yok canım evde ağlamadım zaten tuttum kendimiAslının dediklerine katılıyorum canım.
evden çıkarken ve düğün sonrası gözümden 1 damla yaş akmadı benim , normalde duramam ağlamadan.Ama ailem üzülmesin diye tuttum ben kendimi..
Artık oraya evim diyemiyorsun, annemlerin evi demeye başlıyorsun..
Çünkü kendi aileni kuruyorsun,düzeninin oturttukça hoşuna gidiyor herşey..
Sevdiğin adamla kendi dünyanı kuruyorsun,kapını kapadığında herşey dışarda kalıyor.
Kavgalarını uzuntulerini hayallerini sevinçlerini onunla paylaşıyorsun...
Ben asla alışamam diyordum ama dünyanın kanunu bu..
Sende bu zamanlarda sıkma kendini,ağlamak istediğinde ağla ama ailene yansıtmamaya çalış..
hüüüüm ağlamak da neymiş hayır hayır huzurlu yuvana gideceksiin eşinle geçireceğin zamanları düşünhadi hadi dağıtın şu havayı ama yaaa a gecelik falan konuşun noldunuz siz bugüüün
Hüm senin mürvedini görecek bir baban var ne mutlu sana birde bana bakkafamı dağıtacak bişeyler deyin bana hala ağlıyorum
Çok güçlü olduğumdan değil sadece çok güçlü durmak zorunda olduğumdan böyleyim.nasılsın canım,
yazdıklarını okudum da çok güçlüsün demek ki helal olsun.
hümmmm hemen seni güldürecek bişi anlatayım
toplu taşıma aracıyla gelmenin faydaları mı desem ne desem
sabah dolmusa bir bayan binecek gömlek ultra mini etek topuklu kapıda durdu " boşşşşşşşş yer var mıııııııııııııııı" dedi
ben uyukluyordum sesle böleoldum
şoför var arka koltukta dedi. neyse bu yan durarak çıktıyeni style galiba (Elif'in kulagı cınlasın )
bu safkoz bindi ya parayı uzattı şoför arkaya geçin bayan trafik var dedi. kız" ayy ben arkaya oturamam yalnız etekten dolayı dedi"
ben yine
şoför " etek boyuna göre koltuk değişimi , dolmuş ücret değişimi yapmıyoruz,uçak değil burası "dedi60:
herkes kahkaha attı.
esra-ceyda kardeslerin esmer versiyonuydu. tuhaf insanlar ya
speedy_gonzales.....canım baktım...iyiki bakmışım...diş hekimine gitmek hiç aklıma gelmemişti.....ki hamilelikte dişler cok cabuk cürüyomus....:26::26::26:
saol canım ya...önce bi kadın doğumcuya sonrada diş hekimine gidicemmm
Pınar elifin yokluğunu aratmıyorsun.
Hoş geldin kuzu
hümmmm hemen seni güldürecek bişi anlatayım
toplu taşıma aracıyla gelmenin faydaları mı desem ne desem
sabah dolmusa bir bayan binecek gömlek ultra mini etek topuklu kapıda durdu " boşşşşşşşş yer var mıııııııııııııııı" dedi
ben uyukluyordum sesle böleoldum
şoför var arka koltukta dedi. neyse bu yan durarak çıktıyeni style galiba (Elif'in kulagı cınlasın )
bu safkoz bindi ya parayı uzattı şoför arkaya geçin bayan trafik var dedi. kız" ayy ben arkaya oturamam yalnız etekten dolayı dedi"
ben yine
şoför " etek boyuna göre koltuk değişimi , dolmuş ücret değişimi yapmıyoruz,uçak değil burası "dedi60:
herkes kahkaha attı.
esra-ceyda kardeslerin esmer versiyonuydu. tuhaf insanlar ya
hoşbuldum günaydın canımm
pınar=elif
ağlamak yooo yoo yyoookkk(hareketi getirin gözünüzün önüne )
gülmek var 24:
yarınlarda yarınlarda seni sevmek varr
Hüm senin mürvedini görecek bir baban var ne mutlu sana birde bana bak
Her şeyimle kendim ilgilenmeye çalışıyorum. Evli abim eşinden dolayı ilgilenemiyor annemle kız kardeşim elinden geldiğince yanında bekar abimse işlerinin yoğunluğunu bahane ediyor. Babanın gölgesi bile çok değerli bu zamanda emin ol. Ben bunu yaşayarak öğreniyorum. Hep biri laf ederse ne yaparım aman nişanlıma fazla yaklaşmayayım adım çıkıp abimler huzursuz olmasın vs. diye o kadar çok şey düşünüyorum bunca sıkıntının arasında
Babam olsaydı belki bugün her şey daha farklı olacaktı.Gelinliğimin içinde beni ona verirken nasihatleri olacaktı.Beni hep koruyacaktı.Düşünsene en önemlisi kvdem ve kpderim bana bu şekilde baskı kurmaya çalışmayacaktı.Bu şekilde davranıp canımı sıkamayacaktı.Şimdi aileler arası huzursuzluk olmasın diye sineye çekiyorum bazı şeyleri görmezden geliyorum.
