yok kuzumm 30 gün değil 40 gün falan uzatmam lazım öyle
çünkü 14 haziranda son hapımı iççem bennn
22 haziranda 3. kutuya başlıcam.. o ara da adet olcam inşallahuzarsa ne halt ederim bilmiyom ama
olmadı uzatırız hapı yaaa iyice mahfettik hormonları benim adetim hep düzenliydi o nedenle vicdan azabı çekiyom
kafam karıştı ya
sizce de erkeğin 2 kaşığı varsa birini kırmak mı gerekir :26:
nişanlıcanımın kaşıkları fazla gelmeye başladı kırsam mı acaba :44:
o nası laf gııızzkızdırdı mı sevdiğin seniii
Balde canım sen ne zaman izne ayrılıyon acıcık samanın kalmış bu arada sen ne iş göryon:26::26::26:
Kızlar gelin buketimi ve çiçeğimi aldımki
İçimde kelebekler uçuşuyor
kuzum mayısın 2 yada 3 haftası söz ve nişan bir arada olucak eğer nişan ayrı olsun derse annem nişanda haziranda olucak kısmetse yüzükleri yaptırcaz yarın kapalıçarşı açık olursa çok heyecnalıyım
kafam karıştı ya
sizce de erkeğin 2 kaşığı varsa birini kırmak mı gerekir :26:
nişanlıcanımın kaşıkları fazla gelmeye başladı kırsam mı acaba :44:
mavişimmmmben bi aciliyet olmazsa eğer 9unda çıkmayı düşünüyorum ama yok çok yorulursam ve sıkılırsam çarşamba evimde rahatça uyanmış olurum nasıl geçer evde vakit onu bilmiyorum ki ben iznimi düğünden sonra kullanmak istiyorum bi şirkette personel departmanında çalışıyorum işçiler benden maaş bekler :126:
hayırlı olsun ki aşkla gül kokulu kokulu tu inş ellerind o gün ama atmaya kıyama emi
gizzz merhababenim düğünümde olacak söz nişanın sanırım
elifffffbugün son mu ayy ne kadan güzell 5 kalmış ki bende o günleri görebilecek miyim ki
sonra arada kaçırdığım olabilir maruz görün maaş derdindeyim de:26:
...ve biz inş hemencik barışır birbirimize güleriz ki yaa
Hım ne kadar iznin var ki kuzum senin özel sektörde çalışıyosun değil mi:26::26::26::26:
o ne demek kızzz:44::44::44:
enee kimse bilmiyoo muu:44:
misal cebinde 10 lira mı var 5 ni al o 5 le de idare eder nasılsa
bu küçük bi örnek tabisi
bizim hemşire unuttu beni sanırsam yaa doktora doğum kontrol hapından sonra geciktirici kullanılırmı falan diye de soracaktı
mavişimmmmben bi aciliyet olmazsa eğer 9unda çıkmayı düşünüyorum ama yok çok yorulursam ve sıkılırsam çarşamba evimde rahatça uyanmış olurum nasıl geçer evde vakit onu bilmiyorum ki ben iznimi düğünden sonra kullanmak istiyorum bi şirkette personel departmanında çalışıyorum işçiler benden maaş bekler :126:
hayırlı olsun ki aşkla gül kokulu kokulu tu inş ellerind o gün ama atmaya kıyama emi
gizzz merhababenim düğünümde olacak söz nişanın sanırım
elifffffbugün son mu ayy ne kadan güzell 5 kalmış ki bende o günleri görebilecek miyim ki
sonra arada kaçırdığım olabilir maruz görün maaş derdindeyim de:26:
...ve biz inş hemencik barışır birbirimize güleriz ki yaa
dk hapı kullanıyorsan geciktiriciye ne gerek var kii:44::44::44::44:
Canım zaten atmiycamki evimde saklayacağım.
Bakıp ona aşkla ilk evlendiğimiz günü, heyecanımı hatırlayacağım.
ben dk hapına geç kalmışım öyle dedi banadüğünde adetimin gelme ihtimali var o yüzden sormuştum onu sonrasında dk kullanabilir misin acep sorayım doctır demişti de:26:
benim hala çiçeğim yok yaa:26:
http://.................../
Canım Elif bana bu siteyi önerdi bende bugün sipariş verdim.
İstersen bir bak derim.
sen korunmayacaksan eğer hastayken gitme çünkü hastayken muayene olamıyormuşsun
burda açılmadı site evde deneyeyim ama ben canlı istiyorum hazır olanı gelinlikçim yapacaktı:26:
ya bir de bir şey sorabilir miyim bendeilk gün ben korunulmaz diye biliyorum bu konuda bilgisi olan var mı ki :26:
sen korunmayacaksan eğer hastayken gitme çünkü hastayken muayene olamıyormuşsun
burda açılmadı site evde deneyeyim ama ben canlı istiyorum hazır olanı gelinlikçim yapacaktı:26:
ya bir de bir şey sorabilir miyim bendeilk gün ben korunulmaz diye biliyorum bu konuda bilgisi olan var mı ki :26:
14 gün iznim var ama hepsini kullanmak istemiyorum daha sonra da kullanmak istiyorum özel özell
pınar o neki nerden çıktı:44::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?