aşkitonun dün getirdiği çiçekleri düşün ve evrene pozitif enerji yay mavişş
Şeker pembesi uçuş uçuş şifon abiye, tek omuzlu bir kıyafet giyip gelmiştin.dün eve gittim 3 saat uyumuşumm
uyandımm 1 saat oturdum geri uyudumm ondandırrr
iyii barii
hayırdır inşallah kuzum nasıl gördünnn
İnsanın sığınacağı bir liman olması güzel bir şeygerçekten öyle zaten onunla aramız limoni bile olsa benim hayat enerjim çekiliyor tek sığınağım tek gizli köşem o çünkü ona saklanıyorum.
birlikte herşeyi aşacağız inşallah
sana da sevgiler öpücükler canım inşallah gelmeye çalışacağımm
bizlik birşey değil ki senin içinde iraden kuvvetli ve sabırla kendini telkinledin.
Aslım inşallah sıkıntı olmadan o gece sporlarını da yapabiliriz.bu erken yatmalarınızın tadını çıkarın
Sabah ağlayacak gibiydim.
Aşktan mesaj geldi baktım içimde yine kelebekler uçuşuyor.
NE zaman canım sıkılsa ağlayacak gibi olsam ya karşıma çıkıyor, ya arıyor ya da mesaj atıyor.
Tevafukun böylesi ancak filmlerde olur sanıyordum.Geçenlerde çok susamıştım alışveriş yaptığımızda aşk bizi kardeşimle bırakıp gitmek zorunda kaldı.Bizde otobüs bekliyorduk. Susadım. Bir baktım aşktan mesaj "sevgilim beni susuz bırakma çantanın içine su bırakmıştım.İçersin." ben hemen baktım ve kaderimin kalbime sahip olduğu gibi aklımdan geçenleri de okuduğunu düşündüm.
Evet bir çok şey istediğim gibi olmuyor, belki fazlasıyla üzülmem için bir sürü insan elinden geleni ardına koymuyor ama bu anlık şeyler beni mutlu etmeye yetiyor.
Maviş, pınar bir çok insanın sahip olamadığı bir şeye sahibiz. Bu yüzden ufak ayrıntılara takılmayın derim.
Sabah sabah ne yazdım ben yahu (bunları benim söylediğime inanamıyorum.)
maşallahh haticemm maşallahh
rabbim hep böle güzel şeyler yaşamanı nasip etsinn:26::26:
Şeker pembesi uçuş uçuş şifon abiye, tek omuzlu bir kıyafet giyip gelmiştin.
Baktım baktım ağzım açık kaldı. Dedin enişte geliyor ona hazırlanıyorum.
Kız dedim "napıyorsun askerimle düğününe geldik." ben böyleyim
ayyyyy mustakbel eşkitomm askerden gelcekk yaaa onun heycanını görmüşsünn resmen haticemm
bide hemen evlencemm sanırımm düğün flnn :123::123:
aslımın dediği gibi yıl sonuna kalmadan gelin olcamm :123::123::123:
aslıııı :86::86::86::86::86::86::86::86:
Dilam üzüntüleri biraz fazla yaşadığında her şeyi dediliğe vurabilecek bir sabır veriyor Rabbim.
Daha bir sürü güzel haberleri paylaşıp yaşayacağız inşallah mesela mügelerden çocuk bakımına hamileliğe dair bir sürü bilgi toplayacağız yien harıl harıl:78::126:
HAklısın ama dediğim kıyafetle asker düğünü yarıda bırakıp seni götürür benden söylemesi
Çok güzel olmuştun
Günaydın krizimgünaydııın
hatice ne romantik ve tatlı sevdiğin var, mutluluğunuz daim olsun canım
aksilikler, zorluklar hayatın bir parçası, yaşadığımızın göstergesi. yenile yenile yenmeyi öğreniyoruz işte.
bu aşk var ya, işte o yenme gücünüzü artırır.
