'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

bunu şuan içinin acısıyla söylüyorsun..

zaman neler neler gösterecek.. yaralar kabuk bağlayacak.

yaa amaa bu verilecek en son cevaptııı
kota başlatıp faceden fln kaydedemiyomusun fotoo

.

Canım face e hiç giremiyoruz işyerinden kocacuğum mail attı bi tane şimdi gelin arabasının içinde dila mail adresini at bana sana gönderym sen albüm yap

canım açtığın konuyu üşenmedim okudum o kv ne yaaa
hem sana hem ailene yapılan saygısızlıkk..
sen çok üzülüyosun ama ne nişanlın senin yanında ne ailesii.

Nişanlıcanın ailesi benim alacağım her şeye fazlasıyla karıştı.
Annesi sözümde kahve içmek istemedi.Babası evin perdelerini yanlış diken perdeciye kızıp söktürürken sen anlamazsın diyip sesini bana yükseltti.Ne oldu hepsini aştık. Hiç sesimi çıkarmadım. Aşka usulünce herşeyi anlattım.Arkadaşları yeni evlenenlere sormasını söyledim.Nişan bohçamı bile ben aldım yaptım. Şimdiyse aşka kavuşacağım. Eşyalarım istediğim gibi olmadı birçok şey istediğimden faklı oldu ama aştık.Çünkü birbirimizle her şeyi hemen hemen her şeyi konuştuk.Ben asla onu ve ailesini suçlamadım.Annesinin sözde kahve içmek istemediğini bile biz nişanlanacakken öğrendi sevdiğim. Şimdi babasına, annesine mümkün mertebe mesafeli ama saygılıyım.Evine 2 kere gittim 6 ayın içinde ve bir kere yedim.Ayıp belki ama ben bana yapılanları unutmadım.Aşkında bir gün olsun kafasına kalkmadım.Bence ayarı kurabilirsen bu devam eder.Sen Dua et ve Allah'tan iste. "Kalpler yalnız Allah'ın elindedir." aşk bana bunu defalarca söyledi. Şimdiyse kalbim ona ait ve 4 yıl bekleyen aşk ile yakında evleneceğim. Emin ol hayallerin gibi olmasa da evliliğin bu ölümcül bir şey değil. Geri dönülemez noktada da değil. Eğer ailesiyle bir tercih yapmasını istiyorsan sen kaybedersin.Bence yavaş yavaş aş bir anda sıkıntılardan kurtulamazsın.

Birde kvden ne söylüyorsa sana aşkın yanında anne sen böyle söyledin ama şöyle yapsak daha iyi olmaz mı de.O sana yapıyor madem senin ağzından çıkmış gibi bir sürü şey anlatır.Ki ben bunu yaşadım bu sebeple sen daha uyanık ol o söylemeden anlat ama suçlamadan usulünce ve aşkın yanında görümcen ne derse tamam kardeşim böyle söyledin ama şöyle yapsak de. Aşkının tüm konuşmaları duymasını sağla yoksa işin içinden çıkamazsın.

Son düzenleme:
vaowwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww

tuğçe buraya yumruk havaya :119::119::119::119::119::119::119::119::119:

özlendinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

hoşgeldin tuğçeeee en yeni geliiiiiinnnn heberleri evliliği tatili hepisini anlat bizeee resimleri de merakla bekliyorum çoook mutlu oluun

Günaydıngelemiyorum işler çok yoğun ama aklım sizde Aware canım hayırlısı olsun vardır bir hayır. Allah sıkıntılarımızı gidersin inşş

kendimi çok şanslı hissediyorumm önce eliff şimdide tuğçenin fotoları elime geçiyoo
3 4 dk ya onları da eklicemm
bekleyin acıcıkk

gündaşcanımmm mutlaka tül yaptır benceee uçuş uçuşşş
fon perde de olur yanlara çiçekli çiçekli benimkiler gibi.. miss gibi olur

canım çok az kalmış seninnn zaman zaman böyle hissetmek normal çoğu arkadaşımız aynı senin gibi hissetti son zamanlarda
inş herşey gönlünce olur

beni unuttun

Günaydın günaydıııınnnnn kızlarrrr ben geldiiiiimmmm
Hepinizi çoooook özledimkiiii
nasılsınız bakalım

oyyy tuğçem de gelmişş, hoşgeldin kuzummmm herşey çok güzelmiş ne güzel
alışabildin mi evliliğeee yemek bulaşık temizlikkk

merhaba hoşgeldin
acın taze o yüzden bi daha asla evlenmem vs diyosun ama Allah çok büyük çok daha güzellerimi yaşıyosun
dilerim herşey gönlünce olur

elif harika olmuş bayıldım ben çok da duygulandım ya
tuğçenin fotoyu da sabırsızlıkla bekliyommmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…