'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Slm Kızlar iyi haftalar hepinize mutmu mutmu günler diliyorum bu saate kadar çok yoğundum gelemedim hala da öyle ama iş iş nereye kadar yahu kendime izin verdim yazdıklarınızın bir kısmını okudum bir kısmını okuyamadım arada bakıcam umarım hepinizin hafta sonu iyi geçmiştir...

2013 missss gelinleriiiii ben geldiiim cok keyfim yok hemde işler yoğundu gelemiyorum affediiin :26::26:
maviiiiş neredeymiş bu kuaför güzelse bizde gidelimmm :44:
ayrıcaaa beyaz eşyalarına bayıldımm bende hepiciğini gri alıcam kiiii

kızlar neymiş o ertesi gün hapı cok cahilim bu konularda yaa bana da anlatınn :26::26:
gecmişte okuduklarımdan aklımda kalanları yazdımmm
mıncırdımm sizleriii

anladım kuzucum belki ben de ankara sitelerde falan görmüşümdür ama yatak odasını hatırlıyrm ahşabı farklı güle güle kullan benim tarzım da yok haa salon spor yatak odası klasik ortaya karışık alcam şu bihter geceliğini ben de merak ettim akşam bakiciiimm kızzz senin düğünden sonraki yorumlarını meraklan bekliyorum beeeennn

Şİmcik kvler bi altılı set bide 2li takım hedaye getirdiler çeyiz kesiminde 2 sette ben aldırıdm kırmızı ve leoparlı sonram geçen annemle çarşıya çıktığımızda 2 çok sexi beden takım aldırdım ipli askılı şortlu çok cicik bi takım aldı annem sonram bide düşük kollu ve pantolonlu bi takım aldırdım geçen damat çeyizi kesiyodu annem oradada 2 gecelik aldım birini annem birini ben aldım pembe ve gece mavisi annem bana kızdı yeter bu kadar diye çok mu almışım ben yaaaa

haticem riske atma kendinii
bakma boşverrr

dimii amaaaa
Haklısın sonra adamlar bu kız azmış diyecek

Aslına bakarsan bende yoğunum ama girebildiğim kadarıyla yazıyorum.
Çalış çalış takdiri yok adam yan gelip yatıyor senin yaptığın işlerin mükafatını topluyor bende kızdım
Hoş geldin
Size bakınca kesin almam gerektiğine kanaat verdim. Bende sex sadece 7li çeyiz takımım var
Onlarda beyaz ve aşka gına geldi beyazdan

speddyyyyy hoşgeldin iyiyiz sen nasılsın

**

pınara katılıyorum 1 Mayısta çalışmayan bizden değildir ( komşusu açken yatan bizden değildir 'in 1 mayıs çevirmesi )

hoşgeldin speedy
iyyiizz sen nasılsınnn

iyiim kızlar. çalışıyorum üstelik yüksek ihtimalle 1 mayısta da çalışıyorum bizim iş son dakikaya kadar böyle özel sektörün zararı işte

bloğuma 2 kelam bişeyler yazdım ondan size geç cevap verdim

Kuzum Adanada gel buyur güzel bişey çıkacak inşallah
Tşkler kuzum bende çok sevdim ki gri eşyalarımı gelsinde tüm eşyalarım acıcık evin ev olduğu belli olsun boşken hiç anlamı yok

sen nerde çalışıyosun canım, ya da şöle sorim hangi sektördesin ne yaparsınn

Kuzum bana kalsa ben daha alacam ama izin vermiyo annem nese düğünden sonra sevdiceğe aldırırım siyah çok istedim ama siyah olmazmış çeyizde öle dediler bi tane çok beğendim siyah düğünden hemen sonra alacam ki

pınarrrrrrrr netten baktımm ben o geceliğeeeeeeee
ben de istiyommm çalışcam 1 Mayıstaaaaaaaaaaaaaa

yessss
buyur gel ikram ediyim canımm sanaaaa
hatta mendereste göle nazır yiyelimmm

ah gelebilsem valla koşarak bile gelip yiyebilirim harika bir şey neyse bir umut ramazan da buraya stand kuranlar oluyor
işte o olursa harika

olmadı zeytinburnun da bi yerin adresini bulup adanalı bir adam yapıyormuş bide o umudum var

neyyyy bu gecelik miii
giyme pınartoşş giymeye değmezzz
hangi parçasına para vercen bununn her yeri açıkmışş

işte geriye ne kalıyosa o kadarına para vericem

durun ben size bulayım da fotosunu görün

görmüş olabilirsin canım doğrudur

bihter geceliği az sonra burada oliciikkk bekle bekle

bide bende merak ediyom evlendikten sonraki yorumlarımı

He ya ben didim Adana gel buyur biz diloşumla sana bici bici de karsambaçta yedirelim dimi diloşum

evett mavişşş

belki yolunn düşer bu taraflaraa bekleriz her zamann

canım geçmiş olsun kaza atlatmışsınız sanırım verilmiş sadakanız varmış.
cok geçmiş olsun
Kuzum Adanada gel buyur güzel bişey çıkacak inşallah
Tşkler kuzum bende çok sevdim ki gri eşyalarımı gelsinde tüm eşyalarım acıcık evin ev olduğu belli olsun boşken hiç anlamı yok

oyy oyy ne güzell ya bizim daha evimiz bile yok ortala güle güle mutlulukla kullan eskit hepsini

bence kuzeninin yaptığı çok yanlış ya ben de sinir olurdum hem kıyafetini de görmüş laf sokardım ben kesin düğünde de beyaz giyme istersen diye hem saç makyaj da cık cık cık yaaa..

dilammmm iyiyim kuzum her yerimden et bölünüyor sadece

pınartoşşş wwaaoooww diyorum geceliğinee

hüüümmm eğer ikimiz olsaydık bitiremezdik belki hiç temizlik yapamazdık başbaşa olunca

1 mayısta çalışacak olan sevgili arkadaşlarım birtaneciklerim şükredin ki gidecek bir işiniz var ya benim gibi sürekli evde oturaydınız nolurdu tabiki 1 mayısın bi önemi bile olmazdı bana her gün 1 mayıs misali çalışmayı çok özledim galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…