Amin
kız çocukları yok, bir yere tatile gitsinler çagırırlardı, güzel bi kıyafet görsün hemen alırlardı.
evlenirken yemek yapmayı pek bilmezdim ben hepsini kayınvalidem öğretti.
tatlıyı da ıslak keke karar verdim.
bende sevmiyorum sosta yumurta olunca kokuyor yenmiyor. aynı benim tariften yapıyorsun harika oluyor kesinlikle.allah bozmasın canım
ben çikolota soslu ıslak kek yapıyorum kekin sosuna yumurta koyup karıştırmıyorum mesela öyle yapanlar var çiğ yumurtayı sosa katanlar ben çikolatayı bitter severim tek sütle eritiyorum keki kesince üstüne boca ediyorum sonra hemen biryerde krem şanti çırpıyorum yada dondurmada olur kekin üstünede ceviler yerleştirip servis yapıyorum
yada ıslak keke vişnede koyuluyor oda harika bir tad çikolata parçaları ve vişne ohh
Ececik bu arada sana cevap veremiyorum 100 msjım oolması gerekiyormuş.
senin ki genelkurmayda falan mı asker ne bu giz
Kızlar ben çok üşüyorum hasta olucam galiba
neyi istemiyor anlamadım
dikkat et kendine ececim geçiş dönemi havalar sogumaya başladı kendine iyi bakmalısınbuarada hangi şehirdensin ececim ?
off banda yorganmın altından yazıyorum sadece ellerm ve kafam dışarda dünden beri ellerim ayaklarım donuyor offf
bu arada kızlar baktınızmı linke alışveriş cinine
bende sevmiyorum sosta yumurta olunca kokuyor yenmiyor. aynı benim tariften yapıyorsun harika oluyor kesinlikle.
off banda yorganmın altından yazıyorum sadece ellerm ve kafam dışarda dünden beri ellerim ayaklarım donuyor offf
bu arada kızlar baktınızmı linke alışveriş cinine
cevap yazamadım oje yapıyordum da
valla cnm ben elma imişim
beğendiğim modelden ziyade mini etekler iyiymiş bana,
genel anlamda kalem etekler falan zaten seviyorum öyle ama nişanda da değil yani.
olsun yine de ben istediğim modelleri deneyip üstümde görücem
Karolina msj attım özeldendurum o yani..
kendimi kötü hissettim birden
Gizem ben göremiyorum ya
elma derken vücut tipi mi ? ben neyim kız banada bak
Ben uyur kızlar yarın erken kalkıcamSevdiğimle kahvaltı edicez Saçlarımı maşa yapmak 1,5 saatimi alıyo Çok uzadılar artık kestiricem sanırım ama kıyamıyorum
Öptüm hepinizi iyi geceler gelinciklerr
Ben uyur kızlar yarın erken kalkıcamSevdiğimle kahvaltı edicez Saçlarımı maşa yapmak 1,5 saatimi alıyo Çok uzadılar artık kestiricem sanırım ama kıyamıyorum
Öptüm hepinizi iyi geceler gelinciklerr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?