- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
inşallah herşey güzel olur..canımı yaka güvenmiştim 3yılımı vermiştim bana sahip çıkamadı beni ezdirdi ...okadar şaşkınımki güvenmiştim hemde çok artık kimseye güvenememm asla..evlilikte düşünmüyorum olsaydı onla olurdu..ondan ayrılabilirim ama onu sonsuza kadar sevicem..düşünmüyorum evlilik..
yaa amaa bu verilecek en son cevaptııı
kota başlatıp faceden fln kaydedemiyomusun fotoo
.
Hüm odan şimdiden hayırlı olsun.
Zehra davetiyen çok güzel umarım heyecanın hep bu şekilde kalır
inşallah herşey güzel olur..canımı yaka güvenmiştim 3yılımı vermiştim bana sahip çıkamadı beni ezdirdi ...okadar şaşkınımki güvenmiştim hemde çok artık kimseye güvenememm asla..evlilikte düşünmüyorum olsaydı onla olurdu..ondan ayrılabilirim ama onu sonsuza kadar sevicem..düşünmüyorum evlilik..
Hoşbulduk cnm Evet taze taze gelin geldi buyruuunnn
elifiii gelinlikleee gördümmmmmmm
ekliyorummmm hemennnnn
vaowwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww
tuğçe buraya yumruk havaya :119::119::119::119::119::119::119::119::119:
özlendinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
sağol canım benim
Hüm bende hürrem geceliği alsam mı diyorum.
Lakin hala nerden alabileceğim konusunda emin değilim
Günaydıngelemiyorum işler çok yoğun ama aklım sizde Aware canım hayırlısı olsun vardır bir hayır. Allah sıkıntılarımızı gidersin inşş
Hüm bende hürrem geceliği alsam mı diyorum.
Lakin hala nerden alabileceğim konusunda emin değilim
bende heyecanlıyım 1 saat sonra çıkıyorum işten evime doğru
Benim senin gb düğünüme sayılı günler kalacak bende duramam yerimde ayyy ne güzel heyecanlar valla
şimdi kızlar benim size sorularım var sizden yardım almam gerekiyor
Eki Görüntüle 704248
burası benim yatak odamın camı sizce zebra model mi olsun yoksa yere kadar tül mü balkon kapısından dolayı kararsız kaldım:26::26:
bir de ilk dan şarkılarınızı seçtiniz mi:26:
ben başka ne soracaktım ki yaaa:26:bi sürü vardı sorum ama:26:
düğününe az zaman kalan arkadaşlar nasıl hissediyosunuz?
benim düğünüme de çok az kaldı ama sevinçten uçmam gerekirken ya da çok heyecanlı olmam gerekirken bir ruhsuzluk çöktü üzerime. sevinemiyorum,üzülemiyorum,heveslenemiyorum.... hiçbirşey yapasım yok. hayal bile kuramıyorum...
günaydınn kızlarrrrr
sancımm varr yaaaaaaaaaaa hastayımm bennn
*
zehroşş davetiyen hayırlı olsun canım çok güzelll
*
hümm güle güle giyyyy
*
çağlaaa o canınaa daha spor yapıyonn yaa yakında görünmicen haberin olsunnn
*
yeni bi arkadaş vardı sanırım düğününe az kalmış ama huzursuzz neden olakiii :44::44::44:
*
aslıııı :86::86::86::86::86::86::86::86:
*
maviş günaydın dün aşkiton sürpriz yapmışş sanaa
*
anacım unutmadım inşallah kimseleriiiii
Günaydın günaydıııınnnnn kızlarrrr ben geldiiiiimmmm
Hepinizi çoooook özledimkiiii
nasılsınız bakalım
şu başlığı görünce hep ben ben derdim içimden,artık yok yok yok......şu konuları çeyiz konuluranı görmek içimi acıtıyo dün gibi çeyizlerle ilgli konularda geziniyodum beyendiğim mobilyaları göstermiştim..halime bak...bitti herşey ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?