'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

gizooootttt hoşgeldin kuzum
kavanozlar ne kadar cicik öylee bayıldım valla
babişkoya da helal valla

gizot seni öper özgecik hep aklımdasınız iş güç yol herşey çok yoğun oldğndan buraya gelemiyorum ama tickerlarda çok az kaldığını görünce mutlu oluyorum hade bakalım yeni gelinlik aslıdan elife terfi edicek daha sonrada sizlere geliyor sıra hade evleninde bizlerinde sırası gelsin

merhaba kızlar.
geçenlerde katıldığımız nikahta çok güzel bir anahtarlık dağıtıldı, ikimiz de birkaç gün içinde anahtarlıklarımızı değiştirdik çok kullanışlıydı. kavanoz da öyle, ama süsleme olarak o tülü kapaktan geçirip ipi kapağa bağlasanız daha güzel durur gibi geldi, gerçi denemişsinizdir belki:44:

herkese mutluluklar,
elifin evliliğini dört gözle olmasa da bekliyorum

Ay kuzum zaman hemen geçsin nişanlan sonra düğün tarihi belirlensin senide 2013 gelini görelim nüffen ama nüffen

aynen ölee su gibi geçti zamann
hayırlısıyla şu 22 günde geçsin sağ salim gelsinler dee
sora aşaya düğün tarihlerimizi yazıp bekleyelim inşallah

Ayyy evet Giziiimmmm
Sen çok temiz kalplisin biliyorum, öyle olacak di miiiii?

Attım herşeyi kuzum!
Doya doya Aşklanacam balayındaaaa

Sizde de olmuş muydu küslükler kırgınlıklar?
Geçti mi sonra?

Kuzum bugün son, 20 mayıs da döneceğim nasipseeee

Ayyyy Özgem sağol misiiiim beniiiimmmmm
İnşAllah çok mutlu olacağız, bende yürekten inanıyorum bunaa!

Neden ki krizciiikkk?

bilmem, insanların evlilikle gelen değişimlerini heyecanlarını takip etmeyi seviyorum sanırım :44:
artık yemek tarifi paylaşımı yapacak olman beklenecek şey değil mi ki

hatice çiçeğin nasıl, mutlu olman çok güzel

aaaaa ama ben onu denemedim aklımdan geçmedide reçellikler gibi diyorsun cidden çok hoş bir fikir denicem evde bu tülle olmazsada yapıcak arkadaşıma fikir veririm teşekkürler

anahtarı fotolarsan çok sevinirim merak etttim

aynen ölee su gibi geçti zamann
hayırlısıyla şu 22 günde geçsin sağ salim gelsinler dee
sora aşaya düğün tarihlerimizi yazıp bekleyelim inşallah

geçicek geçicek az kaldı canım bak askerlik bitince herşey oluyor süper olucak sizin düğün tarihiniz iş güç herşey iyi olucak 22 gün sonra kavuşuyorsun ohhh

Ay kuzum zaman hemen geçsin nişanlan sonra düğün tarihi belirlensin senide 2013 gelini görelim nüffen ama nüffen

kuzummmm ablasıda gelin gidicek bir evde 2 düğün yaşıcaklar valla 1 hafta arayla farklı dünürleriyle görüşüyorlar onun aileside çok yorulduı bu işler nasip kısmet bakalım kısmette ne varsa yaşıyıp görücez

Bu arada beni hatırlayan, nerede diye soran herkese çok teşekkürler..
Unutulmamak çok sevindirdi beniiiii

Ve Pınarım...
Kısa ve net ; 'İyi ki varsın!'

seni var yaaaaa

çok mutlu oliciksinnn

elbiseme baktın mı :44: profilimde hemen bak bakim

aslımuu nirde ya o da göreydi iyiydi en iyisi kaldırmim hemen gelen herkeşler baksın cici elbisemee

Kuzum o zaman Allah hakkında hayırlısı neyse onu göstersin deyim Allah gönlüne göre versin Amiiiiiiiiiiin

Son düzenleme:

Sizde de olmuş muydu küslükler kırgınlıklar?
Geçti mi sonra?

Kuzum bugün son, 20 mayıs da döneceğim nasipseeee

Canımm biz de aileler arasında sorun olmadı yani potansiyel vardı özellikle eşimin aile tarafında ama eşim ve abisi onların huyunu bildiği için ne beni ne ailemi onlarla muhatap etmediler çok şükür sorun olmadı...
Ama çok yakın arkadaşım evlendi 1 sene evvel onların ailesi de gerçekten çok büyük sarunlar yaşadılar sonra baktılar çocuklar çok mutlu aileler de yavaş yavaş kaynaştı şimdi çok şükür sorun yok...
Senin şu an yapman gereken sevdiceğinle çok mutlu olmak ve bu problemi sorun etmeden onun ailesine saygıda kusur etmemek aynı şey eşin için de gerekli...

ve okudum geldimmmm

Elif kuzum hayırlı uğurlu olsun Allah utandırmasın canım benim şimdiden ömür boyu mutluluklar dilerim.... 20 mayısta döneceğim yazmışsın o zaman da ben burda olmayacağım artık ben döndükten sonra konuşuruz taze evliler olarak

Gizimmmmm çok tatlı olmuş valla söz tarihi belli oldu mu bu aradaa?????

kuzum mayısın 2 yada 3 haftası söz ve nişan bir arada olucak eğer nişan ayrı olsun derse annem nişanda haziranda olucak kısmetse yüzükleri yaptırcaz yarın kapalıçarşı açık olursa çok heyecnalıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…