- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
Benimde ama aşk istemiyor yaşlılar olacağı için sıkıntı olabilirmiş.
Söyledim ama onu kırmakta istemiyorum.ama onlar 2 dakikalık seyler bence pek de sıkıntı olmazdı sanki.
ama girişe rumeli hisarı güzel oluyor.
Günaydın günaydıııınnnnn kızlarrrr ben geldiiiiimmmm
Hepinizi çoooook özledimkiiii
nasılsınız bakalım
nasılsınız bakalım
tuğçeeeeee geldiiiiiiiiii
taze gelincann hoşgeldinnn
nasılsınız bakalım
gördüm gördüm kız normal zaten bizim gibi adam da var sorun dimi diloşşş
haha sporu bıraktı ama gerçekten vakti yok diyeama ona da izin vermiyorum dün saat 10...kocaman bi tabak meyve hazırladı ben yorgunum diye aşkitommm onu yedik....bi baktım baklava kutusunu cıkarıyo...hayır diye bi bagırmısım....bıraktı yavrucagzımmm
13 gün sonra nişan yok mu?:44:şu başlığı görünce hep ben ben derdim içimden,artık yok yok yok......şu konuları çeyiz konuluranı görmek içimi acıtıyo dün gibi çeyizlerle ilgli konularda geziniyodum beyendiğim mobilyaları göstermiştim..halime bak...bitti herşey ...
tugcemmm hosgeldinnnnn...nasıldı?hersey gönlünce oldu mu?foto yok mu?merak içerisindeyimm balımmm...aydıtlat biziii
Söyledim ama onu kırmakta istemiyorum.
Çünkü herşey benim istediğim gibi oldu bari bu isteğini geri çevirmeyeyim dedim.
Tuğçemmmmmm hoş geldin kuzum
Nasılsın bakalım?
Bizde seni özledikki
tuğçeeeeeeeeeee
yeni gelinohh be sonunda ben de kullandım bu kelimeyi
nasılsın?
veeeeeeeeee
operasyon tamam mı:87::87::87:
13 gün sonra nişan yok mu?:44:
yok ..yüzükler bile hazırken yok..bitti ....gitti yaktı içimi bitti....
Allahıma şükürler olsun düğünümde kına gecemde mükemmel geçti Hep derlerya ayy nasıl geçti anlamadık düğünü Tam tersi biz okadar rahattıkki her anını saniye saniye hatırlıyorum
Buarada operasyon tamam kızlarResimlerde aslında heryerde var ama ben şimdi nasıl yüklicem bilemedim :44:
Burdan foto yükleyemiyorum Telefonum eski model Evde de internetimiz yok nasıl yapabilriiz :26:
Burada ayrılıp yeniden seven aşık olan ve evlenen arkadaşlarımız var.
Bazen şey gördüğümüz şeyler hayır olabilir.
Ben bir kavga yüzünden konuşmaya karar verdiğim adama aşığım şu anda ve burada ismini veremeyeceğim bazı arkadaşlar deli gibi sevdikleri insanlardan ayrılıp yeni hayatlar kurdu. Bir arkadaşımızın içinde kelebekler uçuşuyor yakındır ondanda nişan haberi alacağımız.Dünyanın sonu olarak düşünme her şeyde bir hayırdır var de. Gerekirse ağla bağır çağır ama içindeki zehrin son damlasına kadar akıt.
Yarın yeniden güneş doğacak ve kim bilir baharın o zaman seni bulacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?