'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Saolun kızlarrr

Nişanlık olayına daha çok heyecan yapıyorum Davetiyemde bu olucak inşallah

Eki Görüntüle 704600

Çok güzel bi seçim oldu kuzumm

Hep beraber dağıtıcaz onları

Nişanlığını da gönlüne göre bulucaksın inşallah

Elifkoviçççç çok tatlı olmuşsunnnn

Ömür boyuuu mutluluklar bi yastıkta kocayın

elif nasıl duru olmuş öyle bir içim su güzellikte maşallah

rabbim geçim versin

çok tuhaf oldum

Tuğçee sende çok güzel bi gelin olmuşsun Allah güle güle geçim versin

Ben çok duygulanıyorum sizleri böyle görünce ya Özge'nin düğünün de ağlamadan nasıl durucaz bilmiyorum

Son düzenleme:
tuğçeeeeeeeeeeeeeeee upuzun bir özet istiyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Walla kızlar önce kınadan başlayayım Övünmek gibi olmasın ama ben daha önce daha güzel bi kına gecesine gitmedim
Kınam düğünümden daha güzel oldu diyebilirim Arkadaşlarımla gangnam style dansı bile yaptık
Hiç kimse oturmadı herkes oynadı Sulugözlü klasik yengeç burcu insanı ben Ağlamadım kına yakılırken güldüm kıkır kıkır
Ama avucumuda açmadım altınımı almadan

Düğün günümde herşeyim planladığımız gibi oldu kuaför foto çekimi gelin almada hiç bi aksilik çıkmadı şükürler olsun havada çok güzeldi zaten yaz havası gibiydi Kuzenimle kuşak bbağlama dansı yaptık İstanbulda kimse bilmediği için çok hoşlarına gitti herkesin bayıldılar Evden çıkarken ve salondan evime giderken babama sarılarak hıçkıra hıçkıra ağladım
Salondan kayınvalidenin evine gittik adetleri öyleymiş sinirlendim bende arkadaşlarımıda götürdüm 10 kişi gittik
Bana bardak kırdırdılar ekmek yedirdiler Sonrada yemek hazırladı kayınvalide yemek yedik
Ordanda kocacığımla evimize gittik yattık uyuduk

Son düzenleme:
Tuğçe gelinlik tam istediğin gibi olmuş çok da yakışmış

seni seni

ayy ben en son mu evlenseydim ya sizleri görüyorum böyle kötü oluyorum hep

merhaba kızlar nasılsınız? sanırım herkes düğün hazırlığı yapıyor bende netten takip ediyorum biri de benim düğün hazırlığımı yapsa. işe çok ihtiyacım var ama düğün arefesinde çalışmak istemiyorum yaaaaaaaaaaa hıh patronda burdan duysun

ohh maşallah ne güzell geçmiş her şeyyy
kına gecesinden de foto bulmalıyız hemenn
bu arada iyi yapmışsınız yatıp uyuyupp

Allah evlenen bütünn arkadaşlarımızın mutluluklarını daim etsin hepsi çok güzel olmuşlar.

bende onların evine gidecekmşim nikah salonundan sonra

amanınn gittii yaptığımız yatırımlarrr
tuğçecim aslıdan bol boll ipucu aldıkkk sıra sendeee
ne gibi ipuçları verceksin bizeeeee

Walla cnm şaka bi yana sizi korkutmak istemiyorum ama benim canım inanılmaz yanıyo bu daha ne kadar böyle devam edicek bbilmiyorum ama biran önce geçse iyi olucak Yani hele ilk günler okadar çok acıdıki balayını zehir etmemek için ara verdik
O jellerden mi alsam napsam bilemiyorum :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…