pınarrrrrrrr netten baktımm ben o geceliğeeeeeeee
ben de istiyommm çalışcam 1 Mayıstaaaaaaaaaaaaaa
Çok şükür atlattık. Sağol canımcanım geçmiş olsun kaza atlatmışsınız sanırım verilmiş sadakanız varmış.
cok geçmiş olsun
oyy oyy ne güzell ya bizim daha evimiz bile yok ortala güle güle mutlulukla kullan eskit hepsini
Fıstık nasılsın bakalım?karsambaç yimedim.adanaya geldim ama o zamanlar tadını bilmiyordum gezemeden direk mersine geçtim
Aldırırsın kuzum sıkma canınıKuzum bana kalsa ben daha alacam ama izin vermiyo annem nese düğünden sonra sevdiceğe aldırırım siyah çok istedim ama siyah olmazmış çeyizde öle dediler bi tane çok beğendim siyah düğünden hemen sonra alacam ki
Çok şükür atlattık. Sağol canım
Olan arabaya oldu hemde paraya en ihtiyacımız olduğu dönemde ama buna da şükür daha kötüsü de olabilirdi.
Fıstık nasılsın bakalım?
Aldırırsın kuzum sıkma canını
Bende mor, lila, fuşya gibi bir şey istiyorum.Bir tanesi bilem yeter bana
dilammmm iyiyim kuzum her yerimden et bölünüyor sadece
1 mayısta çalışacak olan sevgili arkadaşlarım birtaneciklerim şükredin ki gidecek bir işiniz var ya benim gibi sürekli evde oturaydınız nolurdu tabiki 1 mayısın bi önemi bile olmazdı bana her gün 1 mayıs misaliçalışmayı çok özledim galiba
[/COLOR]
dilaaaaa ne geceliğymiş o bende bakcam yaaa
Fıstık nasılsın bakalım?
aaaaa biz dün nişanlıcancıımla loya ya girdik nasıl girdik ikimizde şaşırdık tatil için ve pihjama falan derken bir iki gecelikde baktık kendi beğendi ama alamadan çıktık çünküümm evden çağırmışlardı ama tekrar gidip alıcaz sonra hemen evimize götürüp koyacağız kimse görmesin diye
pınarrrrrrrr netten baktımm ben o geceliğeeeeeeee
ben de istiyommm çalışcam 1 Mayıstaaaaaaaaaaaaaa
oyy yoruldunuzz yaa dinlen bol boll
hayırlısıyla sen de iş bulursun inşallah sinoşumm
bence kuzeninin yaptığı çok yanlış ya ben de sinir olurdum hem kıyafetini de görmüş laf sokardım ben kesin düğünde de beyaz giyme istersen diyehem saç makyaj da cık cık cık yaaa..
dilammmm iyiyim kuzum her yerimden et bölünüyor sadece
pınartoşşş wwaaoooww diyorum geceliğinee
hüüümmm eğer ikimiz olsaydık bitiremezdik belki hiç temizlik yapamazdık başbaşa olunca
1 mayısta çalışacak olan sevgili arkadaşlarım birtaneciklerim şükredin ki gidecek bir işiniz var ya benim gibi sürekli evde oturaydınız nolurdu tabiki 1 mayısın bi önemi bile olmazdı bana her gün 1 mayıs misaliçalışmayı çok özledim galiba
hangisine baktın canım sen bikaç model var
benim ki bu
Eki Görüntüle 698584
gerçi hepsi güzel bihterinkilerin ama
vuuuu Sinoşum sizde bizim gibi desene
Çok şükür atlattık. Sağol canım
Olan arabaya oldu hemde paraya en ihtiyacımız olduğu dönemde ama buna da şükür daha kötüsü de olabilirdi.
Fıstık nasılsın bakalım?
Aldırırsın kuzum sıkma canını
Bende mor, lila, fuşya gibi bir şey istiyorum.Bir tanesi bilem yeter bana
benim ki bu
Eki Görüntüle 698584
benim ki bu
Eki Görüntüle 698584
Ay çok güzel bu bende bunu istiyom yaaa baanek
benim ki bu
Eki Görüntüle 698584
evet kuzum ama kendievin için olunca değiyor inşallah bu mutlulukları en yakın zamanda sende paylaşırsın bizimle
iş de inşallah hayırlısıyla olur kuzum var bi yerlerde ama nerde beni bekliyor bilmiyorum ev de bekledik bekledik istediğimiz gibi oldu her konuda herkese Rabbim hayırlısını versin inşallah diloşummm
bizim burda bi arkadaş satıyordu bunlardan alsam mııı bende mavisi kırmızısı vardııı
fiyatlar ne kadar mıs bu hatun 40 a satıyor :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?