'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

dün eve gittim 3 saat uyumuşumm
uyandımm 1 saat oturdum geri uyudumm ondandırrr

iyii barii

hayırdır inşallah kuzum nasıl gördünnn
Şeker pembesi uçuş uçuş şifon abiye, tek omuzlu bir kıyafet giyip gelmiştin.
Baktım baktım ağzım açık kaldı. Dedin enişte geliyor ona hazırlanıyorum.
Kız dedim "napıyorsun askerimle düğününe geldik." ben böyleyim

İnsanın sığınacağı bir liman olması güzel bir şey
bizlik birşey değil ki senin içinde iraden kuvvetli ve sabırla kendini telkinledin.

bu erken yatmalarınızın tadını çıkarın
Aslım inşallah sıkıntı olmadan o gece sporlarını da yapabiliriz.

Ya kuzum bende biliyosun sorunlu bi ailede yaşıyorum ve bende sevdiceğimin bana süpriz yaptığı gün annemle tartıştım sırf babam bana kızsın diye sesini yükseltti babam duysun diye bende daha fazla sorun olmasın diye odama geçtim uyuyakalmışım ogün biz 1 yılımızı dolduyorduk sevdiceğim uyandırdı elinde 1 buket gülle geldi dünyalar benim oldu iyiki karşımıza çıkmışlar iyiki varlar mutluluk sebeplerimiz

maşallahh haticemm maşallahh
rabbim hep böle güzel şeyler yaşamanı nasip etsinn:26::26:

Dilam üzüntüleri biraz fazla yaşadığında her şeyi dediliğe vurabilecek bir sabır veriyor Rabbim.
Daha bir sürü güzel haberleri paylaşıp yaşayacağız inşallah mesela mügelerden çocuk bakımına hamileliğe dair bir sürü bilgi toplayacağız yien harıl harıl:78::126:

ayyyyy mustakbel eşkitomm askerden gelcekk yaaa onun heycanını görmüşsünn resmen haticemm
bide hemen evlencemm sanırımm düğün flnn :123::123:
aslımın dediği gibi yıl sonuna kalmadan gelin olcamm :123::123::123:
aslıııı :86::86::86::86::86::86::86::86:

HAklısın ama dediğim kıyafetle asker düğünü yarıda bırakıp seni götürür benden söylemesi
Çok güzel olmuştun

inşallah kuzumm
ay bu arada pazar günü ankaradan gelirken uçakta toplasan 10 çocuk var ama 5 i benim etrafımdaydıı:18::18::18:
2 arkamda bi önümde 2 yanımdaa
arkamdaki velet dışında hepsi nasıl akıllıydı uyudular yavrum
arkamdakini elime verseler pencereden direk aşaya atardımm
ağlaya zırlaya bi oldu..
bide yaşı çok küçük deil hani laf söz anlamasın
ben çocuk olayını bi daha düşünmeliyim onu anladımm

Günaydın krizim
Öylede insan en sevdiklerinden böyle şeyler görünce kötü hissediyor kendini
Yaw kızlar ben bişi soracam 3-4 alıntılamayı tek mesajda nasıl yapıyosunuz ben hala beceremiyom
Masaj alıntısının yanında küçük tik işareti bıraktığın yerler var hepsini işaretle sonra konuya cevap veri tıkla
Allah kem gözlerden korusun hepimizi inşallah
Valla bende senin gibiyim.
Korkarım çok haşarı biriyse dövebilirim bile:18:
O yüzden hemen bebek yapmak istemiyorum.

Valla bende senin gibiyim.
Korkarım çok haşarı biriyse dövebilirim bile:18:
O yüzden hemen bebek yapmak istemiyorum.

dövme demeyelim de haticem onaa çok kızdığımızda totosuna küçük vurabilirizz
ama kıyamayız kii yaaa onlar bizim canımızdan çıkan cannn
bak yine heves ettim iyi miii

inşallah aslıcımm teşekkür ederim son bi sorum var sana bu son söz mendil eteğin duruşu nasıl sence onu da değiştireyim mi :26:

Dilacım
yorumun için çok teşekkür ederim bazen unutuyorum bazen yine aklıma geliyor haklısınız takılmamak lazım çok şükür ki zaman var

maşallah size haticem yaa Rabbim ayırmasın sizi bir mesajlarıyla bizi nasıl mutlu ediyorlar.. 'hayırlı eş huzurun başlangıcıdır'

Yaw kızlar ben bişi soracam 3-4 alıntılamayı tek mesajda nasıl yapıyosunuz ben hala beceremiyom

alıntı ile cevapla kısmına sağ tıklayıp yeni sekmede açıyorum sonra kopyala yapıştır yapıp tek cevapta topluyorum ben kuzucum

alıntı ile cevapla kısmına sağ tıklayıp yeni sekmede açıyorum sonra kopyala yapıştır yapıp tek cevapta topluyorum ben kuzucum

duygucum o kadar zahmete gerek yok
Allah senii
alıntı yapın yanında tik işaretine tıkla hangilerini almak istiyorsan en son konuya cevap ver dee

gevezelerim benimmmm :111:

enerjinize helal olsun vallaaa

aslı dmeiş ya bu erken uyumaların tadını çıkarın diye.. ya ben uykuma hiç dayanamam sabah çok erken uyanmamama rağmen sürüne sürüne uyanıyommm

sevdicek benden 1 buçuk saat önce uyanıyo.. evlenince onu geçirmeyi çok istiyorum ama nasıl kalkçam sabahın 6 buçuğunda yeaaa

kızlar hiç paça çorbası yediniz mi :44: kansere iyi geliyormuş kemik suyuyla :44:
dün hayatımda ilk defa bilinçli olarak kuzu eti yedim :18:

dövme demeyelim de haticem onaa çok kızdığımızda totosuna küçük vurabilirizz
ama kıyamayız kii yaaa onlar bizim canımızdan çıkan cannn
bak yine heves ettim iyi miii
Bu bile vurmaktır ama ben böyle bir anne olmak istemediğimden sabırlı olana kadar bebek istemiyorum.
günaydın arkidişler nasılsınız bakalım :86:
Günaydın taze gelin
iyii tuğçecan sen nasılsınn bakalımm

her şey mümkündürrrrrr

günaydınn zehroşşş

Bencede bu potansiyel sende var ama bişi söyleyeyim mi ben çağladan bir atak bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…