'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

çiçek çok güzel hatice, çok zarif
giz bahsettiğim hediye anahtarlık, tabi nikah konseptine uygun tüller ve kurdelalarla dağıtılmıştı.

Hadi bakalım belki de ben gelin kız olurken sen de nişanlı kız olursun :13::13::13::13::13:

kızlar bu konudan size belki gına geldi ama danışçak başka kimse yok
ben şimdi 3 gündür d. kontrol hapı kullanıyom yaa.. hani lekelenme başlayınca başlamıştım hapa
lekelenmeden normal regl kanamasına geçemediim hala yaa.. bugün aslında normal kan gelmesi gerekliydi
kesti mi naptı bu hap benim kanamamı

ayy canım keşke aslı fln olsaydı, o net cevaplar verebilirdi sanaa

çiçek çok güzel hatice, çok zarif
giz bahsettiğim hediye anahtarlık, tabi nikah konseptine uygun tüller ve kurdelalarla dağıtılmıştı.
Eki Görüntüle 699235

çok beğendim kurdellerle felan çok güzel olur ilginç bir fikir ben nikah için adayı anımsatan bisiklet fayton vapur düşünüyorum ama bu anahtarlık hiç görmediğim bişi çok hoşmuş sağolasın

tekirdağ da canımm

Ayy İstanbul'a çok yakınmış...

Canımmm hayırlı olsun çiçeğin...

Bu arada İstanbullu kızlaaaarrrr

Hepinizi Pazar günü düğünüme bekliyom ona göreeeeeee

Canım ya çok gelmek istiyorum ama İzmit'e gitme ihtimalimiz var biliyorsun orda da düğün var ama gitmezsek eşimi kandırırım geliriz İnşallah bana adresi mail atar mısın peki

eliffkoviç ankarada olsa kesin katılırdım 4 Mayısta ankaradayım zatenn amaa amaa istanbulda düğünn

bu çok hoşmuuuş internetten mi getirtmişler resmi bulduğunuz siteyi de yollar mısın tatlım?

yahu nikahın sahibi giz beni yakalamasın. ama süperdi nikah konsepti. kızın elbisesi siyahlı griliydi ve bu anahtarlıklar da siyahlarla grilerle süslenmişti.
şennur nikah malzemeleri diye bir yerde satılıyor olması lazım kocaelinde, biz de ordan yaptırmıştık.
anahtarlık yaygın nikah hediyesi olarak fakat çoğu kalitesiz, bu kaliteli malzemeden yapılmış, o sebepten eşimle ben hazır anahtarlık bulmuşken ikimizinki de aynı olsun diye bunları taktık anahtarlarımıza.
https://www.google.com.tr/search?q=...re.com%2Fanahtarlik-nikah-sekeri-2%2F;599;405

oyy gündaşım inşallah kesilmemiştir yaaa doktorunu arayıp bi konuşmaya ne dersin ? çünkü benimde bi bilgim olmadığı için yardımcı olamayacam

elifimm canım bu kadar ağlama sen amaaaaa kıyamam her ne olduysa geçecek canım temel reisine kavuştuktan sonra her şey çok güzel mükemmel ötesi olacak önemli olan ikinizin tartışmaması birlik olmanız

ben bugün geciktiriciye başlamış 3-4 gün geciktircem balayından sora gelsin diye uğraşacam inşallah yapabilirim bi şeyler:18::18:

kuzum akıntı şeklinde geliyo ama devamı yok henüz aslında ilk kutuda bu tarz şeyler olabilir sanki ama yine de rahatsız oldum çok
bugün de bi bekleyeyim de çünkü bugün gelmesi lazımdı.. gelmezse yarın arıcam doktoru ama yarın 1 mayıs kapalı mı olur acabaaa

bu arada sen en iyisini yaptın vallaa ben böyle hata ettim sanki
düğüne gelme ihtimali de var çünküü
ama doktor hiç geciktiriciden bahsetmedi ondan tırstım
ama noldu yine zarardayım

Son düzenleme:

yarın 1 mayıs kuzum çalışmıyor olabilirler gerçi özele gittik ama sen bugün ara sor yada 2 mayısta ara
bende kendime göre düzen yapım resmen doktor bana da bahsetmedi geciktiriciden bugün gelecek gibiydi hemen ilaç aldım içtim en fazla 5 gün içecem 10 gün içersem sinirden patlarım heral
sen de ilacı uzatırsın düğünden sonra ilacı kestikten sonra geliyo ya zaten 21 gün değil de 30 gün aralıksız içersin

yok kuzumm 30 gün değil 40 gün falan uzatmam lazım öyle
çünkü 14 haziranda son hapımı iççem bennn
22 haziranda 3. kutuya başlıcam.. o ara da adet olcam inşallah uzarsa ne halt ederim bilmiyom ama
olmadı uzatırız hapı yaaa iyice mahfettik hormonları benim adetim hep düzenliydi o nedenle vicdan azabı çekiyom

kafam karıştı ya

sizce de erkeğin 2 kaşığı varsa birini kırmak mı gerekir :26:

nişanlıcanımın kaşıkları fazla gelmeye başladı kırsam mı acaba :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…