- 2 Ağustos 2011
- 8.838
- 1.110
- 148
bu cumartesi davetiyeyi bastırıcaz bi de eksikliklerimiz vardı onları alıcazzzz
puf, abajur, sandalye, çerçeve, biblo, mutfak sandalyesine minder, banyo dolabı hmm başka da yok sanırım
haftaya c.tesi çeyiz sericez bizzzz
zehroşumla gülinim de gelicek ki yardıma
hem çok mutluyum düğüne az kaldığı için hem de mutsuz olmaktan korkuyom çünkü ben çok el bebek gül bebek büyüdüm resmen
tamam yemek de yaparım her işi de yaparım ama hiç yaptırmadı bana kimse bu zamana kadar.. ünide evde kalmıştım ordan bi el yatkınlığı var
ben uykusuz kalınca yorgun olunca hemen suratı aslılan gerilen biriyim yaaa
nasıl hem işi hem evi hem kocayı idare edicem
bu gece olmaz diyenlerden olmak da istemiyom ama hiiiç gelemem yorgun ve uykusuzken fan fini fin fona
rahat battı sanki de evleniyoz
plum88, yeni dünya evin hayırlı uğurlu olsun, mutluluklar diliyorum da ben niye burdayım :44: evlendik kısmına gideyim
oh ne güzel canım, bizde sakatat kültürü yok halbuki çok sağlıklı, hatta en sğalıklısı
çorbacıya gidip içersinz yeter ki için
Canım çalışan bayanların işi çok zor her ne kadar eşim yardım etsede ertesi gün çok yorgun oluyorum
Evlenmeden öncede ben yapıyodum işlerimi ama Yani açıkçası cinsellik çok yoruyo bence
orda kimse yok ya artıkplum88, yeni dünya evin hayırlı uğurlu olsun, mutluluklar diliyorum da ben niye burdayım :44: evlendik kısmına gideyim
korkutmaz mısın kızları . bir de çocuk oldugunu düsünsene :44::44::44:kadınlar çok dirençli canlılar
Ben erken uyumam o erken yatar evlenince öyle oturmak yok birlikte yataga gireceğiz diyor.canım bizim nişanlıcanla 2011 yılında yaptığımız davetiyemiz vardı
nişanlıcan kendi yazmıştı, tarih fln yazmıştı.
o tarihe göre 76 gün sonra evleniyorum ramazanın ortasındaa :123::123::123:
ya bizimkide tam tersiii
nişanlıcan vampir gibii yaa uyuma desen tövbe uyumazzz
bende tavuk gibi 12 den önce yatağa girim derdindeyimm
Günaydın taze gelinBir de tüm kızlara GÜNAYDIIIIIIIN :) Allah herkesin gönlündekini nasip etsin, sorunsuz süreçleriniz geçsin inşallaaaaaaaah
Evet ay işten gelince hazır sofram oluyor.Şimdiyse eve gidip ekndim hazırlayacağım. Off Offfbu cumartesi davetiyeyi bastırıcaz bi de eksikliklerimiz vardı onları alıcazzzz
puf, abajur, sandalye, çerçeve, biblo, mutfak sandalyesine minder, banyo dolabı hmm başka da yok sanırım
hem çok mutluyum düğüne az kaldığı için hem de mutsuz olmaktan korkuyom çünkü ben çok el bebek gül bebek büyüdüm resmen
tamam yemek de yaparım her işi de yaparım ama hiç yaptırmadı bana kimse bu zamana kadar.. ünide evde kalmıştım ordan bi el yatkınlığı var
bu gece olmaz diyenlerden olmak da istemiyom ama hiiiç gelemem yorgun ve uykusuzken fan fini fin fona
İş günleri de mi :26: ama nasıl saçını hallediyorsun, kurutma, şekil verme falan:44:Evet cnm erken aslında ama akrabalarımız memleketten düğün için gelmişlerdi bu hafta sönüyolar gitmeden bi ağırlym dedim
Yani sadece çay kek falan yaptım bide yemek yapsam nolurum acaba
Canım çalışan bayanların işi çok zor her ne kadar eşim yardım etsede ertesi gün çok yorgun oluyorum
Evlenmeden öncede ben yapıyodum işlerimi ama Yani açıkçası cinsellik çok yoruyo bence
beğendin mi canım :26: ben çok beğenmiştim, farklı bir bakış açısı vardı.
başka tavsiye bilmiyorum canım ya, daha iletişim kitaplarımı okumadım, hiç kitap okuyamıyorum. üç aylar yaklaşıyor diye sahabilerle ilgili bir kitap aldım elime, onu da yarım bıraktım. aman
ama tavsiyem olursa yazarım.
yakınlığa tekrar bakmak lazım ama orda sanırım bebeklere duyularını kullandırmak için bitkileri koklatıyorduk, ben de haftasonu yeğenime maydanoz falan koklatıyorum ki kokuları öğrensin doğayı sevsin diyeama öyle şeker bir bonibonumuz var kiii, Allah hayırlı zamanda herkese versin
Evet ya biz sana güvenip hemen yaparız sanıyoruzaslııııı gerçekleri bize neden tam anlatmıyosunn :86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86:
beğendin mi canım :26: ben çok beğenmiştim, farklı bir bakış açısı vardı.
başka tavsiye bilmiyorum canım ya, daha iletişim kitaplarımı okumadım, hiç kitap okuyamıyorum. üç aylar yaklaşıyor diye sahabilerle ilgili bir kitap aldım elime, onu da yarım bıraktım. aman
ama tavsiyem olursa yazarım.
yakınlığa tekrar bakmak lazım ama orda sanırım bebeklere duyularını kullandırmak için bitkileri koklatıyorduk, ben de haftasonu yeğenime maydanoz falan koklatıyorum ki kokuları öğrensin doğayı sevsin diyeama öyle şeker bir bonibonumuz var kiii, Allah hayırlı zamanda herkese versin
İş günleri de mi :26: ama nasıl saçını hallediyorsun, kurutma, şekil verme falan:44:
haftaya kardeşime kız isticez, söz yapçazzzz
bu cumartesi davetiyeyi bastırıcaz bi de eksikliklerimiz vardı onları alıcazzzz
çok çok beğendim.. farklı bir pencereden bakmak bu yaşımda benim bile etrafımı tekrar gözden geçirmeme neden oldu.. pazara gittiğimde daha bir farklı baktım sevmediğim bitkilere.
en çok merak ettiğim ise ebeveynlerin çocuklarına Allah kavramını nasıl ifade ettikleriydi ve bu kitapta bunu bulduğuma çok sevindim.gerçekten önemli hayati bilgiler var.
hayrırlı uğurlu olsun canım
bu arada herkese günaydın geçmişi okumakla meşgulum
bu topik neden bu kadar sessiz sakinn acabaa
davetiyemizi ve perdelerimiz onayladık geldikkk
veeeee ben yine duramadım gecelik aldım sırf dantel siyaz askılı içinde siyah tangası varr
hepinize iyi gecelerrrrr
plum88, yeni dünya evin hayırlı uğurlu olsun, mutluluklar diliyorum da ben niye burdayım :44: evlendik kısmına gideyim
:18::18::18: gözümle görmeden dışarıda tüketemem onları.. cidden çok iyi temizlenmesi gereko kısımda çok hassasım bu çorbada.
korkutmaz mısın kızları . bir de çocuk oldugunu düsünsene :44::44::44:kadınlar çok dirençli canlılar
cinsellikten ziyade ondan sonra banyo faslı
orda kimse yok ya artıkbir de senin önerdiğin kitaplardan yakınlığı okudum başka bana tavsiyelerin var mı daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?