mutluluklar diliyorum canım
Masaj alıntısının yanında küçük tik işareti bıraktığın yerler var hepsini işaretle sonra konuya cevap veri tıklaYaw kızlar ben bişi soracam 3-4 alıntılamayı tek mesajda nasıl yapıyosunuz ben hala beceremiyom
Allah kem gözlerden korusun hepimizi inşallahYa kuzum bende biliyosun sorunlu bi ailede yaşıyorum ve bende sevdiceğimin bana süpriz yaptığı gün annemle tartıştım sırf babam bana kızsın diye sesini yükseltti babam duysun diye bende daha fazla sorun olmasın diye odama geçtim uyuyakalmışım ogün biz 1 yılımızı dolduyorduk sevdiceğim uyandırdı elinde 1 buket gülle geldi dünyalar benim oldu iyiki karşımıza çıkmışlar iyiki varlar mutluluk sebeplerimiz
Valla bende senin gibiyim.inşallah kuzumm
ay bu arada pazar günü ankaradan gelirken uçakta toplasan 10 çocuk var ama 5 i benim etrafımdaydıı:18::18::18:
2 arkamda bi önümde 2 yanımdaa
arkamdaki velet dışında hepsi nasıl akıllıydı uyudular yavrum
arkamdakini elime verseler pencereden direk aşaya atardımm
ağlaya zırlaya bi oldu..
bide yaşı çok küçük deil hani laf söz anlamasın
ben çocuk olayını bi daha düşünmeliyim onu anladımm
Valla bende senin gibiyim.
Korkarım çok haşarı biriyse dövebilirim bile:18:
O yüzden hemen bebek yapmak istemiyorum.
Dilam bakıyoruz hemen ardımızdan sen uçmuşsun yuvadan bu gidişlede bebeği ilk senden görürüz gibime geliyorsaoll kuzumm
oyy yeter garii alsın götürsün beni bi yerleree yaaaaaaa
Günaydınnnn
günaydın arkidişler nasılsınız bakalım :86:
Dilam bakıyoruz hemen ardımızdan sen uçmuşsun yuvadan bu gidişlede bebeği ilk senden görürüz gibime geliyor
maviş mobilyaların şimdiden hayırlı olsun bu arada. evet o biletler 5 lik alırsan 5 ten sonra atıyorsun.
haticem harikasınbu düşünce ve olumlamaların daim olsun.
dilambundan değil o yorgunluk
gevezek gelinlik istediğin gibi olacak zamanın cok cok yeterli sıkma canını. ömrünü yeme
Sabah ağlayacak gibiydim.
Aşktan mesaj geldi baktım içimde yine kelebekler uçuşuyor.
NE zaman canım sıkılsa ağlayacak gibi olsam ya karşıma çıkıyor, ya arıyor ya da mesaj atıyor.
Tevafukun böylesi ancak filmlerde olur sanıyordum.Geçenlerde çok susamıştım alışveriş yaptığımızda aşk bizi kardeşimle bırakıp gitmek zorunda kaldı.Bizde otobüs bekliyorduk. Susadım. Bir baktım aşktan mesaj "sevgilim beni susuz bırakma çantanın içine su bırakmıştım.İçersin." ben hemen baktım ve kaderimin kalbime sahip olduğu gibi aklımdan geçenleri de okuduğunu düşündüm.
Evet bir çok şey istediğim gibi olmuyor, belki fazlasıyla üzülmem için bir sürü insan elinden geleni ardına koymuyor ama bu anlık şeyler beni mutlu etmeye yetiyor.
Maviş, pınar bir çok insanın sahip olamadığı bir şeye sahibiz. Bu yüzden ufak ayrıntılara takılmayın derim.
Sabah sabah ne yazdım ben yahu (bunları benim söylediğime inanamıyorum.)
Yaw kızlar ben bişi soracam 3-4 alıntılamayı tek mesajda nasıl yapıyosunuz ben hala beceremiyom
alıntı ile cevapla kısmına sağ tıklayıp yeni sekmede açıyorum sonra kopyala yapıştır yapıp tek cevapta topluyorum ben kuzucum
Bu bile vurmaktır ama ben böyle bir anne olmak istemediğimden sabırlı olana kadar bebek istemiyorum.dövme demeyelim de haticem onaa çok kızdığımızda totosuna küçük vurabilirizz
ama kıyamayız kii yaaa onlar bizim canımızdan çıkan cannn
bak yine heves ettim iyi miii
Günaydın taze gelingünaydın arkidişler nasılsınız bakalım :86:
iyii tuğçecan sen nasılsınn bakalımm
her şey mümkündürrrrrr
günaydınn zehroşşş
duygucum o kadar zahmete gerek yok
Allah senii
alıntı yapın yanında tik işaretine tıkla hangilerini almak istiyorsan en son konuya cevap ver dee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?