'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

geldim ki

sinemmm tül yaptır balkon kapısı nedeniyle zebra stor gitmez oraya .

boydan tül mis olur hem her yer kapalı olsun dimi

*

pınar aldın mı biletlerinizi

*

dilammmm dikkat et kuzumm.. anlık boşluk kan basıncını artırmıştır.

*

dilammmm dikkat et kuzumm.. anlık boşluk kan basıncını artırmıştır.

hoşgeldin kii
aslıım çok komikti yaa çizgi filmlerdeki gibi oldu resmen
gözümü oynattıkça yıldızlar da benimle birlikte oynuyoo :86::86::86::86::86::86::86::86:

ben yatak odasında tul seviyorum canım. ama mobilyanada uygun olması gerek ona göre düşün bence :44:

ayy sanırım tüle karra veriyorum

ev sahibi araya banyonun yanına küçük bi dolap yapalım dedi onu da diğer ay yapacakmış

ayy ne iyi ev sahibin varmış biz çulsuza denk geldik tövbe yarepppiimmmm

ben yatak odasında normal tül ve fon seviyorum canım mutfağımı zebra yaptım

tamammmm kızlar tül yaptırıyorummmm

düzenle at listeni bakalım bi tül diyorum artık bende salona da veririz şekil sen ekle foto ya ilaçlar olmasa ayarlayamıcaz ki bişey de zararlı olmasa şaşarımm heee

bu arada evimiz uluönderden tuttuk duygucum siz nerden tuttunuz bi de senin tülcünün adını unuttum ben:26:

ama ne güzell karşılıklı gülüşüyoruz aslımm :86::86::86::86::86::86::86::86:

hümm görüşürüzzzzzz

mesai biter bu hatun kaçarrrr
iyi akşamlarr, huzurlu geceler hanımlarrr, öptümm

dilacıım nazar mı oldun bacııım geçmiş olsun..

sinemcim ben de kk başlıklarından şöyle bir liste oluşturdum dans şarkıları için son seçimi yapmadım daha

rafet el roman ''ömrümün sahibi''
erkin koray "inan ki senden başka kimse yok içimde"
Seferad:Seni Ne çok sevdiğimi
Özdemir Erdoğan - Bana Ellerini Ver
seven ne yapmaz

benim hiiiç tadım yok arkadaşlar.. gelinliğin kolları bol olmuş, kollar eklenince görüntü baştan aşağı değişmiş koldaki dantel tenimi kıpkırmızı yaptııı haftasonuna doğru tekrar gidicez tüm değişiklikler konuşulacak beklemedeyiz..
resmi ekliyorum şimdi sizde bakın bakalım ben öndeki drapeyi kaldırtmayı düşünüyorum of of benim tadım kaçınca huzurumun da yüzü düştü yorgunluk üstüne yorgunluk çıkıyo

merhaba kızlar yarına gelinlik provam var çok merak ediyorum nasıl oldu aceba
işyerındende izin almadımmm
maaşımıda vermedi hala pis kadınn
çarşamba günüde yatakodam geliyomuş biton işimiz var biranönce geçsin şu günlerrr

düğününe az zaman kalan arkadaşlar nasıl hissediyosunuz?
benim düğünüme de çok az kaldı ama sevinçten uçmam gerekirken ya da çok heyecanlı olmam gerekirken bir ruhsuzluk çöktü üzerime. sevinemiyorum,üzülemiyorum,heveslenemiyorum.... hiçbirşey yapasım yok. hayal bile kuramıyorum...

Kızlar günaydın

Dün Özgişim ve Gülinimle birlikte nişan davetiyemi seçtik Sağolsunlar yalnız bırakmadılar benii

Haftasonu nişanlık bakmaya gidiyoruz. İnşallah gönlüme göre birşey beğenebilirim

Günaydın canlar Günaydın size Günaydın hayırlı sabahlar hayırlı işler hayırlı günler hayırlı bol kazançlı sağlıklı mutlu huzurlu stressiz kimseye bulaşmadan kimse size sataşmadan canlı heyecanlı musmutlu pozitif enerji dolu bir gün geçirmeniz dileğiyle Günaydın Günaydın size

günaydın kızlar

aahh adanalııııııı kaşıı gözüüüüüüüü badanalı yine bju şarkıya denk geldim yolda

zehrammmmm davetiyeni yesinler senin Allah herşeyi içine sindirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…