İiyimmm süperim hatta sen nasılsınnn
canım benim biz kocaman aile olduk burda
geçmişe dönük düşününce ne sıkıntılar çektik yaaaaabu duyguların hepsini beraber paylaştık.
hepiniz iyi ki varsınız. kimine göre sanal alem saçmalık ama bana göre değil.. yanımda fiziken bulunan insanlardan daha yakın oldu herkes bana burda, tenime değil ama içime dokundunuz
bi de ben lunaparka gitmek istiyom
İyiyim aslında size bir sorum olacaktı?
Yarın aşkın doğum günü ilk kez kutlayacağım.
Ona süpriz yapmak istiyorum ama malum eldeki avuçtakini ev için harcadık.
Bende Eki Görüntüle 701542 bu çerçeveden aldım. Hem evin dekorasyonu için kullanırız hemde hediye almış olurum diye düşündüm. İçine de ikimizin fotoğraflarını koyup hediye paketi yapayım diyorum. Çaktırmadan eve götüreceğimiz eşyaların içine koyayım. Küçük birde pasta alayım. Evimizi temizleyip kalan avizeleri asmamız lazım. Orada küçük bir kutlama yapayım nasıl olur sizce?bu arada ilk doğum günü şeysi olacak benimkisini ben istediğim için kutlamadık hediye olarak ta ev için bir iki parça bişey aldı bana
bende alacağım bundan koçtaş yada bauhouse da gördüm acaba hangisinde görmüştüm :44::44::44::44::44:
İyiyim aslında size bir sorum olacaktı?
Yarın aşkın doğum günü ilk kez kutlayacağım.
Ona süpriz yapmak istiyorum ama malum eldeki avuçtakini ev için harcadık.
Bende Eki Görüntüle 701542 bu çerçeveden aldım. Hem evin dekorasyonu için kullanırız hemde hediye almış olurum diye düşündüm. İçine de ikimizin fotoğraflarını koyup hediye paketi yapayım diyorum. Çaktırmadan eve götüreceğimiz eşyaların içine koyayım. Küçük birde pasta alayım. Evimizi temizleyip kalan avizeleri asmamız lazım. Orada küçük bir kutlama yapayım nasıl olur sizce?bu arada ilk doğum günü şeysi olacak benimkisini ben istediğim için kutlamadık hediye olarak ta ev için bir iki parça bişey aldı bana
bende alacağım bundan koçtaş yada bauhouse da gördüm acaba hangisinde görmüştüm :44::44::44::44::44:
Giz adamla evlendikten sonra yapayım hastanelik olmasın kuzum.hatice bende aynı hediye işini böle yapmayı üdşünüyorum sevdiceğimin 14 mayıs doğum günü ve ne alıcağmı bilemiyorum bu ay geçen aydan fakrlı ben daha şimdiden kötü durumdayım çok gereksiz harcamalarım oldu çok o yüzden bu ay nasıl geçicek bilmiyorum hediy eişini bende böle çözsemmi aceba
fikrinde çok hoş hattaha pasta yapmayı seven biriysen kendin yapman daha anlam katar yapıp götürürsün vaktin varsa eğer canım
gayet güzel bi hediye ve süpriz canım bence
koçtaşta gördüm kuzucuk ben de almayı düşünüyorum da
Giz adamla evlendikten sonra yapayım hastanelik olmasın kuzum.
O kadar başarılıyım anla pasta konusundaama aşk için öğreneceğim bir sürü şey yapacağım.
Bence sende böyle yap hem yuvanızda her baktığınızda ikinizinde içini aşkla dolduracak bir obje olsun.
Kıyafet vs. bir süre sonra eskiye biliyor ama bu kalıcı evlendikten sonra zaten genellikle hep sen alacaksın o tür şeyleri aşkına
Sinem teşekkür ederim canım.
İlk doğum gününü yuvamızda kutlamak onu çok mutlu edecek.
Boğa erkeği nede olsa
aaaaa böle deme yaaaa inan yaparsın istesen evlendiğine sakla o zaman dün truf denedim bende becerikli değilimdir ama ona truf yaptım herkes gaza getirdi yaaprsın die belki tembelliği bırakırsam pastaısnıda yaparım mutlu olsun die
vallla dün migros ve koçtaşta gezdim migrostan albüm alayım fotoları koyalım dieğr sayfalarda ilerde gidiceğmiz yerleri onla olan hayallelrimi yazayım dedim
şimdi senin fikrinide görüm çok güzel
bide sevdicek askerdeyken mektup yazıp göndermedim kalpli bir kutu alıp koymuştum oda bana çiçek gödnemrişti gül yapraklarınıda kutuya koydum ve şimdi geldiğinden beri yazacağım mektubu yazıcam sanırsam bu bile yeter demi kalp kutu güller ve gönderilmemiş mektuplar
özgişşşşş yıl dönümünüz kutlu olsun kuzummm :))))))))))))))))
Her şey çok güzel olacak inşallahzaten önemli olan birlikte geçirmeniz canım
yirim siziiiii hepinizi ayrı ayrı yirimmmmm
sevgi pötürcüklerim benim
criminale aşık oldum ben de
hatta bütün oyunları sildim ona başlayınca
Çok sevineceklerdir eminim.
Bizimkinin damak tadı çok iyidir ve herşeyi kolay kolay beğenmez ondan cesaret edemem.
En azından evleninceye kadar sonra söz verdi mutfakta birlikte yapacağız. Keza kendisi mutfakta çok iyidir.
yirim siziiiii hepinizi ayrı ayrı yirimmmmm
sevgi pötürcüklerim benim
criminale aşık oldum ben de
hatta bütün oyunları sildim ona başlayınca
Pınar elife çok çok selam söyle ve tebrik ettiğimizi de belirt lütfenhüzün bulutları dağılmış biraz
aklıma geldi gene ya fenerbahçe elendi dün akşam yaa
hem kızdım hem üzüldüm hem de bu da bi başarıydı dedimilk yarıyı izleyemedim gezmedeydik ama 2 yarı hakem yüzünden oldu hep bu kadar faul görmedim ben bi maçta
maç muhabbeti seven varmıydı yaa:44:
anlattıklarım saçma gelmiş olabilir ama gazeteye baktıkça aklıma geliyo da
aslimuu elifle 10 dk önceye kadar mesajlaşıyoduk
kendini gelin gibi hissedemiyormuş hiç heyecanlı değilmişama çok mutluymuş
kuaföre gitmiyon mu daha dedim hani hazırlanınca hisseder diye öğlen gidecekmiş kuaföre de
moda girememiş yani daha
bence ben bile ondan daha heyecanlıyım
idrak edememiş henüz olayı
pazar gecesi eder heralde
gayet güzel bi hediye ve süpriz canım bence
koçtaşta gördüm kuzucuk ben de almayı düşünüyorum da
canım sende benim gibi şanslısın benimki üniversi,tedyeken beni yemekle kandırırdı yapar çağırdı bide ben çok iştahlı yerim benimki yemediği halde göbekli :)))))offf beğenmemem mevzusu bizdede var malesef
candy crustan sonra farklı gbir oyun daha damı türedi özgeeeee
Pınar elife çok çok selam söyle ve tebrik ettiğimizi de belirt lütfen
Anam bir anda anlayamıyordur şokta şu anda çıkınca görcem ben onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?