valla ne kadar harcadıgımı bilmiyorum açıkcası hesap tutmadım amadediginiz gibi maaşımın büyük bir kısmı oraya gisiyor görünce dayanamıyorum ne yapıyım yaaa
evet ağustosta gelicek kısmetse bi aksilik çıkmazsa :):) sana destek olurum canım benimmm :):):)
kızlarrrrr yatak odasınızı ne renk yapmayı ve döşemeyi düşünüyorsunuzzzzzzz hadi paylaşın???
canım inşallah sayılı gün geçiyor benimki 5 ay yada 12 ay yapıcak ama inan şimdide askerde gibi ayda bir görüşüyoruz ilerde askerdeyken ne olur bilinmez
fatoş ben hesabımı ne kadar harcadığımı tutuyorum fişlerine saklıyorum özel bir kutu yaptım iğne alsam bile fişini atıyorum bide resimlerin altına fiyatta ekliyorum dosyamda ilerde tümü bitince ne kadar harcadığım çıkcak ortaya
adını kimseye söylemek aramaızdacanım ismim krizsavar :) okul bitti geçen haziranda. kamuda memurum :)
bn bu pazar istanbula gelcem azcık bi işim var:)Bu arada görüşüyor muyuz? Ne zaman görüşüyoruz? Nerde? Nasıl? Vs
ayy gizcim bernardodakiler kanka oldu benimlen hiç sormatanıyolar artık maaşa bagladın bizi diye dalga geçiyolar =)=) bende bi kaç tanesini aldım ama blender setini faalan mayısta anneler gününde alıcam =)
kızlarrrrr yatak odasınızı ne renk yapmayı ve döşemeyi düşünüyorsunuzzzzzzz hadi paylaşın???
ayy gizcim bernardodakiler kanka oldu benimlen hiç sormatanıyolar artık maaşa bagladın bizi diye dalga geçiyolar =)=) bende bi kaç tanesini aldım ama blender setini faalan mayısta anneler gününde alıcam =)
link paylaşılmış yine 2. kez uyarı yapıyorum bilginize
Link paylaşıldığında lütfen kötü içerik ile bildiriniz aksi halde cezası vardır
ay bu tipikte herkes güzel yahuuuu
ececim çok tatlısın. mutluluklar.d
Speedy ben paylaşmıştım ama kötü içerik yok sadece alan veya bilgisi olan var mı diye paylaştım. Onda da link çıkmadı zaten, bundan sonra paylaşmam.
link paylaşılmış yine 2. kez uyarı yapıyorum bilginize
Link paylaşıldığında lütfen kötü içerik ile bildiriniz aksi halde cezası vardır
dayanmanıza gerek yok canım, fuzuli harcama değil sonuçta :) sadece nasıl kıyıyorsunuz, nasıl karar veriyorsunuz tebrik ediyorum sizi :) ben kararsızlıkla kıvranan bir şahsiyetim maalesef, bir ürünü almak için görünce aşık olmam lazım ve olamıyorumolduklarıma da param yetmiyor
siyah kırmızı istiyorum ben, yatak örtüleri bakınca da ona göre bakıyorum.
mobilyalar siyah, halı,perde ve aksesuarlar hep kırmızı
biraz sexüüü olsun
bnde bende bendeee:)
kırmızı siyah beyazz:):)
Ben henüz karar veremedim
Genellikle kırmızı/siyahlı yatak örtüleri dikkatimi çekiyor
Aşkım biraz farklı düşünüyor herkesinkinden farklı yani, yatak başlığı falan istemiyor, yuvarlak bir yatak ve geniş bir yatak odası hayal ettiğini söylüyor. Zaten müstakil bir evde oturup, köpüş bakmayı da istiyoruz ama bakalım zaman göstericek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?