'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Benimde aşkın uykusu öyle
Ben şanslıyım ama erken kalkma konusunda onu geçebileceğime emin değilim o çok erken yatıyor tavuk gibi:18:

kızlar hiç paça çorbası yediniz mi :44: kansere iyi geliyormuş kemik suyuyla :44:
dün hayatımda ilk defa bilinçli olarak kuzu eti yedim :18:
Ben küçükkne içmiştim.
Kırılma, çatlama olaylarına iyi geliyor diye biliyordum.:44:
Nefret ederim ama kokusunu bile sevmem maalesef

pazar günü çeyizim gidiyor inşallah, sonrasında evle ilgili bişey kalmıyor. ama sanki bana hiçbişey yetişmeyecekmiş gibi geliyo. bedensel yorgunluğun yanında psikolojik çöküntü yaşıyorum((

evin yerleşsin çeyizin gitsin insan daha bi rahatlıyor sonrasında su akıyor yolunu buluyor canım sen hiç üzme canını hem ben gelirim sana yardıma

CAnlarım bu arada Ceren'in(karenimmo) çok slmı var üstümde kalmasın oda düğün hazırlığıyla uğraşıyo listede 2. gelinimiz ki

ceren de eskişehirliydi değil mi maviş yanlış hatırlamıyorsam:26: bir de alıntı ile cevaplanın yanında küçük bi işrate var yanında da + var oraya tıkladığın zaman bir çok mesajı alıntı yapabiliyorsun ki

haticeee maşllah size yaaa

dilaaa 76 gün sonra düğün mü didin sen gerçek mi bu

kirmizii artık hem enerji hem resmen ateş basıyor

aslııı tuğçee bu normal mi gelin olcam ben ya

adaşımmm gelinliğin istediğin gibi olacak buna inanıyorum benim belim bile hoşuma gittyse senin o kadar kısa zamanda daha da daha da güzeli olacak inş

yataktan öpüverirsinn
yok içim elvermez diyosan kapıya kadar yolcula geri yatcak potansiyel görüyorum ben sendee

kızlar hiç paça çorbası yediniz mi :44: kansere iyi geliyormuş kemik suyuyla :44:

yok canım yemedim, sevmem de ayrıcaa

tabi bu çok daha kolayımış ama nasıl yöntem keşfetmişim çok pratik gördüm kendimi

cidden yaratıcı ama yaptığınn bravooo

kuzular sizlere birkonu danışmak istiyorum nede olsa akıl akıldan üstündür demişler

küçük mutfak aletlerimi arçelik lal serisinden almak istiyordumsırf kırmızıdiye ama baktım diğer ürünlerieragmen lal serisi iyatlarında fark var.
şimdi de arzuma bakıyorum neredeyse istediklerimin çoğunun (tost makinası, blender ,doğrayıcı vs)kırmızısı var ve fiyatlar daha iyi.

sizce hangilerinden alayım cok kararsız kaldım nasıl farklar vardır ki arada :44::44::44:

dilaaa 76 gün sonra düğün mü didin sen gerçek mi bu

canım bizim nişanlıcanla 2011 yılında yaptığımız davetiyemiz vardı
nişanlıcan kendi yazmıştı, tarih fln yazmıştı.
o tarihe göre 76 gün sonra evleniyorum ramazanın ortasındaa :123::123::123:

Benimde aşkın uykusu öyle
Ben şanslıyım ama erken kalkma konusunda onu geçebileceğime emin değilim o çok erken yatıyor tavuk gibi:18:

ya bizimkide tam tersiii
nişanlıcan vampir gibii yaa uyuma desen tövbe uyumazzz
bende tavuk gibi 12 den önce yatağa girim derdindeyimm

Bir de tüm kızlara GÜNAYDIIIIIIIN :) Allah herkesin gönlündekini nasip etsin, sorunsuz süreçleriniz geçsin inşallaaaaaaaah

evin yerleşsin çeyizin gitsin insan daha bi rahatlıyor sonrasında su akıyor yolunu buluyor canım sen hiç üzme canını hem ben gelirim sana yardıma
haticeee maşllah size yaaa
Balde hemen evlende top 3 gireyim ya seni bekliyorum.
iyi canım uykuluyum Dün misafirlerimiz vardı çok geç gittiler :26: uykusuz ve mutsuzum :26:
Mutsuz ama neden:44:
Bence arzumu al bildiğim kadarıyla eş değer firmalar ama en iyisini sen bilirsin tabi

Merhabalar, bencede arzum. Benimde evimde de küçük ev aletleri hep arzum. Gayet kaliteli ve eşdeğer nerdeyse.

