'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

gerçekten ya sabah sabah kötü oldum düzelmem lazım
iyiyim canım cok şükür bugün bizde annemle gidip gelinlik bakıcaz
aslında beğendiğim bir tane vardı ama annem biraz daha gezelim dediii
Bak kötü oldun mu aklını başka bir şeye ver mesela ben buraya yazarken birde ev için dekoratif şeylere bakıyorum.
Ne hüzün kalıyor nede gözlerim doluyor yoksa gelip gidene açıklama yapmaktan ölürüm ben

Başkanın yanına gittim dosya almak için pcsine usb mi taktım hüm yazıyor usb adında Hüm dedi efendim dedim bundan sonra sana Hüm diyoruz dedi gülerek.. bende siz nasıl isterseniz dedim sağolsun çok iyi hepimizin babası gibi

sayfaları okuyunca kötü oldum benn ama
Dilam sevgi pıtırcığım
Gel bakim yanıma bize daha göbek atmayı öğreteceksin kınamda ayağı kırılmış at gibi sekmek istemiyorum beeeeeennn
Çok komik olacağıma eminim misal
İlk oynadığımız zamanlar
Oynayıp cozuttuktan sonraki halimiz

Enişteler kaçacak delik ararlar herhalde
geçicek geçicek büyüyeceğiz

Ben içimdeki çocuğu büyütmeyeceğim.
Bir tarafım hep şımarık, hep masum kalsın.
Bence sende büyütme sıkıcı olur o zaman hayatın

ayy haticemm hiç güleceğimm yooktuuu :86::86::86::86::86::86:

umarım başarabilirim canımm benim
bu arada ben oynamadan duramıyorum ya nişanda da dağıtdım iyice sonradan izliyorum kopmusum
herşey iyi güzel nerde roman çalıyor orada ben ipleri koparıyorumm

Aslım hep siz beni toparlıyorsunuz azıcık hocalarımdan ders aldım diyeyim.
Öpüldün

canım benim biz kocaman aile olduk burda

geçmişe dönük düşününce ne sıkıntılar çektik yaaaaa bu duyguların hepsini beraber paylaştık.

hepiniz iyi ki varsınız. kimine göre sanal alem saçmalık ama bana göre değil.. yanımda fiziken bulunan insanlardan daha yakın oldu herkes bana burda, tenime değil ama içime dokundunuz

bi de ben lunaparka gitmek istiyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…