'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

kafayı mı çarptın kız ne sakarsın sennn

gevezek olan duygucukk,ben kendimde mendil eteği beğenmiyorum ama yakışana da yakışıyor içine hangisi siniyorsa onu al,ben de çok zorlanmıştım gelinlik seçerken sonunda seçtim umarım gönlümüze göre olur

hemşom olan duygucuk walla annem gördü bugün yok be yawrum didi bildiğin hardal bu didi mutlu oldumm kii sadece kılıfları çıkarttık kolilemişler kanepeleri hepsini açalım foto eklerim
bu arada eczaneye danış ilaç kullanırsın olur benim dr um kesen ilaçlar var demişti ama onu da sor eczaneye umarım halledersin kuzumbu arada çok geçmiş olsunnnn

haticeemmm süper bi fikir çok hoş hediyen

bizde çanta alalım annişlere didik benim kokoş annem düğünde takmaya minik abiye çantalardan istiyo daaa kaynanişede günlük alalım diyorm o da kokoş diil kokoş yapiim onu daa

dillaaaammmmm iyice sardıysan bi şey olmaz inş siz taşıyacaksanız dikkat edersiniz zaten kuzum

gündaşım napıyorsun nasıl oldunn:26:

hüümmmm sana bişi sorcam ki ben siz duşa kabin fln yaptırıyorsunuz ya kiradan düşülecek mi o yaptırdıklarınız yoksa portatif bi şey mi olacak

pınarrrımmm bizimde düğün var balayından döneceğimiz akşam yuh dedim yaa insan bi sorar balayınız vardır fln diye neyse herkesin kendine göre işi var neticede deyip çok kızmadım madem onlar bizi düşünmedi bizde onları düşünmeyiz ala ala yaaa bizim rezervasyonu yapan bayan oteli son güne kadar değerlendirin son gün eğer boşaltın demezlerse (balayı çiftlerine demiyorlar genelde otel müsait değilse söylerler didi) o gün akşama kadar bulunduğunuz yeri gezin yada bi yat turu yapın gelin yemeğinizi yiyin akşama kadar değerlendirip öyle dönün didi düğünde nerden çıktııııı o güne bi gelelim deyip erteliyorum ben bakalım çünkü balayı bu bi daha olmayacak bişey düğün hep hayırlanır ki

kiradan düşülecek canım demirbaş.... hatta bugün takıldı işte 400 tlymiş biz 400 az vereceğiz kirayı

kiradan düşülecek canım demirbaş.... hatta bugün takıldı işte 400 tlymiş biz 400 az vereceğiz kirayı

bizim ev de sıfır duşa kabin war ama banyo dolabı ve portmanto yok yaptıralım dedik ama çok pahalı olacak ev sahibimizde çok olunca kabul etmiyo ne yapsak bilemedik

sinem ya aynı şehirde olsak o kadar sorun değil yani

bizim burda düğün olcak nişanlımın akrabaları düğüne dışardan gelcek hep e biz balayına gidicez tam çıkış günümüze denk getirmişler ki bizde kendi arabamızla gidip tüm sahili geze geze gelecektik nişanlım bana çocukluğunun geçtiği yerleri gösterecekti hayalimiz vardı yani

şimdi ona da katılmasak olmayacak çok yakın çünkü ama bi o kadarda uzak baya yol yapıcaz maddi manevi yıpranıcaz

kızdım çok ama hayırlısını diliyorum herkes için

evet pınarım en iyisi hayırlısı demek

yok kuzularımm çarpmadım birden eğilip kalktım ya o yüzden yıldızlar uçuştuu :111::111::111::111::111:

heee aman çarpmadıysan kuzum el bi ara gitti kafayıda acıtma

şimdi kızlar benim size sorularım var sizden yardım almam gerekiyor

burası benim yatak odamın camı sizce zebra model mi olsun yoksa yere kadar tül mü balkon kapısından dolayı kararsız kaldım:26::26:

bir de ilk dan şarkılarınızı seçtiniz mi:26:

ben başka ne soracaktım ki yaaa:26:bi sürü vardı sorum ama:26:

ben yatak odasında tul seviyorum canım. ama mobilyanada uygun olması gerek ona göre düşün bence :44:

bircanım gelirler ya :44:

daha zaman var zaten o zamana bi çıkalım da hele

gelmeyecek olurlarsa söylerim araştırırız yine

teşekkür ederim canımm

heee aman çarpmadıysan kuzum el bi ara gitti kafayıda acıtma

yok yokk dikkat ediyorum artıkk
zaten üst bacağımı dikiş makinasına çarptım görseniz korkarsınız yeminlee :18::18::18::18:

ohh iyi bari pekmezi akıttın sandım

yokk ama akıtsam sevincen gibi duruyooo

sinoşum bence orayı tüm duvar tül perde yaptır
yatak odası ya ağır olmalı bencee
hem pencereni hem balkon kapın kapansın yanii

ben yatak odasında normal tül ve fon seviyorum canım mutfağımı zebra yaptım

eğer çıkışta eczaneye yetişirsem bi koşu soracağım ama bana nişanlım almış ki nasıl aldı şaşırdım ben yaa bitanem benim kıyamam ben onaaa
hemşiremizi aradım çok az geldiyse belki kesebilir ama 2 3 gün önce alman gerekiyor bi dene bakalım eğer keserse bıraktıktan sonra normalden fazla gelebilir korkma dedi hormoncukları alt üst ediyormuşuz ya
ben bi kullanayım bugün yarın durumu belirtirim size ki

bizim ev de sıfır duşa kabin war ama banyo dolabı ve portmanto yok yaptıralım dedik ama çok pahalı olacak ev sahibimizde çok olunca kabul etmiyo ne yapsak bilemedik

teşekkür ederim hemşomm daha iyiyim sankim çok da enerjikim
evinizi nereden tuttunuz ki siz :26:

bizim ikisi de yok protmanto aldık şimdilik ama duşa kabin bir iki ay sonra yaptırmayı düşünüyoruz bakalım ev sahibi ne dicek olmaz derse bahanecek evimizi alırız ki bizde

evet canım bana mutlaka belirt

tatlım bence tüm boy perde fon yaptır ama kapıyla on çok yakın olursa sadece boydan yaptırabilirsin tüllere baktın mı buu arada

bende salonumun şeklini çekeyim de koltuklarımı nasıl yerleştirebilirim ona fikir verin yahu deliriciiimmm

dans şarkıları ıvır zıvır şarkılar için bi sürü liste yapmıştım düzenleyeyim yarın ya da çarşamba paylaşırım bi sürü seçenek var içinde bende oradan seçeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…