- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
*
dilammmmdikkat et kuzumm.. anlık boşluk kan basıncını artırmıştır.
hoşgeldin kii
aslıım çok komikti yaa çizgi filmlerdeki gibi oldu resmen
gözümü oynattıkça yıldızlar da benimle birlikte oynuyoo :86::86::86::86::86::86::86::86:
içimden bi ses düğünde hasta olacağım bütün balayı gidecek diyor
ben yatak odasında tul seviyorum canım. ama mobilyanada uygun olması gerek ona göre düşün bence :44:
ev sahibi araya banyonun yanına küçük bi dolap yapalım dedi onu da diğer ay yapacakmış
ben yatak odasında normal tül ve fon seviyorum canım mutfağımı zebra yaptım
yok yokk dikkat ediyorum artıkk
zaten üst bacağımı dikiş makinasına çarptım görseniz korkarsınız yeminlee :18::18::18::18:
yokk ama akıtsam sevincen gibi duruyooo
sinoşum bence orayı tüm duvar tül perde yaptır
yatak odası ya ağır olmalı bencee
hem pencereni hem balkon kapın kapansın yanii
eğer çıkışta eczaneye yetişirsem bi koşu soracağım ama bana nişanlım almış kinasıl aldı şaşırdım ben yaa bitanem benim kıyamam ben onaaa
hemşiremizi aradım çok az geldiyse belki kesebilir ama 2 3 gün önce alman gerekiyor bi dene bakalım eğer keserse bıraktıktan sonra normalden fazla gelebilir korkma dedi hormoncukları alt üst ediyormuşuz ya
ben bi kullanayım bugün yarın durumu belirtirim size ki
teşekkür ederim hemşomm daha iyiyim sankim çok da enerjikim
evinizi nereden tuttunuz ki siz :26:
bizim ikisi de yok protmanto aldık şimdilik ama duşa kabin bir iki ay sonra yaptırmayı düşünüyoruz bakalım ev sahibi ne dicek olmaz derse bahanecek evimizi alırız ki bizde
tatlım bence tüm boy perde fon yaptır ama kapıyla on çok yakın olursa sadece boydan yaptırabilirsin tüllere baktın mı buu arada
bende salonumun şeklini çekeyim de koltuklarımı nasıl yerleştirebilirim ona fikir verin yahu deliriciiimmm
dans şarkıları ıvır zıvır şarkılar için bi sürü liste yapmıştım düzenleyeyim yarın ya da çarşamba paylaşırım bi sürü seçenek var içinde bende oradan seçeceğim
şöyle gülme ya
bence o kandırıkçı seskanma sen ona
9 unda olmam lazım :18::18::18::18: kızlar ben yavaş yavaş çıkıyoruım eve gidip annemi alacağım koçtaşa gideceğiz
inşallah tatlım yaaaa... genelde böyle durumlarda hep gecikir de o yüzden stres yaptım öpüyorum hepiniziii dua edin de olayım bi an öncekoçtaş'a gidiyorum evimi çok seviyorum
güzel alışverişler iyi akşamlar
olcaksın inş. strese sokma kendini
inşallah tatlım yaaaa... genelde böyle durumlarda hep gecikir de o yüzden stres yaptım öpüyorum hepiniziii dua edin de olayım bi an önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?