'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

canım benmde omuzları hoşuma gitmişti....acaba dantel kötü mü ki tenine zarar verdi...dikkat etseydin iyicekacmasın huzurun demekki daha güzel olmasını istiyo Allahım böle bi sorun cıktı....eminim konuşulduktan snra hersey gönlünce olacak...sıkma canını yaww

zehroşummmmm hayırlı olsun davetiyen kuzuşummmm

darısı nişan kıyafetine olsun inş...onu da bekliyoruz sabırsızlıkla.....foto yokmu davetiyenin bebişşş:26:

anam aslıtosum gelmiş...günaydın bal gaymak....hay ben o şarkının du bi dinleyim sunu yine

sinemim bence de tül yaptır kuzummmm

günaydınn kızlarrrrr
sancımm varr yaaaaaaaaaaa hastayımm bennn
*
zehroşş davetiyen hayırlı olsun canım çok güzelll
*
hümm güle güle giyyyy
*
çağlaaa o canınaa daha spor yapıyonn yaa yakında görünmicen haberin olsunnn
*
yeni bi arkadaş vardı sanırım düğününe az kalmış ama huzursuzz neden olakiii :44::44::44:
*
aslıııı :86::86::86::86::86::86::86::86:
*
maviş günaydın dün aşkiton sürpriz yapmışş sanaa
*
anacım unutmadım inşallah kimseleriiiii

Kuzum siyah değil davetiye Koyu mor siyah gibi çıkmış resimde burda daha belli

çok dar değil canım rahat.. benim ayaklarım ince uzundur çok şükür şu an biraz vurdu o da kalıp gibi olduğu için yumuşak ayakkabı sevmiyorum ben

dilammmmmmmmmmmmmmm

Günaydın fıstıklar nasılsınız bu sabah?

Gevezek (sanırım duyguydu) bence gelinliğin için hala vakit var sıkıntı yapma ama bence de tekrar bil elden geçsin.

herkeslere güüünaaaayyyydıııınnnn baccıııımmmm

canım benim sağolasın ya Allah razı olsun iyi dileklerin için iyi ki önceden bakmışız artık son düzenlemeler için beklicez danteli güzel özellikle baktım kırçınlı kol uçları fransız danteli kullanmış ama benım tenim hassas kızarır hemen ... o satenler gidecek arkadaşşş

Saolun kızlarrr

Nişanlık olayına daha çok heyecan yapıyorum Davetiyemde bu olucak inşallah

Eki Görüntüle 704600

hayırlı olsun tatlım nişan düğün hazırlığından daha stresli daha heyecanlı ilk kez aileler arasında bir tören oluyor tüm akrabaların önüne çıkılıyor gönlüne göre olsun her şey inşallah

Günaydın canlarımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm öğleden sonra salon takımı gelecek bir adet Hüm geldi

hoşgeldi sefa geldiii ayakkabısı da pek afiliiiii kafiye yaptım nasılım ama
dün yalan dünyadaki nurhayat gibi deliksiz konuştum gelinlikçiden sonra zaten şimdi canııım beeen bir gelin adayı olarak bu saten ayrıntıları kabul edemeeem beni idare edin bugun kızlaaarr çeneme vurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…