gizooootttt hoşgeldin kuzum
kavanozlar ne kadar cicik öylee bayıldım valla
babişkoya da helal valla
kızlar teşekkürler haticecim hazırlıklar iyi gidiyordur inşalllah
mavişim biz haftaya onlara gitcez mayısın 2 yada 3 haftası söz nişan bir arada olucak kısmetse
cumarteside ablası nişanlandı bu sabunlu kutulardan yaptırdı fikir olur sizlerede
Eki Görüntüle 699218
canım saolasın yaaaa inanmıyorum zaman nasıl geçti biz sizi bekledik 351 dönemler glemişler bile yemin törenleri olucak ve sizinkiler gleiyor vallla zamana şaştım kaldım çok seviniyorum son 22 hade hayırlısı
canım saolasın yaaaa inanmıyorum zaman nasıl geçti biz sizi bekledik 351 dönemler glemişler bile yemin törenleri olucak ve sizinkiler gleiyor vallla zamana şaştım kaldım çok seviniyorum son 22 hade hayırlısı
Kızlar gelin buketimi ve çiçeğimi aldımki
İçimde kelebekler uçuşuyor
eliffffffffffffffff senin için bekarlığa son günlerrrrrrrrrvuhuuu liste başımı oldun seni seviyorum bütün üzüntüleri herşeyi at kenara harika bir hayat bkliyor seni süper olucak herşey hızlı gonzalezim
Elifimm sıkma canını arada böyle fikir ayrılıkları olur ama düzelir sonrasında sen son 5 günü ve bunda sonraki tüm günleri mutlu mutlu geçir üzme kendini..
Bizim imam nikahımız kıyıldığında da ben senin gibi hissetmiştim eşim ailesinin yanında elini omzuma atıp hatun demiştiiçim nasıl tuhaf olmuştu anlatamam
Şimdi senin bugün son mu canım ne zaman geleceksin ?
kuzummmm
bütün olmusuzluklara kış kış diyoruz veee gelmek üzere olan temel reisli günlere de hoşgeldin diyoruzzz
siz çok mutlu olacaksınız, hak ettiğiniz tüm güzellikleri yaşayacaksınız inşallah
bi daha ağlama lütfen sen hep gül olur mu
merhaba kızlar.
geçenlerde katıldığımız nikahta çok güzel bir anahtarlık dağıtıldı, ikimiz de birkaç gün içinde anahtarlıklarımızı değiştirdikçok kullanışlıydı. kavanoz da öyle, ama süsleme olarak o tülü kapaktan geçirip ipi kapağa bağlasanız daha güzel durur gibi geldi, gerçi denemişsinizdir belki:44:
herkese mutluluklar,
elifin evliliğini dört gözle olmasa da bekliyorum
aynen ölee su gibi geçti zamann
hayırlısıyla şu 22 günde geçsin sağ salim gelsinler dee
sora aşaya düğün tarihlerimizi yazıp bekleyelim inşallah
merhaba kızlar.
geçenlerde katıldığımız nikahta çok güzel bir anahtarlık dağıtıldı, ikimiz de birkaç gün içinde anahtarlıklarımızı değiştirdikçok kullanışlıydı. kavanoz da öyle, ama süsleme olarak o tülü kapaktan geçirip ipi kapağa bağlasanız daha güzel durur gibi geldi, gerçi denemişsinizdir belki:44:
herkese mutluluklar,
elifin evliliğini dört gözle olmasa da bekliyorum
aynen ölee su gibi geçti zamann
hayırlısıyla şu 22 günde geçsin sağ salim gelsinler dee
sora aşaya düğün tarihlerimizi yazıp bekleyelim inşallah
Ay kuzum zaman hemen geçsin nişanlan sonra düğün tarihi belirlensin senide 2013 gelini görelim nüffen ama nüffen
Bu arada beni hatırlayan, nerede diye soran herkese çok teşekkürler..
Unutulmamak çok sevindirdi beniiiii
Ve Pınarım...
Kısa ve net ; 'İyi ki varsın!'
Canım ya inşallah zaman su gibi geçer de kavuşursun sevdiceğine
Bu arada nerede askerlik yapıyor
aaaaa ama ben onu denemedim aklımdan geçmedide reçellikler gibi diyorsun cidden çok hoş bir fikir denicem evde bu tülle olmazsada yapıcak arkadaşıma fikir veririm teşekkürler
anahtarı fotolarsan çok sevinirim merak etttim
geçicek geçicek az kaldı canım bak askerlik bitince herşey oluyor süper olucak sizin düğün tarihiniz iş güç herşey iyi olucak 22 gün sonra kavuşuyorsun ohhh
kuzummmm ablasıda gelin gidicek bir evde 2 düğün yaşıcaklar valla 1 hafta arayla farklı dünürleriyle görüşüyorlar onun aileside çok yorulduı bu işler nasip kısmet bakalım kısmette ne varsa yaşıyıp görücez
hayırlıı olsunn kuzummmmm
bilmem, insanların evlilikle gelen değişimlerini heyecanlarını takip etmeyi seviyorum sanırım :44:
artık yemek tarifi paylaşımı yapacak olman beklenecek şey değil mi ki
hatice çiçeğin nasıl, mutlu olman çok güzel
seni var yaaaaa
çok mutlu oliciksinnn
elbiseme baktın mı :44: profilimde hemen bak bakim
aslımuu nirde ya o da göreydi iyiydien iyisi kaldırmim hemen gelen herkeşler baksın cici elbisemee
Sizde de olmuş muydu küslükler kırgınlıklar?
Geçti mi sonra?
Kuzum bugün son, 20 mayıs da döneceğim nasipseeee
tekirdağ da canımm
ve okudum geldimmmm
Elifkuzum hayırlı uğurlu olsun Allah utandırmasın canım benim şimdiden ömür boyu mutluluklar dilerim.... 20 mayısta döneceğim yazmışsın o zaman da ben burda olmayacağım artık ben döndükten sonra konuşuruz taze evliler olarak
Gizimmmmm çok tatlı olmuş valla söz tarihi belli oldu mu bu aradaa?????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?