Saolun kızlarrr
Nişanlık olayına daha çok heyecan yapıyorumDavetiyemde bu olucak inşallah
Eki Görüntüle 704600
beni unuttun
tuğçeeeeeeeeeeeeeeee upuzun bir özet istiyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Walla kızlar önce kınadan başlayayım Övünmek gibi olmasın ama ben daha önce daha güzel bi kına gecesine gitmedim
Kınam düğünümden daha güzel oldu diyebilirim Arkadaşlarımla gangnam style dansı bile yaptık
Hiç kimse oturmadı herkes oynadı Sulugözlü klasik yengeç burcu insanı ben Ağlamadım kına yakılırken güldüm kıkır kıkır
Ama avucumuda açmadım altınımı almadan
Düğün günümde herşeyim planladığımız gibi oldu kuaför foto çekimi gelin almada hiç bi aksilik çıkmadı şükürler olsun havada çok güzeldi zaten yaz havası gibiydiKuzenimle kuşak bbağlama dansı yaptık İstanbulda kimse bilmediği için çok hoşlarına gitti herkesin bayıldılar Evden çıkarken ve salondan evime giderken babama sarılarak hıçkıra hıçkıra ağladım
Salondan kayınvalidenin evine gittik adetleri öyleymişsinirlendim bende arkadaşlarımıda götürdüm 10 kişi gittik
Bana bardak kırdırdılar ekmek yedirdiler Sonrada yemek hazırladı kayınvalide yemek yedik
Ordanda kocacığımla evimize gittik yattık uyuduk
Tuğçee sende çok güzel bi gelin olmuşsunAllah güle güle geçim versin
Ben çok duygulanıyorum sizleri böyle görünce ya Özge'nin düğünün de ağlamadan nasıl durucaz bilmiyorum
Walla kızlar önce kınadan başlayayım Övünmek gibi olmasın ama ben daha önce daha güzel bi kına gecesine gitmedim
Kınam düğünümden daha güzel oldu diyebilirim Arkadaşlarımla gangnam style dansı bile yaptık
Hiç kimse oturmadı herkes oynadı Sulugözlü klasik yengeç burcu insanı ben Ağlamadım kına yakılırken güldüm kıkır kıkır
Ama avucumuda açmadım altınımı almadan
Düğün günümde herşeyim planladığımız gibi oldu kuaför foto çekimi gelin almada hiç bi aksilik çıkmadı şükürler olsun havada çok güzeldi zaten yaz havası gibiydiKuzenimle kuşak bbağlama dansı yaptık İstanbulda kimse bilmediği için çok hoşlarına gitti herkesin bayıldılar Evden çıkarken ve salondan evime giderken babama sarılarak hıçkıra hıçkıra ağladım
Salondan kayınvalidenin evine gittik adetleri öyleymişsinirlendim bende arkadaşlarımıda götürdüm 10 kişi gittik
Bana bardak kırdırdılar ekmek yedirdiler Sonrada yemek hazırladı kayınvalide yemek yedik
Ordanda kocacığımla evimize gittik yattık uyuduk
ohh maşallah ne güzell geçmiş her şeyyy
kına gecesinden de foto bulmalıyız hemenn
bu arada iyi yapmışsınız yatıp uyuyupp
ben de aynısını düşünyorum daaa :86::86::86::86::86::86:
geceliklerimi de bu yüzden aldım zatenn
Kızım fazla gecelik alma maximum 5 dk. duruyo çünkü
Kızım fazla gecelik alma maximum 5 dk. duruyo çünkü
amanınn gittii yaptığımız yatırımlarrr
tuğçecim aslıdan bol boll ipucu aldıkkk sıra sendeee
ne gibi ipuçları verceksin bizeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?