Benimde aşkın uykusu öylegevezelerim benimmmm :111:
enerjinize helal olsun vallaaa
aslı dmeiş ya bu erken uyumaların tadını çıkarın diye.. ya ben uykuma hiç dayanamamsabah çok erken uyanmamama rağmen sürüne sürüne uyanıyommm
sevdicek benden 1 buçuk saat önce uyanıyo.. evlenince onu geçirmeyi çok istiyorum ama nasıl kalkçam sabahın 6 buçuğunda yeaaa
Ben küçükkne içmiştim.kızlar hiç paça çorbası yediniz mi :44: kansere iyi geliyormuş kemik suyuyla :44:
dün hayatımda ilk defa bilinçli olarak kuzu eti yedim :18:
pazar günü çeyizim gidiyor inşallah, sonrasında evle ilgili bişey kalmıyor. ama sanki bana hiçbişey yetişmeyecekmiş gibi geliyo. bedensel yorgunluğun yanında psikolojik çöküntü yaşıyorum((
CAnlarım bu arada Ceren'in(karenimmo) çok slmı var üstümde kalmasın oda düğün hazırlığıyla uğraşıyo listede 2. gelinimiz ki
gevezelerim benimmmm :111:
enerjinize helal olsun vallaaa
aslı dmeiş ya bu erken uyumaların tadını çıkarın diye.. ya ben uykuma hiç dayanamamsabah çok erken uyanmamama rağmen sürüne sürüne uyanıyommm
sevdicek benden 1 buçuk saat önce uyanıyo.. evlenince onu geçirmeyi çok istiyorum ama nasıl kalkçam sabahın 6 buçuğunda yeaaa
kızlar hiç paça çorbası yediniz mi :44: kansere iyi geliyormuş kemik suyuyla :44:
tabi bu çok daha kolayımış ama nasıl yöntem keşfetmişim çok pratik gördüm kendimi
iyii tuğçecan sen nasılsınn bakalımm
iyi canım uykuluyumDün misafirlerimiz vardı çok geç gittiler :26: uykusuz ve mutsuzum :26:
dilaaa 76 gün sonra düğün mü didin sengerçek mi bu
Benimde aşkın uykusu öyle
Ben şanslıyım ama erken kalkma konusunda onu geçebileceğime emin değilim o çok erken yatıyor tavuk gibi:18:
Balde hemen evlende top 3 gireyim ya seni bekliyorum.evin yerleşsin çeyizin gitsin insan daha bi rahatlıyor sonrasında su akıyor yolunu buluyor canım sen hiç üzme canını hem ben gelirim sana yardıma
haticeee maşllah size yaaa
Mutsuz ama neden:44:iyi canım uykuluyumDün misafirlerimiz vardı çok geç gittiler :26: uykusuz ve mutsuzum :26:
Bence arzumu al bildiğim kadarıyla eş değer firmalar ama en iyisini sen bilirsin tabikuzular sizlere birkonu danışmak istiyorum nede olsa akıl akıldan üstündür demişler
küçük mutfak aletlerimi arçelik lal serisinden almak istiyordumsırf kırmızıdiye ama baktım diğer ürünlerieragmen lal serisi iyatlarında fark var.
şimdi de arzuma bakıyorum neredeyse istediklerimin çoğunun (tost makinası, blender ,doğrayıcı vs)kırmızısı var ve fiyatlar daha iyi.
sizce hangilerinden alayım cok kararsız kaldım nasıl farklar vardır ki arada :44::44::44:
iyi canım uykuluyumDün misafirlerimiz vardı çok geç gittiler :26: uykusuz ve mutsuzum :26:
kuzular sizlere birkonu danışmak istiyorum nede olsa akıl akıldan üstündür demişler
küçük mutfak aletlerimi arçelik lal serisinden almak istiyordumsırf kırmızıdiye ama baktım diğer ürünlerieragmen lal serisi iyatlarında fark var.
şimdi de arzuma bakıyorum neredeyse istediklerimin çoğunun (tost makinası, blender ,doğrayıcı vs)kırmızısı var ve fiyatlar daha iyi.
sizce hangilerinden alayım cok kararsız kaldım nasıl farklar vardır ki arada :44::44::44:
kızlar hiç paça çorbası yediniz mi :44: kansere iyi geliyormuş kemik suyuyla :44:
misafire erken diil mi ya huu :44::44::44:
krizzzzzzzz bennnnnnnnnçok da severim.. bu annemle alakalı hiç tiksinmez kendi temizlerdi kurbanlarda işkembeler de dahil ve bize yedirirdi.
ben çok severim.. kendim de öğrenip yapmak istiyorum çünkü gerçek anlamda çok faydası var. şimdi kimse uğraşmak istemediğinden ve evleri elleri batacak diye atıyorlar.
misafire erken diil mi ya huu :44::44::44:
Balde hemen evlende top 3 gireyim ya seni bekliyorum.
Mutsuz ama neden:44:
adaşımmm gelinliğin istediğin gibi olacak buna inanıyorum benim belim bile hoşuma gittyse senin o kadar kısa zamanda daha da daha da güzeli olacak inş
bu cumartesi davetiyeyi bastırıcaz bi de eksikliklerimiz vardı onları alıcazzzz
puf, abajur, sandalye, çerçeve, biblo, mutfak sandalyesine minder, banyo dolabı hmm başka da yok sanırım
haftaya c.tesi çeyiz sericez bizzzz
zehroşumla gülinim de gelicek ki yardıma
hem çok mutluyum düğüne az kaldığı için hem de mutsuz olmaktan korkuyom çünkü ben çok el bebek gül bebek büyüdüm resmen
tamam yemek de yaparım her işi de yaparım ama hiç yaptırmadı bana kimse bu zamana kadar.. ünide evde kalmıştım ordan bi el yatkınlığı var
ben uykusuz kalınca yorgun olunca hemen suratı aslılan gerilen biriyim yaaa
nasıl hem işi hem evi hem kocayı idare edicem
bu gece olmaz diyenlerden olmak da istemiyom ama hiiiç gelemem yorgun ve uykusuzken fan fini fin fona
rahat battı sanki de evleniyoz
Evet cnm erken aslında ama akrabalarımız memleketten düğün için gelmişlerdi bu hafta sönüyolar gitmeden bi ağırlym dedim
Yani sadece çay kek falan yaptım bide yemek yapsam nolurum acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?