- 10 Eylül 2012
- 5.904
- 3.930
- 448
[B
beğenmene sevindim canımcım
yatak odasında benim de vardı beyaza hevesim ama yakından görünce geçti nedense hoşuma gitmedi beyazların üzerinde oymalar taşlar falan vardı daha avangarde bi tarzı vardı yani
ben de böyle daha modern şeylerden hoşlanıyorum da
bellona değil canım bunlar aydın'da bir mağaza ama neydi ki adı :44: öyle bilindik bir marka değil yani
Haklısın sonra adamlar bu kız azmış diyecekhaticem riske atma kendinii
bakma boşverrr
dimii amaaaa
Aslına bakarsan bende yoğunum ama girebildiğim kadarıyla yazıyorum.Slm Kızlar iyi haftalar hepinize mutmu mutmu günler diliyorum bu saate kadar çok yoğundum gelemedim hala da öyle ama iş iş nereye kadar yahu kendime izin verdimyazdıklarınızın bir kısmını okudum bir kısmını okuyamadım arada bakıcam umarım hepinizin hafta sonu iyi geçmiştir...
Hoş geldin2013 missss gelinleriiiii ben geldiiim cok keyfim yok hemde işler yoğundu gelemiyorum affediiin :26::26:
maviiiiş neredeymiş bu kuaför güzelse bizde gidelimmm :44:
ayrıcaaa beyaz eşyalarına bayıldımmbende hepiciğini gri alıcam kiiii
kızlar neymiş o ertesi gün hapı cok cahilim bu konularda yaa bana da anlatınn :26::26:
gecmişte okuduklarımdan aklımda kalanları yazdımmm
mıncırdımm sizleriii
Size bakınca kesin almam gerektiğine kanaat verdim. Bende sex sadece 7li çeyiz takımım varŞİmcik kvler bi altılı set bide 2li takım hedaye getirdiler çeyiz kesiminde 2 sette ben aldırıdm kırmızı ve leoparlı sonram geçen annemle çarşıya çıktığımızda 2 çok sexi beden takım aldırdım ipli askılı şortlu çok cicik bi takım aldı annem sonram bide düşük kollu ve pantolonlu bi takım aldırdım geçen damat çeyizi kesiyodu annem oradada 2 gecelik aldım birini annem birini ben aldım pembe ve gece mavisi annem bana kızdı yeter bu kadar diye çok mu almışım ben yaaaa
speddyyyyyhoşgeldin iyiyiz sen nasılsın
**
pınara katılıyorum 1 Mayısta çalışmayan bizden değildir( komşusu açken yatan bizden değildir 'in 1 mayıs çevirmesi )
hoşgeldin speedy
iyyiizz sen nasılsınnn
2013 missss gelinleriiiii ben geldiiim cok keyfim yok hemde işler yoğundu gelemiyorum affediiin :26::26:
maviiiiş neredeymiş bu kuaför güzelse bizde gidelimmm :44:
ayrıcaaa beyaz eşyalarına bayıldımmbende hepiciğini gri alıcam kiiii
kızlar neymiş o ertesi gün hapı cok cahilim bu konularda yaa bana da anlatınn :26::26:
gecmişte okuduklarımdan aklımda kalanları yazdımmm
mıncırdımm sizleriii
iyiim kızlar. çalışıyorum üstelik yüksek ihtimalle 1 mayısta da çalışıyorum bizim iş son dakikaya kadar böyle özel sektörün zararı işte
bloğuma 2 kelam bişeyler yazdım ondan size geç cevap verdim
Haklısın sonra adamlar bu kız azmış diyecek
Aslına bakarsan bende yoğunum ama girebildiğim kadarıyla yazıyorum.
Çalış çalış takdiri yok adam yan gelip yatıyor senin yaptığın işlerin mükafatını topluyor bende kızdım
Hoş geldin
Size bakınca kesin almam gerektiğine kanaat verdim. Bende sex sadece 7li çeyiz takımım var
Onlarda beyaz ve aşka gına geldi beyazdan
Biri ADANA mı dedi
BİCİ BİCİ İSTİYORUM :2::2::2::2:
Biri ADANA mı dedi
BİCİ BİCİ İSTİYORUM :2::2::2::2:
yessss
buyur gel ikram ediyim canımm sanaaaa
hatta mendereste göle nazır yiyelimmm
neyyyy bu gecelik miii
giyme pınartoşş giymeye değmezzz
hangi parçasına para vercen bununn her yeri açıkmışş
anladım kuzucum belki ben de ankara sitelerde falan görmüşümdür ama yatak odasını hatırlıyrm ahşabı farklı güle güle kullan benim tarzım da yok haa salon spor yatak odası klasik ortaya karışık alcamşu bihter geceliğini ben de merak ettim akşam bakiciiimm kızzz senin düğünden sonraki yorumlarını meraklan bekliyorum beeeennn
He ya ben didim Adana gel buyur biz diloşumla sana bici bici de karsambaçta yedirelim dimi diloşum
He ya ben didim Adana gel buyur biz diloşumla sana bici bici de karsambaçta yedirelim dimi diloşum
ah gelebilsem valla koşarak bile gelip yiyebilirim harika bir şey neyse bir umut ramazan da buraya stand kuranlar oluyor
işte o olursa harika
olmadı zeytinburnun da bi yerin adresini bulup adanalı bir adam yapıyormuş bide o umudum var
canım geçmiş olsun kaza atlatmışsınız sanırım verilmiş sadakanız varmış.Haklısın sonra adamlar bu kız azmış diyecek
Aslına bakarsan bende yoğunum ama girebildiğim kadarıyla yazıyorum.
Çalış çalış takdiri yok adam yan gelip yatıyor senin yaptığın işlerin mükafatını topluyor bende kızdım
Hoş geldin
Size bakınca kesin almam gerektiğine kanaat verdim. Bende sex sadece 7li çeyiz takımım var
Onlarda beyaz ve aşka gına geldi beyazdan
Kuzum Adanada gel buyur güzel bişey çıkacak inşallah
Tşkler kuzum bende çok sevdim ki gri eşyalarımı gelsinde tüm eşyalarım acıcık evin ev olduğu belli olsun boşken hiç anlamı yok
evett mavişşş
belki yolunn düşer bu taraflaraa bekleriz her zamann
Merhabaaa kızlarrrr :)
Çok şükür nişanı sağ salim atlattık :) Söylenenden fazla kişi geldi, bizim büyük dediğimiz evin içinde adım atmaya yer kalmadı ama sorunsuz hallettik :)
Moralimi bozan tek bir konu oldu nişan süresince... Yüzüklerimizin olduğu tepsiyi tutacak kuzenim gidip benim elbisemle aynı renk elbise giydi. Kendisi biraz topludur, zayıf göstersin diye böyle bi tercih yaptığını söyledi. Benim elbisemi de önceden bilmesine rağmen... Tabi bir de saç, makyaj ve topuklu üçlüsüyle fazla gösterişli oldu.Benim küçük kardeşim gibidir.Art niyet olduğunu sanmıyorum ama benim moralimin bozulmasına neden oldu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?