'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Tşkler canım onlar benim gri eşyalarım ki buzdolabımda güzel güzel yemekler yapıp saklıcam fırınımda Aşklı pastalar pişirecem ocağımda güzel yemekler yapacam Aşkla kokan

Elifimuuuu bende seni çok merak etmiştim. pırlantacığını bulduğunada çok sevindim. düğünde balayında herşey unutulur gider. sen üzülme çok minik kuşum

Ayyy Cerenim çok sağol kuzum benim yaaaa
Ben hepinizin enerjilerini hissettim ki dolu doluuuuuu
İnşAllah unutulur ya..
Çok korkuyorum birşey olacak diye..

Ben gül istiyorum
Aşk bana "gül kokulum, gülüm" diyorda

İstanbulda olsa kesin isterdim.

Hmmmm
O zaman hiç durma al hemen!

Elif sendeki bu enerjiyi görünce kanım kaynıyor.
Antidepresan gibi geliyorsun enerji içeceği fıçısına düştün anlaşılan

Aslında enerjinin e si yok kuzum bende yaaa
Ahhh ahhhh evlilik çok yordu beniii
Daha olmadan

Günaydın gülünim kuzum görüşemiyoruz:26::26::26:

Denk gelemiyoruz saırım mavişccanımmm

Eliffffffffffffffffffffffffffff son 5 miiiiiiiii

Aman Allahım heyecandan uyuyamaz insan yaa

Gelinliğini falan aldın mı kk ya albüm yaptın mı ben mi kaçırdım yeaa

eliffffffffffffffff senin için bekarlığa son günlerrrrrrrrr vuhuuu liste başımı oldun seni seviyorum bütün üzüntüleri herşeyi at kenara harika bir hayat bkliyor seni süper olucak herşey hızlı gonzalezim

kızlar herkesler iyidir inşallllah

Gülinim senide yerim ben bu aralar kendimi çok aç göryom canım yaa özletiyon kendini çok ösletme ağlarım ama

Gizim gelmiş ki cancanım biz iyiyiz sen nasılsın haperler sende

Tşkler canım onlar benim gri eşyalarım ki buzdolabımda güzel güzel yemekler yapıp saklıcam fırınımda Aşklı pastalar pişirecem ocağımda güzel yemekler yapacam Aşkla kokan

Gri eşyaların hayırlı olsun o zaman İnşallah canım güzel güzel aşk dolu yemekler yap

Eliff senin gelin buketin en zman geldi :26:

Kuzum cumartesi sipariş verdim, aynı gün kargoya verildi..
Pazatesi merkeze gelmiş ama bana salı ulaştı
İnanılmaz memnun kaldım ilgiden de hızdan da
Çünkü zamanım dardı sizde biliyosunuz

Evet Gülinim yaaa
Uyuyuorum hemde nasıl
Bildiğin fosurdayaraaakkkk
Yahuuu yatak yüzü göremiyorum da koşturmaktan

Gelinlğimi almadım daha kuzum
Acelesi yok, zaman çok ya zaten
Şaka bi yana cuma son prova oldu da bugün alacam nasipseee
Resim koyamayacağım büyük ihtimalle
Bende onu diyecektim, faceden fotocumuz paylaşırsa biz balayındayken
Özel albüm yapın buradan da diğer kızlarda görsün..
Ne yazık ki ben yapamadım hala

Gri eşyaların hayırlı olsun o zaman İnşallah canım güzel güzel aşk dolu yemekler yap

Amin inşallah kuzum yaa önce yemek yapmayı öğrenmem lasım ama
Sonra müstalbel eşim eve gelince yemekte ne var dicek sayıyorum
-İnternet kavurma
-İnternet tava
-İnternet ızgara
-İnternet bayıldı...

O saman kuzum ben seni nasıl uğurlucam ben 17 sinde işbaşı yapacam 16sı pazartesi de izinli olacam gelin mevlüdü yapılacak seni nasıl uğurlucam ben

kuzum evden girerim ama o hafta beeen merak etmeyin bırakmam sizi

kuzummmm
bütün olmusuzluklara kış kış diyoruz veee gelmek üzere olan temel reisli günlere de hoşgeldin diyoruzzz
siz çok mutlu olacaksınız, hak ettiğiniz tüm güzellikleri yaşayacaksınız inşallah
bi daha ağlama lütfen sen hep gül olur mu

mavişim söz hazırlıklaırndayız kavanoz yaptım malzemelerimi aldım hattaha babamda çok hevesli oda yapmak istiyor yaptırmıyorum çok komik oluyor kavanozlar için çiçekli sepetler bulmuş dün bana mms yolladı şok oldum mms yollayabililme ihtimali olan biride değildir çok hevesli çok

çok yoruluyorum evde dip köşe yenilenme derdinde felan şu sırada anneler günü indiriminden çeyiz kapmaya çalışcam çok masraflı işmiş bunlar be

ama huzurlu ve çokta mutluyum iş yoğunluğuma rağmen iyim herkesler iyidir inşallah

bu kavanozu yapıcam içinede pembe beyaz şeker koyucam

Eki Görüntüle 699213

Tamam kuzum yalnız bırakma bisleri ben uğurlucam seni

Amin inşallah kuzum yaa önce yemek yapmayı öğrenmem lasım ama
Sonra müstalbel eşim eve gelince yemekte ne var dicek sayıyorum
-İnternet kavurma
-İnternet tava
-İnternet ızgara
-İnternet bayıldı...

ayyy çok güldüm canım ya ama hiç düşünme internet sağolsun her bişeyin tarifini veriyor artı biz ne gğne duruyor sorarsın biliyosak yardımcı oluruz
Bu arada hep söylerim ben çorba bile yapmadan evlendim ama şimdi döktürüyorum yani o kadar söylüyorum

Almaya çalışıyorum ama paypal şifremi mail adresimi unutmuşum.

Giz hoş geldin

babaya alkışşş
kavanozunda çok hoşş gizz
ben de anneler gününü bekliyorum bi kaç bişe almam lasımdaa

Kuzum kavanozların çok cicik ki Aşkla hazırla ve dağıt kuzum
Söz ne saman kuzum nişanla bir mi olcek ki babanın heyecanı ne güzel yaa benim babam hayatta le bişi yapmazdı

gizooootttt hoşgeldin kuzum
kavanozlar ne kadar cicik öylee bayıldım valla
babişkoya da helal valla

kızlar teşekkürler haticecim hazırlıklar iyi gidiyordur inşalllah

mavişim biz haftaya onlara gitcez mayısın 2 yada 3 haftası söz nişan bir arada olucak kısmetse

cumarteside ablası nişanlandı bu sabunlu kutulardan yaptırdı fikir olur sizlerede

babaya alkışşş
kavanozunda çok hoşş gizz
ben de anneler gününü bekliyorum bi kaç bişe almam lasımdaa

canım saolasın yaaaa inanmıyorum zaman nasıl geçti biz sizi bekledik 351 dönemler glemişler bile yemin törenleri olucak ve sizinkiler gleiyor vallla zamana şaştım kaldım çok seviniyorum son 22 hade hayırlısı

Olmadı aşağıda kv var ve 2 teyzenin evi var teyzeleri aynı zamanda yengeleri nişanlımın amca eşleri va alıırm 2 kişilik yemek çkmadan ısıtır koyaım eşimin önüne
Hem size sorarım gündüz öğrenirim aşkam gider yaparım ay bende senin gibi olabilecek miyim acep olurum yaa o potansiyeli göryom kendimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…