Ne güzel telinle duvağınla gelin oluyorsun.Hemde seni dünyada en çok seven erkeğin himayesinde olarak.Ben böyle çok korkmazdım belki arkamda güçlü bir duvarın olduğunu bildiğimden şimdiyse bir kanadım kırık uçacağım yuvadan sen kıymetini bil ve ağlama mutluluğunun tadını çıkar. Allah başınızdan eksik etmesin ve sizi tüm kem gözlerden korusun inşallah
Çok güçlü olduğumdan değil sadece çok güçlü durmak zorunda olduğumdan böyleyim.
Annemin daha fazla üzülmemesi, kız kardeşimin kendini bırakmaması gibi düşünmeme gereken faktörler vardı. Bu yüzden de duygularımı hep gizlemeyi öğrendim. Göz yaşını içine akıtırsın bir süre sonrada bakarsın kurumuşlar.Ben aşkımın ailesini annem babam olarak görüp sevmek istiyordum kısmet değilmiş. Şimdi yuva kuruyorum herkese mesafeli ve dikkatli olarak yaşamak zorundayım. Zorunluluk, ve şartlar herkesi değiştiriyor. Ay neyse bu kadar kasvet yeter
Süperim yarın gelinliğimi alacağım yuppiiiiiii
Ya sne nasılsın kuzum
Pınarcım yarın gelinliğimi görücem yeniden aşık olacağım ona veeee göbek atıp havaya sıçrayacağım sevincimden
Hayatın kendi acımasızsa mutlu olduğun anların kıymetini bilip hep eğlenmeli insan
Elifin kınası var aslında orada olup döktürmek vardı. Lakin hümle ben raks yaptığımızda millet kaçar
Her şeyimle kendim ilgilenmeye çalışıyorum. Evli abim eşinden dolayı ilgilenemiyor annemle kız kardeşim elinden geldiğince yanında bekar abimse işlerinin yoğunluğunu bahane ediyor. Babanın gölgesi bile çok değerli bu zamanda emin ol. Ben bunu yaşayarak öğreniyorum. Hep biri laf ederse ne yaparım aman nişanlıma fazla yaklaşmayayım adım çıkıp abimler huzursuz olmasın vs. diye o kadar çok şey düşünüyorum bunca sıkıntının arasında
Babam olsaydı belki bugün her şey daha farklı olacaktı.Gelinliğimin içinde beni ona verirken nasihatleri olacaktı.Beni hep koruyacaktı.Düşünsene en önemlisi kvdem ve kpderim bana bu şekilde baskı kurmaya çalışmayacaktı.Bu şekilde davranıp canımı sıkamayacaktı.Şimdi aileler arası huzursuzluk olmasın diye sineye çekiyorum bazı şeyleri görmezden geliyorum.
Ne güzel telinle duvağınla gelin oluyorsun.Hemde seni dünyada en çok seven erkeğin himayesinde olarak.Ben böyle çok korkmazdım belki arkamda güçlü bir duvarın olduğunu bildiğimden şimdiyse bir kanadım kırık uçacağım yuvadan sen kıymetini bil ve ağlama mutluluğunun tadını çıkar. Allah başınızdan eksik etmesin ve sizi tüm kem gözlerden korusun inşallah
Annemin daha fazla üzülmemesi, kız kardeşimin kendini bırakmaması gibi düşünmeme gereken faktörler vardı. Bu yüzden de duygularımı hep gizlemeyi öğrendim. Göz yaşını içine akıtırsın bir süre sonrada bakarsın kurumuşlar.Ben aşkımın ailesini annem babam olarak görüp sevmek istiyordum kısmet değilmiş. Şimdi yuva kuruyorum herkese mesafeli ve dikkatli olarak yaşamak zorundayım. Zorunluluk, ve şartlar herkesi değiştiriyor. Ay neyse bu kadar kasvet yeter
Ya sne nasılsın kuzum
canım benim ya haklısın ne kadar şükretsem az
Ben neden görmedim o teyzeyi yaşlandığım halimi bileyim barim değil mi?valla bence de dünkü videoda ki teyze gibi olmak lazım
başın sağ olsun tatlım benim ya seni öyle iyi anlıyorum ki ...
insan böyle zamanda anlıyor yokluğunu.. böyle zamanda üzülüyor..
benim babam ben çok küçükken vefat etti hatırlayamıyorum çok fazla annem ananem üzülmesin diye onlara da soramadım söyleyemedm hiç...
ama ben babamın yokluğuna en çok mezuniyet törenimde ve nişan alışverişimde ağlamıştım ...
Rabbim sana hayırlı ve gözünün içine bakan bir eş nasip etmiş ne güzel sen zaten kendi ayaklarının üzerinde durmuşsun şimdiye kadar eşinin ailesinin yardımı olmadan da eşin ve sen halledersiniz her şeyi hayırlısıyla artık son günler tatlım yeni ailende huzur dolu bir hayatın olsun inşallah
Ya sne nasılsın kuzum
Günaydınnnnnnn
Nolmuş burası böylee sabah sabah duygusala bağlamışsınız sel basmış topiğii
Ağlaşmayın yaa şu güzel günlerinizin,heyecanınızın tadını çıkarın
Çağlamm,Mügemm ve sipaydiiii inşallah gönlünüzden geçen zamanlar da hamile olduğunuzun haberini alırsınız Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin hepinize
Özgemmm nice yıllara bitanemmm çok mutlu ol sen,güldüğünde hep o güzel gamzeni görelim
Eliffkoviçç bugün bol bol ağlıycakkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?