bende göbek ve göğüs yok ama popo var hafif oda eridi sayılır o yüzden öyle göğüsten gelen bir model bana çok uyuyo vücudumu seviyorum ama azcık göğüs olaydı iyidi
yarın eşimin ailesi yemeğe gelicek tatlı olarak ne yapsam bulamadım :)
sevgililerinizin aileleriyle aranız nasıl kızlar?
canım kelebekli tabaklar varya pembeli onu diyorum çay pasta seti pembe çiçekli herhalde
ben sabah hiçbirşey başaramyorum çocukluğmdan beri böyle alıştım ben okula giderkende böyleydim akşamdan koyardım hatta bu sabah yarın ne g,iyceğmi düşünmedn normlde o bile beynmde hazır olur sadece koymak kalır biryere ordan alırım
off başak burcuyum bu huy kötü
orkidecim alışverişcini stil rehberine tıkla canım orda var
6 sene geçti daha tanışamadımTanışmadım daha doğrusu çok içli dışlı olmak istemiyorum sözden 1-2 ay önce tanısırım olur biter
Çörek otu yağı balım Kesinlikle tavsiye ediyorum 80 giyen ben 85 kullanıyorum artık
benimde eşimle 6 yıllık beraberligim vardı 2. yılımızdan sonra tanışmıştık ailesiyle. o zamandan beri çok severler beni. hep kızım kızım.
maşallah öyle olması daha güzel inşallah bozulmaz
benimde eşimle 6 yıllık beraberligim vardı 2. yılımızdan sonra tanışmıştık ailesiyle. o zamandan beri çok severler beni. hep kızım kızım.
İnş. Bozulmaz cnm benmkide istemio bende istemem görüşmeyi pek sevmiyorum
Amin
kız çocukları yok, bir yere tatile gitsinler çagırırlardı, güzel bi kıyafet görsün hemen alırlardı.
evlenirken yemek yapmayı pek bilmezdim ben hepsini kayınvalidem öğretti.
tatlıyı da ıslak keke karar verdim.
İnş. Bozulmaz cnm benmkide istemio bende istemem görüşmeyi pek sevmiyorum
çok güzel inşş hep böyle devam eder forumda çok güzel browni tarifi var denedim muhteşem oldu ondanda yapabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?