'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

kestirmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

saçım uzasın diye her gün dualar ediyorum ben, sen bi de kestirsem mi diyosunn

ohh canım ne güzel buluşun izinlisin süslen sevdiğinle kahvaltını et bizleride unutma iyi uykular

karolina ıslak kek tarifini verir misin? tatlılarla hiç aram yok ya ne yerim ne yaparım benim için salata

ne kadar güzell yaa salatalarla aran iyi benimde tam tersi

ben bayılırım salata meze çeşitleri Allahtan nişanlım yemek ayırt etmio yoksa yanmıştım gerçi onun yerine ben ayırıyorum ya neyse

ben tatlı sevmiyorum ya özel günler dışında :)

Son düzenleme:
Aşkoşlar ben geldimmm

Napıyosunuz bakiiiiim?

Ececimm resmi koydun muuuu, merakla bekliyorum bak sırf bu yüzden geldim heaa:84::90:

kızlar abarık etek seçmeyin boyunuz kısa ise lütfen size bunu söyleyim :)

ececim şimdi baktım senin nişan fotolarına elbisen sana çok yakışmış fakat boynun uzun değil tek omuz tercih etmişsin keşke o omuz detayını öyle kabarık yaptırmasaydın boynunu kapatmış saçını da o tarafa toplatınca orası çok karışık olmuş düğününde dikkat et.

ayrıca göbeği olanlar göğüsten aşağı bollaşan abiye tercih edin, basenleriniz varsa balık model tercih etmeyin vs... böyle devam eder :)
gelinliğim için her türlü detay ile ilgilendimde.

ben bayılırım salata meze çeşitleri Allahtan nişanlım yemek ayırt etmio yoksa yanmıştım gerçi onun yerine ben ayırıyorum ya neyse

bende severim meze çeşitlerini ama alışkanlıktan çeşitli yemek olacak işte =) o yüzden yemek bilgim süper erkek arkadasımda benim gibi Allah tan o yönden çok benziyoruz

evet kabarıklar kısa boylularda güzel durmuo örnek ben teşekkür ederim evet ya tek omuz yoktu aslında o elbisede ben istedim ordan olmalı dedi terzi ordan yaptı saçıda oradan yaptılar ben pek hakim olamadım anlayacağın

Son düzenleme:

canım bende tatlı sevmem acı ve ekşi severim yaptğım tatlıları ikram etmekten hoşlanırım

benim sevgilimde ayırt etmez ama sıcak yemek bekler ona çorba pilav bide et yemeği yanına sebzeyle dengelersem tamam

bizim aylardır yemekleri babam yapıyo her yemeğmizde mangal yada közde olduğu için annem suluları ve sebzeleri babamda her akşam sağolsun mangal yapıyo ben beyaz et seviyorum sağlıklı yaşam formuna uyup dikkatli beslenen ailem var o yüzden bende ister istemez onlara benziycem yani hep yemek yapmakla uğraşıcam

pelin gelin hoşgeldin canım

bendeki kabarık mantığı az önce eklediğim resimdeki nişanlık gibi, gelinlikleri de o kadarcık kabarıklıkta seviyyorum.

yani çok kabarık değil, bende güzel durur gibi.

hafifce bir göbeğim var, ya da şöyle diyeyim ideal kilomdan 3 kilo fazlayım. göğüslerim topluca ve az kabarık kötü durmazmış gibi.

neyse o gün gelsin de detaylı bir araştırma yapıp, modelleri üstümde görmek istiyorum.

bizimki önüne ne koyarsan yer kahvaltılık falan yemek aramaz pek ben çok yemek seçiyorum ya napıcam bilmiyorum

hoşgeldinnnnnnnnnnn bilmem bi bak bakayım profilime

Bebeğim maşallah çok şirinsin:) Sempatik ve sıcakkanlı durmuşsun fotoğraflara bile yansımış, nazar değmesin canımmm

Hoşbulduk balımm

Kızlaaar yemekten mi söz ediyorsunuz!!! Meze mi dediniz, bayılırım yaaaa. Benim aşkım da yemek ayırt etmez, et çok sever. Meze de aynen. Hele bi de sofrada azıcık içki oldu mu değmeyin keyfine:76: Şaka bi yana, mutfağa çok düşkündür evlenince napıcam ben:18: Yemeklerden çok anlıyor:18:

Kızlar ben yatıyorum üzerimde bir kırgınlık var hadi hayırlısı iyi geceler hepinize yarın devam ederiz

sağol canım benim darısı başınıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…