krizzzzzzzz bennnnnnnnn çok da severim.. bu annemle alakalı hiç tiksinmez kendi temizlerdi kurbanlarda işkembeler de dahil ve bize yedirirdi.

ben çok severim.. kendim de öğrenip yapmak istiyorum çünkü gerçek anlamda çok faydası var. şimdi kimse uğraşmak istemediğinden ve evleri elleri batacak diye atıyorlar.

bu cumartesi davetiyeyi bastırıcaz bi de eksikliklerimiz vardı onları alıcazzzz
puf, abajur, sandalye, çerçeve, biblo, mutfak sandalyesine minder, banyo dolabı hmm başka da yok sanırım
haftaya c.tesi çeyiz sericez bizzzz
zehroşumla gülinim de gelicek ki yardıma

hem çok mutluyum düğüne az kaldığı için hem de mutsuz olmaktan korkuyom çünkü ben çok el bebek gül bebek büyüdüm resmen
tamam yemek de yaparım her işi de yaparım ama hiç yaptırmadı bana kimse bu zamana kadar.. ünide evde kalmıştım ordan bi el yatkınlığı var
ben uykusuz kalınca yorgun olunca hemen suratı aslılan gerilen biriyim yaaa
nasıl hem işi hem evi hem kocayı idare edicem
bu gece olmaz diyenlerden olmak da istemiyom ama hiiiç gelemem yorgun ve uykusuzken fan fini fin fona

rahat battı sanki de evleniyoz

oh ne güzel canım, bizde sakatat kültürü yok halbuki çok sağlıklı, hatta en sğalıklısı
çorbacıya gidip içersinz yeter ki için

ben arzum, mehtap kullanmıyorum elden geldiğince. sanırım ırak savaşından ve soykırım iddialarından sonra birkaç markayı boykot ediyorum. türk malı homend kullanabilirsin veya araştırıp yerli sermaye olan markalar alıp destek verebilirsin canım arzum ve mehtap yanlış bilmiyorsam fransız malları.

misafire erken diil mi ya huu :44::44::44:

Evet cnm erken aslında ama akrabalarımız memleketten düğün için gelmişlerdi bu hafta sönüyolar gitmeden bi ağırlym dedim
Yani sadece çay kek falan yaptım bide yemek yapsam nolurum acaba
Balde hemen evlende top 3 gireyim ya seni bekliyorum.

Mutsuz ama neden:44:

Canım çalışan bayanların işi çok zor her ne kadar eşim yardım etsede ertesi gün çok yorgun oluyorum
Evlenmeden öncede ben yapıyodum işlerimi ama Yani açıkçası cinsellik çok yoruyo bence

adaşımmm gelinliğin istediğin gibi olacak buna inanıyorum benim belim bile hoşuma gittyse senin o kadar kısa zamanda daha da daha da güzeli olacak inş

inşallah adaşım ya sağolasın, ben görmedim sanırım senin gelinliğini ekler misin beli nasıldı?

pekii ya onun yanında daha rahat olursannn
zamanla onun temposuna da ayak uydurursun kuzucumm
hatta buraya koskocaman mutlulukla, huzurla, iyiki evlenmişimde iş yapıyorum yoruluyorum cümleleriyle geleceğine eminimm

Evet cnm erken aslında ama akrabalarımız memleketten düğün için gelmişlerdi bu hafta sönüyolar gitmeden bi ağırlym dedim
Yani sadece çay kek falan yaptım bide yemek yapsam nolurum acaba

hımm zorunlu misafir olmuşlar birascıkk

Özge şekil A ben arada o lafı söylüyorum.. ama mutluyum

sevdiğim adam yanımda yattıgımda bir ses bir nefes var. elimi tutan var.

eşin de ev işlerine yardımcı olur. bir de ev işleri ne kadar da yapsan bitmiyor artık bana gına geldiği için yıpratmamaya özen gösteriyorum bu konuda.

bende uykuya düşkün biriyim ve cama yapışan sinek gibi kalıp uyumak istiyorum hatta yolda hep uyuyorum umarım bir gün durağı kaçırmam..

bekarken herşey önümüze geliyordu .. şimdi fedakarlıkta bulunmak gerekiyor. sorumluluklar artıyor... evlendiğimden beri kitap okuyamamıştım bu bana çok dokunuyordu geçen gün 10 sayfa okudum ve görsen çocuk gibi evde hopladım zıpladım.

zamanla birşeyleri pratikleştirmeyi ve kendine de zaman ayırmayı öğreniyorsun sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…