hümm çiçek güzel ama renkli buket sevmez misin :44: kokteyl masaları ne renkti ?

Hayırlı olsun canım

genelde kuvvetlidir

hayırlısı ile inş.

**

hümm çiçek güzel ama renkli buket sevmez misin :44: kokteyl masaları ne renkti ?
Aslım onu bana söyledin herhalde masalar gümüş simli olacak şu küçük kristal abajurlarla uyumlu olsun diye.

Son düzenleme:

maşallah pınartoşşş
resimleri bekliyoruz öleyseeee

genelde kuvvetlidir

hayırlısı ile inş.

ayy inşallahh :26::26:
*
haticemm buketi renkli neden istemiyosun acebaa

*

şey bidee çağla diğer topikte bişe itiraf etmişşş
http://www.kadinlarkulubu.com/geyik...3-gelinleri-sohbet-yeri-448.html#post30111712

Son düzenleme:

Hadi canım hayırlı uğurlu olsun aldıklarınızı mutlulukla kullanınnn

arkadaşlar ertesi gün hapı ne için ben bilmiyorum
henüz kadın doğuma da gitmedim hap kullanıp kullanmamak da kararsızım..
aslıcım bişey sorcam eşin ilk gece de korunmuş muydu ilk seferde hamile kalma durumu çok zor diye duymuştum ama yine de risk almak istemiyrm:44:
ben ne yapcem ya artık acilen gitmeliym ve doğum kontrol hapına başlamaya karar verirsem başlamalıyım adetime bir hafta kaldı
hap kullanan arkadaşlarda yan etkisi oldu mu peki:26:

hayırlı uğurlu olsun canım elbisen

canım ertesi gün hapı prezervatif yırtılması gibi durumlarda önlem için alınan bi hap 2 kez alıyorsun hamile kalmayı engelliyor. Doğum kontrol hapı kullananlar için değil. ben kullanmayacağım için ne olur ne olmaz acemilikle yırtılır falan diye yanımda bulunduracağım

Aslımmm yanlış adrese yazdın hatice yazdı o çiçeği ben değil... ayrıca benim çiçeğim pembe

biliyorum uzun aradan sonra tekrar ben böle bişi yaptım

oya olsaydı dalgasını gecerdi

haticem bence biraz renk katabilirsin gelinlik beyaz çiçek beyaz göstermeyebilir kendini.

**

hande eşim ilk gece korunmadı ama sonra ben korktum korundu . birşey olmadı şükür

Ben yazacam yazacam ama anca işleri toparladım yazıverim dedim öncelikle haftasonu ben sevdiceğimi göremedim çeyiz alış verişiyle uğraştım
Cumartesi gelin kuaförümü ayarladım herşey dahil kına düğün 350 tl dedi bide deneme amaçlı ilk kez gidiyorum çünkü manikür yaptırdım saçımı kestirdim fönlettim memnun kaldım inşallah kınam ve düğünümde öle güzel mi güzel bi gelincik olurum
Sonram ordan çıktım kv ve nişanlımın teyzesiyle buluştuk annem ve ben önce perdeciklerimizi hallettik cicik cicik şeyler seçtim 15 mayısta takılacak en geç bitek mutfak zebra oldu bakalım nasıl bişey çıkacak
Sonracığıma gittik kvlerle birlikte yatak örtümü aldılar işte bu cicik benim oldu bakın bakalım beğenecek misiniz kapaktan çektim fotoyu

Ondan sonram buzdolabı hariç gri eşyalarımı aldık babişle buzdolabinı kvler aldı hepiciği arçelik çok cicik oldular onlarda bunlar
Eki Görüntüle 698305 Eki Görüntüle 698306 Eki Görüntüle 698308
Bidem çok beğendiğim mutfak masasını alamadık adam çooook para istedi babişde değmez dedi başka bakalım bende hak verdim o kadar verilmezdi
Benden şimdilik bu kadar şimcik sizleri okucam

ben de hap kullanmicam sanırım yaa
o zaman ben de bundan almalıyım benim evlendiğim hafta çok riskli adetime bir hafta kala düğün olcak korkuyrm :18:

eşim ilk gece korunmadı ama sonra ben korktum korundu . birşey olmadı şükür

bizde de öyle olcak galiba inşallah bişey olmaz:18:

hayırlı olsunn mavişş hepsii çok güzellerr
güle güle kullanınnn

mavişiimm güle güle kullan eşyalarını ve ve kuaförün çok uygun fiyat söylemiş harrikaa severim uygun fiyatlı ve gönlüne göre olan yerleri

gelelim pınarcımaa gezmiş aşklanmış gelmiş gelinciğim güle güle kullan eşyalarını elbiseni bekliyoruz merakla

pınariskoskoviççççççç

elbiseni güle güle giy merakla bekliyorum

aşklanmış da gelmiş oyyy

**

maviş güle güle kullan

tam kritik dönem dikkatli olun

benim düğün adetimden sonra oldu Allahtan

valla ya erken oluversem diye bekliyorum resmen bir haftada öne gelmez benim tarih pooff :26:
hapın yan etkisi olur mu ki aslım yaa kilo artışı ne bileyim tüylenme falan yapıyomş haplar ilk bir ay beni koruyacak bi şey var mı ki

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…