'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

aslı,hümm paylaştığınız yazılarrrr

ben gideceğim günü düşünmek bile istemiyorum annemle sürekli ağlaşıyoruz zaten
ağlıcaz ağlıcaz sonra geçecek kiii

aslıı minibüs olayına koptummm yaaaaaa şoför de iyi cevap vermiş

bu arada hepinize hayırlı cumalarrr..

İiyimmm süperim hatta sen nasılsınnn

İyiyim aslında size bir sorum olacaktı?
Yarın aşkın doğum günü ilk kez kutlayacağım.
Ona süpriz yapmak istiyorum ama malum eldeki avuçtakini ev için harcadık.
Bende bu çerçeveden aldım. Hem evin dekorasyonu için kullanırız hemde hediye almış olurum diye düşündüm. İçine de ikimizin fotoğraflarını koyup hediye paketi yapayım diyorum. Çaktırmadan eve götüreceğimiz eşyaların içine koyayım. Küçük birde pasta alayım. Evimizi temizleyip kalan avizeleri asmamız lazım. Orada küçük bir kutlama yapayım nasıl olur sizce? bu arada ilk doğum günü şeysi olacak benimkisini ben istediğim için kutlamadık hediye olarak ta ev için bir iki parça bişey aldı bana

Aslım çünkü hepimiz hemen hemen aynı sıkıntıları yaşıyoruz.
Aynı heyecanları paylaşıyoruz ve anlayışlı oluyoruz birbirimize ön yargıyla yaklaşmıyoruz.
Ben utanıp sıkılan ben ilk öpücüğümü sadece sizinle paylaştım. Sayenizde birkaç tane oldular.
Sonra ciddi ciddi çamaşır alabilme planları yapıyorum. Hepimiz değişiyor ve geliştiriyoruz birbirimizi hep böyle olalım inşallah

bende alacağım bundan koçtaş yada bauhouse da gördüm acaba hangisinde görmüştüm :44::44::44::44::44:

bende alacağım bundan koçtaş yada bauhouse da gördüm acaba hangisinde görmüştüm :44::44::44::44::44:

Ben uygun aldım.
Hem kaliteli hemde 36 milyona aldım Eminönünde bu hediyelik eşyaların satıldığı bir yokuş var orada aklın hayalin durur bir sürü şey ve benim cüzdanda az para kalmıştı.Dedimki cennete düştüm herhalde evlenip elim bollaşınca gidip evime bir sürü ciciler alacağım

Bunuda aşkla plan yapmıştık daha önce evebeyn banyosuyla balkon kapısının arasında olan duvara asacağız diye.
Hem hayalini gerçekleştireceğiz hemde hediye almış olacağım. Bir taşla iki kuş

Son düzenleme:
hatice bende aynı hediye işini böle yapmayı üdşünüyorum sevdiceğimin 14 mayıs doğum günü ve ne alıcağmı bilemiyorum bu ay geçen aydan fakrlı ben daha şimdiden kötü durumdayım çok gereksiz harcamalarım oldu çok o yüzden bu ay nasıl geçicek bilmiyorum hediy eişini bende böle çözsemmi aceba

fikrinde çok hoş hattaha pasta yapmayı seven biriysen kendin yapman daha anlam katar yapıp götürürsün vaktin varsa eğer canım

gayet güzel bi hediye ve süpriz canım bence

koçtaşta gördüm kuzucuk ben de almayı düşünüyorum da

Giz adamla evlendikten sonra yapayım hastanelik olmasın kuzum.
O kadar başarılıyım anla pasta konusunda ama aşk için öğreneceğim bir sürü şey yapacağım.
Bence sende böyle yap hem yuvanızda her baktığınızda ikinizinde içini aşkla dolduracak bir obje olsun.
Kıyafet vs. bir süre sonra eskiye biliyor ama bu kalıcı evlendikten sonra zaten genellikle hep sen alacaksın o tür şeyleri aşkına

Son düzenleme:

aaaaa böle deme yaaaa inan yaparsın istesen evlendiğine sakla o zaman dün truf denedim bende becerikli değilimdir ama ona truf yaptım herkes gaza getirdi yaaprsın die belki tembelliği bırakırsam pastaısnıda yaparım mutlu olsun die

vallla dün migros ve koçtaşta gezdim migrostan albüm alayım fotoları koyalım dieğr sayfalarda ilerde gidiceğmiz yerleri onla olan hayallelrimi yazayım dedim

