'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

allah bozmasın canım

ben çikolota soslu ıslak kek yapıyorum kekin sosuna yumurta koyup karıştırmıyorum mesela öyle yapanlar var çiğ yumurtayı sosa katanlar ben çikolatayı bitter severim tek sütle eritiyorum keki kesince üstüne boca ediyorum sonra hemen biryerde krem şanti çırpıyorum yada dondurmada olur kekin üstünede ceviler yerleştirip servis yapıyorum

yada ıslak keke vişnede koyuluyor oda harika bir tad çikolata parçaları ve vişne ohh

Ececik bu arada sana cevap veremiyorum 100 msjım oolması gerekiyormuş.
senin ki genelkurmayda falan mı asker ne bu giz

karoline sana mesaj atmıştım ama sanırım mesaj sayın yeterli değil bi 10 tane daha doldurup bana özelden mesaj atabilir misin rica etsem

bende sevmiyorum sosta yumurta olunca kokuyor yenmiyor. aynı benim tariften yapıyorsun harika oluyor kesinlikle.

off banda yorganmın altından yazıyorum sadece ellerm ve kafam dışarda dünden beri ellerim ayaklarım donuyor offf

bu arada kızlar baktınızmı linke alışveriş cinine

Baktım balım ben Pek bi güzel, elbise giymeyi pek sevmiyorum nedense uzun giyiyorum giyersemde ama nişanımda falan göz önünde bulundurucam sık kullanılanlara ekledm bile aynen tatlım bende yorgan içindeyim parmaklarm buz kesti

bende sevmiyorum sosta yumurta olunca kokuyor yenmiyor. aynı benim tariften yapıyorsun harika oluyor kesinlikle.

oktay ustanın tarifi ben tatlı yapmaya bayılırım ilk kez bu ramazanda yemekte yaptım oruç tutarken biraz mazoşişstlik yaptım yemek yaparak ama olsun birşeyleri öğrendim.

ama biliyormusun canımda çekti

he aklıma gelmişken etimekli pastada olabilir

Karolina msj attım özelden durum o yani..

Gizem ben göremiyorum ya

Son düzenleme:
off banda yorganmın altından yazıyorum sadece ellerm ve kafam dışarda dünden beri ellerim ayaklarım donuyor offf

bu arada kızlar baktınızmı linke alışveriş cinine

cevap yazamadım oje yapıyordum da

valla cnm ben elma imişim

beğendiğim modelden ziyade mini etekler iyiymiş bana,
genel anlamda kalem etekler falan zaten seviyorum öyle ama nişanda da değil yani.

olsun yine de ben istediğim modelleri deneyip üstümde görücem

elma derken vücut tipi mi ? ben neyim kız banada bak

elma derken vücut tipi mi ? ben neyim kız banada bak

alışveriş cini stil rehberine tıkla siteyi açınca en yukarda stil rehberine tıkla aşağılara in elma armut kum saati modelelri çıkıyor sitede burayı tıklayın diyor tıklayınca sorular çıkıyor canımcım

Ben uyur kızlar yarın erken kalkıcam Sevdiğimle kahvaltı edicez Saçlarımı maşa yapmak 1,5 saatimi alıyo Çok uzadılar artık kestiricem sanırım ama kıyamıyorum
Öptüm hepinizi iyi geceler gelinciklerr

günün güzel geçsin canım iyi gecelerr

benimkilerde uzasa ah ahhh iyi geceler canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…