'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

plum88, yeni dünya evin hayırlı uğurlu olsun, mutluluklar diliyorum da ben niye burdayım :44: evlendik kısmına gideyim

Ayneeenn cnm bende uykusuzsam eğer asık suratlı ve nalet biri olup çıkıyorum
Yani hayattaki dayanamıycağım şeylerden biri uykusuzluk kesinlikle

oh ne güzel canım, bizde sakatat kültürü yok halbuki çok sağlıklı, hatta en sğalıklısı
çorbacıya gidip içersinz yeter ki için

:18::18::18: gözümle görmeden dışarıda tüketemem onları.. cidden çok iyi temizlenmesi gerek o kısımda çok hassasım bu çorbada.
Canım çalışan bayanların işi çok zor her ne kadar eşim yardım etsede ertesi gün çok yorgun oluyorum
Evlenmeden öncede ben yapıyodum işlerimi ama Yani açıkçası cinsellik çok yoruyo bence

korkutmaz mısın kızları . bir de çocuk oldugunu düsünsene :44::44::44:kadınlar çok dirençli canlılar

cinsellikten ziyade ondan sonra banyo faslı

plum88, yeni dünya evin hayırlı uğurlu olsun, mutluluklar diliyorum da ben niye burdayım :44: evlendik kısmına gideyim
orda kimse yok ya artık bir de senin önerdiğin kitaplardan yakınlığı okudum başka bana tavsiyelerin var mı daha

Son düzenleme:
beğendin mi canım :26: ben çok beğenmiştim, farklı bir bakış açısı vardı.
başka tavsiye bilmiyorum canım ya, daha iletişim kitaplarımı okumadım, hiç kitap okuyamıyorum. üç aylar yaklaşıyor diye sahabilerle ilgili bir kitap aldım elime, onu da yarım bıraktım. aman
ama tavsiyem olursa yazarım.

yakınlığa tekrar bakmak lazım ama orda sanırım bebeklere duyularını kullandırmak için bitkileri koklatıyorduk, ben de haftasonu yeğenime maydanoz falan koklatıyorum ki kokuları öğrensin doğayı sevsin diye ama öyle şeker bir bonibonumuz var kiii, Allah hayırlı zamanda herkese versin

Ben erken uyumam o erken yatar evlenince öyle oturmak yok birlikte yataga gireceğiz diyor.
Bir de tüm kızlara GÜNAYDIIIIIIIN :) Allah herkesin gönlündekini nasip etsin, sorunsuz süreçleriniz geçsin inşallaaaaaaaah
Günaydın taze gelin
Evet ay işten gelince hazır sofram oluyor.Şimdiyse eve gidip ekndim hazırlayacağım. Off Offf
İş günleri de mi :26: ama nasıl saçını hallediyorsun, kurutma, şekil verme falan:44:

çok çok beğendim.. farklı bir pencereden bakmak bu yaşımda benim bile etrafımı tekrar gözden geçirmeme neden oldu.. pazara gittiğimde daha bir farklı baktım sevmediğim bitkilere.

en çok merak ettiğim ise ebeveynlerin çocuklarına Allah kavramını nasıl ifade ettikleriydi ve bu kitapta bunu bulduğuma çok sevindim.gerçekten önemli hayati bilgiler var.

aslııııı gerçekleri bize neden tam anlatmıyosunn :86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86:
Evet ya biz sana güvenip hemen yaparız sanıyoruz

Kriz bende köpüşümüzle ilgilenmeye çalışıyorum ama aşk olduktan beri bana pek yüz vermiyor haspam

her şeyimiz mi benzer seninle yaaaaaaa bende el bebek gül bebek büyüdüm her şey önüme geldi ne yemek ne temizlik hiç yapmadım değil elbette yapıyorum ama hani sen otur derler ya hep öyle oldu benimki uyku ise tavuk gibiyim dilamın dediği gibi

kitabın yazarını deyin bakiim kızlar :26: ben hiç kitap okuyamıyorum daha şimdiden ve vicdan azabı çekiyorum resmen okayacam yaaa geç yatcam ama okuyacam

bu arada herkesleerreee günaydınnnn hümm ü göremedim ben:26:

hatice bu işi yaparsınız

benim korkutma dediğim ev ,iş, koca döngüsü

geçen ben ütü yaparken eşim fosur fosur uyuyakalmış.. sonra ben uzandım belim ağrıdı diye adam direkt " benle ilgilen lütfen "dedi ya

ben innnnnnsaaaaaaaaaann değilll miyimmm dırııı dıırıı rııı rııı rıı

Ayyy evet benim saçlar belime kadar hergün yıka tara kurut 1 saat öyle gidiyo zaten Walla dost acı söyler aslıcım Burdan açık açık söylüyorum kızlar bu işler zor işler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…