şimdi senin fikrinide görüm çok güzel

bide sevdicek askerdeyken mektup yazıp göndermedim kalpli bir kutu alıp koymuştum oda bana çiçek gödnemrişti gül yapraklarınıda kutuya koydum ve şimdi geldiğinden beri yazacağım mektubu yazıcam sanırsam bu bile yeter demi kalp kutu güller ve gönderilmemiş mektuplar

özgişşşşş yıl dönümünüz kutlu olsun kuzummm :))))))))))))))))

yirim siziiiii hepinizi ayrı ayrı yirimmmmm
sevgi pötürcüklerim benim

criminale aşık oldum ben de
hatta bütün oyunları sildim ona başlayınca

Çok sevineceklerdir eminim.
Bizimkinin damak tadı çok iyidir ve herşeyi kolay kolay beğenmez ondan cesaret edemem.
En azından evleninceye kadar sonra söz verdi mutfakta birlikte yapacağız. Keza kendisi mutfakta çok iyidir.

hüzün bulutları dağılmış biraz

aklıma geldi gene ya fenerbahçe elendi dün akşam yaa

hem kızdım hem üzüldüm hem de bu da bi başarıydı dedim ilk yarıyı izleyemedim gezmedeydik ama 2 yarı hakem yüzünden oldu hep bu kadar faul görmedim ben bi maçta

maç muhabbeti seven varmıydı yaa:44:

anlattıklarım saçma gelmiş olabilir ama gazeteye baktıkça aklıma geliyo da

aslimuu elifle 10 dk önceye kadar mesajlaşıyoduk

kendini gelin gibi hissedemiyormuş hiç heyecanlı değilmiş ama çok mutluymuş

kuaföre gitmiyon mu daha dedim hani hazırlanınca hisseder diye öğlen gidecekmiş kuaföre de

moda girememiş yani daha

bence ben bile ondan daha heyecanlıyım

idrak edememiş henüz olayı

pazar gecesi eder heralde

zaten önemli olan birlikte geçirmeniz canım
Her şey çok güzel olacak inşallah

Canım 30lu yıllarıda görmen nasip olur inşalalh
Gerçi o zaman sex layd dansı yapamazsın ama Allah hep böyle birlikte musmutlu etsin sizi inşallah

canım sende benim gibi şanslısın benimki üniversi,tedyeken beni yemekle kandırırdı yapar çağırdı bide ben çok iştahlı yerim benimki yemediği halde göbekli :)))))offf beğenmemem mevzusu bizdede var malesef

candy crustan sonra farklı gbir oyun daha damı türedi özgeeeee

Pınar elife çok çok selam söyle ve tebrik ettiğimizi de belirt lütfen
Anam bir anda anlayamıyordur şokta şu anda çıkınca görcem ben onu

Bizimki bazen ukalalık yapıyor onu böyle yapsan daha iyi şu şekilde daha güzel olur.
Bazen saçını başını yolasım geliyor sonra diyor "evlenince sen yaparsın bende arkandan sarılıp yardım ederim.
Öğretirim yemek yapmayı bende salatayı hazırlarım birlikte soframızı kurup yeriz" diyor bende eriyip bitiyorum.
Erkeğin çok bilmesi kötü ama kendini bir şekilde kötü hissetmeni sağlıyor bazen ve bazende bu şekilde hemen seni toparlayacak bir yol buluyor.

Pınar elife çok çok selam söyle ve tebrik ettiğimizi de belirt lütfen
Anam bir anda anlayamıyordur şokta şu anda çıkınca görcem ben onu

söylerim canım

başkasının düğününe gidecek gibi şu anda herşey bitince anlaşılıyor sanırım

bende kendi nişanımda öyle olmuştum kuaföre gittik gelin hanımı alalım ilk dediler ben etrafıma bakınıyom herkes de bana bakıyor niye geçmiyo diye

ne bilim ben hiç gelin mi oldum

o andan itibaren anlamşıtım yalnız bu gecenin yıldızı benim moduna girmiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…