ben sana bişi dedim tekrar diyorummyarin askerden gelsin sen tez elden evlencen
:44::44: hadi yaben bişi anlatmadım ki. sadece yaşadıklarımdan
evet öyle.. artık gizlimiz yok bunu da diyeceğimkimisi kremli kaygan oluyor ya eger senden de cok sıvı gelmiş ise eger bişi anlaşılmıyor. yani ben hissetmedim öyle.
onu iyi ayarlamak gerek
aslımm hislerin kuvvetli midirrr
inşallah evleniriz vallahii, dün aşkitomla konuştuk inşallah hemencik evlenmeyi planlıyoruzz:26::26::26::26:
Selam kızlarrr
çok özledim sizi
ama düğün mevsimi yaklaştığı için bizimde işlerimiz yoğun
arada bakıyorum ama yazmaya fırsatım olmuyor :2:
bizde hazırlıklar tam gaz devam
ben yokken evlenen oldu mu sıra kimde
Hayırlı olsun canımgünaydınn
ay ben nerden başlasam ne anlatsam bilemiyorum :89::89::89:
kp in yaptıklarını saymazsak çok güzel harika müthiş birgündü :97::97:
evimizi şekillenderdik bizilk defa mobilya baktık beyaz eşya baktık
Allah'ım nası bir mutlulukkoltuklara oturduk uzandık sen şöyle yatarsın ben buraya diye yataklara baktık
ahhaşka bulandım resmen :78:
beyaz eşya alacaktık orda bu bahsettiğim kp devreye girdi karıştırdı biraz ortalığıanlatmayacağım onu gölge düşürmek istemiyorum mutluluğumuza
almadık şimdilik ama karar verdik gibi siemesten beğendik
sonnna ben ne aldım biliyonuz muuuu
elbiseeeeeehani geçen hafta ben ne alcam ne giycem diye ağlıyodum ya buralarda
benim nişanlıcanım uğurlu geldi banaalıverdik kapıverdik en mürdümünden bir elbise foto atmaya çalışacağım birazdan
seçtiğimiz mobilyaları da bulup atacağım birazdan
benim bitanem ya :127::132:
Aslım onu bana söyledin herhalde masalar gümüş simli olacak şu küçük kristal abajurlarla uyumlu olsun diye.genelde kuvvetlidir
hayırlısı ile inş.
**
hümm çiçek güzel ama renkli buket sevmez misin :44: kokteyl masaları ne renkti ?
günaydınn
Allah'ım nası bir mutlulukkoltuklara oturduk uzandık sen şöyle yatarsın ben buraya diye yataklara baktık
beyaz eşya alacaktık orda bu bahsettiğim kp devreye girdi karıştırdı biraz ortalığıanlatmayacağım onu gölge düşürmek istemiyorum mutluluğumuza
benim nişanlıcanım uğurlu geldi banaalıverdik kapıverdik en mürdümünden bir elbise foto atmaya çalışacağım birazdan
genelde kuvvetlidir
hayırlısı ile inş.
günaydınn
günaydınn
genelde kuvvetlidir
hayırlısı ile inş.
**
hümm çiçek güzel ama renkli buket sevmez misin :44: kokteyl masaları ne renkti ?
arkadaşlar ertesi gün hapı ne için ben bilmiyorum
henüz kadın doğuma da gitmedim hap kullanıp kullanmamak da kararsızım..
aslıcım bişey sorcam eşin ilk gece de korunmuş muydu ilk seferde hamile kalma durumu çok zor diye duymuştum ama yine de risk almak istemiyrm:44:
ben ne yapcem ya artık acilen gitmeliym ve doğum kontrol hapına başlamaya karar verirsem başlamalıyım adetime bir hafta kaldı
hap kullanan arkadaşlarda yan etkisi oldu mu peki:26:
Aslımmm yanlış adrese yazdınhatice yazdı o çiçeği ben değil... ayrıca benim çiçeğim pembe
canım ertesi gün hapı prezervatif yırtılması gibi durumlarda önlem için alınan bi hap 2 kez alıyorsun hamile kalmayı engelliyor. Doğum kontrol hapı kullananlar için değil. ben kullanmayacağım için ne olur ne olmaz acemilikle yırtılır falan diye yanımda bulunduracağım
eşim ilk gece korunmadı ama sonra ben korktum korundu .birşey olmadı şükür
maşallah pınartoşşş
resimleri bekliyoruz öleyseeee
teşekkür ederim handecimHadi canım hayırlı uğurlu olsun aldıklarınızı mutlulukla kullanınnn
hayırlı uğurlu olsun canım elbisen
Ben yazacam yazacam ama anca işleri toparladım yazıverim dedim öncelikle haftasonu ben sevdiceğimi göremedim çeyiz alış verişiyle uğraştım
Cumartesi gelin kuaförümü ayarladım herşey dahil kına düğün 350 tl dedi bide deneme amaçlı ilk kez gidiyorum çünkü manikür yaptırdım saçımı kestirdim fönlettim memnun kaldım inşallah kınam ve düğünümde öle güzel mi güzel bi gelincik olurum
Sonram ordan çıktım kv ve nişanlımın teyzesiyle buluştuk annem ve ben önce perdeciklerimizi hallettik cicik cicik şeyler seçtim 15 mayısta takılacak en geç bitek mutfak zebra oldu bakalım nasıl bişey çıkacak
Sonracığıma gittik kvlerle birlikte yatak örtümü aldılar işte bu cicik benim oldu bakın bakalım beğenecek misiniz kapaktan çektim fotoyu
Eki Görüntüle 698302
Ondan sonram buzdolabı hariç gri eşyalarımı aldık babişle buzdolabinı kvler aldı hepiciği arçelik çok cicik oldular onlarda bunlar
Eki Görüntüle 698304 Eki Görüntüle 698305 Eki Görüntüle 698306 Eki Görüntüle 698307 Eki Görüntüle 698308 Eki Görüntüle 698309 Eki Görüntüle 698310
Bidem çok beğendiğim mutfak masasını alamadık adam çooook para istedi babişde değmez dedi başka bakalım bende hak verdim o kadar verilmezdi
Benden şimdilik bu kadar şimcik sizleri okucam
ben de hap kullanmicam sanırım yaa
o zaman ben de bundan almalıyım benim evlendiğim hafta çok riskli adetime bir hafta kala düğün olcak korkuyrm :18:
tam kritik dönemdikkatli olun
benim düğün adetimden sonra oldu Allahtan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?