yaaaaa
sen buraya gelsene o zamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
kuzum mayısın 2 yada 3 haftası söz ve nişan bir arada olucak eğer nişan ayrı olsun derse annem nişanda haziranda olucak kısmetse yüzükleri yaptırcaz yarın kapalıçarşı açık olursa çok heyecnalıyım
kızlar bu konudan size belki gına geldi ama danışçak başka kimse yok
ben şimdi 3 gündür d. kontrol hapı kullanıyom yaa.. hani lekelenme başlayınca başlamıştım hapa
lekelenmeden normal regl kanamasına geçemediim hala yaa.. bugün aslında normal kan gelmesi gerekliydi
kesti mi naptı bu hap benim kanamamı
Bu arada İstanbullu kızlaaaarrrr
Hepinizi Pazar günü düğünüme bekliyom ona göreeeeeee
çiçek çok güzel hatice, çok zarif
giz bahsettiğim hediye anahtarlık, tabi nikah konseptine uygun tüller ve kurdelalarla dağıtılmıştı.
Eki Görüntüle 699235
giz bahsettiğim hediye anahtarlık, tabi nikah konseptine uygun tüller ve kurdelalarla dağıtılmıştı.
Eki Görüntüle 699235
Eki Görüntüle 699235
tekirdağ da canımm
Bu arada İstanbullu kızlaaaarrrr
Hepinizi Pazar günü düğünüme bekliyom ona göreeeeeee
bu çok hoşmuuuş internetten mi getirtmişler resmi bulduğunuz siteyi de yollar mısın tatlım?
bu çok hoşmuuuş internetten mi getirtmişler resmi bulduğunuz siteyi de yollar mısın tatlım?
kızlar bu konudan size belki gına geldi ama danışçak başka kimse yok
ben şimdi 3 gündür d. kontrol hapı kullanıyom yaa.. hani lekelenme başlayınca başlamıştım hapa
lekelenmeden normal regl kanamasına geçemediim hala yaa.. bugün aslında normal kan gelmesi gerekliydi
kesti mi naptı bu hap benim kanamamı
oyy gündaşım inşallah kesilmemiştir yaaa doktorunu arayıp bi konuşmaya ne dersin ? çünkü benimde bi bilgim olmadığı için yardımcı olamayacam
elifimm canım bu kadar ağlama sen amaaaaa kıyamam her ne olduysa geçecek canım temel reisine kavuştuktan sonra her şey çok güzel mükemmel ötesi olacak önemli olan ikinizin tartışmaması birlik olmanız
ben bugün geciktiriciye başlamış 3-4 gün geciktircem balayından sora gelsin diye uğraşacam inşallah yapabilirim bi şeyler:18::18:
kuzum akıntı şeklinde geliyo ama devamı yok henüz aslında ilk kutuda bu tarz şeyler olabilir sanki ama yine de rahatsız oldum çok
bugün de bi bekleyeyim de çünkü bugün gelmesi lazımdı.. gelmezse yarın arıcam doktoru ama yarın 1 mayıs kapalı mı olur acabaaa
bu arada sen en iyisini yaptın vallaa ben böyle hata ettim sanki
düğüne gelme ihtimali de var çünküü
ama doktor hiç geciktiriciden bahsetmedi ondan tırstım
ama noldu yine zarardayım
yarın 1 mayıs kuzum çalışmıyor olabilirler gerçi özele gittik ama sen bugün ara sor yada 2 mayısta ara
bende kendime göre düzen yapım resmen doktor bana da bahsetmedi geciktiriciden bugün gelecek gibiydi hemen ilaç aldım içtim en fazla 5 gün içecem 10 gün içersem sinirden patlarım heral
sen de ilacı uzatırsın düğünden sonra ilacı kestikten sonra geliyo ya zaten 21 gün değil de 30 gün aralıksız içersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?