'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

valla ne kadar harcadıgımı bilmiyorum açıkcası hesap tutmadım ama dediginiz gibi maaşımın büyük bir kısmı oraya gisiyor görünce dayanamıyorum ne yapıyım yaaa

dayanmanıza gerek yok canım, fuzuli harcama değil sonuçta :) sadece nasıl kıyıyorsunuz, nasıl karar veriyorsunuz tebrik ediyorum sizi :) ben kararsızlıkla kıvranan bir şahsiyetim maalesef, bir ürünü almak için görünce aşık olmam lazım ve olamıyorum olduklarıma da param yetmiyor

evet ağustosta gelicek kısmetse bi aksilik çıkmazsa :):) sana destek olurum canım benimmm :):):)

canım inşallah sayılı gün geçiyor benimki 5 ay yada 12 ay yapıcak ama inan şimdide askerde gibi ayda bir görüşüyoruz ilerde askerdeyken ne olur bilinmez

fatoş ben hesabımı ne kadar harcadığımı tutuyorum fişlerine saklıyorum özel bir kutu yaptım iğne alsam bile fişini atıyorum bide resimlerin altına fiyatta ekliyorum dosyamda ilerde tümü bitince ne kadar harcadığım çıkcak ortaya

link paylaşılmış yine 2. kez uyarı yapıyorum bilginize

Link paylaşıldığında lütfen kötü içerik ile bildiriniz aksi halde cezası vardır

kızlarrrrr yatak odasınızı ne renk yapmayı ve döşemeyi düşünüyorsunuzzzzzzz hadi paylaşın???

krem pembe tonlar, kahve turkuaz tonlar, kahve pembe tonlar olabilir. takımı avangard beyaz krem renklerde almak istediğimi biliyorum sadece. ama döşemesi nasıl olur bilmiyorum. dekorasyon zor iş. geçenlerde evim dergisi aldım ve dekorasyonun zor olduğu kanısına vardım. rengarenk ingiliz tarzı bir ev istiyorum...

aslında iyi cnm bende fişleri atmam cüzdanda birikir hiç aklıma gelmemişti bende toplayım bi arayada hesabımı biliyim bende seneye agustosta asker yolu gözlücem zor olurmuki acaba ??:26:

canım ismim krizsavar :) okul bitti geçen haziranda. kamuda memurum :)
adını kimseye söylemek aramaızda

Bu arada görüşüyor muyuz? Ne zaman görüşüyoruz? Nerde? Nasıl? Vs
bn bu pazar istanbula gelcem azcık bi işim var:)
yoplu görüşme nezman olcak bilmiyorum.d

ayy gizcim bernardodakiler kanka oldu benimlen hiç sorma tanıyolar artık maaşa bagladın bizi diye dalga geçiyolar =)=) bende bi kaç tanesini aldım ama blender setini faalan mayısta anneler gününde alıcam =)

bernandoya bi gidemem izmitte yok.
istanbulda nerde:):)

ay bu tipikte herkes güzel yahuuuu

ececim çok tatlısın. mutluluklar.d

ayy gizcim bernardodakiler kanka oldu benimlen hiç sorma tanıyolar artık maaşa bagladın bizi diye dalga geçiyolar =)=) bende bi kaç tanesini aldım ama blender setini faalan mayısta anneler gününde alıcam =)

metro city şubeside benle kanka oluyor geçen nille gittiğimde yarım saat konuştuk çocukla sonra 2 kez daha gittim gerçi bugnde gidicem ama o iksiindede tanıdılar hatta biri ben ürüne bakarken geldi yanıma bende çok güzelmiş dedim çocukta o güzel çünkü sizin bakış açınızda güzelliği buluyo dedi şok oldum ama biraz kibar çocuktu yüzüğüm vardı parmağımda bana asılıyo felan düşünmedim iyi niyetle gülümsedim

bugün gidip bir arge yapıcam

Speedy ben paylaşmıştım ama kötü içerik yok sadece alan veya bilgisi olan var mı diye paylaştım. Onda da link çıkmadı zaten, bundan sonra paylaşmam.

ben dün akşam paylaşmıştım kendimi kötü niyetle bildireyimmi

canım beğendiğim birşeyin hemen kararını verip ve hemen alma gibi bir özelliğim var o yüzden zor olmuyor benim için tabi araştırıp alıyorum

kızlarrrrr yatak odasınızı ne renk yapmayı ve döşemeyi düşünüyorsunuzzzzzzz hadi paylaşın???

beyaz krem ve bej tonları olucak tatlım

Ben henüz karar veremedim

Genellikle kırmızı/siyahlı yatak örtüleri dikkatimi çekiyor

Aşkım biraz farklı düşünüyor herkesinkinden farklı yani, yatak başlığı falan istemiyor, yuvarlak bir yatak ve geniş bir yatak odası hayal ettiğini söylüyor. Zaten müstakil bir evde oturup, köpüş bakmayı da istiyoruz ama bakalım zaman göstericek

Son düzenleme:
kızlar ya küçük göğüslere çörekotu tavsiye eden arkadaş kimdi? hakikaten etkisi oluyor mu? sönmüyor mu? ay ben bir ara ypmıştım bıraktım sonra, olmazsa tekrar başlayayım. çok küçük

kırmızı siyah hoosta boğmazmı yaa karanlık oluyor ya yegenim yaptrdı birde aksam oraya bikaç saat takılıp kalcaz kesin ruhumuz daralmazmı yaa:26:
ben soft renk düşünüyorum galiba kararsızım ben hep böleyimm
ama pembe ve mavi tonları manyağıyım ama banyoma yaparım öle acaba yatak odam cam göbeği tonlarındamı olsa acık uyku getiren sakin bi renk olmalı

valla kısmet ben de kedi çok severim, sevgilim de köpek sever, evde de kaplumbağalarım var.
bahçeli ev olursa ikisini de besleriz de, apartman dairesinde olursak ikisini de besleyemeyiz.
belki sadece kedi, ama kaploşları rahatsız eder diye korkuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…