Ben uyur kızlar yarın erken kalkıcamSevdiğimle kahvaltı edicez Saçlarımı maşa yapmak 1,5 saatimi alıyo Çok uzadılar artık kestiricem sanırım ama kıyamıyorum
Öptüm hepinizi iyi geceler gelinciklerr
5 dk için koyuyorum kızlar, yakalanmadan sileyim sonra:)
Test: Vücut Tipiniz Hangisi?kk.|kk.ALIŞVERİŞ CİNİ
kestirmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
saçım uzasın diye her gün dualar ediyorum ben, sen bi de kestirsem mi diyosunn
Ben uyur kızlar yarın erken kalkıcamSevdiğimle kahvaltı edicez Saçlarımı maşa yapmak 1,5 saatimi alıyo Çok uzadılar artık kestiricem sanırım ama kıyamıyorum
Öptüm hepinizi iyi geceler gelinciklerr
ne kadar güzell yaa salatalarla aran iyi benimde tam tersi
Aşkoşlar ben geldimmm
Napıyosunuz bakiiiiim?
Ececimm resmi koydun muuuu, merakla bekliyorum bak sırf bu yüzden geldim heaa:84::90:
ben bayılırım salata meze çeşitleri Allahtan nişanlım yemek ayırt etmio yoksa yanmıştım gerçi onun yerine ben ayırıyorum ya neyse
ben tatlı sevmiyorum ya özel günler dışında :)
kızlar abarık etek seçmeyin boyunuz kısa ise lütfen size bunu söyleyim :)
ececim şimdi baktım senin nişan fotolarına elbisen sana çok yakışmış fakat boynun uzun değil tek omuz tercih etmişsin keşke o omuz detayını öyle kabarık yaptırmasaydın boynunu kapatmış saçını da o tarafa toplatınca orası çok karışık olmuş düğününde dikkat et.
ayrıca göbeği olanlar göğüsten aşağı bollaşan abiye tercih edin, basenleriniz varsa balık model tercih etmeyin vs... böyle devam eder :)
gelinliğim için her türlü detay ile ilgilendimde.
ben bayılırım salata meze çeşitleri Allahtan nişanlım yemek ayırt etmio yoksa yanmıştım gerçi onun yerine ben ayırıyorum ya neyse
ben tatlı sevmiyorum ya özel günler dışında :)
kızlar abarık etek seçmeyin boyunuz kısa ise lütfen size bunu söyleyim :)
ececim şimdi baktım senin nişan fotolarına elbisen sana çok yakışmış fakat boynun uzun değil tek omuz tercih etmişsin keşke o omuz detayını öyle kabarık yaptırmasaydın boynunu kapatmış saçını da o tarafa toplatınca orası çok karışık olmuş düğününde dikkat et.
ayrıca göbeği olanlar göğüsten aşağı bollaşan abiye tercih edin, basenleriniz varsa balık model tercih etmeyin vs... böyle devam eder :)
gelinliğim için her türlü detay ile ilgilendimde.
canım bende tatlı sevmem acı ve ekşi severim yaptğım tatlıları ikram etmekten hoşlanırım
benim sevgilimde ayırt etmez ama sıcak yemek bekler ona çorba pilav bide et yemeği yanına sebzeyle dengelersem tamam
bizim aylardır yemekleri babam yapıyo her yemeğmizde mangal yada közde olduğu için annem suluları ve sebzeleri babamda her akşam sağolsun mangal yapıyo ben beyaz et seviyorum sağlıklı yaşam formuna uyup dikkatli beslenen ailem var o yüzden bende ister istemez onlara benziycem yani hep yemek yapmakla uğraşıcam
pelin gelin hoşgeldin canım
hoşgeldinnnnnnnnnnn bilmem bi bak bakayım profilime
canım bende tatlı sevmem acı ve ekşi severim yaptğım tatlıları ikram etmekten hoşlanırım
benim sevgilimde ayırt etmez ama sıcak yemek bekler ona çorba pilav bide et yemeği yanına sebzeyle dengelersem tamam
bizim aylardır yemekleri babam yapıyo her yemeğmizde mangal yada közde olduğu için annem suluları ve sebzeleri babamda her akşam sağolsun mangal yapıyo ben beyaz et seviyorum sağlıklı yaşam formuna uyup dikkatli beslenen ailem var o yüzden bende ister istemez onlara benziycem yani hep yemek yapmakla uğraşıcam
pelin gelin hoşgeldin canım
Bebeğim maşallah çok şirinsin:) Sempatik ve sıcakkanlı durmuşsun fotoğraflara bile yansımış, nazar değmesin canımmm
Hoşbulduk balımm
Kızlaaar yemekten mi söz ediyorsunuz!!! Meze mi dediniz, bayılırım yaaaa. Benim aşkım da yemek ayırt etmez, et çok sever. Meze de aynen. Hele bi de sofrada azıcık içki oldu mu değmeyin keyfine:76: Şaka bi yana, mutfağa çok düşkündür evlenince napıcam ben:18: Yemeklerden çok anlıyor :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?